Wooow

Ja nu var det längesen igen! Mycket har hänt sen sist. Har helt tappat blogglusten, men förhoppningsvis kommer den tillbaka :) 
 
Alicia var ju här i påskas, och sen var jag på Mallorca i maj och nu 28/7 på vår årsdag, så gifte vi oss! :) 
Det är väl såklart den största händelsen må jag säga ;) Så himla kul att alla våra nära och kära kom på vårt bröllop! Man känner sig så betydelsefull när ens släktingar och vänner åker så långt för vår skull :) Alicia kunde ju dock inte komma tyvärr då hon var i USA, vilket var väldigt tråkigt. Men alla andra "viktiga" kom! 
 
Sitter här och tittar på bilder och är ledsen, jag vill så gärna spola tillbaka tiden! Möhippan var superrolig, jag gillar ju inte överraskningar, men det var skitkul! Om än varmt!
 
Jag visste ju om Davids svensexa (då jag initierade planerandet av den så att säga, innan brorsan och pappa tog över.. haha) så jag skickade glatt iväg honom på morgonen när poliserna kom och hämtade honom. Haha. Sen ringde det på dörren igen och jag trodde såklart att det var pojkarna som glömt något, men då står det ett gäng svartklädda tjejor med ögonmask utanför! Haha! Så jag fick på mig fångdräkt och blev eskorterad ut för picknick i det 30 gradiga Kalmar! 
 
Sen gick vi in igen, och då var det sexparty på G! Jag som inte nyktrat till riktigt från dagen innan blev ju full ganska fort på skumpa och annat, och jag rekommenderar INTE att tillåta en full person själv handla på sexparty! :O Jag handlade i princip allt tjejen hade! Så ja, massor ska skickas tillbaka när det kommer xD 
 
Sedan åkte vi iväg mot Öland, där vi red på kameler! Jag var livrädd! Och svettig! Tur att kakan klippt av ärmar och ben på mina fångkläder, annars hade jag nog dött. 
 
Sen stannade vi för picknick där Sussi gjort en kycklingsallad som vi åt. Sedan åkte vi vidare hemåt, där jag trodde att det skulle vara över.
 
Vi gick en bra bit, dog i hettan, fötterna svällde osv. Sen kom vi fram, och då var det dags för Lasergame! Jag som redan i princip bara bestod av svett gnällde lite om hur vi kommer dö, men vi gick in iallafall. Därinne förklarar snubben att vi ska möta ett elitlag från Kalmar, och jag känner paniken växa. "Inte ens din blivande man kan skydda dig därinne!" Sa han. Jag försökte få alla att gå i en cirkel omkring mig och skydda mig xD
 
Så därinne sprang vi omkring i mörkret och sköt på allt som rörde sig, inklusive våra egna ibland. Haha. Jag såg något lysande springa förbi mig och tyckte synd om "elitkillen" som liksom jag var självlysande i vit och svart-randiga kläder. Sprang vidare, försökte ha en strategi med de andra men misslyckades. Vi sköt och skrek helt enkelt! Tills jag ser syrran stå och pussa en av motståndarna! :O Hallå, hon har pojkvän och det där är våra dödliga fiender! Jag springer vidare och hinner inte tänka mer, men så lyckas jag mota in en av dem i ett hörn och kör upp geväret i nacken på honom! Och då inser jag att det är ju pappa! Kort därefter springer jag mitt upp i ansiktet på Björnar, Davids kompis, och så ser jag den randiga, som jag nu förstår är David, springa förbi igen! Då blev det genast mycket roligare att döda dem! Tyvärr blev jag så inne i spelet att jag kastade mig ner på marken ett par gånger för att skydda mig, vilket resulterade i ett uppskrapat ben! Men sååå värt det! 
 
Efteråt dröp vi alla av svett, så vi satt och hämtade andan ett tag, innan jag, David, Annica, pappa och Björnar åkte iväg och doppade oss en sväng. Jag slant nerför stegen och landade nästan på ett par barn där nere xD Haha stackars nästan-pannkakor xD
 
Sen åkte vi hem och bytte om, innan vi åkte till Harrys för att äta middag.
 
Väldigt lyckat det hela tycker jag! :D 
 
Bröllopet gick också rätt bra. Vigseln skulle börja kl 15 och tårtan skulle komma kl 13. Så 12.30 var David och Björnar på plats, men ingen tårta kom och ingen annan var där. 
 
Hemma hos mig rådde panik, vi försökte göra iordning tärnorna först för de skulle iväg, Amanda skulle sedan bli upplockad för att åka ner och förbereda bål tills minglet som skulle börja 13.30. Vi var på väg att ringa en taxi, men så kom mamma och moster! Så de åkte iväg.
 
Sandra och Annica (tärnorna) var iväg för att hämta blommor och hämta Nina som kom med tåget. Men så åkte de vilse! :O 
En timme kvar och de hade inte kommit hem än! Jag fick guida så bra som möjligt och de kom fram till slut. Vi skyndade oss att göra mig i ordning, och skyndade iväg. Vi skulle vara på plats 14.45 men åkte hemifrån kl 15.10 typ! Så bråttom! Sen insåg vi att jag kom nästan inte in i bilen för min gigantiska klänning, så det lär ju ha sett askul ut med en stor gräddbakelse som täckte synen för alla xD 
 
Vi kom fram iallafall, men då hittade vi inte sladden till Annicas musikspelare som skulle spela musiken! Fick igång den med bluetooth och Amanda sprang iväg för att starta musiken. 
Så gick vi alltså fram. Och insåg att vi inte övat alls på hur vi ska gå, hur långsamt, hur fort, hur länge musiken ska spela och vad som händer vid vigselförrättaren. Så. Jävla. Jag. Haha!
 
Så vi improviserade. Men det gick bra, vi kom fram. Vigselförrättaren körde sitt race, David sa ja och så frågade hon om jag tar David i nöd och lust. En snabb tanke for genom mitt huvud, och det var att jag lovat (hotat) David att säga "ANKA!" istället för JA. Men i sista sekund ändrade jag mig, och ut kom då istället "Eeeeh, Ja?!" och alla skrattade åt mig såklart xD Senare fick vi veta att en del trodde att jag ändrat mig, att det var därför jag var så sen, så mitt till synes tvekande svar spädde väl på det antar jag. Haha.
 
Sen blev jag lite rådvill när hon pratat klart och vi bara stod där i tystnad. Så jag sa "Jaha, VAD NU DÅ?!". Helt hade jag glömt bort att vi ska skriva på papper där och då. Haha! Sen startade Amanda musiken igen och vi tågade iväg, och blev överrösta med riskorn!
 
 
Tänker nog inte skriva så mycket mer här, utan låter bilderna tala istället! Såååå bildregn!
 
 
 

Bilder från Spanien

Litet bildregn från Mallorca! Där jag alltså var i maj, med mamma, moster, min lillebror och mina två småsystrar :) 
 
(Skrivit ett bröllopsinlägg också som kommer att publiceras om tre timmar)
 
 
Har fler bilder i vattenkameran, men får inte ut dem av nån anledning :O 

RSS 2.0
Matbloggstoppen