Februari

Oj, jag har visst glömt att blogga igen... Snart är februari slut och vi går in i mars! Det är ljust ute när jag slutar jobbet och snö har vi inte haft på ett bra tag. From 1 mars ska jag byta team på jobbet också, så det blir spännande.
 
Jag har haft fullt upp den senaste tiden, om jag inte apisodar (läs ritar och animerar i toon boom) så försöker jag lära mig blender (dvs animera i 3D) vilket är ett jävla helvete och jag ger upp snart! Jag har äntligen lärt mig att göra möbler och rum och sånt, men jag kan för mitt liv inte få till att göra en person! Gah. 
 
Och är det inte nåt av ovan så håller jag på och filmar och lär mig nya funktioner i sony vegas pro, så min youtube har varit ganska aktiv den senaste tiden ^^
 
I helgen tog jag en promenad bara för att jag ville testa lite nya grejer, här är resultatet :P
 
 
Ganska B, men jag testar ju bara som sagt haha. 
 
Och här är mina senaste apisoder:
 
 
 
 
Så det är vad jag har sysslat med den senaste tiden. I lördags var planen att vi skulle basta och bada, men vi insåg att bastun låg för långt bort så det skulle kosta tusenlappar i taxikostnader. Man kan ju inte basta utan öl liksom. Haha. 
 
Ajja, idag ska jag nog ge mig på att påbörja apisod 10, men först måste jag samla in repliker från folk. Det är den biten som oftast tar längst tid... för folk har tydligen ett liv haha.

Kommentarer
Matbloggstoppen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0