Glass och idol ^^ geir och freja tror jag ...

foto_0623 (MMS)

Glass och idol ^^ geir och freja tror jag på ^^


Johan Röv

Sitter och tittar på Idol. Nu är det ju den där aslånga pausen, så nu kollar vi på Robert Gustafsson. Men Peter Jihde är ju skåning, och jag stör mig varenda gång han presenterar bandet och säger "Johan Rrrrööööörrr!" med sina rullande R. David satt och funderade ikväll, och så utbrast han:
"Alltså.. heter han Rör eller... heter han Röv?? Det låter ju som att han säger Johan Rrrrrrröööööööv!"

Det är förresten ett av mina favorit efternamn som jag har hört den senaste tiden. Röv. Det finns faktiskt folk som heter så! Även Krasmus och Quk. ^^

Fördummad

Jag har tänkt knäppa kort på ett träd som man kan se från balkongen nu ett par år, men det har liksom inte blivit av. Jag tänkte att jag knäpper en bild ibland så man ser hur trädet förändras under året, och så kanske man göra en almanacka av det? Iallafall så fördummade jag mig riktigt mycket idag... denna konversation ägde rum på balkongen:

Jag: Men hur ofta ska man knäppa kort på trädet då?
David: Vad menar du?
Jag: Jamen jag måste ju få med alla årstider.. ska man knäppa ett kort i veckan, eller vad?
David: Beror väl på vad du ska göra?
Jag: Jamen.. göra en almanacka!
David: Jamen tolv bilder då.
Jag: Jamen det vet jag väl! Men hur ofta ska jag knäppa korten??
David: ...
Jag: Få seee... *räknar på fingrarna* Första bilden i april.. maj och juni. Sen juli, augusti... Men vad fan! En bild i månaden såklart! Vad dum jag är!
David: Hahaha, kom du på det nu?? Till och med Sandra skulle klara det där!
Jag och David: Hahahahahaha! Jaa!
Jag: Eller nej. Det skulle hon inte.

Äggligt

Idag har vi ätit fisk med blomkålsmos och äggsås. När äggen kokat klart så ropade jag till David att "Nu är äggen klara, kom och befrukta dem!!" Hahaha. Sen diskuterade jag hur ont jag har i mina äggstockar. Då kändes det bara äckligt när han sa att vi nästan ätit såna... vi åt äggstockssås... Haha ^^

Grattis Egoina!

Jag har ju glömt att gratta Egoina till vinsten av "Årets blogg" i Blog rewards!! Det är endast tack vare mig hon vann, eftersom jag röstade ungefär 150 gånger. Sådeså ;) Haha nej då, hon vann för att hon ÄGER såklart!
Nästa år borde hennes mamma vinna ;)
(Ni som inte vet vem hennes mamma är, är inte värda att få veta heller ;D)

Haha!

Jag drömde en dröm om att min favvobloggerska Egoina hade ihop det med David för ett tag sen... nu visar det sig att jag drömde nästan sant ;D Undrar om Svorskan visste om det när hon skrev att det kanske var sant men fel David? ;D
Grattis Egoina! Davidarna är de absolut bästa pojkarna att vara ihop med!
HÄR är inlägget om min dröm.

Mandy Sellars

Tittar på Tyra Banks just nu. Jag gillar inte Tyra alls, hon är så fjantig hela tiden! Hursomhelst, kolla här vad hemskt att födas med en sån här sjukdom!

Wierd dröm...

Först drömde jag att vi var på Gotland. Sen var det en kille som kidnappade mig. Mamma jobbade, så hon kunde inte rädda mig utan bad mig att ringa Sandra istället. Men Sandra blev sur och hade inte tid med mig för hon tyckte det var tråkigt att rädda folk... Så träffade jag Ronnie som var på väg till jobbet, han sa åt mig att ringa pappa och sen körde han iväg. Så jag ringde pappa, men han orkade inte tanka på bilen och sa att det går nog bra ändå. ^^

Sen kom han som kidnappade mig och hans mamma, och då visade det sig att hon inte heller ville hjälpa mig. Hon ville också hålla mig inlåst! Så jag var inlåst där i ca 150 år (fråga mig inte varför vi alla levde så länge), innan jag lyckades rymma genom att döda kidnappar-mamman. Då kom en annan kille och hans mamma och kidnappade mig. Mamman ville ha nåt som jag hade, nå piller eller vad det var, som jag råkade lösa upp i vatten så hon blev galen. Hon hade även ett par döttrar som var lika stora som ett par dockor. Jag kastade dörren i mammans ansikte och sen rymde jag, efter att ha suttit där i 50 år.


Så jag sprang i regnet och kom till en strand, där det fanns ett hus som det var fest i. Så jag gick in, och därinne var mamma och pappa och Sandra och alla typ, och ingen av dom trodde på att jag varit kidnappad. Men så kom mamman till den senaste kidnappningen och skrek att jag ska minsann hjälpa henne att döda hennes döttrar, men så exploderade krukan som döttrarna bodde i så dom dog, och då blev mamman galen och kastade sig ut från balkongen. Kidnappare nr 2 försökte fånga mig igen, men jag gömde mig vid ett av borden.

Där fick jag syn på kidnappare nr 1, och han försökte fånga mig igen också! Sen minns jag inte mer, sprang runt och var livrädd iallafall. När jag vaknade var jag övertygad om att det stod kidnappare i mitt sovrum. ^^

Vinterhud

Hur vet man att det börjar bli vinter? Jo, jag börjar bli jävligt torr på huden efter duschen... fan då!

Smält

Jag och jag har kommit överens om att det är "symptom" som är rätt. Så ni som säger annat, säger fel! ;)
Nästa mysko grej är om någonting smälter. Har det sedan "smält" eller "smultit?"

Jag har fått många påhopp för att jag säger tex smultit och vuxit och svultit. Enligt David så måste "smultit" vara nån ny grej, men efter att jag kollat litegrann så ser jag att det hette smultit förr! Så det är alltså "smält" som måste vara en ny grej ;D "smält" för mig är en explosion, alltså det har smällt, eller man har smält ner ett smycke.

Jag är dock lite smått nyfiken på vad folk säger nuförtiden, jag kan väl inte vara den enda som säger smultit? Med undantag från min bror...

Bleee

Sömnig.... träskmonstret höll mig vaken inatt igen.. fick ett par timmar imorse, men så väckte mistern mig genom att utropa att "ÅÅÅH, du har ju använt min tröja!" och höll i en av mammas tröjor som det var gammal färg på. ^^ Pinsamt baby ;)
Så då kunde jag inte somna om, utan satte mig här istället. Tänkte på en sak.. heter det "Symtom", "Symptom", "Symtomer" eller "Symptomer" ? Jag har sagt symptom i hela mitt liv, skitirriterande när man träffar folk som plötsligt säger annat ^^ Vilket är rätt liksom?

Sverige, Sverige...

Det är ju inte rättvist att vi tar in tex. endast 20.000 från tex Somalia, varför skulle dessa 20.000 vara mer värda än alla andra som bor där? Varför ska just de få komma in, och inte de andra? Vad hände med att "alla är lika mycket värda"? Det är väl inte rättvist. Antingen ska alla få komma in, eller ingen. Sådeså.
Jag kom även på en underbar idé. Dessa länder som har det så dåligt och som så gärna vill komma in i Sverige, släpp in dem! Men släpp då in ALLA från dessa länder, lämna inte några tusen kvar! Och sen kan de svenskar som vill flytta till det där landet, som numera är tomt på folk, om de så önskar. Alltså byta länder. Undrar varför ingen har tänkt på det?

För övrigt stör jag mig som fan på att alla partier motsätter sig SD. Det är ändå 5,7% av Sveriges befolkning som har röstat in dem, bara för att resten av Sverige valde att inte göra det så betyder väl inte det att dessa 5,7% inte har rätt till demokrati. Kompromissa istället för att frysa ut!

^^

Knäppa telefon. Klockan 11 skulle det föregående inlägget publiceras. Jag kom ju hem till halv 12 igen... ^^ Så nu är det bara att vänta och se om jag ska jobba i Vemdalen eller ej... ^^

Usch vad det regnar! Sitter på cafét i sve...

Usch vad det regnar! Sitter på cafét i sveg och väntar på han som ska intervjua mig ^^ här har jag inte varit sen david fyllde år


Min blivande helg

Usch, har varit en massa att tänka på denna vecka så nu längtar jag tills helgen!
Så här ser den ut:

Fredag:
Intervju klockan 11, eventuellt jobba 13-19. Komma hem och ha fredagsmiddag med herr älskling.
Lördag: Sova till klockan 12, göra en hemlig sak mellan 13-18 och sen gå hem till Lena på fest. Min och Davids käre vän Allan kommer och hälsar på denna helg från Danmark, så ska bli kul att ses lite =) Typ inte setts på ett år...
Söndag: Vara bakis, äta ostbågar och titta på film. xD

Och innan jag vet ordet av så är det måndag igen... =(

Davids värsta mardröm

David brukar oftast inte drömma, säger han. Klart att han drömmer, men han kommer nog bara inte ihåg sina drömmar.

Inatt hände en sak som aldrig har hänt i vårt förhållande. Eller TVÅ saker hände. Det första är att jag somnade efter ca 20 minuter istället för två timmar. Det andra är att klockan 3 så satte sig David rakt upp och andades som om han höll på att kvävas, varpå jag vaknade och blev orolig.

Jag: Baby???! Vakna!
David: Whoa..! Är det bara vi här?!
Jag: Jaa? Hade du en mardröm?
David: Ja... jag drömde att Alicia och Sandra kom in och skulle snacka med dig trots att vi måste sova, och så la de sig i sängen och skulle sova med oss och Alicia spelade nå spel och vägrade sluta!
Jag: Hahaha! Mardröm sa jag!
David: Och sen skällde Sandra på mig för att jag skrek åt Alicia att stänga av, och sen kom HELA DIN SLÄKT IN!!
Jag: Hahahaha! Gillar du inte min släkt?
David: Jo, men jag gillar inte att de kommer in i lägenheten mitt i natten när jag måste sova!

Vilken mardröm va? Hahaha. Själv drömde jag att vi var jagade av monster, jag pratade med Sandra om nånting och sen så hoppade jag in i badkaret och duschade medan jag gjorde slut med David pga att vi "var för olika" medan han satt på toaletten utanför.. DET kallar jag mardröm!

Nya regler??

Jag pratade med Anna i telefon:


Jag:
Men vad har du för bild?? Varför har du en kon på huvudet??
Anna: Men... för att vi spelade brännboll...!

Jahaa! Men då förstår jag!


Jag: Förklara närmare tack? Det finns ingen regel om att man ska ha en kon på huvudet vad jag vet..?
Anna: Men den var ju sönder...!


Min dag idag

Idag har varit en dryg dag. Skulle till AF, men tar det imorgon istället. Fortfarande ont i njuren, men det verkar bara vara nån muskel ändå.
Idag var vi på ica och handlade, vi köpte hamburgerbröd som går ut 33/9-10. Sen när har september 33 dagar?? Sen kom vi hem och packade in i kylen, nä då ska jag tippa till den rostade löken så burken hamnar uppochner såklart och allting hamnar på golvet. Lagen om jävelskap eller vad det heter. ^^
Nu håller jag på att tvätta min morgonrock. Ensam den här gången. Förra gången färgade den nämligen alla mina kläder rosa. Även de som inte var vita.... hur nu det gick till.
Tvättar den lite varmt dock, hoppas den inte krymper ^^

Begravning för 50 åringen... jag menar öringen

Jaha.. inte nu på fredag men nästa fredag så upphör 50 öringen att gälla som betalningsmedel i Sverige. Så nu måste jag gräva ur sparbössan så att jag kan handla med dem innan det är för sent!

Ibland undrar jag om mitt söta lilla snar...

Ibland undrar jag om mitt söta lilla snarkmonster håller mig vaken med flit. Men men, jag kan ju trösta mig med att jag får ligga och lyssna på mysljudet av regnet! Jag älskar att lyssna på det när jag ska sova :-p synd bara att det nämnda snarktrollet överröstar regnet rätt duktigt...


Nästa val

Här har vi ett parti som vi alla ska rösta på! Imorgon ska jag presentera ett annat parti. Men tills vidare, läs och bekgrunda! HÄR!

Måste och måste...

Sitter och räknar på min budget... och kom på en sak! Angående DETTA inlägg.
Man MÅSTE inte betala sina räkningar bara för att man KAN! ;) (I wish)

Årets blogg!

Nu när det ändå är röstningstider (ja, valet är slut, tack och lov) så tänkte jag passa på att tala om för er att ni ska rösta på Egoinas blogg i årets blogg, HÄR.
Själv sitter jag och röstar om och om igen, börjar bli lite trött i handen.. Gud vilken tur att de inte skickar ut röstningsbekräftelse i mailen, då hade jag fått över 30 såna mail vid det här laget... haha!
Valvakan

Jag fattar inte vad alla är så chockade över? Det var ju uppenbart för längesen att Sverigedemokraterna kommer komma in i riksdagen!

Detta gjorde dem alltså trots att alla andra partier behandlar dem illa, att de granskas på ett annat sätt och att deras försvarare blir nedtystade hela tiden, medan det pratas skit om dem på alla håll och kanter.

Men tydligen så får jag inte tycka att de har blivit behandlade dåligt utan att jag då blir anklagad för att vara SD:are. Det är synd att inte alla får ha sin åsikt i detta land.

Halv ett började david koka ägg. Nu är klo...

foto_0603 (MMS)

Halv ett började david koka ägg. Nu är klockan 20 över ett. Vi glömde visst bort dom xD jävla valvaka! nåja, dom är nog hårdkokta nu iaf ^^


Man MÅSTE inte göra saker bara för att man KAN

Bara för att det finns godis i skafferiet som jag KAN äta så MÅSTE jag inte äta det.

Bara för att jag KAN knuffa ut den där tanten från balkongen på högsta våningen, så MÅSTE jag inte göra det.

Men detta gäller tydligen inte allt. 
Om man KAN rösta, så MÅSTE man nämligen det. Tydligen. ^^

Grattis på födelsedagen mamma!

Grattis grattis! =)

På bussen

foto_0585 (MMS)

The buss it is ^^ Haha... På bussen så tittade både Tove och jag mot ett hus i Väsa. Tove tittade mot huset, och jag tittade på dammen, där det plaskade till: Jag: Ååh! Det var fisk i den där dammen! Tove: Bor hon där?? Jag: Fisken? Tove: Damen? Sen kollrade vi helt bort oss... xD


Oj. Den Är död igen. ^^

foto_0583 (MMS)

Oj. Den Är död igen. ^^


Its alive! Undrar varför det alltid Är äve...

foto_0582 (MMS)

Its alive! Undrar varför det alltid Är äventyr med tove xD


Nu då kanske! Fast nu har bussen gått..

foto_0581 (MMS)

Nu då kanske! Fast nu har bussen gått..


Vi sitter och tröstäter istället. Vi ska b...

foto_0580 (MMS)

Vi sitter och tröstäter istället. Vi ska bo här nu xD


Toves bil dog visst mitt på öb xD vi Är st...

foto_0579 (MMS)

Toves bil dog visst mitt på öb xD vi Är strandade xD


Tove tror att hennes bil Är större än vad ...

foto_0577 (MMS)

Tove tror att hennes bil Är större än vad den Är. Mans tänkande.


Nu sitter jag i mora och har tråkigt. Ked...

Nu sitter jag i mora och har tråkigt. Kedjeröker och sitter på min väska. Hoppas jag inte har nå ömtåligt där i bara. Undrar varför jag hatar att åka buss? Jag gillar ju att åka buss, men när jag ska kliva av eller på så blir jag så jävla nervös! Mysko. hoppas tove kommer snart...


Felsms.com

HAHAHA fan vad nice sida!

Till: Mig från pappa
Sms: Nu har jag bestämt mig. Jag skall gå ner i vikt. Jag såg mig själv i spegeln och mådde illa. Snart krävs en spegel för att jag skall kunna se snoppen, om jag inte skärper mig.
Svar: Om du står naken så klä på dig. jag kommer ut nu.

Förklaring: Fick det här smset av pappa som det visade sig vara på jobbet. Men jag blev orolig att han skulle stå naken och spänna sig i hallspegeln. /Elin

Vill ha lista

Dags att skriva ner min "Vill ha" lista igen, så att den hamnar lite högre upp i bloggen ;) Kopierar den gamla, med tillhörande status.. dvs om jag äger det ännu eller ej ^^
Nu lägger jag även till en Easy Cap Video Capture, finns på coolstuff.se för endast 485 kr! Med denna kan man konvertera vhs filmer till datorn eller dvd.. precis vad jag behöver!


Även detta inlägg kommer senare att ligga i "Vill ha" kategorin.

Träningscykel (eller annan träningsmaskin) - Skaffat (Saknar bara ett löpband)
Mobiltelefon; Sony Ericsson Xperia eller vad den heter
"Toastgörare" (för att se vilken modell, tryck HÄR, öppnas i ett nytt fönster)
Bäddsaker (160cm säng)- fick av mamma i julklapp, fler skadar dock inte ;)
Kuddar till sängen - Fick av Davids mamma i julklapp =)
Kuddar till soffan - Köpt, saknar bara "kuddfodral"
gardiner - fick av mamma i julklapp, återigen, fler skadar inte =)
digital fotoram - fick av David i julklapp 
stearinljus
aromalampa (drake) (Tex. HÄR)
övriga snygga draksaker
Laptop cooler
parfymer:
Britney Spears Believe, Britney Spears midnight fantasy, Celine Dion Enchanting, Diesel Fuel for Life
halsband och ringar (i massor!! För att se exempel på vilka jag fortfarande vill ha, tryck HÄR, öppnas i ett nytt fönster)
skinnhandskar
handväska - fick av mamma i julklapp
money
linnen
Elvisp
kamera-tillbehör
Pajform, bakgrejer i övrigt (Köpt pajform själv nu faktiskt!)
Blinkande stearinljus - Fick av Sandra i julklapp, men vill fortfarande ha fler ;D
Äggklocka - Skaffat
Fickplunta med drake på
Utlandsresa
Drink-shackbräde
Undervattenskamera! Är så himla ledsen för att min är trasig =( Tex. Pentax Optio W30 eller Pentax W80 eller Pentax Optio W60 eller Pentax Optio W90 ^^
Easy Cap Video Capture - Länk finns HÄR

Gurkeri

Nu ska jag snart äta en gurka till middag och se på Being Human. Jag hoppas att denna gurka inte ger mig några allergiska reaktioner dock, som den förra gjorde. Min hals svullnade upp och kliade och det gjorde även mina ögon efter att jag petat på gurkan och sen petat mig i ögat. Undrar varför. Troligen överkonsumtion som gjort mig allergisk mot denna grönsak som innehåller 98% vatten....... Fan, är jag allergisk mot vatten också då???

Klamydiadagen

Grattis på Klamydiadagen!!!
Eller ja.. ska man gratta de som har klamydia, eller de som haft och därför lärt sig läxan och förhoppningsvis inte får det igen?
Äsch.. vi grattar alla er som har fått denna underbara sjukdom!

Saker jag INTE äter

Jag känner att jag vill göra ett likadant mat-inlägg som Nokz, kom på att jag tänkte ju på det för några dagar sen men glömde bort det xD


Jag KAN dock äta nedanstående, men det är ytterst motvilligt... ^^


1. Pannkakor. Fruktansvärt äckliga. Är förmodligen less på pannkakor sen barndomen, då min käre bror ville äta det jämt...

2. Makaroner. Skitäckligt, i alla dess former! Förmodligen också något jag är trött på.

3.  Spaghetti. Vidrigt vidrigt! Med både köttbullar och köttfärssås!

4. Blodpudding. Smakar järn, och även om smaken inte är så illa så VET jag vad det är jag tuggar på, och därför kan jag inte äta det. Hallå, blod ju. Bleh. Vill jag ha blod i min mat så håller jag en tallrik under mutteriet när jag är i den veckan i månaden.

5. Ärtsoppa. Tycker att ärtorna där försöker låtsas som att de är snorkråkor...

6. Surströmming. Den behöver jag väl inte ens förklara.

Kommer inte på nå mer nu, men tror att det borde finnas fler saker.. hmm.. Blir dessa sålänge ;)

En stjälpande björntjänst

Jag pratade med min syster i telefon för ett par dagar sen. Denna konversation utspelade sig:

Jag: Men vi håller på och tittar på en Freddy film..
Sandra: Men har du sett tredje Twilight?
Jag: Nej, vi väntar på bättre kvalité innan vi köper den. (;D)
Sandra: Har du sett Vampyrer Suger?
Jag: Nej, vi skulle se den på bio i Ösd men vi valde att se Toy Story istället. Ska se den snart dock.
Sandra: Hahaha! Men när du kollar på Vampyrer Suger, så höll för öronen när han säger att han ska berätta hur filmen slutar, för han berättar hur tredje filmen slutar på RIKTGT!
Jag: !!! Men Sandra!! Du kunde ju ha låtit bli att berätta det, jag hade ju inte VETAT att den slutar så på riktigt!
Sandra: Men det är bara att hålla för öronen!
Jag: Eller så kunde du ha hållt munnen!
Sandra: Men Tove förstörde genom att berätta hur den slutar för mig, så jag tänkte att du skulle slippa veta hur det slutar.
Jag: Det hade jag sluppit, om du inte ha behövt vara så snäll... Vilka serier kollar du på förresten? Så ska vi se vilken jag ska välja att berätta för dig om vad som kommer att hända....
Sandra: NOOOOOO!

Nine eleven

Idag är det nionde september, så då ska vi hålla en tyst minut för Edward som dog i the tower. Han från twilight alltså. Han dog så i filmen "remember me". Sugig film, så därför spoilar jag den här. Hahaha!

However. Jag var på väg att ha en tyst minut häromdagen, och David undrade varför. 
"Jo," Sa jag. "Man måste visa respekt till de som dog den där dagen."
"Vilken dag?" Undrar David. Och jag tittade på honom som om han vore en myra och suckar.
"Men! Seven eleven såklart! Dööh!"

Haha ok, så gick det kanske inte riktigt till... men poängen är att jag faktiskt gick runt och sa seven eleven ett tag xD

Här Är min pojkvän! Haha

foto_0549 (MMS)

Här Är min pojkvän! Haha


Fast å andra sidan. Om jag inte tar bisolv...

Fast å andra sidan. Om jag inte tar bisolvon så håller hostan mig vaken. Sömnbrist ger visst också illamående. ^^


Note to self. Noskapin mot hosta ger frukt...

Note to self. Noskapin mot hosta ger fruktansvärt ont i magen. bisolvon mot hosta ger illamående och kräkningar. alkohol mot hosta ger illamående och kräkningar. eller ja, det ska jag nog testa ikväll. Soffan och vin. Sen sova. Mm.


Det h(L)önar sig att vara smart

En bonde ger sig iväg och köper en ny tupp som skall para sig med hans hönor, eftersom den gamla börjar bli sliten.
Bonden sätter tuppen i hönsgården direkt när han kommer tillbaka, så att tuppen kan börja med sitt.
Den unga, friska, starka tuppen går genast fram till den gamla tuppen och säger "Ok, gamling, dags att dra sig tillbaka."
Den gamla tuppen säger, "Du klarar inte av alla dessa hönsen... se hur det gick för mig!"
Den unga tuppen svarar, "Lyssna nu och bråka inte. Det är dags för dom gamla att stiga åt sidan och de unga att ta över, så stick!"
Den gamla tuppen svarar, " Äh, vafan... låt mig i alla fall få dom där två gamla hönsen nere i hörnet. Jag skall inte störa dig, jag lovar."
Den unga tuppen säger, "Dra, stick! Du är totalt utsliten! Jag tar över nu!"
Den gamla tuppen tänker en stund och säger sen till den unga tuffingen, "Låt oss göra så här, lille pojk, Jag springer ikapp med dig runt ladan.
Den som vinner får dominans i hönsgården. Och eftersom du tycker jag är så utsliten så kan du väl vara snäll att ge mig ett litet försprång?"
Ungtuppen säger, "Visst, varför inte, jag kommer ändå att vinna!"
Så de båda radar upp sig på baksidan av ladan, får en höna att klucka "Gå!" och den gamla kutar iväg som en rem. Efter 15 sekunder startar den unga.
De rundar framsidan av ladan och ungtuppen knappar stadigt in på den gamle.
Bonden, som sitter och vilar på verandan, tittar upp, ser vad som pågår, grabbar tag i sitt hagelgevär och "PANG!", så blåser han den unga tuppen rätt av banan och in i lagårdsväggen med ett "splatt!".
Bonden skakar på huvudet och säger, "Fan oxå.....tredje bögtuppen jag köpt denna veckan
En bonde ger sig iväg och köper en ny tupp som skall para sig med hans hönor, eftersom den gamla börjar bli sliten.
Bonden sätter tuppen i hönsgården direkt när han kommer tillbaka, så att tuppen kan börja med sitt.
Den unga, friska, starka tuppen går genast fram till den gamla tuppen och säger "Ok, gamling, dags att dra sig tillbaka."
Den gamla tuppen säger, "Du klarar inte av alla dessa hönsen... se hur det gick för mig!"
Den unga tuppen svarar, "Lyssna nu och bråka inte. Det är dags för dom gamla att stiga åt sidan och de unga att ta över, så stick!"
Den gamla tuppen svarar, " Äh, vafan... låt mig i alla fall få dom där två gamla hönsen nere i hörnet. Jag skall inte störa dig, jag lovar."
Den unga tuppen säger, "Dra, stick! Du är totalt utsliten! Jag tar över nu!"
Den gamla tuppen tänker en stund och säger sen till den unga tuffingen, "Låt oss göra så här, lille pojk, Jag springer ikapp med dig runt ladan.
Den som vinner får dominans i hönsgården. Och eftersom du tycker jag är så utsliten så kan du väl vara snäll att ge mig ett litet försprång?"
Ungtuppen säger, "Visst, varför inte, jag kommer ändå att vinna!"
Så de båda radar upp sig på baksidan av ladan, får en höna att klucka "Gå!" och den gamla kutar iväg som en rem. Efter 15 sekunder startar den unga.
De rundar framsidan av ladan och ungtuppen knappar stadigt in på den gamle.
Bonden, som sitter och vilar på verandan, tittar upp, ser vad som pågår, grabbar tag i sitt hagelgevär och "PANG!", så blåser han den unga tuppen rätt av banan och in i lagårdsväggen med ett "splatt!".
Bonden skakar på huvudet och säger, "Fan oxå.....tredje bögtuppen jag köpt denna veckan.."

Nihms hemlighet...

...Heter en film som jag älskade när jag var liten! ;D

Blä. Kände att febern kom smygande, så jag tog ett försprång och tog en alvedon! Hahahaha, in your face, febern! Min lille älsklingsgubbe har också börjat bli sjuk idag, hostar och har sig stackarn...

Jag tog en noskapin för några timmar sen, och sen tog jag en till. Dum som jag är med tanke på att jag vet att ingen annan i familjen kan äta noskapin pga bröstsmärtor som de får. Har hört att det är vanligt att det ska kännas som om ett höghus står på ens bröstkorg. Men jag tror ju såklart att inga biverkningar gäller mig. Jag har rätt för det mesta, inte fan får jag bröstsmärtor!

Iallafall så har vi kollat på film nu, kurat ihop oss och druckit té och jag har ätit lite turkisk yoghurt med jordgubbssylt i (har för mig att yoghurt lindrar nånting?? Halsen kanske, när den är sönderhostad).

Nu har jag fått världens magknip! Eller jag tror att det är magknip, brukar inte ha det så vet inte riktigt. Förbenat ont gör det i varje fall! Jag skyllde såklart på téet, eftersom min mage är väldigt ovan vid det. Sen trodde jag att det kanske var yoghurten eftersom min mage är van vid endast nutrilett. Nu har jag läst bipackssedeln till noskapin, och det står så här:

"Hos vissa personer kan noskapin ge upphov till intensiva bröst/buksmärtor 1-4 timmar efter intag. Smärtorna går över av sig själv inom 1-3 timmar."
Yay. Nu ska jag alltså ha superont i tre timmar?! Har iof mikrat en riskudde som jag har haft på magen en halvtimme, det lindrar litegrann.. Men har fortfarande så ont så jag tror jag ska spy snart...

Nä, nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.

Intervjun igår

Angående igår ja.. jag kom på att jag har ju redan sagt att jag skulle på intervju igår, men sen har jag visst inte sagt något mer. ^^
Jag var alltså på jobbintervju på ett ställe här. Snorig och jävlig traskade jag iväg med feber som eventuellt var på nedgång.


Intervjuaren ställde de vanliga frågorna. Sedan frågade han; "Är du sjuk ofta?" Och jag svarade: "Nejnej, jag är så gott som aldrig sjuk!" Varpå jag snöt mig, hostade grundligt och snörvlade till. Kändes ju lagom ärligt. Men det är faktiskt sant, högst två ggr per år är jag sjuk! Och då brukar jag ändå inte stanna hemma om jag inte är typ döende.

Hursomhelst så gick väl intervjun så bra som jag kunde väntat mig. Jag blir ungefär lika korkad på intervjuer som på uppkörningar. Då har jag ändå haft fyra stycken av båda sorter. Sen att jag alltså var sjuk igår gjorde ju garanterat inte varesig saken eller intrycket bättre. Jag menar, jag blir übernervös och pladdrar i vanliga fall, nu gjorde jag det med varvningar av snörvel.

Jag vet iallafall att dem ringde en av mina referenser igår, men har ändå inte så stora förhoppningar på detta jobb... Som sagt så gick inte intervjun så superbra, dessutom så är det ett jobb som jag inte har någon utbildning eller erfarenhet av alls, och så är det över 100 st som har sökt jobbet. De söker visserligen 30 st, men det är ändå minst 59 andra som varit på intervju, då intervjuaren sa att de tar in ca 60 st på intervju.


Haha, men jag var iallafall duktig som pallrade mig iväg i mitt nuvarande tillstånd ;D

Yaay!

Första gången ever som jag lyckats gissa rätt på en av Svorskans gissningsfrågor! ;D Och jag har minsann försökt måånga gånger ;D

Blupp

Upptäckte att jag hade några länkar till höger här som är från stenåldern.. men nu är det fixat! ;D
Idag har jag inte gjort så mycket, tar det luuuugnt och halsar bisolvon och knarkar otrivin... ikväll ska det även knarkas noskapin... Alvedon har också fått göra ett besök i min mage. ^^ Imorgon ska jag bannemig gå till hunddagiset, så trött på att gå hemma. Eller ja, gå och gå.. ligger väl mest nerbäddad här i soffan men ändå xD Iof så ska jag till arbetsförmedligen imorgon klockan 14... drygt. Ajja. Hatar att blogga i chrome, all text liksom flyter ihop när jag tryckt på publicera! Skitjobbigt, jag som vill ha styckindelning.. kan ju iof fixa det ändå om jag trycker på den däringa HTML knappen och lägger in några radbrytningar, men det är jobbigt så det skiter vi i nu. Nån som orkat läsa hela detta ihopsatta inlägg? Jag vet att jag inte kommer att göra det iallafall... hehe
wtf? blev ju en radbrytning däruppe ändå?? How did I do it??

Jag citerar...


"Hehe... Det kom ärtsoppa ur min stjärt!"

Sjuuuuk

Det är möjligt att jag uppdaterar sällan nuförtiden, men jag hänger mest på bdb då min statistik här på bloggen har fuckat upp sig sen jag bytte design...
På bdb kan jag iaf se vilka som har kollat ;)

Dessutom så har jag gått och blivit pangförkyld, alldeles lagom till intervjun imorgon... precis som alla andra! För en gångsskull så blev jag visserligen inte förkyld i mitten av juli för att sedan vara förkyld tills i februari nästa år, men hatar att vara förkyld ändå... Funderar på vem som smittat mig, om det är Tilda, Erna eller Susanne xD

Ajja. Ska se om herr film är klar snart, så man kan se den. Klarköpt alltså.

Gift

Haha, lätt inspirerad av Svorskans alla inlägg.. ^^

Man kan vara gift, man kan vara ogift, man kan vara ingift och man kan ha en utgift. Sen kan man skicka med en hemgift. Man kan även äta gift, men det är inge bra. Gift på engelska däremot är bra, och det kan man ibland äta utan risk att dö.

Sjukt

Fy vilken sjuk dröm jag hade inatt.... om Egoina och hennes mamma och David...

Tydligen så hade Egoinas mamma tipsat Egoina om en kille som hon skulle bli ihop med, och så skrev hon ett inlägg om det på hennes blogg. Jag såg det inlägget och upptäckte att killen hon ville bli ihop med var David! Jag blev jättearg på Egoinas mamma och jätte besviken på Egoina xD

Sen när jag upptäckte att David var gravid med Egoinas barn så blev ju inte saken så mycket bättre... ^^

RSS 2.0
Matbloggstoppen