Jag gillar gröna saker ^^

foto_0438 (MMS)

Jag gillar gröna saker ^^


Nu Är vi i skåne en sväng! Ska över till d...

Nu Är vi i skåne en sväng! Ska över till danmark Är det tänkt. funderar på om vi ska åka och hitta Egoinas hus och vara obehaglig stalker ^^


Jag visste det direkt! Men jag trodde att ...

Jag visste det direkt! Men jag trodde att om jag ger fan i att fråga så har jag fel. Jag hade fel i det däremot. damn.


Haha

Somnade vid halv 8 - 8 iallafall. Men herr David blev knäpp när jag bad honom vända på sig, så han slängde iväg sitt täcke så det flög över mig till mitt sängbord xD Så nu hittar jag inte min telefon xD
Illa mår jag också.. men det är inte så konstigt kanske, mindre än 5 timmars sömn på 26 timmar.. =(

Fan. Klockan Är snart 5 och jag kan verkl...

Fan. Klockan Är snart 5 och jag kan verkligen inte somna! David Är förkyld och snarkar därför högre än nånsin, jag Är rädd att få hörselskador. Har alltså sovit 3 timmar totalt på 21 timmar. Drygt!


Redwine

Haha yaay ^^ Jag upptäckte nyss att rödvin endast har 0,8% kolhydrater per 100g, 76 kcal dock. Det är nice, då kan man dricka ett par glas (ja, ett PAR glas, inte ett par flaskor) utan att oroa sig alltför mycket =) Har aldrig kunnat räkna kalorier iof, men det borde ju vara lugnt tycker jag. Inte för att man kan oroa sig för både kalorier och kolhydrater, men ändå.

Haha

Dagens Davidcitat: "Jag hittar inte musen.. ååh... den kommer aldrig! Äh!"

Bad update

I know.. jag har varit asdålig på att uppdatera, men nu har jag tagit lite ledigt från bloggen.. jag har nämligen införskaffat the sims 3 Drömjobb, den nya expansionen =) Så det blir att jag spelar ca 14 timmar om dagen nu när jag är ledig ^^

Grattis på födelsedagen Mårten!

Idag fyller Mårten Gås år.. så grattis till honom ;)Idag skulle även Adam ha blivit 28 år...

Yaay! Det åskar! :-D

Yaay! Det åskar! :-D


Niggerball

Tänkte bara upplysa om att jag har en NEGERBOLL i kinden. Jättebra, man stoppar in hela i kinden, och sen kan man ta småbitar och tugga på ibland. Räcker jättelänge när man hamstrar! Och så får man båda händerna fria och smular inte ner nånting. Nice!

Grattis på födelsedagen Tilda!

Idag blir lilla Tilda 5 år gammal! Och kan fortfarande inte säga "R"... hahaha


Tårtbakeri

Idag har jag inte gjort så mycket, blev desto mer på kvällen dock. Solade lite imorse och var och handlade lite nödvändigheter. Dvs Loka.

Sen runt 16-17 så började mamma med Tildas tårta, medan jag och Tilda bakade NEGERBOLLAR och kladdkaka. Efter det så var det dags för själva garneringen av tårtan, så jag googlade fram en bild som jag tyckte att vi kunde gå efter:Det blev dock ingen sådan, utan vi gjorde en egen variant. Klockan 19.30 ungefär började vi, och den var klar nu 23.00 ungefär. Såhär blev den:Kass kvalité på bilden tyvärr, men jag glömde ju batteriladdaren till kameran i Sveg... =( Så min kamera är död. Sen hängde mamma upp ballonger och dylikt och jag slog in paket. Stackars mamma som fått jobba så här hårt för alla ungar i flera år säger jag bara! När jag var liten så trodde jag alltid att tårta och dekorationer dök upp magiskt under natten bara för att man fyllde år. Hade ingen tanke på vilket arbete som låg bakom! Aldrig mer ska jag vara så naiv!Imojjon fyller Tilda 5 år!

Idag ringde Tildas dagisfröken. Jag svarade och gav sen telefonen till mamma, jag hörde en av hennes sista meningar till fröken Lennart innan hon la på:

Mamma:...Ja och så planerar vi för imojjon.

Sen när hon la på så hade hon ingen aning om att hon sagt "imojjon" istället för "imorgon". Tilda kan inte säga "R". Låt oss säga att det har fastnat på oss alla... ^^

Sagan om fågeln

Igår var jag i Mora med mamma, Alicia och Andreas (mamma och två syskon alltså). Medan vi väntade på att Andreas skulle bli klar hos tandläkaren och äntligen bli fri sin räls, så solade vi på gräsplätten utanför.

Jag och Alicia satt och babblade om nåt, när jag fick se en fågel precis bakom henne!


Jag: Kolla! En fågel!
Alicia: Åhh! Har du nå bröd??
Jag: Ja absolut, jag har alltid bröd med mig i handväskan...
Alicia: Åh vad synd... Har du nå tuggummi då??
Jag: Va?! Ska du döda fågeln?!
Alicia: Nä.. jag vill ha...

Snacka om att byta ämne mitt i en mening ^^


På den här bilden ser vi Alicia som just fått syn på en mygga på mitt ben precis innan hon smäller till den. Hårt.

Jag har inget internet och jag fattar inte...

Jag har inget internet och jag fattar inte varför. Vad gör man utan internet??


Trött

Får se om jag orkar uppdatera nåt idag. Jag låg vaken till 6-6.30 imorse och väntade på att min käre David skulle höra av sig eftersom jag var orolig och ville veta när han kom hem. Slumrade alltså till imorse, vaknade igen vid 8. Klockan 9 klev jag upp, och upptäckte att han ännu inte har hört av sig.
Det sista smset löd att han höll på att lära sig att slåss, det blir man ju inte mindre orolig av.

Så nu har jag kollat en massa tidningar och funderar på att ringa polisen. Jag menar, ingen med normalt sinne låter sin flickvän vara vaken och orolig hela natten, så nåt måste ju ha hänt.

Måååårteeen!

Jag sa specifikt åt dig att inte dra ut David på några dumheter!
För det första sov han inte hemma hos sin mamma som han skulle, för det andra så vet jag inte vad du har gjort, men nu ser David ut såhär!!!


Dumheter! Man får INTE smälta folks ansikten!

Till EM

Dessa fick jag syn på medan vi väntade på att åka på båten, då kom jag genast att tänka på EM (Egoinas Mamma)!På båten

På båten satt vi i restaurangtorget hela vägen. Vet inte varför. Utom när jag och Andreas blev tvingade att leka med barnen i lekrummet förstås. Andreas satt där med ett par fula dockor som han döpt till wille och olle, dessa skulle bli vår huvudmiddag. Så han satt där och "tillagade" dockorna, medan en okänd storögd unge såg på.

Bror: Nu ska vi äta Olle! Han ska bli krispig och god! NAMNAMNAM!

Sen kom en pappa för att hämta det stirrande barnet. Han lyfte upp pojken och sa:
"Kom nu Olle, nu ska vi gå." Varav jag och Andreas stirrade förskräckta på varann. Hahaha, stackars unge må ju ha fått men för livet!

Sen satt vi och ritade en stund. Men det blev tråkigt, så jag och Andreas började klottra på varandra istället. Och på mamma. Och på ungarna. Hahaha!

Sen blev det tydligen slumberparty.

 

 


Resan till Gotland

Jag ska skriva om Gotlandsresan snart, har bara inte haft tid än. Nu tänkte jag iallafall skriva om nedresan:

Dagen innan vi skulle åka till Gotland, 2 juni, så åkte vi till Blyberg. Klockan 22 gick vi och la oss i mumuns säng.

23.00-00.30: Blev attackerad av ett monster medan vi försökte sova. Han trodde att vi var ett buffébord. Efter att han satt sig på Davids huvud (som var gömt under täcket av rädsla) och fått en fet smäll som skadade honom (monstret) allvarligt, så flög han ner bakom sängen. Hans blodsugarbröder försökte sen äta mig när David somnat.

3.00: Klev upp och gjorde mackor för en hel armé. Vi är tre st som ska äta dem. Väckte bror som kommit dit runt halv 2 på natten genom att konstant kittla honom. Sen fick jag även göra hans frukost.


4.30: Åkte från Blyberg.

6.00: Hörde varning på radion om hästar på vägen. Funderae på häststek till middag.

6.30: Kisspaus i Borlänge. Mumun vandrade långt in i skogen. David och Andreas markerade revir mot samma träd.


7.15: Tyckte att sovande bror i baksätet behövde chilla ner. Drog ner rutan som han vilade huvudet mot med elhissen så att hans huvud for till och vaknade. Moster hämnades genom att dra ner min ruta och jag önskade mig en fallucka i baksätet.

7.30: Fikapaus mitt i ingenstans. Såg en gigantisk snigel och trampade i kvicksand. Kissade ikapp med moster i skogen. Frågade bror 10 gånger "vill du ha en macka?" tills han sa ja.


8.15: Såg "cropcircles" på en åker. Förstod genast att utomjordingar varit där. Såg även en stor grop där ett ufo landat och gjort sig osynlig.

8.30: Förklarade för moster att varför "råhjort" inte är ett bra samlingsnamn för hjortar och rådjur, trots att de är samma släkte.

8.45: Åkte vilse på motorvägen och gjorde tvärtemot var gps tanten sa.

9.00: Köade oss genom en rondell.

9.15: Blev omkörd av en cyklist. Hurtigbulle! Funderar på hur sjukt det är att jag som i vanliga fall kliver upp vid denna tid redan varit uppe i 6 timmar.

9.40: Efter att ha funderat på om gps:en luras, om vi ska ringa vägupplysningen eller dra ner rutan och fråga taxin bredvid oss vid rödljuset så hittade vi äntligen en skylt mot Nynäs utan att behöva göra något av ovanstående! Sen följde vi efter några soldater, tills en dum övningskörare kom i vår väg.


10.00:
Blir väckt för att de andra inte hittar in till färjekön.

10.20: David blir akut kissnödig och det är det enda samtalsämnet fram till klockan 11.


11.05: Båten åker. Yaay!

Fattar ändå inte varför mamma åkte vid 1 på natten. De fick vänta i fyra timmar på färjan. Sen mötte vi upp dem på båten! =)


Ingen aning

Ibland stör jag mig lite på hur folk missbrukar begreppet "har ingen aning".
Tex:

Jag:
Var gjorde du av stekpåsarna?
David: Ingen aning. Kolla i lådan under ugnen.

Och så är dem under ugnen. Men då hade han ju en aning! Varför säger folk ofta "ingen aning" för att sen komma med ett förslag, som faktiskt är en aning?

Nattligt samtal

När jag just skulle gå och lägga mig inatt så ringde det på dörren, så det blev inget sova ensam inatt. Min käre sängkamrat vägrade sluta prata, skulle prompt berätta om kvällen, så det blev ingen sömn förrän framåt 5 på morgonen. ^^ Här är ett par roliga citat:

"Vi drack och sen dog han lite eller nåt, men jag gjorde andnöd på honom och la honom i fremstupläge."
"Vi rövknullade men så blev den så våt och mjuk att den gick av."


Hahaha, jag önskar att jag hade kommit ihåg fler ^^

Ett tråkigt inlägg om pengar

Igår satt jag och min käre älskling och diskuterade det här med bidrag från försäkringskassan. Om man är sjukskriven så verkar det vara skitsvårt att få pengar ändå. Jag har läst en massa artiklar här och där, folk får inga pengar för begravning är ingen giltig ursäkt att skippa ett möte. Inte heller dödsfall av barn. Inte heller att man knappt kan gå och nyligen hade en kollapsad lunga.

Nu har jag glömt min poäng, men vad krävs egentligen för att de som är sjuka ska få sin ersättning som de har rätt till? Måste man ligga i koma?För övrigt saknar jag min älskling, han har åkt till Östersund och kommer inte hem förrän på söndag.. =(

Sagan om strumpan

I onsdags var jag på arbetsförmedlingen. Eftersom jag kom iväg dit lite sent, så kastade jag på mig byxorna och drog iväg.

Sen när jag satt där mittemot min handledare så upptäckte jag en bula i byxan! (Nej, inte en plötslig penis som Tove trodde). Bulan satt nere vid min fot, och när jag kikade in lite diskret så upptäckte jag en strumpa! Gårdagens strumpa!

Eftersom jag inte kunde ta ut den där och då, så tänkte jag göra det när jag var färdig med mötet. Men jag gick på centrum och köpte snus, och sen gick jag på fotoaffären. Glömde helt bort mitt uppdrag. När jag kom hem var strumpan borta.

Så nu undrar jag var jag var när den lämnade mig. Kanske på vägen ut från fotoaffären?
"Kolla, hon där födde nyss en strumpa!" Eller vad?? Var är min strumpa??

Superprinsen del 10

Sista delen! Kungen slår drottningen, det såg så himla skoj ut xDJag har ett problem. Det sitter ett tuggum...

Jag har ett problem. Det sitter ett tuggummi fast i min näsa. Jag får inte ut det! Det luktar mint, men det känns... Ja, fel.


G-land

För ett dygn sen var jag på Gotland. Jag har svårt att tänka mig det. Jag har svårt att förstå att jag är i Sveg, och jag har svårt att tänka mig att jag ens varit på Gotland. Jag är extremt förvirrad, lägg till min förkylning på det så är jag helt borta i huvudet.

Jag har knappt använt min dator på en vecka och det märks, jag har problem att träffa tangenterna utan att titta på tangentbordet.

Det enda som just nu röjer att jag nånsin varit borta är min extrema solbränna, mina armar lyser röda och det står en massa packning i hallen.

Klockan 4 imorse var jag i Blyberg. Klockan 6 imorse kom vi till Sveg. Jag har sovit extremt mycket i både bilen och på båten, och vi la oss direkt när vi kom hem.

Men jag har ändå så svårt att fatta att jag inte har varit i Sveg hela tiden. Ändå svårt att fatta att jag har åkt ifrån Gotland. Extrem separationsångest och hyperventilation slår ihop sig med förvirringen. Det är pissväder i Sveg. Det var sol varje dag där borta.

Extrem användning av ordet "extrem" säger mig att det är dags att sluta skriva innan jag skriver runt mig själv. Utförligare inlägg kommer så fort förvirringen har lagt sig.

Over and out!

1 juni

Det är första juni. Första officiella sommardagen. Första dagen med riktig värme. Och jag har inte ens gått barfota än.

Update: Mysko datering på detta inlägg, det verkade aldrig bli publicerat.

Comhem Reklam

Haha, den här reklamen är så rolig! Den härmar en hel drös med olika serier, de som jag främst känner igen är Two and a half men, Dexter, Ugly Betty, Sex and the city och Desperate Housesives. Haha!


RSS 2.0
Matbloggstoppen