Why oh why

Varför? Jaa, varför vadå? Varför sitter jag här och ugglar istället för att gå och lägga mig? ^^ 
Mistern sa precis att det är nån timme kvar till lön, tror han tagit fel på dag. Haha.
 
Mitt "nya" tänk om att alltid vara positiv sliter litegrann faktiskt, man får koncentrera sig lite. Och jag får ju vredesutbrott liksom. Imorse fick jag psykbryt på mistern för att han tyckte vi skulle åka buss när biljäkeln inte startade tex, men vi vet att vi båda har dåligt morgonhumör så. 
Vi vaknade för sent och kom iväg för sent och så startade inte bilen liksom! Men en kollega på jobbet var snäll och hämtade oss och körde hem oss, så det gick ju bra ändå. Dessutom lyckades mistern fixa bilen! Tändstift igen tydligen. 
 
Jag har just upptäckt google docs! Vi har ju haft våra budgetar där som sheets sedan 2012, men jag har inte insett hur lätt man kan göra andra dokument där! Så nu har jag gjort en slide med mina mål för i år, lagt in min bok som jag påbörjade 2011 typ så jag lätt kan hitta den, skrivit och planerat för matintag och träning framöver osv. Kör ju på "lättdiet" just nu eftersom jag varken har tid eller ork att planera och laga mat förrän vi flyttat, allt är ju nerpackat typ och så är jag less på den här lägenheten. Ska bli så skönt att komma bort härifrån!
Så det jag kör på nu är modifast bars två st på förmiddagen, felix färdiga köttfärspaj till lunch på jobbet och så modifast pudding till middag. Det duger, det är lätt och jag behöver inte tänka. Bara äta. ^^ Träning får också vänta tills vi flyttat, har gjort ett sånt fint träningsschema och modifastmatschema! Ska köra hela februari med modifast tänkte jag, varva med smoothies och soppor och sånt. Sen blir det back to DUKAN! 
 
Har suttit här nu och skrivit ner olika matförslag till P och PV dagar, hur jag ska lägga upp det osv. Peppad! Som varje januari! haha! En stor skillnad är att vi kommer att ha stor kyl och frys igen, det har vi inte haft sen 2011 i Sveg. Så då blir det lite lättare. 
 
Jag har ju inte lärt mig hur man dietar medan man har ett arbete, sist jag gick ner 36 kg så var jag arbetslös så då behövde jag inte tänka så mycket. Jag sov mycket, åt lite osv. Lagade mat hela dagarna. Men man är mycket hungrigare när man jobbar och så behöver jag liksom använda mitt huvud så det går inte att vara slö. Sen orkar jag verkligen inte laga mat när jag kommer hem från jobbet, hur fasen orkar folk det undrar jag??
 
Men nu så! Nu kommer vi att bo så nära jobbet så att jag kan gå hem och äta lunch, så då behöver ingen se vad jag stoppar i mig. Eftersom vi har mer förvaringsplats så tänker jag laga hela veckans middagar på helgen innan så att jag slipper laga mat när jag kommer hem, och så ska jag nog fortsätta med modifast puddingarna och då äta dem till lunch istället för middag. Kommer bli skitbra det här!

RSS 2.0
Matbloggstoppen