Pladder

Det är lite sorgligt att det är över nu med adventssagorna, det har varit stressigt men himla roligt att göra dem ihop med syrran :D Nu ska jag denna vecka göra en julapisod tänkte jag, bara en liten kort en typ. Nästa år ska vi se om vi kan få till en julkalender med ett nytt avsnitt varje dag! Sen kanske nån påskspecial och halloween osv. 
Kommer ju troligen inte kunna lägga lika mycket tid nästa år så man får nog börja i tid. Lille vovven som vi ska skaffa kommer nog kräva en hel del tid av mig skulle jag tro :) Menmen. Fem dagar kvar till jul, helt sjukt att det är jul nu IGEN det var ju sommar nyss liksom! I år ligger julen dåligt också så vi får bara en extra ledig dag vilket suger. Men nästa år blir ett bra år, det känner jag på mig! Vi börjar året bra med besök från syster, pojkvän och systerson också så det räknar vi också dagarna till :D 
 
Igår blev jag äntligen klar med alla julklappar, lite sent i år men nu är det iallafall klart! Så skickade iväg dalahögen igår och resten bor i förrådet. Har också köpt en ny skruv till löpbandet så jag kan börja använda det igen, men just nu får det inte riktigt plats.. Igår plockade vi fram julgranen, Chili älskade den haha. Bibi har äntligen insett att hon är för stor för att klättra i granen så hon verkar lite deppig över det, men Chili klättrar loss! Så får se hur länge den får stå upp.
 
 

Kommentarer
Matbloggstoppen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0