Ojojojojoj så gullig!

Haha, mistern skulle iväg och handla mat, så jag sa "Lycka till!" när han gick, och han svarade då med "varsågod!"
Haha jag är så glad att ingen hör oss här hemma, vi verkar nog rätt skumma ;)
 
T.ex när han kommer hem från jobbet om jag varit ledig, så utspelar sig alltid detta:
Jag: Heej bejb!
Han: Välkommen hem!
Jag: Tack! Har jag haft en bra dag?
Han: Ja, det har du!
 
Och sen fortsätter det.. haha xD
Vi missade våffeldagen idag, men det var för att vi redan planerat in vad vi ska äta. Jag som aldrig missat en våffeldag! Vi får köra egen i helgen istället ;) Och på söndag blir det sommartid igen, yay!
 
Jag har även bestämt min nya tatuering! 大衛·愛
Det blir nice. Hehe.
 
Idag har vi racershoppat,lite övertid på jobbet och sen in i bilen, till Hansa och snabbshoppa ett linne och ett par byxor (jag är ingen riktig tjej, jag går in i en butik och ser mig om, ser jag inget intressant så går jag ut) efter att vi kollat igenom tre butiker, sen kollade vi misterns ringstorlek och sen till Citygross för vanlig handling och så köpte vi thai take away. Allt på mindre än en timme! Själva shoppingen tog endast 10 minuter!
 
Nu ska jag krypa ner i min renbäddade säng, omnomnom! Imorgon fyller Rebecca år så då blir det bowling och middag på Harrys, det ska bli skoj :D
 
 
 

Haha oj

Shit, verkligen längesen jag bloggade nu ser jag! Före julafton liksom... Ajja. Har lite fullt upp med jobbiga arbetstider och planerande av bröllop just nu (dvs de senaste månaderna..) så har helt glömt bort bloggen. 
 
Jag önskar det fanns en mobilapp, då hade det varit mycket lättare att blogga! Sitter ju inte vid datorn så mycket så priorierar inte riktigt bloggen. Har oftast glömt sånt som jag velat blogga om ändå. Men ska försöka bättra mig!
 
Vi går mot ljusare tider tack och lov, så det är inte längre kolsvart på morgonen när man kliver upp och inte heller när jag slutar på kvällen. Skönt. 
 
Annars då? Jaa... Jag ska med syskonen + mamma + moster till Mallorca i maj, vi har anmält oss till en ny lägenhet med balkong åt rätt håll och vissa jobbiga saker har fått skjutas upp. Men det blir som det är meningen!
Mistern var på besök till sin mamma över helgen (efter att jag tjatat på honom att åka dit i typ ett år) och jag var alltså gräsänka. Saknade honom såklart väldigt mycket, men samtidigt lite skönt att få vara ensam några dagar. Det är ju inte alltför ofta, så det är tur att vi kommer så bra överens så vi inte slår ihjäl varandra med tanke på hur mycket vi umgås. Haha.
Nu somnade jag till lite här vid tangenterna märkte jag, så tror det är dags att sova. Men jag ska försöka bättra mig angående bloggandet iallafall!
 
Testade förresten bananpannkakor i helgen, efter att jag läst ett inlägg på Egoinas blogg. Supergott med glass och grädde och ett par chokladbitar på! Höll mig ändå inom mina kcal gränser, så ingen fara på taket ;)
 
 Natti! 

RSS 2.0
Matbloggstoppen