Flytt osv

Då har det gått några månader igen, och nu är våren på intåg. Igår klippte grannen gräset och jag springer runt och knäpper kort på blommor. Pollensäsongen är också i full gång.
 
Vi har flyttat till Varvsholmen, så nu tar det 3 minuter att gå till jobbet. Så skönt att kunna sova lite längre på morgnarna. Men å andra sidan har jag inte lika mycket behov av att sova länge på morgonen längre, jag börjar bli gammal. Haha. I helgen gick jag upp kl 10 i lördags och kl 9 i söndags utan anledning liksom. 
 
Imorgon är det valborg, då ska jag och mistern gå ut och äta på Larmgatan 10! Eventuellt se en majbrasa också :) 
Sen hoppas vi på sol i helgen så vi får grilla, men det ser ut att bli skitväder. Men isåfall blir det en städ och spel helg! 
 
Dukanandet går bra hittills, fjärde proteindagen idag. Jag gjorde kycklingbiffar i söndags, mistern hjälpte mig att grilla upp 1 kg kyckling i måndags och igår gjorde jag köttbullar. Mitt äckel gentemot keso och ägg verkar ha försvunnit tack och lov. 
Men ska väl inte ropa hej i förväg, väntar på att jag ska ha klarat mig ett par veckor först. Jag har ju en trend där jag kör på i två veckor och sen ger jag upp. Men jag vet ju att dukanandet är det bästa för mig, så jag ska vara envis!
 
Sabbat foten på löpbandet också, misstänker att det är pga ovana. Min träningspaus har varat lite för länge, och min ena PEVA fot är ju lite sämre än den andra så det känns som att jag åkt skridskor när jag sprungit på bandet en liten stund. Så ska vänja mig igen. 
 
Idag har alla system pajat på jobbet, så nu väntar jag på att det ska lösas så att jag kan jobba ^^
Vilken dag som helst blir jag moster också!

RSS 2.0
Matbloggstoppen