Zeunerts Julmust smakar ekollonsbär!

Jaha, vad har hänt sen september då.
 
Vi har bytt plats på jobbet, IGEN. Men å andra sidan så har jag nu snart suttit i ett år på denna avdelning, hållit mig fast. 1,5 år på samma arbetsplats! Hur är det möjligt? Det har jag aldrig gjort förr och hur har tiden gått så fort? Jag är liksom närmare 30 än 20 nu :o
Har i dagarna nu sökt en annan tjänst på samma jobb, känner att det är dags för lite förändring. Men vi får se om jag får någon chans på det, samtidigt vill jag ju inte byta team då jag har superroliga kollegor i detta team.
 
Vi har tittat på några lägenheter till, och har faktiskt fått en! Jag skrev ju om drömlägenheten i det förra inlägget, detta är en i stort sett identisk och ligger på våningen under. Alltså markplan. Den är lite mindre i köket, och saknar balkongen mot havet (lureri från hyresvärden som la upp en bild på sidan med balkongen), vi tittade ju inte på den innan då vi först och främst är less på att titta på lägenheter, bli kär i den och sen få nej, och även för att vi tittat på den ovanför och denna var ju likadan. MEN vi fick den iallafall! Så i februari är det dags för flytt. Alldeles vid havet, egen uteplats åt rätt håll med eftermiddagssol och ca 50 m till jobbet. Yay!
Skulle väl inte förvåna mig om jag nu får sparken bara för det, en lycka kommer sällan ensam utan den bringar olycka har jag märkt.
 
Däremot slipper vi dubbel hyra då den som ska ta vår lägenhet vill flytta in så fort som möjligt, och dessutom kostar städningen ca 3000 kr mindre än vad vi trodde! Så det är nice. Inte alltför mycket extra kostnader då. 
 
Sen har vi även varit på bröllopsresa, Bahia Feliz i Gran Canaria blev det. Tänkte visa lite bilder också.
 
Och så är det fjärde advent i antågande, vi har haft adventsmys varje söndag och jag har bakat hallon och lakritsbräck och fudge :) Jag är klar med alla julklappar, har varit i en vecka! Så skönt att slippa julstressen. Har tom skickat iväg 7 kg julklappar till Dalarna ^^ Och idag fick jag ett paket från mamma med julklappar och knäck som hon har gjort :D 
 
Rubriken då, kan man ju undra över. För några år sedan så frågade jag David vad trocadero smakade för nåt, tex fanta smakar ju apelsin? Då sa han att trocadero smakar ekollonsbär! Och han trodde att det finns nåt som heter så också xD Så sen dess har det blivit en kul grej.
 
Nu sitter vi och dricker Zeunerts julmust och jag skrev på fb att den har en eftersmak av ekollonsbär, och Sune (min farbror) som jag nog missat att berätta denna rolighet för, kommenterade genast på saken. Han lät så seriös att jag inte kunde låta bli att skratta lite ^^ 
 
 
 
Meen här kommer lite bilder från bröllopsresan 22/11-29/11-2014 :)
 
 
 

RSS 2.0
Matbloggstoppen