Likkans Residens

Blogaward

Publicerad 2011-09-30 16:31:33 i Likkans tankar,

Jag har fått en Blogaward av Sandra och det gör mig väldigt stolt och glad;-)
Varför började du att blogga?
Jag har testat mig fram på en massa olika sätt innan jag skapade och har hållit fast vid denna Dukanbloggen. Har haft en fotoblogg och en husdjursblogg och på Kokaihop.se, dessutom bloggade jag länge på MåBra när jag prenumererade på den tidningen.
Orsaken att jag började med Dukanbloggen, var att jag saknade svensk information och recept när jag började med Dukan i november 2010. Men så är det inte nu, vi har blivit en stor grupp.
Dessutom är det lättare för mig att sköta mig och min kost när jag skriver matdagbok, och sen verkar det som om det finns läsare där ute som tycker att det är intressant att se vad en medelålders systemutvecklare pysslar med och stoppar i munnen.
Vilka bloggar följer du?
Till höger finns det en lång lista med bloggar som jag brukar besöka, både Dukanbloggar och andra som jag tycker är intressanta.
Vilka favoritfärger har du?
Jag gillar blått och svart samtidigt som jag tycker det är lite trist med svart. Förut var det mest för att dölja min övervikt, (man kan gömma sig i svart), nu för tiden brukar jag komplettera det svarta med färgstarka tillbehör. Har en knallorange linjacka som jag verkligen älskar, och nu har jag en scarf som går i orange och blått, så den tredje färgen får bli orange.
Vilka favoritfilmer har du?
Hmm, det var svårt. Men det första som dök upp är Matrix-filmerna med Keanu Reeves, dem tyckte jag om. Sen är jag väldigt förtjust i Den nakna pistolen-filmerna med Leslie Nielsen. Och så måste jag nämna Dödligt vapen-filmerna med Mel Gibson och Danny Glover. Man kan säga att jag gillar action filmer och gärna med lite sjuk humor.
Vilket land drömmer du om att besöka?
Jag har redan besökt många länder, men det finns fortfarande många ställen kvar att utforska. Skulle vilja besöka Australien, Japan och Kanada någon gång i mitt liv.
Blogawarden skickas vidare till...
Jag har fått en Blogaward av Mona så jag lär väl blogga då ;)


Varför började du att blogga?
Jag bloggade från början på lunarstorm, men så träffade jag min kära David som tjatade på mig att skaffa en vanlig blogg eftersom lunarstorm suger. Och ja, därför att jag vet ju att alla är intresserade av vad jag gör om dagarna. ;)

Vilka bloggar följer du?
Oj.. ja jag har ju några favoriter. Läser så ofta jag hinner men hinner tyvärr inte kommentera så mycket nuförtiden...

Vilka favoritfärger har du?
Röd, svart, rosa och lila.

Vilka favoritfilmer har du?
Matrix filmerna, Dödligt vapen filmerna, Harry Potter filmerna, X-men filmerna, Avatar, Stolthet och Fördom, Disney filmerna osv. Så typ action, tecknat, drama, komedi. Har ganska många favoriter, kommer inte på fler just nu dock. :P

Vilket land drömmer du om att besöka?
Jag har velat åka till ett varmt ställe forever, och nu om en vecka ska vi äntligen åka till Turkiet och fira älsklings 30 års dag!
Annars har jag alltid velat åka till Frankrike och Paris. Jag SKA se eiffeltornet! USA är ett annat ställe jag vill åka till, New York typ.
Och Island. Och Irland.

Blogawarden skickas vidare till...

Måste verkligen vända tillbaka dygnet...

Publicerad 2011-09-30 03:19:19 i Likkans tankar,

Sitter och läser på familjeliv, en massa otrohetstrådar och folk som mår så jädra dåligt. Det knyter sig i magen på mig, men samtidigt är jag så jävla tacksam för att jag har min fina sambo som aldrig någonsin skulle sjunka så lågt som att vara otrogen. Han och jag forever <3

Spela poker

Publicerad 2011-09-27 17:48:01 i Likkans tankar,

Spelade poker och förtärde alkohol i fredags innan det blev utgång på fyrkan i Öwdaln :p
Jag förlorade dock, kom trea.... amanda kom tvåa och tommy etta :p Lukas åkte ut först, sen David och sen mamma. På fyrkan hittade vi johan och sandra och anders som följde med hem, men David slängde ut dem av nån skum anledning.
Syrran har flyttat till Grekland nu även. Hittills har hon blivit fastbunden med rep på en restaurang för att hon inte skulle åka hem, åkt motorcykel (självklart frågade hon först om han tänker kidnappa henne), sett delfiner och sköldpaddor och blivit erbjuden jobb hos en hallick. Haha.
Annars verkar mistern vara ovän med en person igen, tycker det är så himla tråkigt men hoppas dock på att det inte tar lika lång tid innan problemet är löst denna gång. Verkar även som att denna person tycker att det är mitt fel allting och det förvånar mig verkligen när man gör allt för att hitta lösningar som ska passa alla. Ajja. Vill man inte så vill man inte och då spelar det ingen roll vad man säger.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela