Likkans Residens

En månad

Publicerad 2013-01-25 20:08:00 i Likkans tankar,

En månad sen på dagen är det nu sen jag förlorade min älskade telefon. Och idag har jag köpt en ny likadan! Eller ja, den är vit. Och den är begagnad, men lika gammal som min :P Så nu ska jag fixa appar på den och sen kan jag låtsas att jag aldrig tappade min telefon. Eller ja, bilderna saknar jag såklart, men ändå... Stolt över mig själv att jag klarat mig en hel månad utan en mobiltelefon! Eller ja, började ju använda min lilla gamla i tisdags men den är så värdelös så har knappt använt den.
För övrigt är det massa folk som ringt mig idag, jag orkar inte prata i telefon och behagar vara kraschad ifred ett par dagar tack.

Fortfarande inte på hugget...

Publicerad 2013-01-25 13:49:00 i Likkans tankar,

Har fortfarande ingen lust att blogga, får se när jag återkommer.. Mår piss just nu men sköter mig åtminstone matmässigt. Ska ev. köpa en "ny" telefon idag, likadan som jag hade fast en vit. Och firade igår (eller iförrgår, vet inte så noga) 1 år med Dukan (2 år sen första starten, men den räknas inte).

Pissdag

Publicerad 2013-01-23 21:21:34 i Likkans tankar,

Fick lite värdelösa nyheter igår, så det blev en flaska vin igår. Och sen en till. Mistern stöddrack med mig och idag har vi inte mått bra alls. Bakis! Låg kvar i sängen tills sent på eftermiddagen. Upp och iväg och handla, hem och laga mat. Sjukt sugen på allt som är fel, men det blev carlsbrödssmörgåstårta till middag och nu ska jag äta gurka med dipp, sockerfritt godis och sen lättglass. Japp, jag tänker svulla idag. Men jag svullar ju i "bra" saker ändå :)
Ska läsa ikapp lite bloggar sen och svara på lite kommentarer, orkar inte göra det just nu...
Men ja Mona, du får lägga upp mina kåldolmar på din receptsida ☺

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela