Jag kan inte ens hålla plastblommor vid liv...

David: Lever den där då?
Jag: Nja, den är gjord av plast så det hoppas jag att den inte gör.
David: Vaa? Haha jaha.
Jag: Vadårå?
David: Jag trodde den var riktig... Den ser ut att börja vissna nämligen.

Mina ljusstakar...

Båda mina såna här har tappat en fot... Så jag gjorde ett par nya av ett par ljusstumpar och limmade fast ^^

Katthylla

Katthyllor är mer "inne" än hatthyllor nuförtiden, sådeså!
Detta har jag gjort idag

Glömde knäppa kort på när det såg ut som värst... Men igår kväll byggde vi ihop en bokhylla från Jysk, och det tog oss FYRA timmar.... Idag har jag hela dagen packat upp kartongerna som fanns kvar och stoppat undan en massa grejer och fixat bokhyllan så den blev julig :pBygger


Här är den färdigbyggd :p Högen därbakom är vad jag har jobbat med idag xDRörigt som fan


Typ klart :p (klösträdet där köpte vi också igår)


Allt är upp packat och en massa är instuvat i förrådet, så plötsligt fick vi massa mer plats ^^
Sista bilden är knäppt i samma vinkel som bild nr 2 :p

40 månader

Idag har jag och David varit ihop i 40 månader :P
För att fira detta gjorde jag en jordgubbspudding som smakade blä, så den får ni inte se. David kom hem från jobbet och hade dessa med sig :p
Lille gullige älskling <3

Bröllop 2

Nu har David äntligen hittat sladden till kameran, så här är resten av bilderna från Norge :) Eller ja, några av dem iallafall :)

Hahaha coolt!

Hahaha shit! Nu ser jag att jag har publicerat ett blogginlägg inatt, som jag alltså skrev för exakt ett år sen och daterade ett år framöver xD Coolt xD Jag hade helt glömt bort att jag skrev det :P 200k på bejeweled, herregud, får ju sällan mindre än 600k nuförtiden xD Och var det så längesen jag kollade på rederiet??

Fredagsvideor


Fredag

Ska lägga upp ett par klipp från igår snart, sjukt ointressanta men ni får se dom ändå så ni får se hur en fredagkväll oftast spenderas :P Kom i säng runt 3 inatt iallafall, David la sig väl halv 3 kanske. Några händelser:

Vi sitter på Milles och David visar mig sin jobbtelefon som har windows och berättar att han satt hela vägen till jobbet på tåget och försökte logga in på facebook med den, men han fick inte till det för det kom inte upp nåt tangentbord. Jag bad att få titta och på 3 sekunder var det klart. Haha.

Vi är på väg hem från krogen och står utanför och röker:
Jag: Ska vi ta en sängfösare eller vill du sova?
David: Menar du mat eller sex?
Jag: Haha men inget av det!!!
(Han vet visst inte vad en sängfösare är.)

Vi är på väg in i gästrummet för att röka i fönstret, står i hallen bredvid skostället.
Jag: Men David! Sluta klappa mina skor!
David: Va? Ooooj jag trodde det var en katt...
(Mina svarta stövlar som låg på skostället såg ut som en katt tydligen)

Jag skrev på facebook:
"After 2am nothing good happens". Strax därpå upptäckte vi att köksfönstret delat på sig och halvt öppnats, slängt ner min blomkruka som gått i bitar och dödat min Princettia, David tappade sin tallrik med mat så tallriken gick i bitar och han fick mat över hela sig, datorn, golvet och datorväskan.

Sen plockade jag ur diskmaskinen, plockade i maskinen och gick och la mig ^^

Ettårs jubileum!

För exakt ett år sedan så skrev jag detta inlägg. Samma datum, samma tid. Jag daterade det tills idag, och poff! Så är det publicerat. Jag har troligen glömt bort det själv att jag skrev detta.. så för att påminna mig:
  • Jag spelade nyss bejeweled och fick 200k poäng, slog alltså mamma med ca 5000.
  • Jag ligger i soffan och tittar på säsong 7 av rederiet.
  • Det är mitt i natten, David ligger och snarkar (är vi fortfarande ihop tro? Who knows!)
  • Misse ligger bakom mina knän som vanligt, och Bibi har (efter att ha försökt få mig att tvätta hennes anus) lagt sig på soffryggen.
  • What else? Alicia kommer på besök imorgon för första gången ja... ljuvliga Sveg.
Jag ville inte att mina ögon skulle rinna medan jag cuttade lök.. ^^

Vi är på milles xD

mms_img35721 (MMS)

Vi är på milles xD


Wordfeud

Nicole och Mona spöar mig i wordfeud så nu lägger jag mig snart xD

Brinner

Nu står dom och bygger på taket ett par hus härifrån. Hur kunde vi missa den stora branden? Hur? Det måste ju ha hörts?

Reklam

Tänkte göra lite reklam för min farbror Ronnie som nu har skrivit sin andra bok :p
HÄR är länken för att höra en radiosnutt :P

drygt

Kämpar med bordsplacering här... haha det är svårare än vad jag trodde! 47 personer har vi räknat ut ska bjudas på bröllopet... 48, kom på en till nu. Suck...

Öppet brev

Gud så irriterande och samtidigt skrattretande... Jag har en otrolig munfobi, dvs fobi för andras munbakterier (inte mina syskon konstigt nog).
Med andra ord; Om jag måste dela tandborste med någon så får jag kväljningar medan jag borstar tänderna. Har David "snaskat" på sina fingrar så får han, under inga omständigheter, hålla mig i handen. Osv. Ha detta i åtanke när ni läser mitt öppna brev till David, som jag skrev nu efter en ryslig upptäckt.


"Käre älskling. Jag vill tacka dig för att du gjorde dig besväret att öppna min nya tandborste, samt använda den en gång åt mig. Jag antar att du vill hjälpa mig att bli av med min fobi för folks munbakterier. Eller så kanske det var otydligt att det var min tandborste, den var ju trots allt rosa och du var med när jag köpte den efter att du glömt köpa en åt mig tre gånger i en månads tid. Kanske du helt enkelt inte mindes att jag stod och valde en bra stund för att jag ville ha den perfekta tandborsten? Återigen, tack! Jag har nu gömt undan den och ställt tillbaka din egen tandborste i tandborst muggen. Vänligen köp en egen i framtiden, eller ta en av gästtandborstarna om du nu glömt att köpa en egen."

Jag sitter nu och tänker använda min gamla tandborste, för min nya är blöt. Imorgon ska jag koka den! God natt.

Munsår

Tänkte radda mina tips på hur man får bort munsår. Eller hur man kan hindra att de uppstår! Jag har inte haft munsår sen i våras, och jag brukar få munsår typ 12ggr per år :p

  • Sprit. Vanlig hederlig vodka. Dränk bomullstussar i sprit och håll fast tussen mot munsåret all the time i ca 2 dagar. (Paus för promenad eller handling är tillåten). Detta är bra i munsårets alla faser, gör man så när det fortfarande bara killar och sticks innan det brutit ut, så förhindras detta. Har det redan brutit ut, så torkar det ut och försvinner fortare.
  • Munsårsplåster. Dessa suuuuger om munsåret redan brutit ut, men funkar finfint om det inte gjort det än.
  • Anti. Samma där. Suger när det brutit ut och blir bara äckligt, visserligen fuktigt så man kan skrapa bort äcklet, men ändå. Däremot är det min favorit att använda när jag känner att ett munsår är på G.
  • Pepparmints aroma olja. MÖRDA MUNSÅR!
  • Lavendel aroma olja. Hjälper inte riktigt på själva munsåret, men lindrar smärtan.


Man ska INTE använda lypsyl. Förra sommaren trodde jag att jag var på väg att få en vanlig blåsa och var torr, så jag använde lypsyl. Det slutade med 4 munsår. Två på överläppen och två på underläppen.


Fan. Alltid när jag nämner att det var längesen jag hade munsår, så får jag skiten... blä! Så nu kan jag väl vänta mig denna otrevliga gäst denna helg antar jag.

My little pony heeeeeist

Dagen idag. Hm. Jag klev upp 10, kollade på VB, gav katterna mat, plockade i diskmaskinen, körde igång en tvättmaskin och nu väntar jag på att sjuke David ska vakna så att vi kan äta frukost nån gång.

Om en dryg månad kommer min lille hund som ska bli katternas bästis. :D

Har velat ha hund i hela mitt liv, hade det i ett halvår när jag var 11, men mamma sålde honom och sen dess har jag inte haft nån. Några katter har jag haft ioförsig, men jag är en katt-hund-människa, inte bara katt :P Inte heller bara hund. David är bara katt människa och han hatar redan hunden. Men jag tror nog att han mjuknar :P

Wordfeudar hela nätterna också... Nån som är på? Selfdefense är mitt nick :P

Huvudvärk deluxe

När vi landade i Trondheim förra veckan så fick jag världens huvudvärk! Det kändes som att ögat skulle ploppa ut, nån körde en kniv genom huvudet samtidigt som blixten slog ner i mitt huvud. Det gjorde så fruktansvärt ont, jag var säker på att hjärnan höll på att explodera.

Sen dess har jag haft ont i huvudet till och från. Lovar att det är mitt straff för att jag skrytit om att jag aldrig nånsin får huvudvärk, nånsin! Och nu har jag haft det i över en vecka... nice.


Igår var ganska intressant även... Jag skulle gå på toaletten och medan jag satt där så fick jag svårare att andas, det svartnade och jag tänkte bara att "nej inte svimma, då slår jag i huvudet i stengolvet och så har jag ju byxorna nerdragna!"

Sen plötsligt befann jag mig på en flygplats, hörde en massa ljud och människor som pratade. Nånting hände, men jag minns inte vad. Sen klarnade det upp igen och jag fann mig själv sittande på toaletten och stirrande ner i golvet. Jag tänkte "Var är jag?!" och kände på mitt huvud för jag var säker på att jag hade en handduk på huvudet och hörlurar på mig. Jag hade inget av dem.


Jag hörde David hosta ute i tv rummet, och tänkte att jag VET vem han är. Men jag kunde inte komma på hans namn. Och jag visste fortfarande inte var jag var..

Frågade mig själv en kontrollfråga; Vem är jag?
Och blev ganska paff när jag insåg att jag inte har en aning om vem jag är!

Detta höll på i kanske 10 sekunder bara, men det kändes som en evighet... Det klarnade, minnet kom tillbaka och jag stapplade ut och slängde mig på soffan.

Fruktansvärt skumt! Har aldrig varit med om något sådant.

Norge

I torsdags åkte jag och David flyg till Trondheim för att vi skulle på Hege och Björnars bröllop. Tänkte bara lägga upp lite bilder på händelsen. Jag hade båda mina kameror med mig men hittar inte sladden till den bra kameran, så det blir inga bra bilder nu utan de kommer senare. :)
Kort och gott: Peter kom 20 minuter innan vigseln började och hade dessutom glömt sina skor i bilen, David var best man, paret blev gift och på väg till festen så körde Peter fel och så hamnade vi i bilkö så vi var tvungna att ta ett par öl. Hehe.
David höll sedan tal på festen, och alla talen var jätteroliga. :P
Nu har jag inte tid att skriva mer, radiotjänst ringer IGEN trots att jag för en timme sen sa att jag bara har flyttat, inte skaffat tv... suck.

Haha

Jag: Älskling, kan du ge mig mitt godis?
David trodde att min påse stod på köksbordet och grabbade därför tag i påsen som stod där och kom traskande mot mig. Bara det att det var torrisar, alltså kattmat, i den påsen... Nej tack xD

Ida har jag lekt med lego med mina småbröder xD


Förra veckan

Eller om det var veckan före det?  Vi hade iallafall bott här i en vecka, och jag låg och sov. Plötsligt hör jag hur någon pratar i tv rummet! (Runt 8 på morgonen alltså). Och där ligger jag halvnaken på mage och täcket halvt avslängt. Yay! Not. För dessa röster som diskuterade röran i tv rummet närmade sig och plötsligt stod de i mitt sovrum! Jag vänder på mig och försöker samtidigt få mig täcket och mumlar nåt till svar. Det var ett par unga killar som skulle kolla om golvvärmen funkar! Blä.
Jag sa åt dem att kolla ringklockan också....

DD - Dagens Dukan igår

Glömde äta frukost, men åt kycklingstroganoff med keso till middag, cyklade på cykeln i 15 minuter och promenadade i totalt en timme + sprang upp o nedför trapporna sex gånger. Det är 60 trappsteg... Glömde dock vattnet, men drack sprite light och en hink kaffe. Typ.

Dryg dag

Igår skulle jag hämta mitt paket, först gick jag in på coop och gick vilse, frågade en dam var man hämtar paket och hon sa "Där du kom in, rakt fram." Och jag gick tillbaka och där finns bara grönsaker. Gick lite mer vilse och upptäckte sen att det fanns en till ingång, med postkontoret rakt fram, så hon trodde att jag kom den vägen då. Så gick jag dit och försökte få mitt paket med mitt pass framsträckt och allt. Nej då är det Davids pass. Jag skäms och ska gå hem, går ut genom den andra ingången och upptäcker att jag inte har en susning om var jag är eller hur jag ska hitta hem xD Så gick runt hela huset och in i Nybro, upptäckte efter ett tag att jag gick åt fel håll så vände och hittade till slut hem....

RSS 2.0
Matbloggstoppen