En skruv lös

Mistern har äntligen satt ihop våra nya utemöbler som jag köpt på groupon. 
Vi satte ihop soffan för en vecka sedan, och sen satte han ihop resten i torsdags. Bara det att vi upptäckte att det var två olika storlekar på skruvarna, vi trodde att alla var samma när vi satte ihop soffan. Så när han skulle sätta ihop bordet så insåg vi att det fattas två små skruvar. Så jag fick skruva isär soffan igen för att leta efter skruvarna. Jag upptäckte dock en liiiten skillnad på hatten på de små skruvarna, så jag behövde inte skruva loss alla 16 skruvar. Jag hade rätt på första skruven, missade på andra och hade rätt igen på tredje. Så det var inte så farligt ^^ 
 
 
Såå.. bör jag nu vara orolig för att det blev en skruv över?
 

Happy birthday to me

Jag förstår inte varför man ens firar födelsedag. Grattis till att du kom till världen. Grattis att din mamma inte aborterade dig, du måste vara speciell! Oh wait, alla som lever är precis lika speciella. De som blev bortadopterade då? Grattis, idag är det X år sedan din mamma övergav dig av olika anledningar!
 
Grattis du är ett år närmare döden. Grattis till att du är närmare 30 än 25 över en natt! Nä, jag ser seriöst inte poängen med det här. Det är kul när man är liten, men man borde få välja att sluta fylla år efter en viss ålder! Ja man blir fortfarande äldre, men kan man inte få välja att få ha en helt vanlig dag istället?
 
 

Negerbollar

I måndags var det negerbollens dag, och i ära till detta så gjorde jag negerbollar! 
Tog fram havregrynen och insåg att det är bara när jag gör negerbollar som havregrynen används. Och hos i princip alla jag känner ser havregrynsförpackningen ut så här :p
 
 
Så det är nog inte bara jag! ^^ 
 
 

Moster!

Blandade känslor måste jag säga, men nu är jag alltså moster. Nu är det även offentligt att min andra syster ska få barn i oktober, så då blir jag moster igen ^^ Helt oväntat från dem båda måste jag säga, när ingen av dem varit ihop med sina respektive speciellt länge och arbetssituationen är väl den inte bästa heller. Men det är väl som med rika och fattiga antar jag. De som har råd att leva har inte tid, och de som har tid att leva har inte råd. Det spelar ingen roll vad man har för förutsättningar, eller vad man gör. Det kommer alltid att saknas nånting. Men å andra sidan är väl det bra, om man hade allt, vad skulle man då kämpa för? Om det aldrig var mörkt så skulle man inte uppskatta ljuset lika mycket.
 
Hursomhelst så är jag glad över min lille systerson! Så nu väntar jag på att syrran ska tala om att jag ska vara gudmor/fadder ;)
 
 

RSS 2.0
Matbloggstoppen