Vlogg

Ja jag har ju blivit så infernaliskt dålig på att blogga, men jag vloggar en del iallafall ^^ 
 
Jag är just nu mitt uppe i en baby foot peel kur, vilket TYVÄRR innebär att jag måste ha strumpor på mig varje dag i minst en vecka. Även när jag sover. De som känner mig vet att jag inte använder strumpor ö.h.t mellan april-oktober typ. Jag hatar strumpor. Fast på vintern älskar jag strumpor, då har jag gärna dubbla för jag blir så kall om fötterna haha. 
 
Annars har jag nu träffat min fjärde psykolog och fått ny medicin utskriven. Vanliga antidepp fungerade inte och de misstänker nu att jag är bipolär så jag har fått nån medicin mot det som jag ska testa nu. 
Jag har ätit den i två veckor och tycker mig känna skillnad, men å andra sidan så är jag i den perioden i månaden då jag alltid mår bäst, medicin eller inte. Det beror väl på hormoner och grejer antar jag. Men jag vet om 2-3 veckor ifall det kommer hålla eller inte! Då kan jag förhoppningsvis gå tillbaka till jobbet så att jag kan få ordning på min ekonomi igen. Fast då börjar också min semester så det blir ju inte förrän i mitten på augusti oavsett.
 
Ajja. Jag tänkte lägga upp min senaste vlogg iallafall. 
 

Kommentarer
Matbloggstoppen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0