19 månader! <3

Grattis på 19 månadersdagen älskling! <3Tecknat

Nu har jag sett The frog and the princess. Klassisk Disney film må jag säga.. ^^

Efter några minuter så tyckte jag mig känna igen prinsens röst, tyckte han lät som Diego i "Jesse". Kollade upp det, och visst var det väl Bruno Campos! I love him... Gaah dregel..


Jävla idiot...

Jag vet att det verkar som att jag inte tar "händelsen" så hårt. Men att låtsas som ingenting är mitt sätt att hantera det. Att skämta om saker och ting är mitt sätt att låta bli att förstå vad som verkligen har hänt. Så tro inte att jag verkligen är så himla glad som jag kan verka, för även om jag kanske är glad så ligger det ändå där under ytan och puttrar.

Jag tycker sånt där är äckligt nu har jag märkt. Det som jag älskade så mycket, det äcklar mig nu. Jag hoppas att tiden ska lösa det här åt mig, för jag vill verkligen inte gräva djupare än så här.

Usch för pengar

Note to self: Gå aldrig mer med på att jobba kväll på löningsdagen. Folk blir T O K I G A!

Lite kort om helgen =)

Fredag: Jobbade från 8 till 17, David hämtade mig efter jobbet och vi åkte hem. Hoppade i duschen fort som fan och hade igång ugnen. Kort därefter kom Emelie, Reine, Sandra och Tove. David gjorde fläskfilé med strips och till det hade vi beasås och majs. Var lite knas med bristen på stolar och plats i köket ett tag, men vi drog ut bordet och lånade stolar av grannen. Vi åt middag och drack vin samt öl, och tjattrade loss.

Efter maten plockade Sandra undan (haha), vi gjorde oss i ordning och sen spelade vi förfestspelet! Reine och Emelie hämtade Look från campingen. Sen spelade vi.

Ett av "duellkorten" tyckte att Tove och Emelie skulle ta en shot så fort som möjligt, men utan att använda händerna! Så det gjorde dem. Sen skulle Tove och Reine göra samma sak. Ja, se själv:


Det var det shotglaset det! Tusen bitar I tell you!

Efter ett tag så tyckte vi att det skulle vara skoj att driva lite med Ronnye (grannen som bor i vår gamla lägenhet, Davids kompis). Så vi skickade Sandra och Tove att knacka på. Det gjorde dem, och så frågade de om han hade beställt callgirls! Haha så jävla fult. Han var så himla chockad och stammade nåt om David, och han vägrade släppa in sina "callgirls". Så vi tjatade på honom och övertalade honom att komma in och dricka med oss, vilket han gjorde efter typ fem minuter.Efter ett tag så bar det av till Svegskrogen. Där snackade vi med en massa folk, hitta bla. Rudolff (en dansk vän) och några fler grannar (danskar) och nån mer tydligen. Vi drog iallafall med oss hela packet hem på efterfest ^^

Där spårade det ur lite, vi drack och snackade en massa skit som sig bör. Sen var det några som spelade Förfestspelet igen, denna gång utan våra snälla regler om klädesplagg. Så några av personerna satt nästan näck till slut, inte jag tack och lov! Jag gick och la mig klockan 7 på lördagsmorgonen, när de andra la sig vet jag inte...


Lördag:
Vaknade rätt onykter, så vi fortsatte dricka. Efter lite bakiskebab såklart. På kvällen drog vi till Härdal för vi tänkte fara på snöyran, men istället hamnade vi hos Lena och John hemma hos nån gubbe som inte kunde städa. Har aldrig sett en skitigare lägenhet! Vi åkte hem igen illa kvickt. Drack lite mer hemma, och sen sov vi. Lugn och skön återställardag/kväll.


Nice helg iallafall! Förutom en viss incident som vi inte ska gå in på...

Haha

Oxens horoskop idag(Upptäckte även att spåkulan på facebook tar saker från horoskopsidan jag kollar):

"Det sker inte så mycket i kärlekens tecken just nu. Du som är i ett längre förhållande tycker nog att det här är minst sagt tråkigt. Vintern tar mycket krafter från dig och du har inte lust att hitta på något direkt. När du tänker tillbaka på den första roliga och intressanta tiden i förhållandet kan du undra hur det kunde bli så här. Många tankar snurrar just nu. Men det blir bra till slut förhoppnings tänker du ofta. Och hur blev det med den där semestern till Thailand ni pratat om?"

ilar i tänderna

Jag har fått ett problem som jag aldrig har haft förr.. Mina tänder ilar!! När jag dricker nåt så ilar alla mina bakre tänder, det är så störigt! Skulle käka frulle nu tänkte jag, och stoppade in en sked fil i munnen. AJ så det ilade!

David var iallafall söt och köpte sensodyne åt mig förra veckan, det blev lite bättre ett tag, men nu är det så där igen... =/

Nä, nu ska jag strax dra och jobba. Tråkigt bara att det är 29 minus och snöar ute. Ännu tråkigare att jag varken har vinterjacka, långkallingar, vantar eller mössa för tillfället. Tur att jag har min höstjacka och min halsduk iallafall. Så att nån kan identifiera min förfrusna, döda kropp på bårhuset.

När man menar vad man säger men inte säger vad man menar..

"Det var ett stort paket för en sån liten mus!"

Triops

Jag har kopierat info om våra nya husdjur från coolstuff.se, ifall någon är intresserad ;) Och NEJ pappa, dom kan inte göra tricks, det är ju som att ha fiskar ungefär... Har inte kläckt dom än, då vi inte har skaffat nån lämplig skål. Dessutom så var det väldigt noga med temperatur och man får inte ha kranvatten. Så det får vänta tills jag har mer tid.

"Hundar och katter i all ära men vad kan slå att ha ett urtidsdjur med tre ögon som husdjur? Jag menar, urcoola djur från dinosauriernas tid VS en äcklig katt som det fastnar bajs i pälsen på. Hur svårt kan valet vara?

När du köper ett paket Triops får du ägg som ska läggas i vatten. På bara ett dygn kläcks äggen och djuren börjar snabbt växa i storlek tills de blir 3-5 cm långa. Därefter lever de lyckliga liv på ungefär 20-90 dagar.

Triops levde alltså på dinosauriernas tid, men hur kommer det sig då att Triops överlevde men dinosaurierna dog ut? Tro inte att vi kan nåt om juraperioden (det ordet slog vi upp) och sånt men bakpå förpackningen står det att Triops levde i dammar och när en torrperiod kom och dammen torkade ut så låg äggen kvar och kunde överleva hårda förhållanden för att sedan kläckas när nästa våtperiod kom. På detta sätt har Triops kunnat överleva ända till vår tid!"

 

Äggen var verkligen extremt små! Titta där vid M:et, man ser dom som små sandkorn ^^


Klantarsel jag..

Idag vaknade jag tidigt, eller ja, tidigt och tidigt.. det är tidigt för mig iallafall. 09.30! Istället för 10.30 liksom.
Så gick ut för att maila rätt cv till David eftersom han skulle skriva ut åt mig (han skrev ut fel igår, för jag hade skickat fel).

Låt mig berätta hela historian om hur korkad jag var i tisdags:
Klockan 14.30 hade jag order om att infinna mig hos jobbcoachen. Innan dess skulle jag skriva ett CV och maila till mig själv, för att ta fram hos jobbcoachen och sedan fila till det lite.

Så ock jag gjorde. Jag plockade fram ett gammalt dokument med rubriken "yrkeslivserfarenhet" och plitade ner mina senaste erfarenheter. Sedan mailade jag iväg det till mig själv.

Jag traskade upp mot sjukhuset, där jobbcoachen sitter. Öppnade mitt mail. MEN då upptäckte jag att korkade jag hade glömt spara dokumentet i word format, så med andra ord gick skiten inte att öppna! Så det var bara att skriva om allting.

Jag skrev om allting, la till saker, tog bort saker, gick igenom med jobbcoachen osv. Det tog två och en halv timme allt som allt.

När vi var nöjda så sa hon åt mig att maila det till mig själv så att jag skulle ha det hemma och skriva ut och lämna på olika ställen. Det gjorde jag, jag mailade det till mig själv. Sen raderade jag båda mina dokument från den offentliga datorn.

Sen kom jag hem och mailade vidare mailet till David så att han skulle skriva ut. Det var som sagt fel. Jag mailade det första dokumentet uppifrån jobcoachen. Dvs samma som jag mailat hemifrån på morgonen! Jag har nu två stycken exakt likadana dokument, och allt jobb jag la ner i tisdags var förgäves. Speciellt nu när jag raderat det jag gjorde. Damn it!

Ajja. Cyklat en och en halv mil ungefär idag, duschat, käkat frukost. Nu ska jag röja lite och sen iväg och jobba...


Nej älskling, inte ikväll!

Igår kom David åt min armhåla när han skulle hålla om mig i sängen när vi skulle sova. Denna diskussion utspelade sig:

Jag: Nej älskling, du får inte lukta i min armhåla ikväll, jag har huvudvärk..

David: Ååååh.. ingen armsvett ikväll heller..

Jag: Nej inte ikväll sa jag. Men du kanske får lukta imorgon.

David: Ok..

Jag: Men du kan ju trösta dig med att det inte är någon annan här och luktar medan du är på jobbet iallafall.

David: Ja det är ju bra iallafall.


Fettis-dagen!

Igår var det fettisdagen, alltså dagen då man skulle äta semla. Min käre älskling kom faktiskt hem med ett par temlor som vi glufsade i oss efter våra cykelpass, som med andra ord blev helt i onödan... ^^

Jag fick såklart göra som jag alltid gör, eftersom jag är allergisk mot mandelmassa. Jag fick karva ur och ersätta med jordgubbssylt! xD

Förresten, visste ni att det ryktades om att kung Adolf Fredrik dog för att han ätit en semla? HahahaDavid var liiite hungrigare än mig ;)

Tänkvärt

Man kan inte alltid vänta på bättre tider, man kan inte alltid vänta på "rätt tillfälle", och man kan inte bara se sina egna behov och hur man själv tycker om saker och ting.

Även om det kanske är meningslöst för dig, så kan det betyda mer än vad du kan föreställa dig för någon annan...


Motionscykeln har kommit xD

Hahaha, det pinsammaste ever hände alldeles nyss xD Eller ja, har väl varit med om mer pinsamma saker, men ändå ^^

Vår motionscykel ringde nyss på dörren. David ringde och förvarnade mig, så jag fick ungefär 10 sekunder på mig att klä på mig innan de ringde på. Eftersom jag var relativt nyvaken så har jag struttat runt i linne och underbyxor hela dagen, så det blev panik med att hitta byxor och bh. Hittade dock bara byxor.

Så kastade på mig Davids morgonrock och öppnade dörren, med mitt morgonrufs och allt. Hade jag kommit ihåg att dom skulle komma så hade jag väl borstat håret och sminkat mig iallafall xD

Så jag öppnade dörren och där står en kille (kanske 40 år) med ett paket, och en (snygg) kille (kanske 25). Usch, jag blev himla nervös när jag skulle skriva på och började babbla om att det var inte mycket förvarning jag fick och att jag var på väg in i duschen, som om dom skulle bry sig om varför jag såg så lodig ut xD

Nej, jag tänker inte skriva resten av "konversationen" xDVinterkräksjukan

Kom på en sak nu inatt. Vinterkräksjukan är en myt! Iallafall den som vi känner till. Den riktiga vinterkräksjukan har ingenting med sjukdom att göra, det är helt enkelt det där som drabbar de flesta denna tid på året.

Det är när man är less på allting, less på vädret, less på mörkret, less på rutiner osv. Man vill bara spy på vintern. KRÄKAS på vintern! Så less är man på den! Alltså; Vinterkräksjukan!

Det är iallafall vad det är för mig. Sådeså!

Alla hjärtans dag so far

Skillnaden på detta inlägg och de två tidigare är att detta skriver jag faktiskt nu idag =P

Inatt när David somnat så gick jag upp och gjorde i ordning lite grejer, med tanke på att han alltid kliver upp före mig och jag ville överraska honom litegrann iallafall. ^^Har en sak till också, men den får han ikväll, om han förtjänar den ;D

Imorse vaknade iallafall jag av att David stod och vräkte ner rosenblad över mig, och sen fick jag frukost på sängen! Första gången i mitt liv jag får frukost på sängen av någon annan anledning än att jag fyller år eller är sjuk eller bakis ^^

Frukosten bestod iallafall fall av nygräddade pannkakor som han gjort i en hjärtform, med glass, grädde och sylt. Sötnosen min <3!Sen när jag klev upp så gick vi in i köket där David gjorde fler pannkakor, fast vanliga nu eftersom de små hjärtanen tog lite tid =P


Så det var alla hjärtans dag so far =)

Justja, jag fick ett värmehjärta imorse också! Så nu kan jag alltid känna värmen av Davids kärlek när jag vill ;DHappy Valentine folkens!Update: efter frullen så myste vi ihop oss i soffan ett tag, innan vi åkte ut på biltur ^^ Var upp till skidbacken och kollade en sväng, och sen åkte vi runt och kollade vad våra "restauranger" hade att erbjuda för trevlig alla hjärtans dag mat. Ingenting speciellt tyvärr.

Det blev iallafall Svegskrogen. Jag åt Jacob nånting och David åt Black and white.
Sen for vi hem och kollade på alla hjärtans dag film med tända ljus.

Love you bejjb!

Alla hjärtans dag 2

Idag (8/2) har jag också beställt en present till David! Av uppenbara, i tidigare inlägg sagda skäl, kan jag inte heller publicera detta idag. Inte förrän på söndag när det faktiskt är alla hjärtans dag.

Inatt berättade David om en planta som till och med den mest glömska och klantigaste personen kan sköta: Dinosaur Plant! Även den har överlevt dinosaurierna. Den börjar som en boll, sen vattnar man den och den blommar. Sen om man glömmer att vattna den så rullar den ihop sig igen tills man börjar ge den vatten igen!
Perfekt!

Förra alla hjärtans dag så fick David en "kärleksblomma", dvs ett ägg som när man vattnade det, växte det ur en blomma som det stod "I love you" på en böna. Denna blomma överlevde faktiskt tills i september, och blev vääldigt lång. Men sen dog den pga antingen övervattning eller törst. Troligtvis båda delarna.

Hursomhelst. Jag skulle vilja se honom försöka ta död på den här "kärleksblomman"!

Bollen som den börjar som:Blomman!

Alla hjärtans dag

Jag var nyss på ICA, lämnade lite tider och köpte ett alla hjärtans dag kort (kort är ju liksom min grej, för alla tillfällen, always!) till David (Nyss betyder 8/2, men kan ju inte publicera det här förrän på söndag ifall att David kollar innan dess;D) och 4 hjärtljus som jag tänkte tända på söndag.


På vägen hem tog jag en omväg för att få gå lite i solskenet, det är ju ändå bara -3 grader ute! Så jag lyssnade på musik på min telefon, och så kommer denna låten:Helt random! Där går jag med mina alla hjärtans dag saker, och Linkin Park sjunger om att vara ensam på Alla hjärtans dag... vilket taskigt tecken! Jag ska SÅ inte vara ensam på alla hjärtans dag!

Fyllegräns för bilkörning

Hur vet man om man är för full för att köra bil?

Jag ska göra det enkelt för er som behöver fyllechaffis; alltså en chaffis som är full. Trixet är att välja ut den som är minst full på en fest. Ställ alltså var och en av kandidaterna frågan:

"Är du nykter nog för att köra?"

Den som svarar "Nej! Jag har ju druckit xx öl!" Det är er chaffis!

Denna person kommer iof troligen inte köra förrän senare på kvällen, dvs X antal öl senare...

Poängen är: När du har druckit och vet att du inte ska/bör köra, så är det lugnt. Eller ja, det är då du egentligen är som mest kompetent att köra. Fast du ska inte göra det. Om du däremot har druckit och säger "Jaaa jag vill köra bil!" Då är du verkligen för full för att köra!

"...och kaffe utan grädde, är ingenting att haa!" *Sjunger*

Vilken skillnad det är på att ha grädde i kaffet, eller ha mjölk i kaffet! Grädde är så himla mycket godare. Mindre kolhydrater också. Sådeså!


Damn it!

Städardag idag. Bara för att det ska vara fint imorgon. Men det är ju så himla drygt! Jag skulle behöva hemhjälp. Fast då skulle jag ju inte ha något att göra på dagarna..

Igår var jag och David ute och gick. Vi gick bort till Sandtjärn. Innan vi gick så tittade vi på termometern som påstod att det bara var -2 grader ute.
"Wihoo, det är ju jättevarmt!" Tyckte vi, utan att tänka på att termometern sitter i solen... så ut gick vi. Jag i min höstjacka, utan halsuk, utan handskar och utan långkalsonger. Innan vi kommit hem igen så hade mina lår förvandlats till frusna fläskkotletter, mina fingrar var frysta korvar och min haka hade troligtvis trillat av om den inte fått värme. Det måste ha varit närmare -10 eller -12. Inte så skönt må jag säga!

Nåja, på måndag kommer motionscykeln förhoppningsvis! Then I will bike my ass off! LITERALLY!

Fler hemlisar!

Idag (8/2) har jag beställt husdjur! Kan inte heller publicera detta i skrivandets ögonblick, eftersom jag håller Mr David på sträckbänken om vad för husdjur jag egentligen har köpt.. det kan ju lika gärna vara en siamesisk tiger as far as he know ;)

Det är iallafall något som kallas Triops. Dvs några små konstiga, treögda urtidsdjur! Som levde samtidigt som dinosaurierna! Men tydligen när deras damm torkade ut, så överlevde äggen och nu kan man alltså köpa ägg. Gross, I know! Men coolt! =D

Dessa är beställda på coolstuff.se, även bilden är tagen därifrån

(Update: Det här skriver jag faktiskt idag, när jag också publicerar detta inlägg! Ty de efterlängtade äggen har ankommit!)

Telefon för endast 1 krona!

Hahaha, kom att tänka på en sak. Förr när det var nytt: "mobil för bara 1 krona!", och det lät för bra för att vara sant.. Jag ska berätta en historia om två naiva tonåringar:

Det var en gång två naiva tonåringar som inte visste vad de skulle köpa för julklappar till sin släkt. Den ena hette Likkan och den andra hette Emelie. De två tonåringarna fick syn på en tidning från nån elbutik som hade detta erbjudande "mobiltelefon för endast 1 krona!"
"Wow! Bara en krona!" Tänkte tonåringarna, och en smart idé tog form i deras huvuden.

Kort tid efter att de hittat tidningen, så hade de slagit sig ner i Emelies säng med papper, pennor och tidningen. Där satt de sedan och valde och vrakade!
"Den där ska jag köpa till mamma.. den där till syrran.. den där till brorsan!" Sa den ena, medan de frenetiskt klottrade ner telefonernas namn. Fatta vad glada familjerna skulle bli när de alla fick en helt ny mobiltelefon i julklapp?!

Så satt de alltså ett tag, helt överlyckliga. Men så började de fundera; varför har ingen annan tänkt på det här? Varför köper inte alla en massa nya telefoner och säljer? Så de började läsa det finstilta. Det var DÅ de insåg att telefonjävlarna kanske kostade 1 krona, men då måste man ju ha abbonemang! Surt! Så den idén slopades. Det var verkligen synd.

Jag är en elak person

Ok.. så här är det. Jag är en elak person, har alltid varit, kommer alltid att vara. Jag var ett elakt barn. Eller ja, jag skulle inte kalla mig elak. Jag skulle snarare säga att jag hade kort stubin när syskonen retades. Busig skulle jag också säga, alla practical jokes jag höll på med.

Min största elaka sida just nu är nog min skadeglädje, men vem är inte skadeglad?! Handen på hjärtat!

Sen är det så att jag är sarkastisk av mig, jag hånar folk, jag skickar hela tiden pikar om ditten och datten. Men dessa saker är inget jag gör för att vara elak, jag tänker inte ens på det! Det är bara sån jag är, jag har aldrig menat nåt illa med det. Det är ibland mitt sätt att kommunicera med folk.

Folk kanske tycker att jag gör personliga påhopp, hånar deras svagheter osv. Men det är inte det jag gör, om jag nån gång påpekar nåt fel till nån person, så gör jag det alltid menat som att peka ut det humoristiska i situationen. Vilket inte är smart om det är någon som inte kan skratta åt sig själv iof, men kan man inte skratta åt sig själv så har man inte i min umgängeskrets att göra.

Jag har funderat lite över hur jag egentligen beter mig mot folk och kommit fram till att det faktiskt kan såra ibland, även om det absolut inte är meningen. Det allra drygaste är när folk inte säger till mig!
"Varför säger du så?" "Vad menar du med det?" "Jag tar illa upp när du pratar om det där" "Kan du ge fan i att skämta om det där, det är pinsamt!" osv, hur svårt kan det vara? Om ingen säger till mig att jag gör fel, så vet jag ju inte om det och kan heller inte ändra mig.

Min humor ligger egentligen i att dra pinsamheter, skoja på andras bekostnad, tex "Ja hon släppte sig mitt under lektionen!" Är en sak jag skulle kunna säga, även med denna "hon" i närheten. Det är inte för att vara elak, jag tänker inte på att det kanske är pinsamt.

Eller "Ja hon snarkar jättehögt så jag får ont i öronen". Det är inget jag skulle se som pinsamt själv, kanske för att jag själv i stort sett aldrig snarkar, men personen i fråga kanske tar illa upp.

Hur som helst, det jag vill säga är detta:

Om någon nånsin tycker att jag skämtar om fel saker, eller blir sårad av det jag säger så SÄG TILL MIG!

Snöstorm i Universum

Vårt solsystem och universum är en sån där sak man kan bli knäpp över att tänka för mycket på. Tänk på hur litet allting är egentligen! Med ett ständigt växande tomrum omkring oss, säkert kommer det fler och fler planeter varje dag!

Jag tänker på vårt solsystem som en snöflinga i en snöstorm. Det är ungefär så litet allting känns.

Öwdaln!

Helt plötsligt och bara sådär så blev det Älvdalen en sväng idag.

Mia, min jobbcoach, ringde igår för att bestämma en tid när vi skulle ses nästa gång, vilket blev nästa vecka.
Jag råkade nämna nåt om Älvdalen, och hon sa att hon skulle dit idag och så frågade hon om jag ville följa för att hon ville ha sällskap^^

Jag som glömde både min ring och min vattenpipa där sist tyckte det var ett ypperligt tillfälle att hämta dem, med gratis skjuts och allt! Skulle då även åka med henne tillbaka igen.

Så imorse klev jag upp 06.15 med David, sen duschade vi, åt frukost och sen gjorde jag mig i ordning. 07.17 kom Mia och så åkte vi till Älvdalen.

Var framme 08.45, och blev genast barnvakt. Mamma och dom andra är nämligen i Mora med Tilda, och Tommy jobbar. Så ett extra tillfälle att vara med lille Tim så han inte glömmer bort mig för mycket till nästa gång ^^

09.30 tyckte vi att det var dags att sova middag, så nu ligger han och sover efter att jag gått med honom i famnen fram och tillbaka några varv i sovrummet... Han börjar bli tung. Minsann.


Alla stjärtars dag

Nu är det den där tiden på året igen, Alla hjärtans dag närmar sig.

Egentligen tycker jag att det bara är ett kommersiellt påhitt, för att affärerna ska få sälja extra grejer.. Sen finns det ju en hög olika historier om HUR Valentines day uppstod, jag har läst dem alla och ingen verkar trovärdig enligt mig. Utom möjligen den om att det är duvornas parningstid, men varför ska vi fira det?!

Jag gillade alla hjärtans dag mycket mer förr, men har haft pojkvänner som har lyckats övertala mig att det bara är trams, så har väl aldrig firat det riktigt. Eller ja, jag firade väl ändå, men de gjorde inte det ^^

Förra året glömde vi nästan bort dagen, pga lite festande dagen innan så var vi halvdöda. Men David fick iallafall ett kort, en "kärleksplanta" (som numera är död!) och kärlekspasta! Inte så alltför dyra saker, men det måste det inte vara heller. Av honom fick jag ett hårborstset med en massa olika hårborstar + en handspegel (som jag velat ha sen jag var liten, en sån som prinsessor har i tecknade filmer xD), väldigt behövligt ^^

Personligen tycker jag mer att det är som jul och födelsedagar, man har sån press på sig, måste köpa nåt, måste ge bort nåt! Självklart försvinner också fantasin då.

Sen vill jag ju heller inte att kill/en/ar ska behöva känna sig tvingade att köpa blommor, smycken odyl. bara för att det är alla hjärtans dag!

Då är det nästan roligare att få sånt en helt vanlig dag, helt oväntat och utan anledning.

Men självklart ska vi fira alla hjärtans dag, det skulle nog kännas konstigt ändå att INTE göra det nu när vi varit tillsammans i 18 månader. =)


(Det här hjärtat la jag i Davids jackficka i början av vårt förhållande, visst är jag alltför gullig? ;D Bara för att han alltid ska ha mitt hjärta med sig ;D )

Doktorer alltså..

Ok, jag vet att jag har skrivit detta förr.. men det gör väl inget, jag skratta lika mycket varje gång.. xD I min andra blogg så är det ett år sen på dagen som jag publicerade denna skojighet.

Det är alltså felskrivningar i läkarjournaler:


1. "Gift med en 7 veckor gammal son"

2. Avföringen har samma färg som dörrarna på avdelning 19.

3. När döden inträffade blev patienten plötsligt försämrad.

4. Patienten dog i juni -90 och detta har tagit honom hårt.

5. Fadern och modern dog när hon var tolv. Dom har inte haft någon kontakt sedan dess.

6. Patienten ska avhålla sig från alla former av sexuellt umgänge tills jag tar emot henne.

7.  Femårig flicka med öroninflammation två gånger årligen sedan urminnes tider.

8. Patienten har tidigare haft öron men dessa har ramlat bort.

9. Patienten är medvetslös vid undersökningen men säger att han mår bra.

10. Diabetesbarn, stort. Fastnade med axlarna i Västerås.

11. Jag tittar på patienten i mikroskop och blir inte klokare för det.

12. Druckit ett glas rödvin på kvällen tillsammans med den kokta hummern.

13. Fick besked om att hjärtat var bra, men hon skulle återkomma om hon blev medvetslös.

14. Smärta, framförallt på kvällarna, när han lägger sig ner. Försvinner med hjälp av en värktablett som han lånat av sin mor och vars namn han inte vet.

15. Mat får han från sonen som ligger infryst.

16. Idag till lunch får patienten akuta diaréer.

17. Ska bassängträna, om hon vågar sig ner i bassängen. Tas upp på nytt om en vecka.

18. Sköts i hemmet av maken som är militär.

19. Pojke som varit frisk sen födelsen, bra aptit, nu uppe i 4300 kg i vikt.

20.  Patienten är en 65 årig kvinna som ramlade och föll omkull ute på gatan. Fallet komplicerades av att en lastbil körde över henne.

21. Hon har ingen frossa, men hennes man uppger att hon var mycket het i sängen natten till idag.

22. Diarréerna och kräkningarna försvann på eftermiddagen. Likaså maken.

23. Patienten har med sig en moster som berättar att hon mår relativt bra.

Tragiskt!

Usch, jag blir så illa berörd när jag läser om detta... David Birgersson är bara 18 år, läste först om detta igår. Han försvann alltså i Torsdags efter en maskerad. Jag hoppas verkligen att de hittar honom, även fast det inte ser så ljust ut just nu!

Det stärker min teori om att man inte bör gå hem själv efter en fest när man har druckit, han gick ju åt fel håll till att börja med! Nej huvva säger jag...

Artikeln hittas HÄR.
Tamtadaaam!

Idag har jag beställt hem ett husdjur! David säger att jag kan få en katt, eller ja, vi, men det verkar inte hända nåt. Så jag tog saken i egna händer och bestämde mig för att beställa ett ovanligt, exotiskt djur.

Vad kan det vara?! En apa?!

Det du DAVID!


Jag ska berätta mer om det när han/hon anländer... har redan skrivit ett inlägg om vår nya rumskompis, men det får förbli hemligt än så länge... ;)

Oopsies

Har ett sånt här inlägg sedan tidigare men kunde inte hitta det. Tänkte tipsa Linda om dessa oopsies, ett LCHF bröd som jag personligen älskar! (ursprungligen hittade jag dem på Lady Dahmers blogg)

Fast jag som inte använder kruskakli till nånting alls, och inte ens vet vad det är, använder vanlig riven kokos istället. Tycker inte heller att philadelphian bör vara smaksatt, det smakade mysko.. och så skippade jag sesamfrön och hade på snålt med oregano (de gånger jag kom ihåg)

Sen vill jag bara påpeka att dessa "bröd" INTE smakar gott om man får för sig att ta en provtugga när de kommer ur ugnen, för att smaka gott så behöver de smör och pålägg... I mitt fall ost med gurka =)

Här är en bild på en av mina "satser":


Det är en oopsie som jag har skurit i två delar.
Lady Dahmerska OOPSIES

Recept
Ca 4 st

- 3 ägg
- Ca 85-100 gram philadelphia eller bonjourost (smaksatt om man vill)
- En tsk bakpulver
- En msk kruskakli

Ev. lite oskalade sesamfrön
Ev. lite oregano

Dela på äggvitor och gulor. Vispa äggvitorna hårt med lite salt. Man ska kunna vända på bunken utan att vitorna rinner ur.

Mixa gulorna tillsammans med osten, bakpulvret och kruskaklin. Sedan vänder du försiktigt ner ostsmeten i vitorna. Lite i taget. Rör inte alltså, utan blanda försiktigt. Detta för att man vill bibehålla luften i smeten.

Klicka sedan ut på bakplåtspapper. Dräll lite sesamfrön (och oregano om du vill) på toppen. Grädda i ugnen på 150 grader i 25 min. Låt sitta på eftervärme 20 minuter till. Då blir de torra och mer brödlika.


Whoa

David körde mig till ICA efter sin lunch idag, så jag var in och lämnade lite tider. Sen tog jag en omväg hem för att få gå lite i solskenet. Det var bara det jag tänkte meddela er om, folkens!


Försökte knäppa ett normalt kort på mig själv, men hur jag än gör så ser jag scary ut xD

Drygt att logga in

David klagar på att jag bloggar för mycket, flera inlägg om dagen. Ändå är det inte ens hälften av alla inlägg som bildas i mitt huvud som kommer med! Varför?

Jo, därför att jag stör mig på att man blir utloggad från blogg.se hela tiden bara för att man är inaktiv ett tag.
På andra sidor kan man välja "håll mig inloggad", jag önskar verkligen att det var så på den här sidan!

Även om jag redan har "Skapa nytt inlägg" uppe, så måste jag ju ändå logga in för att kunna skapa ett nytt inlägg! På den tiden det tar att logga in (även fast jag bara skriver första bokstaven av min mailadress, sen fylls resten av adressen plus lösenordet i automatiskt) så har jag redan hunnit glömma hälften av vad jag skulle skriva.

Dålig stil, blogg.se!

Nån som kan svara på denna funderare??

Vi gick faktiskt och la oss tidigt ikväll, runt 23 kanske. Men så har vi legat och pratat ett bra tag nu, vi kan få till såna knäppa diskussioner så det bara går inte att sluta fast man borde sova ^^

Det började väl egentligen med att vi diskuterade att baconen i kylen blir dålig på alla hjärtans dag, så stackaren dör då. Fast egentligen har den redan dött. Sen funderade David på när bacon-djuret egentligen levde sist, tog sitt sista andetag.

Jag sa att det var väl inte så längesen troligtvis. Sen sa jag:
"Det är nu du ska vara en underbar och omtänksam pojkvän och tala om att djuret dog en fridfull, naturlig död, troligen av ålder."
David: Nej troligen inte, man vill väl inte äta sega gamla djur som fått alzheimers och dött av cancer heller!
Jag: Men du kunde ha ljugit iallafall för att jag skulle må bättre!
Sen fortsatte diskussionen i samma spår.

Tex: Om man äter cancer, får man cancer då? Undrade David. Mulochklövsjukan uppstod väl för att kossor fick nermald kohjärna i sin mat eller nåt... Sen tänkte vi på om en gris dör av cancer och så äter man grisen: "Mmmm en bit tumör!" Resten av diskussionen lät ungefär så här:
Om man dricker YES (diskmedel), blir man smal då? (Fettlösande) Och nåt om att man äter nåt så blir man en ren (kommer inte ihåg vad) osv. Haha, en massa konstiga saker blev det iallafall..

Men, frågan kvarstår: Får man cancer om man äter cancer? Nån som vet? Eller ännu bättre, nån som provat?Nu är det väl kanske inte så att jag älskar bacon, men googlade på bacon och fick upp denna.. konstiga sak..
Egentligen så ÄLSKAR JAG DAVID! Såklart!

Smithers

Sitter och slötittar på Simpsons på 6an. Det är ett gammalt avsnitt. Dom där när Homer är elakare och inte lika dum. Jag upptäckte även att Smithers är svart! Han är svart med blått hår, i "nya" så är han ju gul med grått hår.

Undrar varför de ändrade detta??

Gamla Smithers:


Nya Smithers:

Sömnproblem

Inatt kunde jag inte somna på jättelänge! För det första så hade David bestämt sig för att snarka och utstöta alla möjliga ljud, för det andra så pratade grannarna väldigt högljutt och för det tredje så var det en hund som ylade i lägenheten under oss.

Tänkte inte på nånting av detta förrän jag tänkte för mig själv:
"Älskling, sluta snarka annars hör jag inte vad grannarna två våningar ner säger!"
Puffade till honom och tänkte:
"Hundjävel, håll käften nån gång!"

Sen helt plötsligt så blev jag medveten om alla tre störningsmoment och bestämde mig för att lösa lite sudoku istället... Tills jag somnade av ren utmattning med telefonen i handen. Yay me!

Mysko dröm

Drömde nånting mysko inatt... alla bodde i sandslott på en strand, baren serverade konstiga drinkar.. Någon gömde sig i en drake, en sån där man håller i ett snöre när det blåser, fast det var en madrass som flög däruppe med en kille som desperat höll sig fast på baksidan.Jag sprang iväg och råkade rasera någons borg, killen därinne blev inte lycklig ^^Sandra gav mig kaffe med mjölk och socker i fast jag hade sagt att jag ville ha det svart, hon svarade att Tove hade bestämt att vi alla tre skulle dricka vårt kaffe exakt likadant.. Dvs ljummet och med så mycket socker att läpparna klistrade!

Mitt kaffe blev kallt och Andreas skulle hälla i lite mer kaffe där i, men istället för att ta kannan på bordet bakom oss så sprang han till ett bord på andra sidan rummet där det satt en gubbe, och hämtade den kannan! Så fyllde han på mitt kaffe och sprang tillbaka och sa tack för lånet. Gubben blev glad. Andreas kunde inte svara på varför han hämtat den kannan istället för den bakom oss xDsen kom det två hästar springande och skulle springa på mig men jag la mig på rygg med benen upp och då sprang dom runt mig istället.Sen såg jag en liiten lammunge som sprang omkring och höll på att bli mosad, så jag tänkte rädda den, men när jag sprang fram mot den så blev den rädd och sprang iväg och hittade sin mamma som blev arg på mig och skulle stånga mig men det slutade med att vi hade värsta diskussionen och så skulle dom bli mina första lamm att valla(?).Sen hittade vi farmor på en stege, lammen undrade varför jag inte bara kunde ropa "mat" när dom skulle få mat, men farmor sa att jag måste ropa "koisa!"Plötsligt var mamma-lamm ett gigantiskt öga (som sarons öga ungefär) som satt på väggen och snurrade när vi diskuterade.. och så skakade ögat till och blev still.Jag undrade varför hon plötsligt dog, och upptäckte spindelnät som hade ramlat ner på henne! Så jag tog bort det och sprang iväg och blötte ögat med snö (vet inte vart den kom ifrån) och sen vaknade jag ^^

Sovdags

Igår (fredag) drack vi lite vin, åt middag (inne i KÖKET!=O) och spelade kort. Vi uppfann även ett helt nytt kortspel! Behöver kanske filas lite till innan vi får till det helt, men det närmar sig!

Idag har jag varit sjukt bakis, och har därför inte bloggat speciellt mycket. Har däremot kollat på 7 avsnitt av Ugly Betty hela dagen.

Dagens viktigaste information: Idag åt jag en billys till frukost. Jag trodde att jag aldrig skulle få se den igen, men ett par timmar senare så bestämde den sig för att INTE stanna i min mage. Intressant va?!

Hatar att jag blir så jävla illamående av även den minsta gnutta alkohol.

Fy för tvätt

Underbart. Jag hade helt glömt bort att Davids (btw svarta) mjukisbyxor inte ska tvättas med några som helst andra plagg.

Numera är alla mina trosor, strumpor och trasdukar blå. De var vita en gång i tiden.


(DET HÄR ÄR EN BILD PÅ ELÄNDET. TYVÄRR ÄR KAMERAN I ÄLVDALEN SÅ NI FÅR SE DEN INUTI ERA HUVUDEN ISTÄLLET)

Gulleprupp

  • Igår la vi oss 21.30
  • Vaknade 3 och var pigg
  • Vaknade 6 och var pigg
  • Somnade om båda gånger
  • Klev upp 8
  • Diskat, tvättat och kollat på Ugly Betty! Yay me!


Justja, jag hittade värsta gulliga lappen i köket imorse, som faktiskt gjorde att jag har varit på bra humör hela morgonen! Inte pizzabiten på lappen, men bara det att han tänker på mig innan han går till jobbet =D Lappar brukar ju vara min grej, på senare tid har han också börjat med det. Det är så himla gulligt! =D

Haha... ryckling^^ =DÄlskar dig Bejjb!

According to Jim

Hahaha, tittar på According to Jim igen... ^^
De är på angrymanagement grejs, och så säger en kille till Andy:

"Det verkar som om du är arg på din mamma."
Andy: Du vet ingenting om min mamma!
Killen: Jag säger bara att många feta killar ogillar sin mamma.
Andy: Hey! Jag ska tala om för dig att min mamma är en underbar tårta! Jag menar kvinna!

Hahahaha


Syna!

Meeen! Syna då, Miffo! Syna bluffjäveln!

Pöh

Jaha.. nu har jag varit vaken sen klockan 5. Bara för att David drömde att mitt larm gick på telefon fast den inte skulle ringa än på ett tag... Egentligen så var det en idiot som ringde mig... Så bestämde han sig för att det var mitt fel och att han därför skulle väcka mig, och här sitter jag nu ännu.

Har ätit frulle, kollat på Desperate Housewives och nu har jag tråkigt. Ska lägga mig och läsa lite.

Klockan är inte ens 8 än och jag har redan varit uppe i 3 timmar! =O

Fuck

Herregud.. älskling, du borde se min andra blogg. Nån gång. Jävla tur att den inte är för alla.

Nu ska jag sova, det var ju tydligen ingen bra idë för mig att  gå ut o gå.

Irriterad

Usch. Blir så irriterad på vissa människor.

Folk borde lära sig att om man blir rejected gång på gång så slutar man försöka.
Och man blir BITTER!

Just nu är jag väldigt bitter på två stycken i min omgivning. Det roliga är att de två har ingenting alls med varandra att göra, men likförbannat beter de sig likadant....

Topp 5

Topp 5 blogglista som är läsvärda, för er som har tråkigt:

1. Egoina
2. Egoinas mamma
3. Brutala Bloggen
4. Alex Schulman
5. Carro

Sen har vi ju den allra bästa bloggen, den som är FÖR bra för att ens vara med på listan ;D
Den HÄR

Citat från according to Jim

Jim: "If you want a happy life, you need a happy wife!"

Våra Bästa År

Läste ett inlägg på Brutala Bloggen och kom att tänka på ett inlägg jag har tänkt skriva om Våra Bästa År (Eller som syrran säger; VB) ett bra tag, men alltid glömmer bort.. så tack för inspirationen! ;D

De dricker en kopp the som varar i två veckor och ALLA i hela Salem råkar alltid gå och äta middag på samma restaurang, dessutom har de flesta dött flera gånger och mirakulöst kommit tillbaka till livet. Sen har vi ju dessa otroligt ondskefulla DiMeras som hela tiden gör allt för att förstöra Bradys liv...

Sen parar sig alla med varandra i den där serien också, det är som om de inte har fattat att det finns en värld utanför Salem xD


Man ska inte ta saker för givet!

Man måste passa sig för att ta allting så självklart. Man får inte ta varandra för givet bara för att man varit tillsammans ett tag.

Helt plötsligt kan allt försvinna, man kanske aldrig får se varandra igen.

Hur mycket är det då som man kommer att ångra att man aldrig gjorde?

Sitter och blir feeeet

Nu ska här jävlarimig skaffas en motionscykel snart!

Tack och lov så är mina nya snacks inte så himla onyttiga - nämligen fefferoni! Vet inte riktigt vad som hände med mig, men det började i fredags. Har aldrig gillat fefferoni riktigt men nu så... Är jämt sugen på fefferoni och idag när älsklingsgubben var och handlade så kom han hem med en burk!

Så nu slipper vi köpa kebab nå mer iallafall. Käkade det på bakisdagen i lördags (bara för fefferonins skull) och på pizzan igår (bara för fefferonins skull). Så det är nice! Undrar om det kanske är nåt ärftligt, har för mig att pappsen gillar såna även... xD

Vet inte riktigt vad som har hänt med min käre älskling heller, han har börjat köpa saker till mig som han inte ens gillar... Eller ja, han gillar väl fefferoni, men inte så överdrivet. Lakrits och ost gillar han dock INTE, nästan på gränsen till hat där, men det köpte han till mig ändå förra gången jag kom hem från Älvdalen... nåt är det som är lurt minsann! Men man ska väl knappast klaga, det är inte alla som har en pojkvän som tänker på en när han bara ska iväg för att handla mat ;)


(Bild till Daniel som tydligen inte vet vad fefferoni är ;D)

Nu måste jag bara bli av med chokladasken, för den är nog ganska onyttig...

Kameralös igen

Jag är å så ledsen över att jag glömde kvar min kamera i Älvdalen.. drygt att blogga utan bilder ju! Inte kan jag blogga klokt om i fredags heller, eftersom mina minnen är i kameran.. haha.

Tappade min ring gjorde jag också, men jag har en känsla av att den kommer tillbaka...

Skumt

Men jag fattar inte vissa saker... Måndagar är alltid mina latdagar, jag gör inte ett skit på måndagar. Det är också enda dagen jag inte vill åka och handla, eftersom det är min latdag.


Och sen att anklaga mig för att aldrig vilja följa med, jag som alltid följer med förutom på måndagar... "Under tvång" ja, på MÅNDAGAR!

Vissa saker är faktiskt inte gruppaktiviteter. Tex handla och borsta tänderna! Eller skita också för den delen (fast det får jag faktiskt göra ifred)!

Det är ingen lag på att man måste göra allt tillsammans jämt bara för att man är ihop, faktiskt. Man kan väl få välja tillfällena själv?

Som om jag inte redan har dåligt samvete över allt och alla liksom....

Äsch, säkert bara jag som överreagerar. Men jag stör mig som fan på en viss sak så att det går visst ut över allt!

Update: Lovely!! Nu bet jag av min lillfingernagel också! Jag som hade sparat ut dom äntligen!

Update igen: Nu stör jag mig inte på "saken" längre, så nu är jag glad igen!

Bada

Kom och tänka på den där gången förrförra året när vi var och badade i badhuset i Sveg; Jag, Sandra, Andreas, mamma och Tilda.

Andreas klättrade på klätterväggen, och jag skulle hjälpa honom att komma högre, så jag sträckte upp en hand för att han skulle få kliva på den. Istället sparkade han till mig i huvudet så jag flög baklänges! Sekunden efter så ramlade han ner på mitt huvud!

Jag: Kommer du ihåg den gången när du sparkade i mitt huvud?
Andreas: Haha nej det har jag inget minne av!

Hallå! Är det inte jag som inte borde ha något minne av det??

Vanlig

Jag är väldigt vanlig måste jag säga. Skulle nog inte kalla mig normal, även om jag anser mig vara den enda normala människan i den här världen. Finns nog inte någon som är normal egentligen, eftersom vi alla har olika syn på den saken.

Det jag skrev i DET HÄR inlägget om invandrare som blir ihop med desperata tjejer. Det är ju faktiskt bra att alla har såpass olika smak så att alla kan hitta någon.

Jag är relativt vanlig. Jag är inte supersnygg, men jag är inte heller asful. Jag är inte en som killar tittar på två gånger förutom på fyllan, men hallå! De flesta kan ju faktiskt bli skrämmande snygg efter några drinkar... ^^

Så ja, jag är vanlig. Men jag är nöjd med det, sådeså!

Icke Picke Pö

Återigen, som för ett par år sedan, så låg jag och tänkte på Icke Picke Pö inatt. Vi vet ju redan vart han egentligen tog vägen, eftersom jag och Amanda kom på det för några år sen. Men jag tänkte berätta det igen för dem som inte vet!

Så här går ju ramsan:
"Icke Picke Pö
Bodde på en ö
Ön börja' brinna
Alla börja' springa
Utom Icke Picke Pö
För han va' redan dö'"


Detta stämmer ju inte. Icke Picke Pö är inte alls död! Han sprang också, men eftersom någon ondskefull trollkarl brände ön med trollkarlseld (jag har inte alls tittat på för mycket Legend of the seeker), så förtrollade trollkarlen även Icke Picke Pö.

Eftersom Icke Picke Pö sprang, så blev han dömd att för evigt springa. Springa ifrån elden.
RSS 2.0
Matbloggstoppen