Likkans Residens

Hmm

Publicerad 2013-07-31 23:55:51 i Dukan Diet, Likkans tankar,

Ett inlägg i veckan ser det ut som att jag gör, undrar vad det beror på? Ajja.
Mona, jag kikar på din blogg också även fast jag inte kommenterar jämt ;) Tänkte kommentera nu men du har gjort om tror jag för jag hittar inte var man kommenterar?!
Och nej, blogg.se vägrar ju göra en androidapp så jag kan inte blogga från mobilen :( Har ju försökt via mobilsidan men då fuckar mitt tangentbord upp sig så det blir dubbla ord och bokstäver försvinner osv... Så jag inväntar en app :)
 
Annars är jag på andra faddringsveckan nu, och det går bra. Igår fick jag dock lock för örat och idag var jag helt döv, så mistern köpte revaxör till mig eftersom han misstänkte en propp och det hjälpte så nu hör jag igen! Har inte kunnat ta samtal idag eftersom jag inte hört nåt så har bara suttit med pappersarbete, roligare med samtal tycker jag :) 
Insåg också att vaxproppen beror på att jag kör in öronpropparna så hårt jag kan. Borde stå en varningslapp "Dessa öronproppar kan orsaka vaxproppar!" eller nåt. Så inatt kör jag utan för säkerhetsskull.
 
Försov mig imorse också, vaknade 20 min innan jag börjar jobbet och bussen går liksom 30 min innan jag börjar, men som tur är så skulle en kollega hämta mig idag så hon ringde och väckte mig och jag gjorde mig klar på fem minuter och vi hann i tid! Haha. 
 
I lördags firade mistern och jag 5 år också, tänkte lägga in ett litet bildregn på det imorgon för er som inte har mig på facebook :D
 
Så länge får ni nöja er med gårdagens middag och dagens middag. Mikrad lax igår och kyckling idag. Provade även sjögräsnudlar för första gången idag, helt ok! Faktiskt godare än shiratakinudlar, men vettefan hur ofta man vill betala 26 spänn. Visserligen så är det tre portioner, men ändå dyrt.. Men helt ok! :) Och så uppfann jag kubglass idag! haha xD 5% vaniljglass som jag skar i kuber ;D Såg ku(l)b ut! Sen mixade jag dem och hade i lakritsessens och sedan lakritspulver på. Var inte så sugen på glass idag egentligen, men hade jordgubbar från i helgen som jag inte ville låta bli dåliga :)
 
 
 
 
 
 

5 år med älskling <3

Publicerad 2013-07-29 15:32:00 i Våra månadsdagar,

Jättemysigt, mistern hade bokat hotell på Öland och så hade vi skumpapicknick i solnedgången på stranden på Böda strand och sedan en romantisk middag på restaurangen bredvid ;) Rosor fick jag också :D Jag köpte lite graverade saker, haha. En surfplattepenna med hans namn på, ett halsband åt oss var med en pusselbit och våra namn på och en graverad kökskniv som jag skrev "köttmeister" på xD Haha. Det roliga är att den nu används som reklam på sidan :P Haha kolla HÄR och förstora upp bilden och tryck på nästa ett par gånger :P 
 
Hängde lite på stranden och badade lite först, och på hemvägen dagen efter såg vi kameler xD
 
 

Meen

Publicerad 2013-07-25 22:22:10 i Likkans tankar,

Vad är det för fel på mig, jag glömmer att blogga hela tiden xD Sitter iof knappt vid datorn, kan ju vara därför. Och nu ska jag sova så orkar inte blogga nu heller, kanske kommer ett inlägg imorrn :p

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela