Onsdag redan!

Snart har halva veckan gått, gud vad fort det går! Men imorse ville jag verkligen inte kliva ur sängen, Chili var så himla gosig och gullig i sängen. Bibi låg och sov på mina kläder i badrummet av nån konstig anledning, det brukar vara hon som ligger och gosar med mig på morgonen liksom. Hon blev ytterst förnärmad när jag försiktigt lirkade loss mina kläder under henne, så hon gick iväg och kröp in i mina mjukisbyxor istället haha.
 
Jaha nähä, ett av nyårslöftena har redan gått åt pipan xD 
Jag insåg att jag älskar vin alldeles för mycket, så jag skiter i "ingen alkohol under 2017". Ska däremot hålla mig nykter på sykesfesten och eventuella teamfester hädanefter så att jag inte gör bort mig och/eller förlorar ägodelar. 
 
Men än så länge har jag inte haft någon sjukdag åtminstone, måste vara nån form av rekord för mig haha. Eller inte än kanske... Under mina 3,5 år på detta jobb så har jag haft totalt två månader utan en enda sjukdag. Det är rätt illa. Jag har fått två löneförhöjningar sedan jag blev sjukskriven, så nästa månad får jag för första gången se min nya lön! Och det är snart dags för löneförhöjning igen... haha. 
 
Idag tror jag att jag ska ta och dammsuga lite. Och göra mig av med stora kattlådan, nu ska katterna bannemig lära sig att gå på toaletten så vi slipper all kattsand i hela lägenheten!

Kommentarer
Matbloggstoppen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0