Likkans Residens

Hemma såklart

Publicerad 2011-10-24 19:30:07 i Likkans tankar,

Har haft lite fullt upp och har väl ännu inte varvat ner, så tyvärr måste bloggen få lida ett tag till... :) Har kommit hem från Turkiet och även flyttat till vår nya superfina lägenhet i Nybro, en trea med öppen planlösning och hittills älskar jag den :) Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare har vi. Enda kruxet är väl att det är på fjärde våningen, så det är apdryga trappor.. haha. Saknas lite möbler också men det ska vi köpa på IKEA, där vi f.ö var i lördags. Igår bjöd vi pappa, sussi och småbröderna mina på fika och tårta eftersom David fyllt år, och de tog med sig pastagratäng som vi åt till middag. Nice nice. Menmen, ska se om jag blir mer aktiv i sinom tid! Men här är iallafall några bilder från Turkiet:

Turkiet

Publicerad 2011-10-13 23:02:10 i Likkans tankar,

har suttit i solen hela dagen idag och blivit bränd! Badat på tre olika ställen, åkt båt och kollat på vattenfall. Har en liten stunds internet nu, så kabn inte skriva mkt.
På söndag ska vi hem, på m+åndag ska vi flytta. Drygt å skriva p å davuds mini dato ´r ned långa naglar... orkar inte stava xD

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela