Likkans Residens

Svar på förtidsinställt inlägg

Publicerad 2013-03-21 12:57:11 i Likkans tankar,

Haha, hade helt glömt bort det där inlägget men nu kommer jag ihåg det :p
 
Nej, dåtida jag, vi har inte gett upp Dukan (helt) vi bara pausar ett par dagar i veckan men håller åtminstone vikten! xD Katterna lever och jag spelar inte social empires längre. Ja jag har börjat röka och slutat igen på nyårsafton, men jag har även börjat igen så vi får väl se när jag slutar nästa gång.
 
David, jorden har inte gått under och nej du bor inte i Nybro xD
 
Se där se där!

hu då

Publicerad 2013-03-20 17:50:47 i Likkans tankar,

Börja ju bra det här. Missa nästan första tåget, kom en minut innan avgång, sen var nästa tåg 50 min sent så jag som hade över en timme på mig att gå vilse i Stockholm före sista tåget fick istället 7 min på mig. Haha

Back to the future

Publicerad 2013-03-19 19:41:00 i Grejs,

Detta inlägg är förtidsinställt, skrev det måndagen 19/3-1012. David sitter med Misse i knät som skriker, och nu undrade han varför hon slickar sig om nosen när hon känner sig obekväm. ^^ Jag frågade om han har något han vill säga till sig själv om ett år, och han sa "Det var gott kaffe du gjorde."
-
Jag frågar mig själv: Hur går det med Dukan och har vi gett upp ännu eller är vi fortfarande på? :p Lever mina katter och spelar jag fortfarande Social Empires? Har jag börjat röka och slutat igen, på denna nyårsafton?
-
David säger att om jorden har gått under om ett år så är det ingen idé att fråga nåt. Men han undrar om han fortfarande bor i Nybro?
Så nu kan ni svara på dessa frågor, Framtida Likkan och Framtida David. Tack och hej!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela