Allt och ingenting

Jamen goddag för all del! Eller kväll. Eller natt är det väl nu..
Passar på att skriva lite medan scenen exporteras ut. ^^ 
 
Jag blev äntligen klar med apisod 10 förra veckan, den var inte rolig att göra kan jag säga. Fick mest ångest av att göra den och ville bara bli av med den, inte bättre när folk tjatar och frågar om den kommer snart heller, haha. Kanske är lika bra att jag inte jobbar med det här, pressen hade tagit död på mig ^^ 
 
Nu håller jag på med en kort påskspecial iallafall, idag fick jag äntligen in alla ljud så nu har jag precis gjort klart scen 1. Det blir inte så många scener för jag vill ha specialarna korta :)
 
What else what else.. Jag gjorde den årliga fönstertvätten häromdagen! Mördade spindlar som vanligt, eldade spindelbon etc... Så nu lär fönstrena vara fina i nån månad iallafall. Jag har införskaffat mig en kärscher fönstertvätt som gör att det går sjukt smidigt att tvätta fönstrena så jag kanske kan hålla efter nu till och med! 
 
Sen tror jag att jag kanske suttit vid datorn för mycket. Då och då när jag suttit och apisodat så tappar jag känseln i halva högerhanden, brukar räcka att skaka på den lite så kommer känseln tillbaka. Nu däremot har den inte gjort det. Jag har inte känt mitt ringfinger och mitt lillfinger och den delen av handen på tre veckor. :o Det verkar ju komma blod dit och så så jag är inte orolig, men ändå skumt. Jag har liksom ingen aning om vad som händer i dom fingrarna.
 
En annan skum sak är att jag verkar ha fått ständig tinnitus. Det tjuter i ena örat om det är för tyst. Och om det inte tjuter så hör jag "i syne". Jag brukar antingen höra musik som inte finns, eller som häromnatten en ambulans som inte fanns. Jag hör även bilar åka utanför vårt fönster. Vi har ingen väg utanför vårt fönster.
 
Så ja jag börjar väl bli gammal. 
 
Lillebror Tim åkte in på akuten häromdagen också, han har en infektion i knäet. Så han har fått opereras ett par gånger och blir kvar där en vecka, stackars liten. Han ser så liten och hjälplös ut, han är bara 8 år så jag tycker att han är för liten för det här. Och han har så himla ont :/ 
Jag kan inte låta bli att tänka på kollegans 10 åriga lillasyster som åkte in för huvudvärk för ett par veckor sedan, som visade sig vara en hjärnblödning. Hon överlevde inte. Så jävla orättvis är världen idag.
 
Idag hände även något annat hemskt. Något som vissa av oss egentligen har vetat kommer att hända, men man har ju ändå hoppats att det inte skulle det. Sverige fick sin första riktiga terrorattack. En jävla idiot snodde en spendrups bil och körde in i en folkmassa på Drottninggatan i Stockholm. Min farbror bodde på den gatan för några år sedan liksom, han bor i Stockholm, ren jävla tur att han inte var ute och gick på stan just då. 
 
Men det är vad som händer när man inviterar radikala muslimer med öppna armar. Nej nej, det är bara flyktingar, det finns inga terrorister som gömmer sig i mängden. Yeah right. 
Vakna Sverige, vakna för i helvete!

RSS 2.0
Matbloggstoppen