Julafton

Vi hade en lugn julafton faktiskt. Eller ja, jag gick upp tidigt för att koka ägg och griljera skinka, sen animerade jag för jag var inte klar med julspecialen, medan scenen exporterades så sprang jag iväg och slog in de sista julklapparna, sprang tillbaka och animerade, medan nästa exporterades så hoppade jag in i duschen, sprang tillbaka igen osv hela morgonen tills 10 min innan vi skulle åka haha. 
 
Vi hann fram i lagom tid så vi kunde se på kalle anka. Eftersom Chili inte är redo att lämnas hemma ensam ett dygn än så blev det alkoholfritt så vi skulle kunna åka hem igen, helt ok faktiskt! Man måste inte dricka en massa på julafton haha. 
 
Jag fick massa saker som jag önskat mig! Av pappa och sussi fick jag dove summerglow som jag önskte mig, hårsnoddar, påslakan, taco kit osv, och av min hemliga tomtesyster (för att citera amanda, men sandra var min tomte haha) så fick jag ansiktsmasker, en towel twister och hårinpackning :D 
 
Av gubben min fick jag en sony handycam så att jag lättare kan vlogga, en ny drönare med kamera på då min försvann hos sune i somras, och en ny övervakningskamera som man kan vrida på och prata igenom :D 
 
Himla glad över alla mina julklappar! På kvällen avrundade vi hemma med att leka lite med våra saker, ta ett glas vin och en whisky och sen sov vi gott.
 
 
Juste, Mio gav oss en julklapp också! Haha. 
Vi lyckades ju skruva sönder två av våra nya köksstolar för att vi missade instanserna, så David for iväg för att köpa två nya stolar samt ett fäste till nya sängen för att madrasserna glider isär. Han fick två nya sitsar och fästet helt gratis! Så nu är allt som det ska hemma förutom vardagsrumsbordet som är fult och ska bytas och även utemöblerna har blivit krokiga och ska bytas i vår. Men allt annat är äntligen nytt. :)
 
Nu ska jag bara införskaffa en green screen, vilket jag räknar med att kunna skaffa i februari-mars typ. Så himla skoj :) 
 

Kommentarer
Matbloggstoppen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0