Slå ihjäl tid

Jag har börjat lyssna på podcasts i min telefon för att slå ihjäl tid! Har precis lyssnat igenom svenska mordberättelser (HÄR) och har precis börjat lyssna på paranormalia (HÄR). 
 
Jätte intressant att lyssna på :) 
 
Igår fick vi även flytta in i förrådet i trapphuset, så hela kvällen igår spenderades på att rensa ur klädkammaren som vi haft som förråd, sortera upp och flytta ut en massa till förrådet. Fyfan så skönt det är att få plats att komma åt saker i klädkammaren! Och framförallt - komma åt linneskåpet. Haha.

Allmänt

Jag har tänkt litegrann och kommit fram till att jag är alldeles för beroende av min kära man! 
Vi umgås ju alltid hemma, åker och hittar på saker tillsammans, kollar film, äter osv. Ibland spelar vi på varsin dator och pratar på skype samtidigt. På jobbet träffas vi titt som tätt och när vi inte gör det så skriver vi med varandra på skype xD Vi umgås inte ensamma med andra folk, det är kanske när jag är på teamfest som mest liksom. Kanske skulle ta och skaffa ett liv? Fast jag är rätt nöjd så iof haha.
 
Sen tänkte jag på min rädsla jag alltid haft, med alla pojkvänner sen min första, att han ska vara otrogen. Jag har nojat över det hela tiden, att jag inte räcker till och att han kommer att gå till nån annan. För jag är inte perfekt överhuvudtaget, det finns så många andra bättre som han skulle kunna få. 
 
MEN igår när jag låg och tänkte så insåg jag att jag äntligen släppt nojan! Det är först nu, nästan 11 år efter att min första pojkvän var otrogen, som jag släppt det. Jag har mått skitdåligt över det han gjorde i alla dessa år, inte kunnat släppa det för jag fick aldrig någon förklaring. Men nu känner jag att jag äntligen har gått vidare. Jag har äntligen släppt det. Jag hoppas att dagens unga killar vet bättre än att såra sin tjej så djupt att det sätter spår i över 10 år. Men jag har släppt det nu och jag har äntligen släppt rädslan att David ska vara otrogen. Jag litar ju på honom till 100% men man ändå aldrig vara säker har jag tyckt. Nu känner jag mer att jag försöker vara en så bra fru som möjligt, och om han inte är nöjd så hoppas jag att han tar det med mig innan han letar efter andra, vilket jag också tror att han skulle göra. Men såvitt jag vet så har vi det bra nu iallafall, vi bråkar inte och det är allmänt harmoniskt haha.
Tanken på att han skulle vara otrogen ger mig inte längre ångest, däremot får jag ångest ibland när jag tänker på om vi skulle gå skilda vägar. Hur skulle jag klara mig utan honom? Utan att prata varje dag om allt och ingenting, sova själv osv. Nej fy, jag vill inte ens tänka tanken! Jag älskar honom nu och för alltid och lämnar han mig så kommer jag aldrig skaffa en ny pojkvän.
 
Annars då. Jag är inte frisk än, hostar fortfarande och är täppt i näsan och har lock för örat (vilket mina facebook minnen talade om att det har jag varje år denna tid på året) och inte så mycket energi. Jag har inte orkat laga nån mat alls sen jag kom hem för två veckor sedan utan har levt på mackor typ. Har ingen smak så är inte sugen på nåt. Har inte heller haft energi att städa så det är lite stökigt hemma, men det får gå! 
 
Katten är sig själv igen så medicineringen verkar ha hjälpt. Hon äter, hon kommer och tigger i köket, hoppar upp och är i vägen på min keyboard, hoppar själv upp på handfatet för att dricka, dricker ur den nya fontänen och sover framför min skärm. Som vanligt alltså. Nu är 10 dagars antibiotikakuren över, hon ska bara få den där andra medicinen mot sitt blodtryck hädanefter.
 
Ikväll ska vi iallafall grilla, Tommy kommer och hälsar på och så ska vi spela lite poker är planen.

We dont talk anymore

Jag har fått den där jädra låten på hjärnan så igår åkte keyboarden fram och jag satt i kanske 4 timmar totalt under dagen/kvällen. Men jag lyckades faktiskt lära mig att spela hela låten! :D Jag har aldrig lyckats lära mig en hel låt på en dag förut. Har ju fortfarande inte lärt mig den där låten som jag övade på varje dag i flera månader liksom. 
 
Ajja. Jag har skrivit ett inlägg om dalarna åså, men ska lägga in bilder i det inlägget innan jag skickar iväg det. ^^
Jag har även skrivit en sång, så i (kanske) nästa apisod så får vi höra kråkrösten sjunga igen haha! 

Smink och BH

För ca ett halvår sen nådde jag en milstolpe i mitt liv, nämligen där jag inte bryr mig så mycket om vad andra tycker. För bara ett halvår sen fick jag panik om jag lämnade lägenheten osminkad (en dag på jobbet utan smink resulterade i hela dagen i solbrillor) och kunde absolut inte ha besök hemma om jag inte hade BH på mig och var osminkad. 
Ungefär som i början på ett förhållande. 
 
Jag tyckte att jag såg ut som en man utan smink och var därför alltid sminkad i början på vårt förhållande, men allteftersom man blir mer bekväm med varandra så slutade jag bära smink hemma. Direkt jag kom hem så torkade jag av "ansiktet", vilken befrielse! Och jag har då aldrig varit en som lägger på flera lager foundation osv, utan bara lite eyeliner, kajal och mascara. Det började med att jag slutade med kajalen för den smetar ändå bara ut sig under dagen. Sen slutade jag alltså helt att vara sminkad hemma. 
 
För ett halvår sen försov jag mig när jag skulle till jobbet så hann därför inte sminka mig på morgonen för då hade jag kommit sent. Jag är aldrig sen till jobbet! Då insåg jag att jag slösar bara upp smink på att ha det på jobbet, jag kunde ju sova fem minuter längre på morgonen om jag skippade det! Dessutom så nu under sommaren så svettas man ju en del och då smetar det lättare ut sig, sen ska man åka och bada och sånt så kommer det rinna osv. Så sen dess har jag inte haft smink på jobbet, eller på affären eller när man åker nånstans. Jag sminkar mig typ bara när jag ska ut och det är så jädra skönt! Jag har insett att jag ser inte alls ut som en man utan smink, jag är inte så gräsligt ful så varför ska jag behöva kleta på mig obekvämt smink helt i onödan varje dag? 
 
BH har jag egentligen bara använt för att jag tycker det är så fult när bröstvårtorna syns igenom kläder, men jag har inte så stora bröst att jag egentligen behöver använda BH. En bikinitopp eller sportbh fungerar precis lika bra. Hemma går jag förstås alltid utan, det är bara mistern som ser mig där så det spelar ingen roll ^^ 
 
Med detta menar jag inte att jag inte längre bryr mig om mitt utseende, bara för att jag är gift så skiter jag ju inte i hur jag ser ut. Jag håller mig hårfri på de rätta ställena, borstar håret varje dag, färgar håret, borstar tänderna, plockar brynen (som jag är tacksam för att de inte behöver färgas) och har alltid hela och rena kläder på mig. Ibland slänger jag på lite mascara faktiskt haha. 
 
Vikten har förstås gått åt helvete, men det är inte heller för att jag inte bryr mig. Det är för att jag under en längre tid varit deprimerad och inte orkat bry mig. Meeen jag jobbar på den biten :) 
 
Så ja, där har ni mina tankar om smink och BH, dessa nödvändiga ont.

RSS 2.0
Matbloggstoppen