Varmt varmt. Men om en halvtimme är klocka...

Varmt varmt. Men om en halvtimme är klockan 2 igen ^^


Haha. David sa nyss en mening som jag aldr...

Haha. David sa nyss en mening som jag aldrig trodde att jag skulle höra honom säga xD "kleta inte in ölen med smör!!"


Vänner

Alltså. När man skaffar partner, så försvinner plötsligt alla singelvänner. Jo, för man kan ju inte gå ut och ragga med dem på krogen längre. Däremot så får man nya parvänner.
Andra hälften av vänner som faktiskt har ett förhållande, ja de skaffar barn och är plötsligt för "mogna" för att umgås (läs; festa). Sen är det en liten del, som tyvärr för mig är den bästa delen av vänner, ja de bor för långt bort för att kunna träffas...
Varför ska man bli så isolerad bara för att man skaffar partner? De enda jag umgås med nu är killar som har en crush på mig! Är jag verkligen så jobbig så att man inte kan umgås med mig om man inte är kär i mig?
Har Annica och Camilla förstås, det är mina enda riktiga vänner som faktiskt bryr sig! Men Annica bor för långt bort och jag och Camilla lyckas alltid ha fel helger tillgängliga... xD
Och nej, jag umgås inte ofta med mina vänner nykter. Då vill jag gärna umgås med min pojkvän. Det är därför det är så bra med parvänner, de känner likadant!
Men det är fan sant att riktiga vänner stannar även fast man inte hörs eller ses på ett tag. Ett bra tag.

xD

Det största misstaget tjejer gör i nya förhållanden är att de vill visa sin nya kille vilken underbar flickvän de kommer att vara. Så de städar killens lägenhet, de lagar mat åt honom och de tvättar hans kläder. Regelbundet. Vad som händer då är att killen ser hur duktig man är, och då blir det ens jobb FÖR ALL FRAMTID!
Så det finns en anledning till att jag aldrig nånsin tillagar kött till David... ;)

Vi skulle inte ha tagit den där napen föru...

Vi skulle inte ha tagit den där napen förut. Nu kan jag inte somna :-(


BH storlek noll... eller?

Haha. Häromnatten fick mitt ego en riktig knuff neråt. Eller nej, egentligen inte, men det kanske borde ha gjort det?
Vi låg i sängen, David höll om mig.
David: Är det här din armhåla? *klapp klapp*
Jag: Nej älskling. Det är min boob...
Hahaha, jag vet att jag har små bröst, men att de buktar inåt?? Hahaha!

Lat... eller vad?

Det är så jobbigt när man har en massa måsten. Eller en massa val. Som David tex, när han ska köpa mikromat att ha som lunch när han jobbar. Han kan stå vid frysdisken i evighet! Bara för att han inte kan välja!
Sen är det ju det här med att gå ner i vikt. Det finns huuuur många olika sätt som helst. Flera gånger genom åren har jag gett upp, blivit matt bara att tänka på skiten. Hur ska man kunna välja? Nej, då gör man hellre ingenting istället, för att välja är för jobbigt.
Jag har aldrig fattat det där. Säg att jag ska gå på bio, och så är det två olika filmer som jag vill se. De går samtidigt så jag kan inte se båda. Men jag kan inte välja en! Så då struntar jag i att gå på bio. På vilket sätt är det bättre att välja ingen?
Nej, jag har kommit på vad det handlar om. När man har så många val att man inte kan välja, och därför blir det inget. Det handlar inte om att man inte kan välja något. Det handlar om att man inte kan välja bort något! Vi är för giriga; vi vill ha allt. Och kan vi inte få allt, nej då ska vi bannemig inte ha nånting alls.
Sjukt.

Tilda firar halloween iaf ^^

0_1 (MMS)

Tilda firar halloween iaf ^^


Om man dricker juice efter att man borstat...

foto_0681 (MMS)

Om man dricker juice efter att man borstat tänderna så smakar det skit. Det vet ju alla. Idag drack jag juice utan att borsta tänderna. Då smaka det seriöst spya.. Ble.


Mysko dröm ännu en gång

Inatt drömde jag att jag skulle gå in till syrrans rum och hälsa på, hon var förbjuden att ha sin katt därinne. Men så helt plötsligt så var det en jävla massa liv därinne, ja då hade hon fått en hög med kattungar... Sen var vi i kö på nånting på öppet hus som vi hade med skolan (vet inte varför jag gick i skolan igen) och jag förgiftade en massa människor och var värsta hemliga agenten! Sen hälsade vi på Nina (moster), och hon låg också i sitt rum och hade en hög med kattungar! Som dessutom kunde prata... Så vi kom överens om att jag skulle ta hem ett par ^^ Wierd dröm. Som vanligt. Sen skulle världen gå under. Som vanligt.... Men god morgon för fan!

Älskar Eder Herrn!

Idag har herr älskling och jag varit ihop i 27 månader! Yaay!

Nallens idag

Ja, idag är det Nallens dag. Jag har bakat kladdkaka dagen till ära. Hahaha! Nalle ska även vara med och se på tv ikväll tror jag, han brukar mest bara sitta på keyboarden i sovrummet. Förutom när jag sover ensam, då måste han sova med mig. Annars blir jag rädd. Vet inte varför jag tror att Nalle kan skydda mig, men det känns tryggare iallafall. Hehe.

Jag har haft Nalle i hela mitt liv faktiskt. När jag var liten så lossnade hans öron hela tiden, så mamma fick sy fast dem. En gång blev hon flyförbannad över att det ena fortsatte lossna, så hon sydde fast det ordentligt! Efteråt upptäckte vi att hon sytt på det bakofram... Hur mycket vi än slet så lossnade det inte, så det är fortfarande bakofram. Nalle har nu dubbelt så bra hörsel, han kan lyssna vad folk säger både till honom och bakom hans rygg.

Han har även bruna ränder på ryggen. Det var när han gick sönder där och pappa skulle laga. Tror inte pappa kan sy dock, eftersom han valde att limma... Hehe.

Sen ser vi ju alla de andra stygnen som har kommit genom åren... Men han är ju rätt sliten. Texten på magen "kiss me" har bleknat med åren, och håret har blivit tunnare. Pga åldern såklart, inte för att jag dragit i det eller så.


Det var lite irriterande att han fyllde 20 före mig, han hade kunnat gå på systemet åt mig då. Men han hade inget leg, så vi struntade i det.Vagel i ögat

Jag misstänker att jag har en liten vagel på G... mitt ena ögonlock känns nämligen ömt och svullet helt utan anledning. Ska trycka lite tror jag och se om det kommer nåt var.. moahaha!
Förresten, det där talesättet att någon är "en vagel i ögat". När jag var yngre vad jag bombsäker på att det hette "en nagel i ögat". En nagel i ögat tyckte jag lät troligt, jag tänkte mig en avbiten nagel som ligger och skaver i ögat. Undrar om man kan säga både och? Jag tror att jag ska göra det iallafall...

Mysko.

Nu drömde jag mysko igen! Världen skulle gå under (som vanligt) och alla var antingen varulvar eller vampyrer eller zombies! Varulvarna och vampyrerna envisades med att bita varann så att de bytte hela tiden; varulvar blev vampyrer och vice versa. Mysko som fan. Sen kom en drake som sprutade eld och jag hittade en nergrävd biljardboll som var svart men ändå inte var en åtta, den hade två olika siffror bredvid varandra. Sen försökte jag spela gitarr men den var alldeles ostämd så det gick inte.. men jag försökte ändå eftersom det var det enda som höll monstrena på avstånd. Mysko.
Goder morgon ^^

Stöd rosa bandet!

Jag har egentligen irriterat mig på att folk är skenheliga och går runt med det där lilla rosa bandet på sig, så jag är egentligen emot själva bandet. Men syftet med det hela är jag absolut för! Så därför stöttar jag rosa bandet genom att lägga deras logga uppe i högra hörnet på min blogg. Gör det du också! Så här gör du:

1. Välj design och gå in på "kodmallar".2. Kopiera denna kod:

<script type="text/javascript"src="http://kampanj.cancerfonden.se/blog_badge/js/badge.pack.js"></script>

3. Lägg in koden nedanför kodraden:


4. Spara din kodmall och gör likadant på dina andra kodmallar.

Haha oj. Vi råkade visst spela lite länge....

foto_0672 (MMS)

Haha oj. Vi råkade visst spela lite länge. ^^ så går det när båda vill ha rematch hela tiden ^^ jävla worms alltså. god natt!


David fortsätter att ta livet av sina egna...

foto_0674 (MMS)

David fortsätter att ta livet av sina egna worms xD


Wonder-Woman!

Haha. Vi var och duschade för ett tag sen, och jag blev klar före David så jag smet ut och skulle klä på mig. Men då fick jag nåt ryck och bestämde mig för att attackera honom som wonderwoman när han kom ut xD

För att det inte ska bli porr-stämpel så har jag cencurerat lite av det som ni inte behöver se. Jag hade alltså endast Davids kalsonger och min cape (handduk) på mig xD Tyvärr glömde jag knäppa kort i profil, så bulan jag gjorde i kalsongerna med strumpor syns inte xDHaha. Jag ser fan ut som en ko i ansiktet, men det bjuder jag på!

Jag åt visserligen bara ett ägg till frukost, men ändå!

Igår slog jag mitt rekord förresten! Jag kollade på våra bästa år, och klockan 10.30 så sa David att han skulle vara på sjukhuset klockan 11, sen hoppade han in i duschen. Jag tänkte att jag lär väl inte behöva följa med den här gången, så jag fortsatte att titta på våra bästa år. Men sen 10.40 så kände jag att jag ville vara moraliskt stöd ändå, så då duschade jag, sminkade mig, rivtorkade håret med handduk, fixade håret och käkade frukost. Det hela tog 10 minuter! Då blev ändå ingenting slarvigt gjort! Personligt rekord!

Today

Idag är det den europeiska donationsdagen. Vet dock inte vad det innebär... Jag ska donera lite kärlek till någon som behöver det tror jag. Det blir nog David. ^^

Friskis och svettis

Jag är ett geni! Idag kom jag på hur Friskis och Svettis grundades!
Det var en gång år 1978 en hurtig äldre dam, som gjorde hemmagympa varje dag. En dag så skulle hon tvätta kläder och diska disk, så hon skuttade hurtigt runt och sjöng: "Diskis och tvättis, diskis och tvättis!" Sen slog det henne; Hon skulle kunna starta en idrottsförening, och på så sätt slippa gympa runt alldeles själv! Den skulle inte heta diskis och tvättis, den skulle heta friskis och svettis! Men hon visste att ingen skulle ta en stackars gammal dam på allvar, så hon skickade ut sin arbetslöse son Johan Holmsäter att sköta det åt henne. And that he did!

KORREKT!

IDAG DEN 22/10 SÅ ÄR DET DEN INTERNATIONELLA CAPSLOCK DAGEN. JAG TÄNKTE ATT NI VILLE VETA DET.

Jello shots

Snart är det halloween! Vad folk än säger så säger jag att det är halloween när det är all helgona, även fast jag vet att vi då firar all helgona och att halloween är helgen innan. Det heter väl ändå halloween fest!

Hursomhelst, i år har jag fått för mig att göra jello shots för första gången i mitt liv! De äter/dricker alltid det på filmer, och jag har aldrig provat det.. det var tydligen poppis på 90 talet ^^

Här är receptet jag tänkte prova iallafall:

Jello Shots: Recept för 30 st

 

Vad behöver du?

  • Vatten   ( 8 msk )
  • Gelatin  ( 13 blad )
  • Drinkmix (valfri - ex Saturnus Grenadin) ( 2 dl )
  • Geléhallon eller valfritt godis av gelé ( 10 st geléhallon )
  • Vodka ( 6 dl )
  • Socker (2-4 msk)
  • Plast shotglas.

 

Hur gör man då?

 

Koka upp vatten, lägg gelatin i en metallbunke alt skål. När vattnet har börjat koka så  häller du i det kokande vattnet i bunken och rör om hela tiden. Lägg i geléhallonen ( Skär gärna upp bitarna så det blir många små förstället i 10 stora ). Häll i drink mixen och vodkan. Toppa med sockret och rör om hela tiden. Blanda runt allt i sådär ca 2 minuter. Ta sedan en bricka och ställ alla shotglas på den. Häll sedan över allt i shot glasen. Lägg in i kylen. Det tar olika tid för shotsen att stelna. Men vänta i minst 2 timmar innan du plockar ut dem, du avgör själv. Du kan alltid kolla till dem och känna efter, tills du känner att de är klara och stela.

 

 


Ett och två

foto_0669 (MMS)

Jag börjar bli trött på dessa sjukhus. Fan om de behåller david över natten igen! Ska ta med mig denna flaska glidslem hem tror jag.. Sen vare ju kul att Alice valde att hoppa av IDOL! Tack!


Mysko dröm.. igen ^^

Jag förstår inte varför jag ska drömma så mysko.. och varenda gång jag drömt att jag och Egoina är bästisar så är hennes mamma också med på ett hörn xD Eller ja, varenda gång, låter ju som att jag drömmer dagligen.. men det är iallafall tredje gången jag drömmer det nu!
Det har nog med att göra att jag blev så chockad igår när jag lyssnade på Radio Egoina och hörde mitt namn (de läste alltså upp min fråga, trodde inte att de skulle göra det^^) och sen när jag kommenterade i Egoinas blogg så svarade hon och DET mina kära vänner hör inte till vanligheterna! Detta är fjärde gången hon svarat på en av mina kommentarer, och då har jag ändå läst hennes blogg i över ett år och kommenterat ganska regelbundet! Men jag fattar ju att hon inte hinner svara på allt, det är jobbigt att vara kändis ;)
Inatt utspelade sig iallafall min dröm inne på Ica här i Sveg. Jag och Egoina och Svorskan stod inne i cafédelen hela dagen och planerade värsta festen! Men som de flesta av mina drömmar så slutade denna med att jag smög omkring och gömde mig för några monster som skulle ta över världen... Haha.

Kan någon förklara för mig varför det är h...

foto_0665 (MMS)

Kan någon förklara för mig varför det är halloween 31 oktober men all helgona den 6e november? Jag trodde att man alltid firade 31a ju.. Gör man inte det?


Syrrsyrr

På motor och musik i somras så satt min syster och min kompis och knäppte kort och försökte få fram några fina bilder på dem två tillsammans... Alla bilder blev ungefär såhär: 
Sen sa de att de skulle knäppa ett fult kort istället, för då är man ful med flit. Detta blev resultatet, och de sa att detta var den enda bild som jag fick lägga upp:
En annan favoritbild på syrran är denna:
Hahaha hon gör så roliga miner ibland xD

Svengelska

Jag pratade med Sandra i telefon och diskuterade hur fattiga vi är.. Hon är lite svengelsk ^^
Syrran: I have 1092 kronor and that does not include the hyr. Det betyder "rent". Haha nej jag mena hyra!

Fel hål

På tal om fel håll.. jag och syrran var och fiskade med mumun (mormor) för nåt år sen. Jag satt fram i fören på ekan på skrek.
Jag: Men det är feeel håååååll!
Syrran: Fel hål?
Mumun: EN VAL?! *Tittar sig skräckslaget omkring på den lilla sjön vi var ute på*

Fel håll

˙sllɐ ǝʇuı ɾǝN ¿ƃɐſ ¿ƃıʇsuoʞ

Brum brum! Nu ska jag ut och racea!

foto_0654 (MMS)

Brum brum! Nu ska jag ut och racea!


Tror det här är medicinmuggar ^^ eller gla...

foto_0655 (MMS)

Tror det här är medicinmuggar ^^ eller glasögon?


Nu har jag varit här i över en timme! Davi...

foto_0651 (MMS)

Nu har jag varit här i över en timme! David är klar sen längesen men doktorn är å så seg. Missar våra bästa år gör jag också. men det brukar vara på sjukhus så snart gör jag min egen våra bästa år! Skapar lite drama här ^^


Lille blubben :-(

foto_0646 (MMS)

Idag ringde David sjukvårdsupplysningen (ja, jag fick tjata lite), och så fick han tid på sjukhuset. Vi drog dit för vad vi trodde var en snabbkoll, men det slutade med att David fick lungorna röntgade (De plockade av alla hans halsband också, som han inte öppnat kedjorna på på typ 9 år!) och fick konstaterat att han har lunginflammation.. ganska allvarlig sådan också. Så han stannar över natten och får penicillin med dropp. Inte coolt. =( Jag har väl varit där nästan hela dagen, var hem och hämtade lite grejer åt honom och for och handlade lite, sen for jag hemåt igen runt halv 7. Så det blir till att sova ensam inatt... =(


Lille sjuklingen

Idag var egentligen planen att ha en dagsfylla med Camilla, men eftersom älskling bad så snällt att jag ska vara hemma och nykter när han har jour så hoppar jag det och så tittar vi på idol och äter chips till middag istället. Haha! Men nu är det så illa att herr Älskling har gått och blivit sjuk, så när han kom hem från jobbet så har jag nyss stoppat honom i säng med ett glas vatten och en ipren bredvid. Så får han vila sig ett tag först.
Sen gick jag och hämtade termometern för att kolla tempen. Denna termometer är en sån som man ska ta i analen eller munnen egentligen, men i min familj har vi alltid tagit den i armhålan och sen lagt på 0,5. Jag gav termometern till David och sa "Stoppa den i armhålan.. INTE I MUNNEN FÖR ALL DEL!" Det där sista ropade jag medan jag högg tag i hans hand som hade termometern en cm ifrån munnen som var vidöppen. Det kunde ha gått illa, jag har aldrig rengjort den här 20 år gamla termometern nämligen... hahaha!

Sötnosen min

Jag stod nyss och pussade på David i mängder.
David: Passa dig, jag är jävligt söt...!
Jag: Hahahaha, ja det är du!
David: Haha alltså, man skulle kunna tro att det är av läsken, men jag blir så jävla söt av cigaretterna!

Snuskpelle

Vi stod och lagade mat i köket ikväll.
David: Är du klar där snart?
Jag: Nej.
David: Åååh!
Jag: Vadårå?
David: Jag vill ta över din varma platta.
Jag: Hahaha!
David: Hahaha!
Jag: Fast jag vet inte varför det lät snuskigt...
David: Haha nej inte jag heller.. Men det gjorde det!

Hur kan man höra så fel så länge?

Haha.. läste Svorskans inlägg om en drink, där det stod "Shaken not stirred". Jag blev väldigt förvånad. Här har jag gått i flera år och trott att Bond sagt (och även jag har sagt) "Shaken but not disturbed"! Och ingen har rättat mig! Why?! David tycker det är väldigt roligt detta... Haha

Din mamma!

Hahaha, David lät lite rolig igår..
Jag: Oj, vilken fin t-shirt du har på dig! Vem har du fått den av?
David: Av min älskling!
Jag: Åh.. jaha.. vem är det då? Hur många älsklingar har du?
David: Två.
Jag: VA?! Vad menar du med två?!
David: Du och min mamma!
Update: Han menade såklart att han älskar sin mamma, inte att hon är hans älskling! Såvitt jag vet så kallar man inte sin mor för älskling.. ^^

FÖR van tror jag

Kollade nyss på A-team.. Ett par killar sitter och snackar och den ena säger att han vill avlyssna en brud. Då säger den andra att "You know she's DOD?" Och den andra killen säger "I don't care if she's G-O-D!" Och jag tänkte ju genast på hur svensk översättning förstör roliga skämt genom att översätta dem:
Jag: Öjj! Haha, det är första gången ever som de inte översatte till nåt fult som G-U-D bara för att översätta skämtet!
David: Haha ja. Fast... det är ju faktiskt engelsk text.
Jag: Hahaha oj! Hur kan jag ha missat det efter halva filmen? Jag har inte sett det! Haha, sjukt.

Håller på och bakar bröd

får se vad det där blir för smörja.. det står så här: Forma två längder och lägg på en smord plåt. Grädda formbröd på galler på botten av ugnen och formfranska i nedre delan av ugnen.
vadå lägg på en smord plåt och sen grädda på galler???
Får se vad det där blir för smörja.. det står så här: "Forma två längder och lägg på en smord plåt. Grädda formbröd på galler på botten av ugnen och formfranska i nedre delan av ugnen."
vadå lägg på en smord plåt och sen grädda på galler???

Drygt

Män alltså.... blir sur när de inte får som de vill, blir sur när de får som de vill... Kan inte leva med dem, kan inte... eller jo. Man kan nog leva utan dem. Fast det vore rätt tråkigt. ^^

Ogilla! (Varning till kräsmagade läsare)

Jag fattar inte varför folk inte fattar varför jag har fobi för offentliga toaletter. Kul att komma in och få en sån här överraskning liksom.

Höhö

Idag ser det ut som ett bombnedslag härinne! Men idag är det latdagen, så jag städar imorgon. Behöver inte laga mat heller, tårtan måste ju ätas upp ^^

En stor dag

Har ingenting vettigt att skriva idag egentligen, men måste ju göra ett inlägg idag på självaste dagen! 10/10-10 är dagens datum. Imorgon kommer det nåt vettigt. Kanske.

Är jag en man??

Lena: Jag är fru Jaanus!
Jag: Nej, inte än!
Lena: Nej men snart!
Jag: Om jag är brudtärna på ditt bröllop så är du brudtärna på mitt?
Lena: Ja självklart! Vill du vara gudfar?
Hahahaha!

Lena: Är det du som dricker näskaffe?

foto_0639 (MMS)

Lena: Är det du som dricker näskaffe?


Hur snål är man om man tejpar fast etikett...

foto_0638 (MMS)

Hur snål är man om man tejpar fast etiketten igen efter att man använt flaskan som kavel bara för att få pant? ^^


Gör man det som krävs?

Jag sitter och diskuterar med en vän och hennes man som är nygifta.

Jag: Jaha.. är det gifta livet bättre än sambolivet då?
Vän: Ja det är det, nu kan jag vara hemmafru utan dåligt samvete!
Jag: Men vadå.. så du gör alla hushållssysslor då?
Vän: Ja det är väl klart, mannen min jobbar ju.
Jag till mannen: Men du kan väl hjälpa till i hushållet ändå!
Man: Pöh! Det är ungefär lika troligt som att jag skulle hålla i min egen tidning när jag sitter på dass och sen torka mig själv i arslet när jag har skitit klart.
Vän: *Puffar generat till mannen med armbågen*
*Pinsam tystnad*
Jag: Eh.. va?
Vän: Alltså... Det var hans villkor. Han hade aldrig friat om jag inte gått med på det.


Jag vet inte om det hade varit värt det alltså.Varför inte JAG har körkort

Igår skrev Egoina ett inlägg HÄR om varför hon inte har körkort. Därför att hon är en miljönisse. Säger vi.
Jag som har så dålig fantasi blir alltid inspirerad av andra bloggare vad jag ska skriva om. Så jag tänkte ta upp varför inte JAG har körkort.

Första gången jag övningskörde med Tommy för ca fyra år sedan, så blev jag väldigt lätt distraherad av annat. Denna gång fick jag syn på ett rådjur, släppte ratten, släppte blicken från vägen och pekade vilt in mot skogen. "KOLLA!" Varav Tommy griper tag i ratten och ropar "TITTA PÅ VÄGEN!!" Tack och lov så hann vi inte köra ner i diket.

En annan gång, också med Tommy, så fick jag för mig att man fick köra på båda sidorna av en sån där pil som pekar vilken sida man får köra på. Jag tyckte det verkade vara mer plats på andra sidan! Inte såg jag motorcyklisten som stod där och väntade på att vi skulle köra förbi heller...

Ibland så kopplar min hjärna fel när folk säger saker, och jag hör något annat. Denna gång så sa körläraren "Bromsaaaa... bromsaaa..." Men min hjärna tyckte att han sa "Gasaaaa.... gasaaa!" Och jag gasade och gasade. Ända tills han skrek "BROMSAAA!"

På min senaste uppkörning så backade jag på fel sida av vägen!

Men för att göra en lång historia kort... Även jag har skippat körkort för att jag tänker på miljön. Absolut.

Likkans fuck up

Jag har ju tyvärr ingen ny fuck up som jag inte redan har delat med mig av, men jag kan ta en gammal.
När jag bodde med min dåvarande sambo för några år sen så skulle jag kolla hans pizza i ugnen. Så jag stoppade in handen och tänkte att "Huvudsaken är att jag inte rör vid något inne i ugnen. Då bränner jag mig inte." Men självklart så är det ju varmt i HELA ugnen, så jag brände mig givetvis eftersom jag hade handen därinne för länge.
Efter ett tag så var det dags att kolla pizzan igen. Då tänkte mitt konstiga logiska undermedvetna att "Huvudsaken är att jag RÖR nånting, då bränner jag mig inte." Och det är ju självklart att man bränner sig när man trycker handen mot ugnsväggen!!
Korkat, Likkan. Oh yes.

Sandras fuck up

Här är min syster Sandras knäppighet. Sandras egna ord: (Sandra är för övrigt 20 år)

"Hahaha pinsamt. Doktorn ringde idag och ville prata med mamma, När jag sa att hon inte var hemma frågade hon hur gammal jag var och det första som flög ur min mun var 12!!! 

Hahahah sen började hon typ dadda med mej för att jag skulle skriva ner ett telefon nummer! Fan vad hemskt det var! höll på att skratta ihjäl mej under resten av samtalet!"


Andra knäppigheter kan ses HÄR.

Amandas fuck up

Här är en liten rolig historia om min klantige syster Amanda:
Amandas egna ord: "Riktigt stolt över mig själv... kokade nyss tevatten och det blev vatten kvar i vattenkokaren så jag tänkte "Ja! Jag häller ner det kokheta vattnet i en plastburk med lock och skakar den så kan jag diska den lättare sen" PANG lät det och tevattnet flög ut över hela mig. Halva kroppen brännskadad nu då :S jävlar vad det svider..."

Kontakta inte kundtjänst

Förra helgen så skickade jag ett sms lite fel, och nu tycker plötsligt syrran att det är läge att jävlas om den saken ^^
Jag skickade ett sms som egentligen skulle till David, till syrran alltså. Ett lite smått oanständigt sms. Inget jätteilla, men ändå lite kul att syrran fick det istället. xD Hennes svar blev:
"Abbonenten du söker har bytt telefonnummer, familj och flyttat utomlands, Var vänlig kontakta INTE kundtjänst för mer information."

Nu har älskling lämnat mig för äckelnorge ...

foto_0457 (MMS)

Nu har älskling lämnat mig för äckelnorge och jag kan inte somna om :-( saknar honom redan!


Why, oh why?

Svorskan påstår att när det är rosa himmel så är det luftföroreningar. Alltså, jag säger då det! Så med andra ord; Allt som är gott är onyttigt. Allt som är fint är ohälsosamt. Äter man snö som är färglad för en gångs skull istället för tråkigt vit så får man mask i magen. Godis blir man fet och sjuk av, rosa himmel får man luftbesvär av. Snygga killar krossar troligtvis ens hjärta (inte min då förstås) och snygga skor förstör ens fötter.

Det är ju så man börjar undra varför dessa saker finns egentligen.

Tjurskallar

Denna har jag hört flera män säga flera gånger nu den senaste tiden: "Jag behöver hjälp inne på toaletten nu när jag ska kissa... Doktorn sa att jag inte får lyfta tunga grejer."
Då undrar ju jag såklart; Varför måste ni envisa män envisas med att försöka lyfta toaletten?! Den står väl bra där den står!

Grattis på namnsdagen, Bror!

Grattis på namnsdagen lillebror Andreas, för andranamnet "Bror" =) Även grattis till salig morfar för sitt tilltalsnamn Bror =)

Lyssna eller låt bli!

Jag stör mig på folk som okoncentrerat svarar "ja" på saker man säger, trots att dom inte hört vad jag sagt. Ett "ja" betyder ingenting annat än "Ja, jag hörde att det kom ljud ur din mun."

För övrigt åker min älskade gulleprupp till Norge imorgon. Lämnar mig helt själv! Dum David, dum! Han kommer dock hem på fredag igen, på sin självaste födelsedag! Så jag har bakvecka denna vecka, pausar lite från pluggandet tills nästa vecka. Pausat praktiken har jag gjort också. Och så har jag fått jobb, ska börja i mitten av december. På fredag ska jag även på riskutbildning. Jävla suckers, suga livet ur min plånbok. For nothing! Puckon.
Så från och med klockan 5 imorgon bitti, till ca 10.30 på fredag, så är jag gräsänka... Bleee för gräsänka.

Gissa vad?

foto_0631 (MMS)

Gissa vad?


Rooosa

Jag måste ju kontra Svorskans bild... ;)

Aj aj

Haha justja. I förrgår fick vi en liten chock här. Vi var ute på balkongen och rökte (I know, fy på oss), när det plötsligt kommer en gigantisk GETING inflygande! Han flög i lugn och ro, men David fick såklart panik och reste sig häftigt. Jag funderade på att sitta kvar, men jag blev också rädd (de sticks ju faktiskt på hösten) för den förvirrade getingen och både jag och David rusade in i lägenheten med våra cigg. Jag krockade med David väl inne i tv rummet, och lyckades självklart springa på hans cigg med min hand så det sprutade glöd och aska över golvet. Själv fick jag ett snyggt litet ciggmärke på handen. ^^
Sen fångade jag getingen och kastade ut honom. Han verkade väldigt förvirrad...
Aj aj...
(Syns inge bra med mobilkameran dock)

Ont

Nån idiot tyckte alltså att det var rättvist att jag skulle vakna med ont i halsen, idag IGEN. Har inte jag nyss blivit av med sjukheten? Damn it.

Ååååh fy!

Jag har nu på morgonen duschat, städat undan och satt igång en tvättmaskin. Nu ska jag se på våra bästa år tänkte jag, och skyndande mig att stoppa in ett tuggummi eftersom jag inte hade tid att borsta tänderna. Sen blev jag nyss törstig och sprang och hämtade ett glas apelsinjuice. INTE gott med juice när man har tuggituggi i munnen!

Tacos

Upptäckte nyss att halva min bekantskapskrets käkade tacos i lördags. Bara för att vi gjorde det, jag lovar! Hehe. Svensson är ni hela bunten! ^^ Fast å andra sidan så tror jag inte att resten av folket bara hade hälften av ingredienserna. Det hade nämligen vi. Jag trodde inte att det skulle märkas så väl att vi glömt köpa majs! Men gud vad mysko det smakade... haha.

SD - S

Undrar varför så många misstar SD för Socialdemokraterna? Hmm..

Radio Egoina

Sitter och lyssnar på Radio Egoina just nu, medan David gör.. ja, han gör något annat.. Tar ett glas vin gör jag även, och sitter här och garvar. ^^ Snart är det dags för fredagsmysmiddag! Yaay!
Här kan ni lyssna på Radio Egoina!

No shit, Sherlock

Jag har ett ex som var otrogen mot mig en gång i tiden.. Vi lyckades vara vänner efter att vi gjorde slut ändå dock. Han kallade mig Sherlock Holmes eftersom jag snokade reda på alla tjejer han höll på med.
Så tänk på det. I will always find out. Vad det än handlar om. Och nej, jag pratar inte om David ;D

Hålla hand..

När man inte har tid att gosa längre för att man har varsin dator, ja då får man lösa det på annat sätt!
Hålla handen!
(Vi sitter inte alls bredvid varandra i soffan)

Pottatis!

Sitter och tittar om det är nåt på svegskrogen eller knuten ikväll.. Förra veckan så stod det ingenting, och jag pratade med David om det. Jag sa att de lägger väl in sina grejer på sveg.info själv, eller? Men David påstod att de som äger sidan lägger in grejer. Hur förklaras då dessa massiva stavfel? De på Svegskrogen har faktiskt inte lärt sig felfri svenska än...

Mother issues

Förrförra helgen så fyllde mamma år. Jag satt på "mitt rum" hemma hos henne, när hon kommer in i rummet och förstulet tittar sig omkring. Hon är även i telefon.

Jag: Men vad gör du?? *Tänker nervöst på den oinslagna presenten som ligger halvt synlig vid min väska*
Mamma: Inget! Hehehehe...
Jag: Letar du efter nåt??
Mamma: Sandra säger att hennes present kommer på annat håll, så jag antar att det är från det här hållet!
Jag: Va?? Neej! Gå härifrån!


Sen gick hon ut i köket. Jag ringer upp syrran.


Jag: Vad var det där om?? Varför kommer mamma in och letar presenter i mitt rum?
Syrran: Hehehe, inte vet jag.
Jag: Ska du vara med på min present eller? För isåfall får du nog minsann hjälpa mig att betala den.. ^^
Syrran: Oj. Haha, ja det tänkte jag.
Jag: Men du tyckte inte att jag skulle få veta det??
Syrran: Haha oj men jag glömde säga det..
Jag: Men nu tror ju mamma att hon ska få flera presenter när du säger att din present kommer på annat håll.. Du lär ju köpa nåt annat också.
Syrran: Oj, tänkte inte på det.. Men ja, jag har köpt choklad till henne! Fast.. jag åt upp den..
Jag: Hahaha! Vafan! Jag köpte också choklad till henne.. men HON åt upp den nyss...

Tildas måne

Vi satt på balkongen och David upptäckte något konstigt.

David: Kolla på månen!!
Jag: Ja? Den är fin.
David: Men den är ju sne! Ska den vara så sne?
Jag: Hahahaha! Men ja det ska den!
David: Men är du säker? Brukar den inte vara rakare?
Jag: Hahahaha nej den ska vara så där!
David: Men...! Det ser ju ut som att den kommer att ramla ner snart..!

Blogglösa apor

Jag funderade på en sak. Folk som kommenterar bloggar utan att ha en egen blogg, hur gör dem?? Säg att någon kommenterar ett inlägg, och så lägger jag upp typ 10 inlägg till.. Sitter personen då och försöker komma ihåg vilket inlägg han/hon kommenterade? Går han/hon tillbaka bland inläggen och letar fram det inlägget?

Det jag vill få fram är; Är det värt att svara folk som kommenterar men som är utan blogg? Hur vet man att de kommer att läsa svaret?

RSS 2.0
Matbloggstoppen