Suckedisuck

Ååååh när ska mistern fatta att jag känner honom bättre än vad han känner sig själv ibland??
Vi kollade på ett par avsnitt av "I Anneli", och sen ville han se "The event" eftersom han behövde en paus från pinsamheterna, som han sa. Ja, han tål inte pinsamma serier eller filmer, ungefär som vissa inte tål skräckfilm.
Jag: Men eeeett till kan vi väl se?
David: Men neejje, kan vi inte se the event först så ser vi ett anneli sen efter?
Jag: Men nej, du säger jämt att vi ska se nåt som jag vill se efter nåt som du vill se, men sen efter att vi sett ditt så är du alltid för trött så du vill gå och lägga dig!
David: Men nej då, vi kan se ett till efter the event.
Jag: Eller så ser vi ett till nu, så ser vi the event sen, så har du en större anledning att hålla dig vaken.
David: Men vi kan väl se the event först?!
Jag: Men du kommer vara trött sen säger jag!
David: Nej då, det är ingen fara.
Jag: Lovar du att vi ser ett till sen då?
David: Jaa jag lovar!
Så vi tittade på The event, och guess what?
Jag: Och nuuuu.. Anneli!!
David: Jamen.. men jag är ju trött...
Jag: Men ååh! Jag sa ju det!
David: Men jag ska bara vila ögonen en stund, ett par minuter bara, så ser vi sen.
Jag: Nej, för efter ett par minuter så kommer du vilja vila ett par minuter till och ett par till och sen kommer du vilja gå och lägga dig.
David: Nej då, ett par minuter räcker.
Jag lät honom "vila ögonen" i 20 minuter, och nu är han jättetrött så återigen; guess what? Jo nu ska han gå och lägga sig!
Han hade säkert kunnat pinat sig igenom ett avsnitt (som är 20 minuter långt), men jag vill ju inte att han ska behöva pina sig så jag sa åt honom att gå och lägga sig...
Tyyyypiskt.

Likk-parasit

Det här med den jädra parasiten i Östersund alltså.. jag kom och tänka på en sak. Parasiter är väl inte kannibaler, de försöker väl bara föröka sig?
Men jag är ju en parasit. Om jag får en jävel i mig, kan den då leva på vad den nu äter inuti kroppen, eller kommer den försöka föröka sig med mig?
Jag vill inte ha barn med en parasit! Usch vilka fula ungar!

Eller tydligen inte.Flodhäst

Hippopotamus. Säg det flera gånger på raken. Det låter jättefult!

Dag 7 - Min bästa vän

Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

Jag har ingen egentlig "bästa vän" i ordets rätta betydelse. Den där som man träffar varje dag och "hänger" med. Som man ringer i tid och otid för att prata skit, prova kläder eller fixa håret med.

Däremot har jag två bästa vänner som jag vet att jag alltid kan räkna med. Som förstår mig. Som jag inte behöver träffa varje dag, eller ens prata med på en vecka. De finns där ändå, och jag finns här för dem.

Annica har jag känt sen i mitten av sjuan när jag var 13 år, vi gjorde nästan allt tillsammans när vi gick i högstadiet. Vi flyttade till och med till Gotland tillsammans för att gå i gymnasiet där. Ioförsig så stannade vi inte längre än en vecka. Skolan sög och vi ville flytta hem, så det gjorde vi. Sen har vi hållt kontakten efter det, vi pratar inte alltför ofta och träffas ännu mer sällan, men om vi har nånting som vi vill prata med varann om så ringer vi. Vi träffas när vi har möjlighet, hon bor ju en bra bit härifrån.

Camilla har jag känt sen jag var 18 år, vi hade en period där vi träffades så gott som varje dag och sen kunde det gå några veckor innan vi hördes av igen. Nu ses vi när vi har lust helt enkelt, precis som det ska vara enligt mig. Vi kan prata om allt och ingenting och förstår varandra till 97%. Ja, man måste väl få ha några procent för sig själv... ;)

Det är sån vänskap som jag värdesätter mest. Sån som inte kräver att man hela tiden måste "hänga" med varann och prata. Riktig vänskap är den som finns kvar även fast man inte ses hela tiden!

Stackars stackars mig...

Usch, tror jag har blivit infekterad av nån sorts magsjuka. Det går ju några stycken just nu! Springer på toa alltför ofta och det kommer godsaker ur båda ändar. Mest den änden som gör så att jag slipper smaka på min mat igen, tack och lov. Kanske ska sluta bälga LOKA?

Parasit i Östersundsvattnet

Blä. Tydligen så är jättemånga sjuka i nån magsjuka som man får genom dricksvattnet i Östersund, och detta kommer inte att vara borta förrän en bit in på 2011! Usch, det här är en sån där sak som JAG faktiskt är livrädd för, jag är inte kräsmagad på nåt vis, men det här äcklar mig som fan!
På www.op.se kan man läsa mer om detta. Mycket mer! Usch. Jag sätter då inte min fot i Östersund förrän tidigast i mars. Inte mina katter heller! Jag dricker litervis med vatten varje dag, sen om man lägger till den dagliga duschen, tandborstningen och isbitar på det... Bleeee jag ryser!

Monday - lazy day

Idag är en slö dag. Det är ju faktiskt latdagen! Yaay för latdagen! ^^ Det är därför som uppdateringen kanske vart lite dålig... ^^

Dag 6 - Om det här vore min sista dag

Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

Om det här vore min sista dag så skulle jag råna en bank, ta första flyget till nåt varmt ställe, gifta mig med David så att han får ärva mig, döda personen som jag hatar, planera min begravning ordentligt, köpa ett hus till mamma (om det nu inte är så att detta är sista dagen för alla människor) och sen.. ja sen vet jag inte.

Med andra ord så är jag en väldigt dålig människa som är väldigt duktig på att kontrollera mig. Jag menar, detta är saker jag skulle kunna göra varje dag men låter bli! Förutom det här med att gifta mig och köpa ett hus till mamma, det kan jag ju faktiskt inte. Planera min begravning har jag redan gjort i stora drag ioförsig, men inte ordentligt.

Bingolotto

Ja, vi skippade ju julskyltningen igår, det var alldeles för kallt! Första gången på många år som jag inte går på julskyltningen. Lite tråkigt förstås, men så går det när man blivit för bekväm. Hehe. Men vi spelade bingolotto iallafall. Vi vann dock ingenting, så den traditionen lever vidare. Nästa gång det ska spelas är på uppesittarkvällen... ^^

Första advent

Det är även första advent idag! Så efter att ha julpyntat igår så ska vi idag gå på julskyltningen och sen hem och dricka glögg och äta pepparkakor och spela bingolotto! Precis som man ska på första advent! =) Yaay!
Förra årets fjärde advent

Dag 5- vad är kärlek

Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

Ja.. vad är kärlek? Om man är kär så vill man vara med den personen hela tiden. Om man är mer intresserad av lek så vill man ligga med personen hela tiden. Om man är kär och vill ligga, så kan man skapa kärlek och alltså ett förhållande. Det bör finnas kärlek i ett förhållande, annars kan det vara rätt svårt att få det att hålla. Man behöver alltså både kär och lek i ett förhållande!

Sen finns det olika sorters kärlek. Kärlek mellan en man och en kvinna, kärleken till ett husdjur, kärleken till sin familj, kärleken till sina vänner och kärleken till lakrits till exempel!

28 månader!

Nu har vi varit tillsammans i 28 månader älskling! Så nu kan det bara gå utför.. hehe. Neej, klart det inte ska!

Dag 4 - Det här åt jag idag

Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.


Ok. Det här åt jag inte idag, det här åt jag i tisdags. Men det var väl inte så noga?

Fullt upp

Nu har lillasyster Alicia kommit hit med bussen, så vi är och handlar. Imorgon ska det julpyntas och så ska vi på dollar. Funderar även på ansiktsmask imorrn, eller om man ska ta och göra negerbollar kanske? Eller gå på badhuset.. ajja, vi får se vad som sker =)

xD

Håller på och städar lite, snart får jag besök nämligen... sen ska det handlas och göras mat. Ikväll ska vi se på shrek! =)

Dag 3 - Mina föräldrar

Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

Jag, som de flesta andra i världen, har ett par föräldrar bestående av en mamma och en pappa.
Mamma heter Helena och bor i Älvdalen med sin man Tommy och mina två yngsta syskon.
Mamma bor nu i en lägenhet i samma hus som hennes första lägenhet. Intressant va? ^^
Pappa heter Bert och bor i Småland med sin sambo Susanne och mina andra två yngsta syskon.
Pappa är född i en taxi på Gotland. Också väldigt intressant för de som läser detta!
Sen vet jag inte vad man mer kan säga om dem utan att vandra iväg från ämnet. De gjorde mig, och sen en vacker dag så ploppade jag ut en månad för tidigt eftersom jag fick tråkigt inne i magen. Eller nåt.

Nutid eller framtid

Jag gillar nu bättre än framtiden, varför planera för något som kanske inte finns? Vem vet hur länge just jag och David kommer att vara tillsammans tex? Vissa grejer kanske man vill få gjort medan tid finns. Man vet ju aldrig om man lever eller dör! Det är nu man lever, det går inte att ständigt grubbla över hinder och försöka tänka framåt, inte i alla avseenden. Synd att inte alla kan tänka så, istället för att suga ur glädjen ur alla glädjeämnen med tråkigt prat. Prioritera!!!
Citat från Barbro i Rederiet: "Karlar de oroar sig alltid för framtiden, hur det ska bli och hur de ska göra. Och sen kommer då framtiden, och den är iallafall inte som de planerat!"

Ofrivilligt rökfri

Störigt. Imorgon har jag varit rökfri i en vecka! Och jag har inte ens slutat. Ren lathet som gör att jag inte orkar gå ut på balkongen. Hehe. Nej egentligen inte, men varje gång jag ska röka så ligger katterna och sover på mig och då har jag inte hjärta att resa på mig så jag tar en snus istället. Sen kliver de av, men då har jag ju en snus i så då är jag inte röksugen längre. Detta har alltså pågått varje dag i en vecka.
Sen är det även så att det är så kallt ute så jag tycker inte riktigt att det är värt det. Gå ut i kylan bara för att dra i sig gift. Men men. Sen upptäckte jag även att jag inte ens har några cigg kvar, så hade väl inte haft så mycket val ändå. Hehe.

Dag 2 - Min första kärlek

Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

Min första kärlek skulle jag säga är fortfarande min största. Vi har varit tillsammans i två decennier och vi har alltid delat allt. Han har firat högtider med mig, han sover med mig och han brukade äta måltider med mig när han hade tid. Han följde med mig på sjukhuset när jag opererades och han reste med mig. Han ställde alltid upp!
En gång var vi på tomteland i Mora, det var jättekul! Men så smet han, jag fick leta överallt för att få tillbaka honom. En annan gång var vi på väg hem från Gotland, då han fick för sig att han var trött på mig och ville någon annanstans. Han lämnade mig alltså och reste till Malmö. Men han kom såklart tillbaka igen!
Min första kärlek kommer aldrig att lämna mig!


Nej men ärligt talat. Jag vet inte vad jag ska klassa som min första kärlek. Jag har varit kär i sååå många! Första gången när jag var sju år, i random killar. Och det fortsatte upp tills jag var 16, jag blev lätt kär i olika killar. Men jag blev bara kär på avstånd, det var ingen av dem som jag skulle vilja ha ett förhållande med. Det var en kille i högstadiet som jag avgudade, innan man vuxit ifrån rakbladstiden så man cuttade in hans namn i armen. Fast sen blev min kompis kär i honom och blev sur på mig för att jag var kär i honom. Sen tvingade hon mig att följa med henne hem till honom där hon sedan stod och inte sa ett ord på hans trapp efter att hon bett honom komma ut och stå där i vinterkylan. ^^

Men den allra första träffade jag på halloween när jag gick i nian, av en slump, i min mosters van medan hon gav mig och min kompis skjuts ner på byn. Denna kille träffade jag flera gånger under några år, vi slutade träffas i början på 08 faktiskt, men det blev aldrig riktigt seriöst mellan oss. Troligen därför att han är två yngre än mig och jag har en hemsk noja för det där med ålder. Aldrig en yngre kille! Vilket jag kan ångra lite idag faktiskt. Denna kille (vill helst inte skriva hans namn här) hade en favoritlåt under "vår tid" och än idag kan jag inte lyssna på den låten, eller ens det bandet, utan att tänka på honom och bli nedstämd och utan att tänka på det som var och det som kunde ha blivit, jag menar.. jag har planerat att döpa min son efter honom i evigheter!

Nej, det värsta med att ha en första kärlek, är att den aldrig riktigt slocknar. Även om jag idag inte känner att jag skulle vilja vara med honom, så kommer den där känslan aldrig riktigt att dö. Men det är fint tycker jag.

Dag 1 - Presentera mig själv

Jaa jag heter Likkan och bor i Sveg med min pojkvän David och våra två katter Bibi och Misse och våra hundra dammråttor. Är 22 år, född i Visby en månad för tidigt och min favorithobby är att stirra in väggen. Jag har varit arbetslös i stort sett hela tiden sen jag slutade skolan, förutom lite småjobb här och där. Ska inom kort flytta till Vemdalen eller Älvdalen, har inte bestämt mig än.
Annars är jag vanligtvis snäll, men kan bli riktigt jävlig att ha emot sig. Jag är dessutom en häxa under ca en och en halv vecka i månaden. Och nej, jag har inte mens i en och en halv vecka. Jag ältar småsaker i evighet och tror att folk förstår lättare om jag upprepar samma sak 100 gånger.
Jag är för korkad för att ha körkort, men har ändå accepterat ett jobb som fordrar att jag kör 10 mil om dagen.
Jag behöver bli bekräftad flera gånger dagligen, annars vänder jag mig inåt och funderar på vad som är fel med mig.
Jag har två nära vänner och ca 20 icke så nära vänner. Ingen av dessa vill jag umgås med på veckorna då jag gillar att vara ensam.
Det finns tre saker i ät-väg som jag inte skulle klara mig utan; Ost, kyckling och lakrits.
Mitt allra största intresse är jojobantning, och det är jag expert på!

30 dagar

Eftersom jag är och letar inspiration till min blogg så tänkte jag härma Nicole lite med en 30 dagars tema! ^^ Här är listan:
♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Om det här vore min sista dag. (Istället för: Min dag)
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Mitt första förhållande (Istället för: ett ögonblick)
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Mitt favoritplagg (Istället för: Det här hade jag på mig idag)
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Mina beroenden (Istället för: Den här veckan)
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – En hemlighet (Istället för: Mina drömmar)
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick (Istället för: Min favoritfödelsedag)
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Mina dåliga sidor (Istället för: Ett annat ögonblick)
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – Det här är jag bra på (Istället för: En första)
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor. (Istället för: Mina ambitioner)
♥ Dag 30 – Min bästa grimas (Istället för: Ett sista ögonblick)

Jag har även gjort en kategori som heter 30 dagar för detta ;)
Edit: Såg nyss på Lady Dahmers blogg att även hon ska göra denna lista, men hon har bytt ut några grejer på listan. Så jag snor några grejer av henne!

Min topp-10-busslista

Ja jag har ju en tendens att råka ut för, enligt mig, konstiga händelser på bussen. Nu ska jag lista några här:
 1. Fick halva kroppen fastklämd i bussdörren, det tog flertalet minuter innan busschauffören upptäckte det. Han bad INTE om ursäkt.
 2. Var på väg att bli instängd i bussen när jag skulle kliva av, han såg inte att jag var på väg ut så jag gjorde "superman-dive" ut genom bussdörren. Efter detta kliver jag alltid av fram.
 3. Missade bussen eftersom han ställde sig mitt i vägen istället för att svänga in till hållplatsen, så jag fattade inte att han stod där och väntade på folk. Hoppade på en annan buss och sa att jag skulle med bussen som nyss åkte. De skickade en helt tom buss för min skull som körde efter min buss som stod och väntade några km utanför Sveg. xD
 4. Glömde pengarna hemma, sa det till chauffören som sa att jag kunde få springa hem och hämta dem. Vilket jag gjorde. (Fick även åka gratis, men jag behövde pengarna till nästa buss)
 5. Glömde kameran hemma, beklagade mig för busschauffören medan vi började köra. Han stannade utanför mitt hus och sa att jag kunde springa och hämta kameran. (Tyvärr så glömde jag laddaren då istället)
 6. Jag satt på bussen mellan Mora och Älvdalen och pratade med chauffören, som berättade att han ägt en pizzeria utanför min lägenhet i Sveg. ^^
 7. Jag klev på bussen och sa "till Mora" och han sa "är det du?" Jag sa ja, han upprepade frågan. "Då får åka gratis!" Sa han. xD
 8. Jag glömde min necessär på bussen mellan Sveg och Mora, ringde överallt för att få tag på den. En dag när jag jobbade i Spjutmo så ringde busschauffören och sa att han hade den. Han kom till mitt jobb och lämnade den. ^^
 9. Hoppade på fel buss och hamnade i andra änden av stan i Falun.
 10. Och så den klassiska: Somnade på bussen och åkte för långt. Fick hoppa av där jag var och chansa på vilken väg jag skulle gå hem.

Fjanteri-Sverige

Herregud vad folk är löjliga. "Jay har blivit tagen för droger, han har probleeem!" Det handlar inte om heroin precis, han rökte lite hasch. Vissa brukar alkohol genom att dricka ett par glas vin varje vecka, andra röker en joint i månaden. Varför är det så självklart att haschet är värre än alkoholen? Bara för att alkohol är lagligt? Det är ju fortfarande en drog! Nej det är som David säger. Man kan bruka alkohol, men man kan inte bruka droger för det blir automatiskt ett missbruk. Det är väl inte rätt! Bara för att alkohol råkar vara lagligt! Det är väl värre med alkohol varje vecka än lite hasch nån gång i månaden? Eller nån gång i sitt liv.
Nej skippa moralsnacket för fan, han är inte beroende bara för att han har rökt hasch nån gång. Ca 30% av den vuxna befolkningen i Europa har provat hasch nån gång under sitt liv, var femte yrkesskolelev har provat, är alla dessa missbrukare då? Fjanterier.
Helt rätt av Tv4 att låta Jay fortsätta, han har inte gjort något fel eller ovanligt. Ok, han kanske har gjort något fel, men han behöver ju inte bli klassad som missbrukare bara för det.

Suckeeer!

Diskuterar barn med David. Jag säger att han ska fan sluta dricka när vi väl ska skaffa barn, för inte fan ska jag vara nykter själv i 9 månader. Men det tycker inte han, för han är inte min bitch xD
Nej, då har jag två krav nu innan det blir några barn!
 1. Vi ska gifta oss först!
 2. Han ska gå med på att sluta med nikotin och alkohol så länge jag måste vara utan!
Annars får det fan va! Klarar mig gott med katterna jag, barn är bara till besvär ^^

Idol

Jag och David sitter och tittar på Idol. Jay är såå mitt frikort, jag får ligga med honom för David. Hehe. Så nu ska vi bara slita isär han och hans fru... ;)
Alltså, det fula är att jag egentligen bara vill titta på uttagningarna jämt. Sen är det David som tvingar mig att se på resten också! Jag har då aldrig haft en kille som prompt ska titta på idol. Idag hade vi mysmiddag i köket, då fick han bråttom klockan 8 och skulle avbryta allting för att titta ^^ Så nu gör vi det... Mmm Jay.... *gaaah dreggel*

HUNDRA!!

Jag var ju i Mora och shoppade lite med Camilla och Jani för ett par veckor sen. Jag har ju glömt att berätta. CAMILLA KÖPTE HUNDRA KUDDAR!!!! HUNDRA!!!

Det Är så fult att den ser ut precis som n...

foto_0710 (MMS)

Det Är så fult att den ser ut precis som när jag var liten ^^


Puckokatter

Ibland funderar man ju vad man egentligen har skaffat för puckon till katter. Först skuttar den ena ner i toaletten, sen skuttar den andra upp på spisen och promenerar rakt på en brännhet platta! Puckon!
Toaletten verkar inte vara så intressant för nån av dem längre, och jag har inte haft några problem med att de kommer upp på bänken längre heller, så nånting gott förde det väl med sig. ^^
Tassen på stackarn verkar ha klarat sig också, jag reagerade ganska snabbt med att flyga fram och lyfta av henne från plattan så tassen nuddade bara, även om hon skrek till och plattan fräste och rykte till.
Idag har jag smort tassarna på henne (kom inte ihåg vilken tass det var, så smorde båda) med vaselin för säkerhetsskull. Vet inte om det gör nån verkan dock, puckot slickar ju av det direkt och nosar upp burken för att få äta mer. ^^ Puckon. Älskade puckon!

Hahaha david tycker att mina rapar luktar ...

Hahaha david tycker att mina rapar luktar pruttikorvar xD


Man ska inte äta strumpor!

Här har vi ett par puckon igen. ^^ Den där gröna är min underklädes-hållare. Den har tre "våningar". Längst upp har jag underbyxor (jaaa trosor för de som inte fattar min fulhetshumor), i mitten bh:ar och längst ner strumpor. Förut så hängde denna på garderobs handtaget så den nedre delen nuddade golvet, men efter att jag flera gånger hittat mina bh:ar ute i tv-rummet och flera gånger ertappat katterna med att springa runt med ett par strumpor i munnen, så hängde jag den i en krok som hänger ovanför sängen.
Det hjälpte iallafall inte. Katterna kommer fortfarande in i tv-rummet med ett par strumpor i munnen. Nu har de även fått för sig att bo därinne! ^^ Häromdagen så hoppade Misse upp och klättrade in, och Bibi hoppade upp och hängde på utsidan av den där gröna saken! ^^

Litet bildregn

Jani och Camilla var här igår och spelade kort. Självklart var katterna med och skulle muppa sig! ^^

Jag och camilla och jani sitter i köket. C...

Jag och camilla och jani sitter i köket. Camilla: vi ska ha sex allihop! Så det hade vi. ^^


Skoj skoj

Några meningar jag sagt idag som jag inte trodde att jag skulle säga:
 1. Sluta trampa på din syster!
 2. Sluta bita din syster, hon sover ju!
 3. Spotta ut mig!
 4. Hoppa inte ner i toaletten!
 5. Sluta slicka mig i örat!
Eller förresten... den där sista har jag sagt förr kom jag på. Fast då var det inte till en katt. ^^

Verkar ju... seriöst.

Jag fick ett mail idag som verkar lovande!
Många bra ärbjudande!

Disneymaraton

Eftersom jag är ensam hemma om kvällarna nu medan David är i Norge, så tänkte jag passa på och titta på lite disneyfilmer som man inte sett på länge! Visserligen så kan man ju alla repliker och sånger utantill, men det är kul ändå. Nostalgi på högsta nivå! Let's begin with Aladdin!
Jag älskar Jafar soo bad! Han har så fula miner för sig hela tiden xD

Skillade katter

Haha, galna jävla katter... Jag har varit och sprungit ärenden sen 9 imorse till 12, sen from 12.30 typ till 14.20. När jag kom hem så upptäckte jag att katterna återigen suttit och skrivit saker till David på msn! Inte nog med det, de hade även tagit ett screenshot och skickat till David! Ofta katten skulle göra nåt sånt bara genom att kliva på tangenterna! Haha sjukt.
Sen har halsbanden kommit idag, men de är för stora... Så nu funderar jag på hur jag ska kunna göra dem mindre utan att förstöra dem.. Hmm.. Sen gillade de inte kattgodiset jag köpt. Inte heller ost, ostbågar eller popcorn. Det enda de äter hittills är grädde, gräddfil, kattmjölk och kattmat.
Detta är screenshotet de skickat till David iallafall:
Och efter det så skrev de några saker till till David, och sen påbörjade de ett mail. Måste nog komma ihåg att stänga locket till datorn...
Jobbtiden har tydligen ändrats också, börjar 16.30 till 21. Känns ju nödigt. Ajja. Så ska väl dra snart...

Gott och blandat

Har inte bloggat så mycket den senaste tiden upptäckte jag, men jag har liksom haft annat för mig. Justja, hade värsta mysko drömmen imorse förresten... Vi hämtade ju våra bebisar igår (katter), så idag har jag bara umgåtts med dem. De tar väldigt många tupplurar och sover ändå på natten, men idag vägrade de att sova själva! Först och främst så väckte de mig och tyckte att det var dags att kliva upp 7 imorse, så då gjorde jag det.
Sen la jag mig i soffan för att titta på ett avsnitt Jim (efter att de fått frukost såklart), och då kom de och gosade in sig och skulle ligga hos mig. Så då vågade jag inte röra mig när de somnat, så då somnade jag också. Eftersom jag väntade på att klockan skulle bli 10 så att jag skulle se våra bästa år så tänkte jag sova tills dess.
Min mysko dröm utspelade sig på bussen. Jag satt på den, på väg till Mora från Älvdalen, och skulle till Sveg. Jag satt och sov på bussen. När jag var nästan framme i Mora så kom jag på att jag ju tagit en alldeles för tidig buss, den skulle ju vara i Mora klockan 11! Bussen till Sveg går ju inte förrän 14! Så jag satt där på bussen och grämde mig för att jag skulle missa våra bästa år i onödan, sen blev allt till ett slags spel där jag krympte en massa folk inkl. mig själv osv... när jag plötsligt tänkte: "Men.. hur hamnade jag i Mora? Hur hamnade jag på bussen? Jag har för mig att jag låg hemma och sov? PJUUUH, detta är bara en dröm! Jag kommer inte missa våra bästa år! Jag drömmer bara!" Sen vaknade jag. Nice nice! Haha. ^^
I lördags hade min moder halloweenparty, så jag tänkte lägga upp några bilder här för att visa hur vi såg ut:
David aka Älskling som munk
Jag som demon och syrran som ängel ^^
Tommy som Gandalf Black
Fler bilder kommer kanske sen.. tänkte även lägga upp några bilder på våra älsklingar! Min heter Bibi och är liiite större och liite tjockare än Davids, som heter Misse. De är alltså systrar.
Jag och Bibi igår kväll <3
Jag och missarna på tuppluren idag
Bibi tvättar Misse
Bibi försöker fånga saker som rör sig på datorn xD
Haha ja jag har väl typ 100 bilder på kattorna, men ska inte lägga upp nå fler just nu.. ^^ Inte såå intressant för andra kanske... Synd bara att herr älskling inte är här under deras första vecka hemma...

David gillar inte att jag shoppade litegra...

David gillar inte att jag shoppade litegrann igår.. Men han fick ju faktiskt en kudde och lite annat.. Men det Är inte mitt fel att jag handlade för så mycket, han kunde ha följt med och hållt koll på mig. Jag Är opålitlig med pengar. Så det Är inte mitt fel att jag Är pank. ^^


Fiskmutta

David var hemma på lunch för en timme sen, och käkade nån konstig skaldjursgratäng. Den luktade apa! Den luktade typ infekterad mutta eller nåt xD Och nej, jag vet inte hur en sån luktar, men jag har hört att det ska lukta fiskigt... haha. Typ.. "Jag-hade-sex-för-tre-dagar-sen-och-har-inte-tvättat-mig-än-lukt". Iallafall som jag skulle tänka mig att det skulle lukta... Han luktade även fiskigt ur munnen så jag frågade vad han egentligen gjort på jobbet. "Jobbat", sa han. Jaha... vem har du "jobbat" med då? Undrade jag. "Ann-Katrin." Säger han. Hahaha. Sen tog han ett tuggummi och sa att han måste få bort Ann-Katrin lukten från munnen... hahaha snusk xD

Bad uttal

David envisas med att beställa snus från snus2 hela tiden, varje månad. Så även denna månad. Jag snusar ju nikotinfritt nuförtiden, men herr älskling verkar ha svårt att uttala det som "nikotinfri snus"... varje gång blir det nämligen "alkoholfri snus"... ^^

Happy fake-halloween!

Glad all helgona peeps! Jag ska då vara glad ikväll, med mina jello shots ;D

Ögonsjuk

Det verkar som att det går en ögonsjukdom nu för tiden. Man blir alltså sjuk. Först blir man lat, och sen försvinner ögonfärgen! Antingen så försvinner den helt, eller så växer pupillerna och blir gigantiska. Jag gick och la mig en stund igår, och när jag vaknade så såg mina ögon ut som på bilden nedan... =( En annan drabbad är Egoina. Så jävla typiskt! Bara för att jag skulle ut i helgen.... damn.
Jag (Nej jag har inte gråtit, bara rinniga ögon ^^)
Egoina

T + T

Alltså.. Ninas mamma släpper iväg lilla Thilda (2 år), Ninas lillasyster, till Sundsvall, men inte faan får jag låna hem min lillebror lille Tim (2år) till Sveg! Det är väl inge roligt! ^^ Hur som haver, vi har iallafall bestämt att jag ska dra hem Tim hit och så tar Nina hit Thilda och så får de dubbeldejta.. haha, gulligast ever! Fyller år samma månad tror jag att de gör också?
Thilda
Tim

T+T=SANT! ;)

Ekollon

Häromdagen skulle vi dricka Champis, och så sitter vi och diskuterar detta intressanta ämne...
Jag: Alltså.. champis smakar ju ingen frukt. Det smakar inte som nånting annat!
David: Nej, det är ju det som är så bra!
Jag: Ja, det är väl därför receptet är hemligt också.. finns ju inga billigare B-varianter.
David: Nej.. vad är det det är där i? Jag har för mig att det är ekollonsbär eller nåt.
Jag: Ekollonsbär??! Det finns väl inget som heter ekollonsbär!!! Hahaha!

Nästa dag:

Jag: Babby?
David: Ja?
Jag: Du skämtade väl när du sa att champis är gjord på ekollonsbär? För du får INTE säga det på jobbet!
David: Nejmen alltså.. jag kom på att det är ekollonsbär i Pommac.
Jag: HAHAHA! Men du FÅR INTE SÄGA DET TILL FOLK! Det finns inga ekollonsbär!
David: EKOLLONSBÄR EKOLLONSBÄR EKOLLONSBÄR!

En bäverstubbe hitta vi på bäverudden ^^

foto_0685 (MMS)

En bäverstubbe hitta vi på bäverudden ^^


RSS 2.0
Matbloggstoppen