Vi spelar vilda gester ^^ typ som med andr...

foto_0736 (MMS)

Vi spelar vilda gester ^^ typ som med andra ord.. Gott nytt år så länge!


Vi tänkte ju inte göra inbrott egentligen

Medan vi satt fast i Ulvsjö med mammas bil eftersom  bakhjulet låst sig av nån mysko anledning, så såg vi ett par ficklampar röra sig smygande mot oss. Vi stod på en uppfart nämligen.
Jag trodde att det var folk som var ute och gick.. Sen trodde jag att det var nyfikna grannar som undrade vem som var vid fritidshuset. Sen trodde jag att det var nå unga som som ville kolla bara, eftersom lamporna släcktes ibland.

Men snart fick vi erfara att det var hela Ulvsjös patrullen som kom till vår undsättning. Trodde jag.

De undrade vad vi sysslade med här då? Jag trodde de ville veta om någon skadats. De sa att det har hänt så mycket i byn nu så alla är på sin vakt. Jag trodde att de menade mycket olyckor.
Men när de började fråga ut oss om var vi kom ifrån, var vi skulle och lysa in i bilen med ficklampor samt borsta av reg numret och ta det, så började jag tro något annat. De uppförde sig som om vi var misstänkta för något! Det kom en bil som stannade och pratade lite, innan de skyndade in i fritidshuset. Sedan stod alla och viska en stund, innan de sa hej då och gick.

Herregud, de trodde att vi var inbrottstjuvar! Vad har hänt med Sverige egentligen?!

Otur och tur i oturen

Usch vilken otur vi har haft den senaste tiden.. Hoppas att det är som mamma säger, att vi gör oss av med all otur nu och får ett bra 2011..
 1. Vi skulle åka på kryssning men vädret var för kallt och stormigt så vi avbokade. Försent. Utan att få pengarna tillbaka.
 2. Badrumsdörren lossnade.
 3. David var magsjuk hela julafton.
 4. Bibi smet ut på balkongen hemma hos mamma och smet ut genom den enda springan där så hon hamnade på taket.
 5. Vi fick sladd och kraschade bilen in i ett räcke på väg till Sveg i söndags.
 6. Mammas bils ena bakhjul låste sig i Ulvsjö när Tommy skulle köra oss till Sveg i måndags.
 7. Igår skulle David borsta tänderna och upptäckte då att det var tvättmedel över hela golvet. Så då skulle han dammsuga mitt i natten. Då var självklart påsen full, så han fick byta.
Men tur i oturen på alla dessa olyckor är dessa:
 1. Om vi hade åkt på kryssningen så hade vi fastnat på vägen hem eftersom bussarna fastnade i stormen.
 2. Dörren kan inte vara stängd nu, så katterna har ingen anledning att uträtta sina behov någon annanstans.
 3. David fick vila sig åtminstone.
 4. Nu vet jag att katterna inte får vara på mammas balkong mer. Tur att Amanda lyckades dra in Bibi igen.
 5. Om vi inte kraschat så hade vi fastnat i Ulvsjö, för där var det oplogat.
 6. Om det inte hänt när vi åkte bilen långsamt på skitvägen, så hade det hänt när mamma kör till jobbet i en snabbare fart och då hade hon flugit ut i skogen.
 7. Dammsugarpåsen blev bytt, så idag kan jag dammsuga. Inte säker på att det är sån tur men men... ^^
Ajja.. Inte så mycket att göra åt. Men hoppas verkligen att oturen är slut nu.

Snug rug

Jag fick en snug rug av David i julklapp! En sån som de har i Cougar Town! Jag är så cool som är som dem på tv! Sen fick jag även ett halsband som jag har velat ha i två år =D Ska lägga upp bilder på mina julklappar sen, för jag vet att det är väldigt intressant för andra människor att se ;)
Och ja... den är såklart ROOSA ;)

Julig love

Den här gjorde älskling till mig i marsipan dagen före julafton:Och den här gjorde jag till honom:


Är det bara jag som...


* Gör en julkuk med rosett på i marsipan dagen före julafton?
* Äter sirap på julgröten på julafton istället för kanel och socker?
* Alltid råkar lägga köttbullarna och änglasnoppen (prinskorven) på samma sätt varje år?

Mellandagarna

Nu är det mellandagsrea och jag känner mig stressad och pressad och deppad. Jag VILL SHOPPA LOSS! Men jag har inga pengar. Tack vare denna otroligt oturliga vecka med kraschad bil, trippelbensinkostnad, betald men utebliven kryssning and so on and so on. Inte nog med att jag slängt bort mina egna pengar, jag har även av misstag fått in syrrans lön på mitt konto och hann bränna den innan jag blev informerad om misstaget. Så nu ligger jag lite minus och måste ge henne alla mina pengar som kommer nästa vecka. Höhö.

Fast å andra sidan. Mellandagsrean är så fjantig så man ska inte handla där. För det första så höjde de priserna i söndags (i smyg så klart, ingen vet utom jag!) med ca 125%, och sen är det nu halva priset på det. Så dessa "fynd" som ni puckon hittar är egentligen inte så billigt och bra som ni blir lurade att tro. Suckers!

Dålig jävla väg

Vi hade en liten olycka igår, så idag är det lite fullt upp. Vägen var tydligen mycket hal, och så ska man inte prata om att skåningar inte hade kunnat köra på denna väg utan att köra av vägen eftersom de inte kan köra när det är snöigt. För då får man sladd och kör fram och tillbaka och till slut kör in i ett räcke.

Medan livet passerade revy så körde vi tack och lov INTE genom räcket, vi voltade INTE nerför stupet och vi hamnade INTE i älven. Vilket jag var övertygad om skulle hända. En lätt huvudskada och milt chockerade katter på vårt håll, för David blev det lite värre...Nej vi försöker inte alls dölja våra (o)nyttiga matvanor

I tisdags bestämde vi oss för att käka pizza till middag. Från Knuten. Det var nämligen väldigt längesen och det var ju ändå sista middan i Sveg för ett bra tag framöver.

Medan jag satt i bilen för att den skulle vara igång så den inte blev kall, så var David in och handlade. Då ringde jag syrran för att få lite sällskap:

Sandra: Hej, och bara så du vet så är jag inte vid Mc donalds.
Jag: Ööh hej och va?
Sandra: Ja, jag är inte vid mc donalds.
Jag: Haha nähä. Nä vi är ju nyttiga i vår familj. Isåfall, bara så du vet så är jag inte vid knuten.
Sandra: Hmm... Fair enough.

Jaja, bra man blev varnad iallafall ^^

‎Fick alldeles nyss reda på att man inte kan räkna med något sex mellan jul och nyår, för det är visst "mannens säkra period".
Då står staken i fönstret , kulorna hänger i julgranen , skinkan på bordet och pungen är tom....

Kalle anka på herr tv!

foto_0731 (MMS)

Kalle anka på herr tv!


God jul!

Ja idag är det alltså julafton. Eftersom jag inte har några bilder från årets julafton, så lägger jag upp en bild på mig och syrran från julen 2007, 2008 och 2009! I den ordningen!
och ja. Det är samma örhängen, klänning och luva på alla tre bilder! Det är min julutstyrsel! ^^
God jul och glad påsk!

Och nu är det grötfrukost ^^

foto_0730 (MMS)

Och nu är det grötfrukost ^^


Nu är det uppesittarkväll ^^ bingolotto It...

foto_0729 (MMS)

Nu är det uppesittarkväll ^^ bingolotto It is.


Män har en penis och kvinnor har... ett penishål.

För nåt år sedan köpte jag en penistvål (En rund tvål med ett hål i mitten för själva härligheten) till David, som en kul grej. Nyss diskuterade vi julklappar, vad som är bäst: Få men bra julklappar eller många skitsaker. Jag brukar ge bort en eller två seriösa julklappar och kanske 4-5 "skitsaker". Med skitsaker så menar ju jag roliga saker som man kanske inte behöver, men som kan vara kul som en kul grej.

Jag: Men älskling, jag ska nog se till att hitta lite skitsaker som du kan få i julklapp så du får några fler.
David: Men nej, jag vill inte ha skitsaker! Jag skiter i hur många julklappar jag får, jag vill ha bra saker.
Jag: Jamen alltså.. KUL skitsaker.. som tex penistvålen.
David: Haha.
Jag: Men alltså.. vet du ens var den är?
David: Ja det vet jag.
Jag: Jaså? Vart då?
David: Ja om du inte har flyttat på den så! *Fniss*
Jag: Haha, men jag slängde ju den för flera månader sen!
David: VA?!
Jag: Jamen den var ju alldeles dammig och du använde den ju inte flitigt precis.
David: Va?! Vad menar du?
Jag: Jaa.. penistvålen!
David: Jahaa! Jag trodde att du sa penishålet....

Dag 30 - Min bästa grimas

Dags för sista delen i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

Puh. Jag trodde aldrig att jag skulle klara 30 dagar! Men nu är det äntligen gjort. Min favoritgrimas är väl inte så svår att klura ut om man känner mig. Det är såklart den där jag samtidigt utropar "ANKA!" Jag har även lärt mina yngsta syskon detta from att de fyllt 3 år. Alicia kan den, Tilda kan den och Tim håller på att lära sig den. Jag är så ful idag så jag tror att jag lägger upp ett par gamla bilder på min vackra grimas:
Dag 29 - Det här ska jag bli när jag blir stor

Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

"När jag blir stor så ska jag bli en lampa!"

Det sa min lillasyster när vi var små.

"Nej Amanda, du kan inte bli en lampa. Det kan ingen bli!"

"Nähä.. men då ska jag bli en sjöjungfru!"


När jag var liten så ville jag bli hästskötare. Eller nej, det ville jag inte. Men det sa jag att jag ville, för det var vad alla tjejer jag kände ville bli. Antingen hästskötare eller veterinär. Pappa sa att han skulle bli hästskjutare. Bestörta vrål blev hans gensvar på det. Jag hatar hästar. Hästar skiter överallt och ingen ägare plockar upp det efteråt, som om inte det skulle vara värre än lite hundbajs som det är lag på att man måste plocka upp. Hästar ska ätas.


Sen tyckte jag att allt i affärerna var så dyrt! Pappa förklarade för mig att affärerna köper in saker för tex. en krona och säljer sen för två kronor för att de ska tjäna pengar på det. Så då sa jag att jag ska minsann öppna en affär när jag blir stor. Jag ska köpa in saker för två kronor och sälja sakerna för en krona. Då skulle jag få många kunder och alla skulle bli glada! På senare år har jag dock förstått att det aldrig skulle funka, av naturliga skäl...


I högstadiet så ville jag bli skådespelerska, då jag hade Julia Roberts som "idol". Jag tyckte att det skulle vara så coolt att vara med i filmer och synas på tv och ha mitt namn med i eftertexterna! Men sen kom jag på att jag har ju scenskräck och socialfobi så det går ju inte.


Då kom jag på att jag skulle bli läkare istället. Tänk vad coolt att rädda folks liv, cutta i människor och få se döingar! Men så kom jag på att jag äcklas av andras blod, så det går ju inte heller.


Men så kom jag på att jag kunde ju bli advokat! Tänk vad coolt att stå som i filmer och lägga upp sitt mål, argumentera för sin sak och få folk frisläppta. Men så kom jag på att jag inte kan argumentera muntligt, jag blir så ivrig så att jag snubblar över orden. Och så det där med socialfobi. Så det går ju inte heller.


Numera är jag mer inställd på min första riktiga idé. Att öppna en affär. Jag ska dock inte köpa in saker och sedan sälja dem för halva inköpspriset. Men jag ska öppna en affär. Jag har en jättebra idé till min affär! Men tills vi flyttar dit jag har tänkt att öppna så nöjer jag mig med att arbeta i en vanlig livsmedelsaffär. Bara det att jag inte gör det just nu.

Ned

Haha. Tittar på bilder som jag laddat upp förut och hittade den här. Flanders är så ful!

Nooo!

Jag sörjer. Min dator är döende! Faen. Skärmen har börjat blinka igen... Snart är den förlorad!!

Dag 28 - Det här saknar jag

Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

Jag saknar när jag var liten.. Allting var så bekymmerslöst. HAHA! Man hör folk säga så iallafall, men bekymmer hade man minsann. Hur många stenar behövs på sandtårtan som vi gjort i hjärtformen? Hur får vi bort geggan som blivit under gungorna efter alla gånger man sparkat för att få stopp på gungan? Vem ska sitta fram i bilen? Hur får jag mina småsyskon att sluta provocera och slå på mig för att sedan springa och skvallra när jag slår tillbaka? Varför får jag inte ha glassen i mikron? Ja, det fanns många bekymmer när man var liten... Men jag älskade det ändå!

Jag saknar när vi bodde i Blyberg i bruna huset. Jag saknar somrarna på Gotland i sommarstugan. Jag saknar min älskade katt Puff. Jag saknar att ha strumpor utan äthål i och jag saknar att inte kunna spendera så mycket tid med min familj längre.

Jag saknar mycket. För mycket för att kunna skriva här. För mycket ointressant. Men jag saknar så mycket!
Därmed inte sagt att jag inte är glad för det jag har, för det är jag! Min älskade sambo och våra älskade katter, mitt älskade sims och min älskade nalle. Min inte så älskade telefon (men jag har dock en telefon). Så det finns mycket som jag inte saknar också!

Dag 27 - Min favoritplats

Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

Min favoritplats är nog soffan.. jag bor i soffan. Jag ser på mina serier i soffan, jag myser med David i soffan och ibland sover jag i soffan. Jag äter även i soffan. Älskade soffa. Önskar att vi hade en bekvämare soffa bara, men det ska nog ordnas! En vacker dag...

Annars kommer Fårö alltid att vara speciellt för mig. Jag älskar Gotland och är å så glad att min far kommer därifrån så att jag har fått åka dit varje år. Tack kära mor för att du jobbade där när du var 17 år!

Sen måste jag ju bara gilla Älvdalen också. Troligen för att jag inte bor där. Jag hatar Älvdalen när jag bor där. Hatar visserligen även Gotland när jag bor där. Jag hatar även Sveg nu när jag bor här, men kommer nog att sakna skithålet litegrann när vi flyttar till Borlänge eller Karlstad eller vad det blir.

Ajja.

Bored

Relationsfrågor

Vad heter ni?
David och Likkan
Hur träffades ni? Genom ett par kompisar på en fest
Hur länge har ni varit tillsammans? 2 år och 5 månader
Är ni förlovade? Ja
Bor ni ihop? Ja
Har ni barn? Ja (Katterna ofc ;D)
Har båda körkort? Nej inte jag
Kommer du ihåg er första kyss? Ja
Vem sa "Jag älskar dig" först? David
Vem är äldst? David
Vem fyller först på året? Jag
Vem sjunger bäst av er? Haha.. han ^^
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nja... Mjo. I två månader typ ^^
Vad har ni gemensamt? Serier, bowling, bada, spela spel, festa, resa och säkert mer ^^
Blev du kär i första ögonkastet? Nej.. attraherad möjligen
Har ni någon speciell låt? Yes
Har ni stora framtidsplaner? Ja det är väl klart!
Har ni gråtit i varandras armar? Nej
Har ni varit utomlands tillammans? Ja.. typ
Vilket är ert bästa minne? Oj.. många!
Vem lagar bäst mat? Båda
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Tittar på serier eller film eller spelar nå spel
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nej, max 50 meter
Blir ni lätt svartsjuka? Nej inte lätt, men det händer från bådas håll
Brukar ni bråka? Det händer, fast vi diskuterar mest ^^
Ringer eller SMS:ar ni mest? Smsar. Jag hatar att prata i telefon.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Ögonen (när han inte är arg, för då är de kalla som is), rumpan, skuldrorna, händerna och de söööta söta öronen =)
Brukar nån av er prata i sömnen? Haha ja.. jag ^^

Nice

Nu har vi äntligen fått pratat igenom det här med julen.. lite irriterad på en viss person, men annars mår jag mycket bättre nu... Förhoppningsvis är det löst tills nästa år. Vi behöver en ny tradition så att alla får fira med dem de vill. Dvs antingen så kommer Davids mamma till Älvdalen, eller så får helt enkelt min familj åka upp till Östersund. Kan bli trångt för alla att sova där, men men.. xD
Helst får den nya traditionen vara att fira utomlands. Men det lär väl inte hända.

Dag 26 - Mina rädslor och fobier

Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

Jag är rädd för många saker. Jag är rädd att katterna ska göra sig illa om jag inte hela tiden har koll på vart de är. Jag är rädd för mörkret när jag är ensam. Jag är rädd för att David ska kära ner sig i någon annan och lämna mig. Jag är rädd för att få barn. Jag är rädd för att jobba. Jag är rädd för att INTE jobba. Jag är rädd för att göra mig illa och är därför oftast väldigt försiktig, även om jag har en väldigt hög smärttröskel.
Mina fobier:
Min största skräck är ormar. Äckliga, krälande, smygande äckel! Jag är livrädd för att bli biten av en orm! Det har nog att göra med när jag var liten och vi lekte för nära några stora stenar, då ropade alltid mamma att "AKTA ER! Var inte så nära stenarna, det kan finnas ormar där!" Hon brukade även säga åt oss att hålla oss borta från högt gräs av samma anledning. Så jag som älskar skogen, är samtidigt livrädd för att vistas där. Jag möter gärna en björn, men INTE en orm! Det är så äckligt också, de kan kräla mot mig utan att jag märker nåt! Så de få gånger jag är i skogen, så har jag helst gummistövlar på mig (mamma sa att de inte kan bita igenom gummit) och så stampar jag när jag går (mamma sa att de blir rädda då)
En annan anledning till att ormar har satt en sån skräck i mig, är också från när jag var liten. Vid två olika tillfällen så fick jag syn på något på tv. Jag tror att det ena var en skräckfilm, det var nämligen en orm som kom upp ur toaletten och bet någon i arslet. Denna någon flög sedan upp på badkaret för att undkomma, och ormen krälade ur toaletten. Sen minns jag inte mer av den filmen. Det andra var nyheterna. De visade en rekreation av en händelse där en man blivit biten i handen av en orm. Han satt på en picknickduk och så flyttade han bak handen och man såg ur ormens synvinkel hur handen landade rakt på... usch!
Så alltså tittar jag alltid ner i toan innan jag sätter mig och jag tittar alltid var jag sätter händerna när jag sitter på gräsmattan.
En annan fobi jag har är tandborstfobi. Jag kan låna någon annans tandborste så länge den inte är blöt och så länge det bara är nån enstaka gång. Jag har svårt att låna ut min tandborste, men gör det i nödfall och då sköljer jag den grundligt efteråt. Men någon annans tandborstskum är det äckligaste jag vet! Jag kan inte pussa David medan vi borstar tänderna (fast jag har faktiskt offrat mig och gjort det ett par gånger ändå).
Sen har vi det vanliga. Fobi för kylskåpslukt (har ingen sån hemma tack och lov) och soplukt. Och jag kan inte ta i någon annans matrester, med andra ord är det väldigt svårt för mig att diska för hand om inte tallrikar odyl är riktigt avsköljda innan.
Nej men en rädsla jag har är just över katterna. Jag sover väldigt lätt för att jag hela tiden, undermedvetet, ska känna av var i sängen de ligger. Jag vill ju inte ha kattpannkaka. Jag vaknar dessutom varenda gång David vänder på sig. Flera gånger har jag lyft bort de intet ont anande katterna medan de sover vidare, en halv sekund innan hon hade blivit mosad av Davids ben som kommer farande. Jag måste dessutom hela tiden veta var de är. Om det är för tyst så går jag och letar efter dem. Jag är nämligen rädd för att Misse ska strypa sig själv i halsbandet eller att de ska klättra på nåt och få det över sig. Om de ligger stilla för länge så skakar jag dem lite lätt bara för att kolla att de lever. Jag är riktigt hönsig när det gäller katterna!

Pissigt värre

Fan. Hur jag än gör nu så kommer jag att vara ledsen på julafton.
Kul att veta att en viss person inte är villig att göra ett piss för att jag inte ska behöva vara ledsen. Skitkul.
Ajja. From nyår så kommer jag att sluta anstränga mig, sluta offra mig och sluta försöka. Det är din tur nu.

Ultrakompakt Full HD-videokamera med SD/SDHC-kortplats

Ooooh jag vill haaaa! Köp den till mig när jag fyller år ;D Gärna med minneskort, väska och stativ =D
 • Full HD-inspelning
 • 12MP digitalkamera
 • 5x optisk zoom
 • 3 tums pekskärm
 • SD/SDHC-kort
 • HDMI-utgång
 • Bildstabilisering
 • Fjärrkontroll


 • Helt perfekt! • Dag 25 - Det här är jag bra på

  Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

  Jag är på bra på att argumentera med folk och få dem att fatta andras synvinklar på saker o ting. Iallafall skriftligt. Muntligt blir jag ofta frustrerad och får tunghäfta eller börjar snubbla över orden....

  Jag är bra på att hämnas.
  Jag är bra på att tycka synd om mig själv.
  Jag är bra på att vara arbetslös.
  Jag är bra på att ha beslutsångest.

  Bakning Bästa Botningen

  Sådär. Nu har jag varit ledsen en stund, och så har jag bakat lussebullar så nu är jag glad igen =D

  Dag 24 - Det här får mig att gråta

  Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

  För tillfället: Alla serier jag tittar på. Yes, pms it is.

  När David vräker ur sig att han betalar allt och jag betalar inget (bara för att jag inte sätter in pengar till honom längre utan istället lägger alla mina pengar på mat till honom bla.), eller att han minsann inte ska behöva gå ut med soporna (trots att vår deal är att jag städar allting, tvättar osv, och det enda han har som uppgift är att byta soppåse och ta ut soporna) eftersom han jobbar minsann och jag sitter ju bara och latar mig hela dagarna. Vilket har gjort att jag har slutat städa och endast gör det varannan vecka.

  När jag har dåligt samvete.

  När vi är osams och han somnar mitt i alltihop, trots att vi sagt att vi inte ska somna utan att ha blivit sams först.

  Få see.. vad mer får mig att gråta? Jo om jag tänker på Adam. Eller om jag tänker på Puff. Jag drömde förresten om honom inatt... min älskade katt! Och så det sista; Tydligen av att skriva det här inlägget.
  Och ja, jag är rätt depp nuförtiden. PMS blandat med julångest antar jag.


  Och justja, en sak till. När jag är förbannad! Det är oftast bara då som jag gråter inför folk iallafall, när jag blir fruktansvärt arg! Det händer förstås att jag gråter för att jag är fruktansvärt ledsen eller besviken också, men det är väldigt sällan.


  Julångest

  Usch. Jag hatar att Davids mamma och min familj bor så långt ifrån varandra, och så långt ifrån oss. Åt olika håll! Varje år är det samma visa; Hur gör vi i jul? Var ska vi vara?

  Julen som alltid har varit glädje för mig, jag har alltid sett fram emot julafton.. Nu har jag en sån jävla ångest! Ska jag följa med David i år? Ska jag åka hem till mamma? David följde med mig förra året, så egentligen borde jag väl följa med honom i år... Men det är så mycket jag måste hem och fixa så hur ska jag hinna det?


  Nu när brorsan bor i Borlänge, två syrror på Gotland och en syrra i Rättvik så känns det som att jag måste åka hem. Jag träffar dem ju aldrig! Det är inte ofta de är hemma samtidigt.


  Förrförra året så firade jag och David på varsitt håll. Det var visserligen en rolig julafton, men det var hela tiden så påtagligt att David inte var där. Jag vill ju fira med honom. Förra året så bjöd vi även hans mamma att komma till Älvdalen, men hon vägrade. I år tyckte inte David att det var någon idé att fråga henne eftersom hon skulle vägra. Det hade varit så enkelt om hon bara följt med! Det är ju lite lättare för David att ta med sin enda person hem till oss, än vad det är för mig att ta med hela familjen upp till Östersund! Sen tycker jag ju om Davids mamma också, så det hade varit trevligt om hon var med oss på julafton. Dessutom så har inte hans mamma och min mamma träffats än, och vi har ändå varit tillsammans i två och ett halvt år...


  Mitt andra förslag var att vi firar i Sveg, bara han och jag. Och så får de som vill träffa oss dra sig hit, över dagen eller vad som helst, på juldagen eller annandagjul eller nåt. Men det dög inte heller.
  Sen sa jag att jag kunde följa med honom till Östersund om vi åkte hem till mamma på juldagen. Då hade vi alltså åkt upp till Östersund på kvällen den 22a och åkt till Älvdalen på morgonen den 25e, och tillbaka till Sveg på kvällen den 26e. Två dagar hos båda våra mammor. Men det dög inte heller eftersom han vill vara i Östersund längre än två dagar. Men jag vill väl vara i Älvdalen nåt i jul också!


  Så då blir det så att jag åker nog till Älvdalen. Men jag vill fortfarande träffa David i jul, så då tyckte jag att han kan ta och åka till mig på juldagen, på kvällen åtminstone.. Och det är ingen idé att han kommer ner på annandagen eftersom det är på söndagen och han ska jobba på måndagen. På det viset får både jag och hans mamma träffa honom i jul. Precis som förra året då jag fick åka upp på annandagen..

  Starkt gjort!

  Idag gjorde jag nåt som jag inte gjort sen jag var 10 år. Jag klev i byxorna utan strumpor på! Anledningen till att jag slutade med det för tolv år sedan är väl uppenbar? Tånaglarna fastnade och det var den mest obehagliga känslan ever. Men idag så gjorde jag det! Mycket försiktigt såklart, i slowmo....

  Jävla danskar! Ylar som nå idioter mitt na...

  Jävla danskar! Ylar som nå idioter mitt natten! Ingen respekt för att vissa ska iväg före 7 på morgon! Blä.


  Knäckt

  Första knäcken blev för mjuk, andra för hård och den tredje alldeles, alldeles uuunderbaaar... xD Never again. Längtar inte tills nästa år.

  Mycket konstigt

  Sjukt. Jag satt och läste mitt förra inlägg och blev plötsligt osäker på om det verkligen stavas Mycket. Sen blev jag osäker på om det verkligen heter så. Sen undrade jag vad ordet betydde. Så det kan bli! Stirra på ordet tillräckligt länge och du kommer också att tycka att det ser konstigt ut. Mycket.

  Jag är inte lycklig

  Åååå!
  1. Det är "äthål" i alla min strumpor. Dvs minst två små munhål efter katterna på varje strumpa.
  2. Det är ett gigantiskt klohål på min lårinsida där huden är som tunnast. Katten trodde att jag var ett träd.
  3. NÅGON har gjort det grövre arbetet nyligen och inte stängt dörren, så nu luktar det bajs i hela lägenheten.
  Detta gör mig mycket olycklig...

  Dag 23 - Det här får mig att må bättre

  Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.


  Om jag är nedstämd så finns den rad olika saker för att jag ska må bättre igen. Jag brukar baka tex. Baka pajer, bullar, kladdkaka osv.. i mängder! Sen åker det in i frysen, och jag mår lite bättre.


  Annars finns det alltid lakrits. Om jag äter lakrits så blir jag glad. Fast när jag ätit upp den så får jag dåligt samvete... samma med choklad. Det gör mig glad för stunden, och sen får jag dåligt samvete.


  Annars brukar det hjälpa att "diskutera" dvs bråka om nånting fjantigt. Bara så att jag får agga ur lite. Speciellt nu i dessa tider.. dvs denna tid i månaden.


  Sen mår jag bättre efter en rejäl shoppingrunda! Antingen i affärer, eller som oftast, på nätet. Finns inget mysigare än att vänta på paket och sen öppna och ha glömt bort vad man har köpt! Man blir så glad!


  Det som gör mig allra gladast är förstås solen! Jag blir på så bra humör när det är soligt ute!

  Saker jag irriterar mig på idag

  Då jag har bestämt mig för att sluta gnälla på David om saker jag stör mig på (eftersom det ändå sällan hjälper och ingen gillar en gnällig flickvän) så tänker jag skriva av mig här istället för att brusa upp.

  1. Jag bäddar alltid sängen varje morgon eftersom jag tycker om att krypa ner i en bäddad säng. Igår tog David en nap ovanpå sitt täcke i sängen och så frös han. Så jag la mitt täcke över honom för att vara snäll. Sen gick han och la sig runt 23.30. Jag gick och skulle lägga mig runt 4 (spelade sims) och vad ser jag? Mitt täcke ligger i en stor klump! Man kan ju tycka att han kunde ha bäddat min sida efter att ha fått låna mitt täcke, men nooo...


  2. Imorse hade han lämnat sin disk framme på datorbordet igen, trots att vi sagt att han ska ställa den i köket. Varför? Jo för att de kära små katterna väldigt gärna bråkar med allting. Jag räddade hans tekopp i sista sekunden innan den hamnade i golvet. Köket ligger bredvid hallen så det är inte så svårt att ta in disken.


  3. När han gav katterna mat imorse så slängde han den intorkade, gamla maten i slasken. Där lät han den ligga så att när jag spolade vatten sen så fylldes diskhon upp med vatten och äckel.

  4. Han hade slängt smörkniven i slasken efter att han gjort sin frukost. Istället för att stoppa den i diskmaskinen, det tar bara någon sekund extra. Istället så blir det intorkat smör i slasken.


  5. Han glömde tala om för mig att han tar lunch en halvtimme tidigare, så han talade om det en halv minut innan han skulle komma hem. Detta trots att han vet att jag vill ha tid på mig att göra vissa saker! Tex. Mina morgonrutiner. Inte så farligt egentligen, jag hann fixa allt ändå, utom att duscha och sminka mig iof.


  6. Bibi slafsade ner mitt ansikte i morse när jag försökte sova. Körde in nosen i min mun och näsa och äcklade sig. Jag la mig under täcket och sov vidare.


  7. Jag hittade två par strumpor i sängen och ett par i tvrummet. Rena. Katterna är så vänliga och plockar ner dem från min klädgrej åt mig.


  8. Bibi sprang framför mina fötter så jag slängde in foten i väggen. Samma fot som redan är stukad. Nice.


  9. David tvättade huvudet i handfatet imorse så spegeln är alldeles nersprutad av jag vet inte vad. Plus att han sprutade ner den med äcklig tandkräm dagen efter att jag putsat den. Inte coolt.  Ajja, det är bara småsaker, men ändå irriterande! Men jag älskar David och jag älskar katterna så småsaker får man leva med. Det är bara just nu som jag irriterar mig som tusan på det. Och ja, det är den bitchiga tiden i månaden. Bleeh!

  Lycka till Nina på jobbintervjun idag iallafall!

  Hur kan man gå från att sova på fyra kudda...

  Hur kan man gå från att sova på fyra kuddar till att sova på noll? Eller ja. Ligga iallafall. Sova verkar jag ha glömt hur man gör... ^^


  Mrs poopsAlot?

  När vi först skaffade katterna så hade vi lite problem med att välja namn. Jag provade en massa olika namn innan det blev Bibi. Anus tex. Jag ropade Anus några gånger och jag tyckte det lät kul! Det passade och kändes rätt. Klart katten ska ha ett roligt namn liksom. Men David sa att katten får absolut inte heta Rövhål. Men det hade ju varit asroligt (haha, asroligt) när folk frågar vad katten heter! Så har det alltid varit med mina katter, namnen bara kommer och sen visar det sig att det var ett bra namn ändå. Synd att hon inte är en kille. Då hade hon hetat Sir PoopsAlot.
  Det blev Bibi iallafall, eftersom jag hela tiden kallade henne bebis och beby. Men jag tänkte att jag kan inte kalla henne beby för alltid, så det blir ett namn av det; Bibi. Uttalas på samma sätt som beby, fast med i:n istället för e och y.
  Men nu önskar jag att jag hade stått fast vid Anus. Det hade passat perfekt på henne. Hon älskar nämligen att köra upp rövhålet i ansiktet på en när man ligger och gosar med henne... ^^  60 spänn för ett gram saffran.. Hur går de...

  60 spänn för ett gram saffran.. Hur går det ihop?


  Morgonrutiner

  Varje dag är det samma sak.
  1. Vakna.
  2. Se på VB.
  3. Dra upp rullgardinen i sovrummet.
  4. Bädda sängen.
  5. Tända Davids lampa i sovrummet.
  6. Tända i hallen och i tvrummet.
  7. Duscha.
  8. Sen blir klockan 11.55 och då hämtar jag bestick och dricka till herrn och ställer i tv rummet. Sen plockar jag ur diskmaskinen och diskar stekpannan. Klockan 12 så stoppar jag in hans mat i mikron. Sen borstar jag och flätar håret, eventuellt sminkar mig, sätter igång tvn och kanal 6 så att han kan se på våra värsta år. Yaay me. ^^

  Bara vanligt vatten

  Jag stod nyss i duschen och så tänkte jag på hur det var förr i världen. Då kunde man ju inte bara hoppa in i duschen och få ändlöst med varmt vatten! Då fick man ju bada i en balja efter att man kokat vatten. Eller ännu längre tillbaka när vi bodde i grottor... då fick man tvätta sig i kallvatten jämt! I sjön!
  Men jag funderade på en sak... tvättade de sig på vintern? Vad händer om man inte tvättar sig på flera månader? Var det därför neanderthalarna dog ut? =O

  Dag 22 - Det här upprör mig

  Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

  Det jag först kommer att tänka på när det handlar om att något upprör mig, är negerbollar. Jag ska berätta en liten historia:

  Jag går in på ett café och säger: "Jag skulle vilja ha en negerboll, tack!"
  Låtsas-Kassörskan: *Tittar sig omkring* "Men snälla damen, du vet väl att man inte får säga negerboll längre!
  Jag: "Är du knäpp?? Jag har sagt negerboll i hela mitt liv, det är ju så det heter!"
  Låtsas-Kassörska: "Nej inte nu längre, det är nämligen stötande. Chokladbollarna är ju gjorda av choklad, inte negrer.
  Jag: "Jaha?"
  Låtsas-Kassörskan: "Ja, och inte smakar de neger heller."
  Jag: "Nähä, men här har du en pepparkaka. Hur kan den heta peppar när det inte är vad den är gjord av? Den dagen pepparkaka kallas kanelkaka, då ska jag sluta säga negerboll!"

  Annat som upprör mig är tex denna skogsskövling. Det kallar jag massmord! Funderar på att kedja fast mig runt en traktor eller nåt. Haha, ni trodde jag skulle skriva träd va? ;)

  Sen blir jag väldigt upprörd på folk som ljuger och folk som inte håller sina löften. Visst, jag kanske ljuger en hel del själv, men det är bara vita lögner för att skona nåns känslor. Såna där lögner som David inte har fattat att man får säga. "Har du legat meeeed.. henne?" "Ööh ja" Men ljug för fan har jag sagt! ^^

  Och så det gamla vanliga. Egoister kan dra åt skogen. Såna som ger för att få och inte kan göra en god gärning för att göra någon glad, utan ska ha nånting tillbaka då. Kräver det. Sånt gör mig illamående och får mig endast att vägra ge nånting tillbaka. Dessutom så sjunker den personen väldigt mycket för mig.

  Sen stör jag mig som fan på otrohet och dåligt beteende inom förhållanden. Även när det inte gäller mitt förhållande. Jag kan bli rosenrasande på någon som behandlat sin partner dåligt!

  Regeringen upprör mig. De gnäller på Statskassan för att den inte räcker till och sätter sig i skuld varje år. Slopa systembolagsmonopolet så sparar ni genast en massa pengar! Men nej då, de är ju så övertygade om att svenskarna inte kan klara av att bestämma sitt drickande själv. Ska ni inte komma med utegångsförbud efter mörkrets inbrott också? Så att vi skär ner på våldtäkter odyl?

  Daskmask

  Daskmaskar (daggmaskar) har sex hjärtan, så de kan bli delade i sex delar och ändå överleva. Men det är ju bara en del som kan äta eftersom det bara är en del som har en mun, så jag undrar hur de andra delarna överlever?

  Jag sprack

  Stackars mig. Jag nös just så att munsåret sprack =( Iof så pussade David mig igår så att det sprack också, så det är inte så svårt att få det att spricka... blee...

  Dag 21 - Mina dåliga sidor

  Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

  Oj ja jag har många dåliga sidor! Låt oss se...

  1. Lättirriterad
  2. Kort stubin
  3. Nojjig
  4. Hönsig (med katter och småsyskon)
  5. Skämtar på andras bekostnad (inte med flit)
  6. Sarkastisk (inte alltid dåligt iof)
  7. Livrädd för andra människor och livrädd för att träffa nya människor
  8. Lat
  9. Talanglös
  Ja det finns många fler saker, men jag hinner inte tänka på det just nu! Kan hända att jag uppdaterar senare.. ;)

  En droppe i havet

  Vi satt och tittade hur vägen till Småland ser ut eftersom vi aldrig varit just där pappa bor. Sen tittade vi på lite andra ställen också.
  David: Är det där Vättern?
  Jag: Nej, det är Vänern.
  David: Men jag trodde att Vänern var den största sjön?
  Jag: Ja det är den också.
  David: Men det är ju en större sjö där till vänster!
  Jag: David... det där är Östersjön... det där är havet... xD

  Yaay!

  Jag är så glad! I somras slutade Alex Schulman att blogga, och nu har jag hittat hans blogg igen! Han bloggar visserligen för aftonbladet, men han är väldigt underhållande! HÄR är länken =) Och nu ska jag gå och lägga mig...

  Jag fejkar inte

  Om man vill slippa ifrån något så kan man alltid fejka sin egen död. Jag har faktiskt funderat på att fejka min död, men bara för att jag vill se hur folk skulle reagera.. Och för att jag vill att vissa personer ska ångra saker de aldrig gjorde eller sa och att de ska förstå att livet är kort.
  Men jag tror inte att det hade varit så poppis att komma och säga "Heej, jag skojade bara!" En vecka efter begravningen...

  Vad tänker katten på?

  KATTENS DAGBOK:
  783:e dagen i fångenskap…
  Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat.
  Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.
  Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp.
  Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
  Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck.
  Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.
  På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst.
  Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer.
  Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'.
  Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.
  De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar.
  Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.
  Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar.
  Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
  Men jag kan vänta.
  Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias…
  KATTENS DAGBOK:

  117:e dagen i fångenskap…
  Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat.
  Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.
  Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp.
  Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
  Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck.
  Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.
  På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst.
  Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer.
  Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'.
  Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.
  De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar.
  Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.
  Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar.
  Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
  Men jag kan vänta.
  Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias…

  Jingle bells!

  Här är min nya favoritlåt! Lyssna på den väl ;)


  Dag 20 - Den här månaden

  Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

  Den här månaden är det julafton och nyårsafton. Vi har även varit på en kryssning, och ska snart på en kryssning till. Denna månad var det meningen att jag skulle ta körkort, men jag hade inte råd. Jag skulle även börjat jobba på en annan butik, men eftersom jag inte har körkort så kan jag inte ta det jobbet. What else? Jo vi ska hälsa på fadern m familj den här månaden, till nyår, har ju inte hälsat på dem i Småland än sen de flyttade dit för några år sen.. ^^

  Den här månaden fyller även båda min farbröder år så grattis till dem. Det är också lucia, och för en del jullov. Sen vet jag inte om det är nåt mer med den här månaden ^^

  Happy lucia!

  Happy lucia! Idag ska det firas genom att äta lussebullar! Ska vi ha luciatåg jag och katterna tro? Hehe.

  Adventsmyyys

  Lite adventsmys med glögg och lussebullar å pepparkakor ;)

  God kuk!

  foto_0727 (MMS)

  God kuk!


  Dag 19 - Detta ångrar jag

  Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

  Jag ångrar att jag gick handelsprogrammet när jag borde ha gått barn och fritid. Eller så ångrar jag att jag inte stack utomlands ett par år direkt efter skolan. Jag ångrar också att jag fortfarande är bosatt i Sveg, men om jag vill vara med min älskling så har jag inget val. Jag ångrar att jag supit bort fyra par skor de senaste fem åren. Jag ångrar att jag söp bort min jacka i Östersund. Jag ångrar att jag lät alla dessa extrakilon ta över min kropp och jag ångrar att jag inte svarade i telefon den natten Adam dog och han ringde mig.

  Annars ångrar jag egentligen ingenting. Jag tycker att man bara ska se framåt, det hjälper väl inte att se tillbaka och tänka på allt man inte gjort? Det kan man väl göra när man är pensionär. Jag menar, iallafall ni som kommer att bli pensionärer. Jag planerar att inte bli det.

  Saker jag gör vid jul

  Det är några saker som vi alltid gör vid jul:
  1. Uppesittarkväll dagen före julafton tillsammans med hela familjen. Bingolotto alltså. Det ska även förtäras vin vid detta tillfälle.
  2. Gör marsipanfigurer dagen före julafton tillsammans med mina syskon, det är alltid kul som faen! =)
  3. Tomtegröt med en mandel i och sirap på ska förtäras på morgonen.
  4. Vi är alla "uppklädda" helst i rött, och de som har använder även tomteluva. (Jag hittar visserligen inte min nu men ändå)
  5. Jag dricker ur Den Heliga Graalen. (David hade sönder den, men nu har jag limmat den igen!)
  6. Sandra läser ur bibeln vid middagen (Haha ja det är egentligen på skämt men har blivit en tradition)
  7. Jag och Sandra knäpper ett kort på oss i våra julkläder. (Jag samlar på "Sandra och jag på julafton" kort)
  8. Vi tittar på Kalle Anka.
  9. Tomten kommer efter maten och delar ut allas julklappar som vi köpt (och som tomten köpt ;D)
  10. Går ut på hotellet eller cafét på juldagen.

  Säkert fler saker, men dessa är de jag kommer på nu.. Skoj skoj ;D

  Dagens jag

  Dagens:
  Idag har jag slagit in julklappar, tvättat, städat undan och baaaakat =) Tänkte lägga upp lite bilder från dagens bak, vi gjorde knäck och lussebullar:

  Dag 18 - Ett pinsamt ögonblick

  Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.


  Alla som känner mig vet att jag gör bort mig HELA TIDEN så jag har hur många pinsamma ögonblick som helst.

  Jag har ett som är extra pinsamt som hände för bara ett par månader sen, men då jag vet att min släkt läser här ibland så vill jag inte skriva det här. Det var nog det pinsammaste jag gjort i hela mitt liv! Eller så känns det bara så för att det är så nyligen det hände... Det involverar en felringning iallafall. De som vill veta kan ju alltid höra av sig ;)

  Annars kan vi ta en annan pinsam grej. Jag och min moster skulle servera blåbärssoppa som vi gjorde varje år, på Vasaloppet. Så det gjorde vi, påbyltade i kylan och allt. Denna gång var jag kanske 10 år eller nåt, och så blev jag fruktansvärt kissnödig! Min kära moster (som för övrigt var 12 då) vägrade att följa med och visa var toaletten var, så jag sprang runt i panik och letade, men hittade inte! Så istället sprang jag bakom ett hus och försökte få av mig overallen. Jag misslyckades. Kisset rann varmt ner längs mina ben och jag höll på att skämmas ihjäl.

  Det var också väldigt obehagligt med kletigt kiss som kliade och var blött i overallen, men jag hade ju inget ombyte med mig och inte vågade jag tala om det för nån heller. Så jag tänkte smart att "om jag inte kan torka kisset, så får jag frysa det!" Så jag slog mig alltså helt sonika ner i en snöhög och väntade på att kisset skulle bli till is så att jag skulle kunna bryta loss det eller nåt. Fråga mig inte.

  Det enda som hände var att kisset blev jädrigt kallt och jag fick skamset stappla tillbaka och berätta vad jag gjort för att få av mig kläderna och få på mig nåt annat. Usch det var hemskt.  Äggigt

  David undrade vad som hände om man INTE penslar lussebullarna med ägg innan de ska in i ugnen. "Smaka så märker du skillnaden" tyckte jag. Och det gjorde vi. xD Jag hade faktiskt råkat glömma den bullen utan att ha märkt det förrän jag såg hur oglansig den var...
  Den till höger är utan ägg om ni inte fattade det...

  Lakriiits

  Idag kom herr älskling hem från affären med glass och denna:
  Jag blev ååå så lycklig! =D

  Badlekar

  När vi var små, så badade eller duschade vi en gång i veckan, på söndagarna. Jag minns att alltid när vi badat klart så var det "Söndagsöppet" eller vad det hette på tvn, och det gav mig verkligen äckelkänslor! Då kändes det verkligen att det var söndag, så alltså fick vi lov att åka till dagis eller skola nästa dag.
  I badkaret satt jag alltid med en gummimorot och sjöng "Mig får du inte eeeta, eeeta, eeeta!" Till mina syskon som älskade det xD. Sen brukade vi ta skum och göra skägg för att sen "raka" oss med fingret.
  Men när vi badat klart så skulle mamma alltid torka våra hår med en handduk, så det var bend over and take it ungefär. Ont gjorde det!
  Sen sprang vi runt i handdukar i några timmar. Vi hade tre olika "badlekar" som vi lekte efter att vi badat.
  Batman, kissleken och fågelleken.
  Batman:
  Vi sprang allihop omkring och viftade med handdukarna som en cape och sjöng "nananananananana baaatmaaan!"
  Kissleken:
  Vi la en handduk på golvet som en säng, la oss på handduken och tog en annan handduk över oss som täcke. Sen låtsades vi sova, och sen låtsades vi upptäckte att handduken var blöt (efter att vi badat). Så då skrek vi: "Kiiiiiiss!!!" (Låtsades att någon kissat i "sängen") och så sprang vi upp och runt i en cirkel. Sen skrek vi "Jag fryser, jag fryser, jag fryser!" Eftersom det blev kallt att springa runt näck. Så då hoppade vi ner och la oss i "sängen" igen. Sen upprepades proceduren.
  Fågelleken:
  En var fågelmamma och de andra var fågelungar. Då skulle fågelungarna stå vid toalettdörren, och så säger mamman "Stanna här nu mina barn medan jag letar efter mat". Och så "flaxar" mamman iväg mot köket. Sen flaxar ungarna efter och mamman vänder sig om och ser det och då blir det till att jaga tillbaka ungarna till boet.
  Haha, jag saknar nästan våra lekar litegrann. Kanske ska ta och göra om dem igen? ^^

  Yaay!

  Yaaay! Jaay vaann! =D

  Bleeh

  Alltså. Jag undrar vad min telefon har för problem?

  Idol + Ugly naked guy

  Om inte Jay vinner så blir jag sur!! Varenda år så har jag hejat på en person från början, och den personen kommer alltid två.. Dags att ändra på det tycker jag!
  För övrigt så blev jag distraherad en stund förut. UGLY NAKED GUY var på G  igen. Denna gång lagade han mat. Naked, as usual när jag ser honom... Därav nicknamet...

  Saker våra katter äter

  Ja jag har ju testat det mesta på katterna, de äter inte allt, men mycket konstigheter ändå...
  Här är saker de äter:
  1. Sin egen blötmat
  2. Sina torrisar
  3. Kattmjölk
  4. Turkisk youghurt
  5. Vitlöksdipp
  6. Majs
  7. Sallad
  8. Gurka
  9. Tomat
  10. Ketchup
  11. Kokt korv (inte rå)
  12. Kyckling
  13. Kebab (den ena iallafall)
  14. Köttfärs
  15. Gräddost (Ingen annan ost)
  16. Isbitar
  17. Vaselin
  18. Strumpor (Haha typ)
  Ja det var fler saker också, men kommer inte på nå fler nu! ^^

  B-serie egentligen

  Jag har märkt att i Rederiet så säger de fel hela tiden, men de gör inga omtagningar utan stakar sig bara lite och sen säger dem det de ska. Mysko. Dessutom så syns micken ibland, det är lite kul... ^^
  Lite svårt att få med det på bild, men det där ÄR micken! Det är inte första gången den syns heller.. Liksom åker förbi lite ^^

  Dag 17 - Mitt favoritminne

  Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

  Jag har så många favoritminnen så det är skitsvårt att välja! Mina bästa minnen är från barndomen så jag kan lista några därifrån:

  • När vi var små och inte hade några penslar när vi skulle måla med vattenfärg. Mamma klippte av hårbitar från oss och tejpade fast på pinnar. Vips så hade vi penslar!
  • När pappa skjutsade runt oss på snöskottaren (heter det så??)
  • När vi sprang runt på gården i blyberg på somrarna i nattlinne om kvällarna.
  • När jag och Amanda gjorde pappersdockor och fyllde nästan hela tvrummet. Roligare än barbie ju! Sen lekte vi att världen brann upp.
  • När vi bodde i Kusmark och sköt upp raketer med dockskåpsdockor på. Sen brände vi en docka på ett hö-bål, balsamerade (med balsam), mumifierade den med toapapper, stoppade ner henne i en MAX glasskista och hade en formell begravning i rabatten för alla dockskåpsdockor.
  • När vi varje fredag åt kyckling och efteråt så sprang vi runt och lekte hundar med ben i munnen. Sen begravdes benen i rabatten.
  • När vi varje söndag hade badat eller duschat så sprang vi runt med handdukarna som cape och sjöng "nananananananana baaatmaaan!" och lekte "kissleken" (ska förklara den i ett annat inlägg) och fågelleken.
  • När vi slängde ostbågar över hela golvet och lekte att det var maskar. Sen pickade vi upp dem.
  • När min katt Puff var jätteliten och bodde under farmors krusbärsbuske på Gotland och vi matade honom och hans syskon med flundra och ägg.
  • När vi följde med farfar och pappa och farbröderna ut för att plocka hö med traktorn med "buren" och vi la oss bakom och höll i gallret och släpade efter.
  • När vi lekte labyrint i farfars fält. Han blev inte glad...
  • När jag och Sandra matade farmor och farfars höns. Farfar blev inte glad då heller.
  • När jag varje år (började redan i september) satt på golvet i mitt rum med julpapper och julklappar utspridda över hela golvet och slog in paket.. Det var julkänsla på hög nivå för mig! =)
  Ja jag har typ hundra, men ska nog inte lista några fler... ^^ Men vi tar sist men inte minst:
  När jag träffade David så klart!

  Olämpligt kanske

  Jag tvättade ju mattan häromdagen, sen skulle jag hänga den på tork. Jag tror jag valde ett olämpligt ställe. Mattan var spänd och rak från början om man säger så, och stolen stod längre bort ifrån sängen...

  Jay och Minnah, de två sista i Idol.. och så är dem ihop?? Verkligen?!

  Fruktansvärt! Jag trodde att Jay var gift! Och så blir han ihop med Minnah?? Han är alltså inte gift, han har bara flickvän.. men ändå! Man går ju inte och blir ihop med nån annan så där! Dåligt Jay!
  Speciellt när han kunde ha blivit ihop med mig istället! Hehe. Men seriöst, finalisterna ska väl inte ha ett förhållande? Det blir ju å så fel...
  Artikel HÄR.

  Skoorna, var ääär ni?

  Jag kan inte hitta mina skor. Hur mycket jag än letar! Enligt kryssningen så var de inte där iallafall.. hmm..
  Ajja.. snart kommer David hem från Norge iallafall!

  Rederiet alltså...

  Haha, ibland så åker det med en knäppis som heter Malte, och han brukar alltid ha med sig konstiga djur eller växter. Dahlens som äger Freja (båten) har Silverline som konkurrent, och då spelar Silver lite fult och stoppar in kackerlackor i kylen på båten. Dessa upptäcks av Joker som samlar säkerhetschefen (äckel Vera), kapten och intendenten (Uno). De hämtar även Malte eftersom de är övertygade om att det är hans kackerlackor. Maltes djur brukar nämligen rymma på båten... (Tarantella en gång, en skorpion en gång och en orm en gång)
  M: Jag lovar att jag inte har tagit med kackorlackorna..
  K: Kan du hjälpa oss?
  M: Jag kan göra ett försök... *öppnar dörren och uno springer iväg*
  Malte: Jag lovar att jag inte har tagit med kackorlackorna..!
  Kapten: Kan du hjälpa oss?
  Malte: Jag kan göra ett försök... *öppnar dörren och en kackerlacka smiter*
  Uno springer efter kackerlackan för att stoppa den..
  Malte: OCH VAD GÖR DU?!
  Uno: Trampar ihjäl den!!
  Malte: Och hur tror du hans mamma och pappa känner sig nu?!?!
  Hahahaha fyfan vad jag garvade åt det xD Malte är kung!

  Dag 16 - Min första kyss

  Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

  Haha, ja jag kan ju inte säga att min första kyss var någon höjdare. Jag var 15 eller 16, minns inte riktigt, och så var jag och syrran på Rättviks marknad.

  Vi spatserade omkring nere på "stan" och så satte vi oss vid fontänen och vinkade till alla bilar. Vi turades om att vinka och så räknade vi hur många som vinkade tillbaka.

  Runt 23-00 så kom en van och stannade vid fontänen, en van med tre killar i. De hade kört förbi några gånger och vinkat och tutat. Nu ville de att vi skulle åka med.

  Jag ville absolut inte, jag har alltid fått lära mig att man inte ska hoppa in i en bil med främmande människor. Men syrran skulle prompt åka med! Hur mycket jag än försökte övertala henne att vi skulle gå hem istället, så ville hon verkligen åka med.

  Så hon började gå mot vanen och jag vägrade. Men så hoppade hon in, och inte fan kan jag väl låta min lillasyster åka iväg med tre random killar helt ensam! Så jag hoppade också in.

  Killarna visade sig vara helt harmlösa som tur var. Syrran tyckte att det var en bra idé att sätta sig längst bak och hångla med han som satt där, och jag satt på andra sidan av henne. Jag tyckte det var hemskt obehagligt att sitta där medan dem höll på, så jag högg tag i två liters flaskan med sprit som de hade och så svepte jag halva bara för att jag hade lust med det. Det var för övrigt första gången jag drack också.

  Sen klättrade jag fram till sätet framför syrran och där satt jag och diskuterade med chauffören som alltså, logiskt nog, satt i sätet framför och körde vanen.

  Sen hoppade det in en kille till, och han såg inte att jag satt där, så han satte sig rakt på mig och så bad han om ursäkt:

  Killen: Ooooj, men förlåt! Jag såg inte att du var där, du var inte där när jag klev av förut!
  Jag: Näe jag vet, jag satt där bak egentligen men det blev otrevligt så jag satte mig här:
  K: Jahaa.. får man en puss?
  J: Nej verkligen inte, vad ska det vara bra för??
  K: Jooo kom igen nu!
  J: Neej...
  Syrran: Jooo Likkan!
  J: FINE!
  Och så körde han ner tungan i halsen på mig. Det var inte så mysigt.
  Killen: Tack tack!
  Jag: Vaad tackar du fööör? (Citat från den lilla sjöjungfrun, hon med blont hår, en serie vi kollade på när vi var små)
  Sen skämdes jag över mitt citat. Hahaha, men det var rätt skoj det hela faktiskt. Till slut släppte de av oss vid fontänen igen, det hände lite andra roligheter involverande att urinera på järnvägsstation inför publik, träffa en galen turk och bli räddad av ett gäng killar, och så gick vi hem till Alicia och sov. Haha.  Min första puss däremot var när jag var i 6-7 års åldern tror jag. Min morbror blev ihop med en tjej när jag var liten, som hade en son sen tidigare. Så han var typ min "kusin", fast utan blodsband. Sonen alltså, inte morbron. Jag och syrran blev jättekära i denna "kusin" som vi lekte med varje dag. Vi cyklade hem till honom direkt vi vaknade, i nattlinne, stormade in och väckte honom för att sen cykla hem och sätta oss på en stenhög och kasta sten på garagetaket.


  Hursomhelst.. Både jag och syrran blev ihop med honom, för eftersom vi var kära i honom, så var även han kär i oss, som han sa. Exakt när den första pussen var vet jag inte, men jag vet att det var med honom iallafall. Vi hade tillochmed ett bröllop en gång. Eller ja, min två år äldre moster samt mina syskon försökte tvinga oss att gifta oss. De smyckade en vagn och valde präst och ringar och allting... Vi gömde oss på toan. Vi ville minsann INTE gifta oss. ^^

  Roliga K(L)a(N)ttigheter

  Bibis egenheter:
  1. Kissar i lådan utan att täcka efteråt, hon krafsar inget. Kissar och går iväg.
  2. Sover gärna på bröstkorgen med ansiktet under min haka.
  3. Vill bli lyft som en bebis och ligga på rygg i famnen.
  4. Blir ofta inlåst av misstag i sopskåpet eller skafferiet.
  5. Vägrar ha halsband.
  6. Får panik om hon upptäcker att hon sovit ensam en stund och rusar mot mig och David och gnuggar sitt ansikte i våra med sin blöta nos. Kör in nosen i ens näsa och försöker stoppa in huvudet i ens mun.
  7. Trampar alltid i sitt bajs innan hon täcker över det.
  8. Går alltid på lådan medan man håller på och rensar den.
  9. Ska alltid följa med in när man ska skita.
  10. Brukar sitta inne i hörnet i duschen medan jag duschar.
  Misses egenheter:
  1. Går på lådan direkt efter Bibi för att täcka över Bibis kiss. Sen kissar hon själv.
  2. Hoppar direkt upp på ryggen om hon får tillfälle. Sen sitter hon antingen och ser sig omkring medan man går runt i lägenheten, eller så lägger hon sig för att sova.
  3. Vägrar ligga på rygg.
  4. Försöker klättra upp på mina ben som om jag vore ett träd.
  5. Blir paralyserad om man viftar med leksaksmusen och stirrar på den som en hund stirrar på en boll. Hon SKA ha! Sen kastar man den och då rusar hon efter. Hon skulle nog springa efter även om man kastade den ut genom fönstret.
  6. Sover gärna under täcket längs benet eller på magen eller så.
  7. Sover oftast så högt hon kan PÅ en människa, dvs på armen eller nåt om man ligger på sidan.
  8. Är livrädd för dörrklockan.
  9. Accepterar sitt halsband (faktiskt första katten jag haft som gjort det)
  10. Sitter ofta och slickar i duschbrunnen eller handfatshålet.
  Hade fler grejer, men kommer inte på dem nu! xD Kan säga en gemensak sak iallafall... De är båda jättekära i min nagelfil! Om de gör något och jag viftar med nagelfilen så kommer de rusande och blir vilda och ska busa med den. Till och med om de är i ett annat rum och jag filar naglarna, så kommer de rusande! Haha det är så gulligt...
  Och så gillar de båda två att sitta framför Davids datorskärm och titta på medan David gör saker där. De gillar även att sova mitt framför högtalaren på tvn. Det händer även att de sitter och tittar på tvn. ^^

  Wiiierd

  HAHA! Jag upptäckte precis en sak. Om man går in på Davids blogg så kan man se att han verkligen gett upp bloggandet. Bläddrar man ner så är det nämligen inlägg om julafton där! Han har alltså ett helt års bloggande, om inte mer, på första sidan! Skumt! För mig får knappt tre dagar plats på förstasidan! Haha ^^
  Iof så har inte jag nåt liv. Men det har faktiskt inte han heller.. Ändå så hittar jag anledningar att blogga! Jag kanske har fler tankar än han? Hans kanske kretsar kring datorer och serier? Vad vet jag?

  Grattis jag på namnsdagen!

  Idag har jag namnsdag för mitt andranamn Anna! Så även grattis till alla Annor jag känner och grattis till min käre farmor =)

  Man tager vad man haver!

  Den där bjällran satt på Misses halsband från början, men jag tog loss den eftersom katten inte ska behöva låta vart hon än går. Tyvärr så älskar de bjällran och leker gärna med den. Men jag är ju lite nojig när det gäller katterna, så de får inte leka med bjällran eftersom de bär runt den i munnen och då kan de få den i halsen har jag fått för mig...
  Så jag band fast bjällran på en bit papper istället, och det dög lika bra ^^
  Misse är just på väg och ska hoppa upp och försöka ta bjällran när jag knäppte kortet xD

  Korvande i mängder

  Idag hände det två saker:
  Den ena var att jag vaknade av att jag hörde att Bibi fräste och sprattlade, så jag satte mig upp. Då stod hon på sängen och försökte gå, men hade alltså fastnat med svansen i snöret som hänger ovanför sängen! Stackarn, det satt jättehårt och hon var inte lycklig när jag kämpade med att få loss henne.. ^^
  Den andra var att Misse tog av sig halsbandet när jag inte såg. Jag hittade sen halsbandet under bordet. Så skulle jag sätta på det igen. Ena katten låg på bordet och den andra under bordet, så jag tittade noga på dem och tyckte att det var misse som satt under bordet så jag försökte få på henne halsbandet, men hon korvade sig som bara bibi gör, så jag satte fast det på katten på bordet istället och hon brydde sig inte. Så sa jag till misse "men jag var ju så säker på att du är bibi.." (Ja jag pratar med katterna när jag är ensam).
  Men så skulle "misse" gå iväg, och då jädrar blev det korvande på hög nivå på golvet! Så det var alltså bibi som nu hade halsbandet på sig, misse bara fjantade sig när hon korvade sig under bordet... Sen satte jag på misse halsbandet igen och då hade hon minsann inga invändningar. Hon fattade väl att jag genomskådat henne och fattat att hon inte är bibi...

  Katt-astrof!

  Häromdagen så försvann ju Misse. Vi letade överallt i hela lägenheten, men hon var puts väck! Vi letade i alla gömställen och bakom allting men hon var verkligen borta!
  Sen kom David hem, så jag berättade för honom att hans katt är visst borta... Och David började också leta överallt. I alla garderober, under soffor och sängar osv. Jag sa att jag VET att hon är i lägenheten, jag undrar bara vart! Balkongen hade varit stängd och ytterdörren hade varit stängd.
  Men David sket i vad jag sa och tog på sig skorna för att gå ut och leta (som om katten skulle kunna låsa upp porten och smita efter att hon traskat rakt igenom den låsta ytterdörren, eller rakt igenom den stängda balkongdörren för att sen trycka sig ut genom balkongfönstret som var stängt) men nej, då kom hon där! Gåendes från tv rummet!
  Detta har varit en mystisk gåta för oss, tills häromdagen.
  Hon hade alltså hittat ett litet hål som vi aldrig tänkt på, i vår "tv-bänk", dvs kartongen... Mysko katt!
  Häromdagen så satt de därinne båda två.
  Jag: Asså.. har inte du en massa sladdar och grejer därinne?
  David: Jo..
  Jag: Men inget de kan göra sig illa på?
  David: Neej det tror jag inte.
  Jag: Gud vad lugnt och skönt det är! Haha, vi kanske skulle proppa igen det där hålet så att de inte kan komma ut så kan vi njuta av lugnet!
  David: (Helt seriös) Jaa, men det är väl bara att ta tape och sätta för så kommer de inte igenom hålet.
  Jag: ??? Ska du låsa in våra bebisar i en kartong?!
  David: Va? Hahaha nej, jag menade såklart när de inte är därinne så att de inte kan gå in där nå mer! xD

  Man tager vad man haver

  Ja och det gjorde jag idag! Tog vad jag hade. Korv med bröd. Typ.

  Now I am stalking YOU!

  Den HÄR sidan är rätt intressant faktiskt. Med hjälp av den kan jag se var ni som läser min blogg kommer ifrån, vilket operativsystem ni har, vilken webbläsare ni använder och vilken dörr ni tog för att komma in på min blogg.
  Faktiskt, med hjälp av det så kan jag klura ut vilka några av er är. Även fast ni suger på att tala om det för mig, och även fast jag inte känner er! ^^ De jag känner tror jag nog att jag vet ändå...

  To all my loyal fans/stalkers. I'm alive and well today.

  Jahapp.. Idag sitter jag på detta omöjliga uppdrag som min käre mor gav mig. Jag ska alltså fixa ett par fotoböcker. Jag sysslar måhända mycket med foto, men jag har faktiskt aldrig gjort någon. Så detta kan ju bli intressant.. Och ta tid. Så bli inte oroliga om jag inte hör av mig nåt idag!
  Fast jag lär nog göra det ändå. Vilken bättre anledning till paus finns det än att blogga liksom? Förutom att titta på Desperate housewives... ;)  Shkojj

  Uscha.. ligger i soffan med ett glas isvatten och tittar på desperate housewives när jag plötsligt ser min kära katt köra ner huvudet i mitt glas och nöjt slicka på en isbit!
  Tyvärr är jag för lat för att orka gå och byta ut vattnet, så nu ligger jag här och äcklas varenda gång jag tar en klunk och funderar på hur många bakterier jag får i mig.
  Men det är ett väldigt underhållande avsnitt dock!
  Susan är nanny åt Lynettes baby Paige och har tagit ut henne på en promenad, och då passar Lynette och hennes man Thom på att hetta till det i barnkammaren, när dörren öppnas...:
  Lynette: Whaaat?!
  Susan: Whoa!! I... I.. I.. I forgot Paige's doll, I'll.. I'll...!
  Susan: I'LL TELL HER IT'S DEAD!!
  Sen sprang hon ut xD Hahaha stackars lille beby Paige ^^

  Finally!

  Mamma köpte den här handtvålen till mig när jag var 18 år... Eftersom den suger (rinnig och luktar mysko) så har jag bara använt den i nödfall, alltså när min riktiga tvål är slut. Sen flyttade jag ju hem från Sveg, så den hamnade i garaget. Sen flyttade jag ihop med David och då följde den med. Sen har vi använt den i två år som nödtvål och NU ÄR DEN ÄNTLIGEN SLUT! Fast nu har vi förstås ingen nödtvål....

  Dag 15 - En hemlighet

  Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

  Ska jag berätta en hemlis alltså? "Sometimes the hardest person to face, is the one in the mirror." Fast det är kanske ingen hemlighet egentligen.

  Nej, en riktig hemlighet är att jag är ett riktigt kontrollfreak. Jag är även envis och ger mig inte förrän jag har kontrollen tillbaka. Nej, det är inte heller nån hemlighet.

  Ok fine. Jag ska döpa min son efter min första kärlek, det har jag bestämt sen länge och ingen kan få mig att ändra mig. Det är en hemlighet som jag inte brukar berätta för folk, och de som jag berättat för har troligen redan glömt det eller tror att jag har det, det är ju faktiskt ca 7 år sen jag berättade det. Men det har jag minsann inte, för det kommer att ske.

  Men jag har så måånga pojknamn nu så jag måste ju nästan få en drös med söner, men egentligen vill jag bara ha två flickor och kanske en pojke. Pojkar är så jobbiga ju!

  God natt

  The worst feeling is when you finally realise exactly what you want... and then realise you're never gonna get it.

  Förresten, vad underhållande det är att diskutera med någon som blir förbannad direkt h*n får slut på argument och istället säger "Men nu släpper vi det här, vi skiter i detta." Åsna.

  Grattis jag på namnsdagen!

  Eftersom mitt riktiga namn inte finns med i kalendern så har jag tagit Angelica som mitt namnsdagsnamn. Det är ju nästan samma sak. ^^ Så grattis jag!

  Yaaay!

  Jag upptäckte att mamma låg etta på bejeweled, så en minut senare så gjorde jag det istället! ;) Det är bara på dessa tisdagar som jag får njuta av att ligga etta ett litet tag tills de andra NÖRDARNA går om mig... xD Sen ligger jag elva igen...
  Jag etta, Malles brorsa tvåa, mamma trea, minns inte vem men fyra, och mumun(mormor) femma ^^

  Men åååh

  Men vad irriterande. Här har jag suttit halva dagen och väntat på att en auktion ska gå över som jag väldigt gärna vill ha för att det är en perfekt julklapp.. OCH SÅ BJUDER NÅN ÖVER MIG NÅGRA SEKUNDER INNAN DEN ÄR SLUT!!! Jag satt ju och fördrev tiden med bejeweled ju, no way att det hann gå tre minuter på två spel! Eller kanske. Men så irriterande!
  Tack och lov så hittade jag en ny likadan. Fast den är inte klar förrän om två dagar.

  Tvättmaskinsjox

  Jag funderade nyss på en sak. David tjatar alltid på mig om att jag måste trycka ner proppgrejsknappen efter att jag tvättat så att strömmen till tvättmaskinen inte är igång när han ska duscha på morgonen. De gånger jag faktiskt GÖR det, så trycker jag ner fel! Trycker ner nian istället för åttan, troligen för att den var på åttan i förra lägenheten.
  Men jag har märkt en sak, jag blir alltid skitirriterad när jag ska tvätta. Jag stoppar i tvätten, har i tvättmedel och sköljmedel, och sen drar jag på ratten. Och det händer ingenting! Varför? Jo, för den är nämligen av! Lika irriterande är det att vattenkranen alltid är avskruvad också.
  Ok baby, here's the deal:
  Jag lovar att jag alltid stänger av proppknappen efter mig, om DU lovar att alltid trycka igång den igen efter att du duschat på morgonen! Och dessutom LÅTER BLI att skruva av kranen!  Det här med att akta sig för att tappa tvålen i duschen har fått en helt ny mening...

  Katten är ond! Misse alltså. Bibi är bara gosig... hehe.
  Nej men Misse är så jädra extrem! Hon ska sitta på axeln hela tiden och om man råkar böja sig fram för att plocka upp nåt eller rensa lådan, ja då flyger hon genast upp på ryggen och lägger sig. Man kan inte välta av henne heller för då kommer klorna fram.
  Häromnatten var det inte så coolt. Jag hade inga kläder på mig och ÄNDÅ försökte hon klättra på mig! Hon kom faktiskt upp på ryggen innan jag väste till David att plocka ner henne...
  Igår blev jag faktiskt förbannad, hon har fått för sig att hon ska äta snörena som sitter på sidan av min tröja, och så trodde hon att jag var ett träd. Alltså, hon högg tag i mina ben och klättrade upp! Idag märkte jag ett intressant märke på mitt ben....
  Ritade lite linjer och tog bort födelsemärket (annars kunde det misstas för ett hål)
  Värsta fotspåret ju!

  Mattlös =(

  Vi har för tillfället ingen matta i hallen. Det är väldigt obehagligt. Det är nämligen så att Bibi bestämde sig för att urinera på golvet i hallen i fredags, som straff för att vi varit borta i över ett dygn. Eller så var hon sur för att David stängt toalettdörren så hon inte kunde gå på lådan...
  David lyfte iallafall upp henne och gick med henne längs heeela mattan och sa "Men vad gör du? Vad är det där?" Sen stod han där med henne i luften medan hon pinkade mängder utan att han fattade! Haha xD
  Så nu är mattan på tvättning iallafall. Har ingen aning om hur den ska tvättas, men jag chansade.
  (ÖJ! Kolla klockan! ELIIIT)

  Dag 14 - Det här hade jag på mig idag

  Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

  Idag har jag suttit inne hela dagen och tyckt synd om mig själv eftersom min ena fot är blå medan den andra fortfarande inte har nån känsel. Funderade på att dra till herr doktor, men David åker ju till Norge idag så jag kan inte ta mig dit. Kan liksom inte gå med en fot som gör ont som fan när jag dessutom inte har några skor. Haha.

  Jaja, eftersom jag suttit inne så har jag haft hemmakläder på mig. Alltså mina vita mjukisbyxor (som egentligen var pyamasbyxor, men det visste inte jag när jag köpte dem så jag har ju även gått med dem utexD) och en svart t-shirt med stjärnor på. Även ett par trosor under byxorna. BH:n may burn in hell when I'm hemma. Även ett par strumpor har jag på mig, det är nämligen fruktansvärt obehagligt att gå barfota. Speciellt nu när katterna gärna drar runt kattsand.

  Tack vare mina älskade katter så är mitt gamla strump-jag tillbaka! Förr i världen så hade jag alltid två olika strumpor på mig (Marcus kallade mig bla. fröken rosa-röd sock eller nåt), oftast är det en svart och en vit. Sen jag blev ihop med David och började använda hans strumpor så blev det ändring på det dock, så mestadels likadana strumpor. Men nu river katterna ner strumporna när de hänger på tork, och så traskar de iväg med strumpan i munnen och bygger bo eller nåt. Saknar hur många strumpor som helst nu, så back to olika it is! Yaay!


  En vacker bild på mig när jag ligger och latar mig i soffan. Nej, jag orkade inte resa mig upp för att knäppa en bild. Var glada att jag orkade tömma kameran vettja! Haha.

  Happy face

  Jag håller på att organisera mina måsten lite i olika kategorier: Saker jag inte tänker göra nu, saker jag inte tänker göra sen och saker jag aldrig tänker göra!

  True true

  Jag hade inte behövt hantera min ilska och min korta stubin om vissa människor bara kunde hantera sin dumhet....

  Pappa sa alltid att man skulle räkna får o...

  Pappa sa alltid att man skulle räkna får om man inte kan somna. men det Är väldigt kallt på den här ängen, och jag Är fortfarande vaken!!


  Reddan

  Synd att rederiet bara finns i sån dålig kvalité... men men, det gör inget! ^^

  Druuuuugt! Nej, drygt heter det

  Alltså... jag tycker inte att jag ser annat än stavfel idag och det gör mig ju irriterad!! Felsms.com är ju experter på att stava fel på sina "rubriker" tex. "De va lite konstigta" Och nu har fejjan börjat å... "Du och en väl tll gilar detta" läste jag nyss. Kul!
  På mitt underbara tangentbord så har ju bokstaven J nånting under sig, så om jag inte dubbelkollar så är det lätt hänt att J:et inte kommer med i mina vackra meningar.
  He ag heter Likkan och ag oar med min joo. (Jojo alltså. Jojjar med min jojo)

  Dag 13 - Mina beroenden

  Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

  Jaha.. mina beroenden då. Det finns främst tre saker i "mat"väg som jag är smått beroende av.

  1. Lakrits
  2. Ost
  3. Kyckling
  Sen är jag även beroende av snus, tuggummi och lypsyl.
  I serieväg är jag beroende av rederiet, cougar town, according to jim och family guy. Men kollar på minst 30 stycken till som de flesta vet... hehe.

  Dag 12 - I min handväska

  Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

  I min handväska så kan man hitta följande: En spegelborste, ett nagellack, ett leg, ett bankkort, ett busskort, ett lånekort, en femma som sitter fast inne i fodret, en mobil, en kamera, gamla kvitton och ibland en mascara.

  Adventsmys

  Adventsmys och glögg och pepparkakor och idol! Yaay!

  Dag 11 - Mina syskon

  Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

  Mina syskon ja... Mina syskon är som mina bästa vänner, vi har för det mesta alltid haft en bra kontakt i familjen.

  Alexandra, 20 år, helsyskon:
  Kallas för Sandra eller Alex och är ganska vimsig, på både gott och ont. Hon verkar inte kunna bestämma sig för var hon ska bo utan flyttar fram och tillbaka mellan Älvdalen och Gotland. Hon har ofta beslutsångest, som tex den gången när hela familjen var på sjukhuset och mamma skulle åka hem i en bil, och pappa i den andra. Hon sprang fram och tillbaka medan föräldrarna gick åt varsitt håll och det hela slutade med att båda bilarna åkte och hon var inte med i nån av dem. Hon satt och drack saft och förklarade för personalen att "mamma är blond och har rött läppstift". Hon bodde även med mig i en trea i Sveg ett år när vi gick i skolan, men sen flyttade hon hem till modern igen.

  Amanda, 19 år, helsyskon:
  Amanda vill aldrig vara med på bild utan blir alltid tokig om någon fotar henne, och ännu mer galen om man lägger ut kort på henne. Hon bor för övrigt på Gotland som inneboende hos min farbror efter att hon tog studenten i våras och brukade äta brödsmulor i sömnen när hon var liten. Nej då, jag hade inte alls lagt dem i hennes hand.. ;)
  Andreas, 16 år, helsyskon:
  Andreas är en liten datanörd som älskar sin dator väldigt mycket. ^^ Det trodde jag inte när han var liten och slogs med svärd och lekte med smågubbar... Men så blev det iallafall! Han bor i Borlänge just nu iallafall eftersom han går i gymnasiet där.
  Alicia, 11 år, halvsyskon:
  Alicia är mitt halvsyskon på mammas sida. Hon bor i Rättvik hos sin pappa och är och hälsar på mamma på helgerna. Hon är döpt på nyårsafton 1999 i Skellefteå, alltså på milleniumskiftet!
  Tilda, 5 år, halvsyskon:
  Tilda är också på mammas sida och hon bor i Älvdalen med mamma och hennes man Tommy. Hon har nyligen lärt sig säga "R" och det är baaara min förtjänst! Haha ^^
  Tim, 2 år, halvsyskon:
  Tim är Tildas helsyskon och även han bor hos mamma. Han är en vild liten unge som gärna kör över folk med sin lilla blåa bil!
  Kristoffer, 7 år, halvsyskon:
  Krille-Offer är mitt halvsyskon på pappas sida. Han bor i Småland med sin mamma och pappa och lillebror.
  William, 5 år, halvsyskon:
  Även Wille bor hos pappa och Sussi i Småland, och för något år sedan så var han övertygad om att Nalle Puh var ett monster. Inte en björn, utan ett monster.

  Dag 10 - Mitt favoritplagg

  Jaha, ja här tänkte jag ju egentligen lägga upp ett par bilder på mina favoritplagg, men jag har ingen aning om var dem är.. så jag berättar istället.
  Mitt absoluta favoritplagg är min fatso-klänning. Jag brukar gå runt i den hemma, och bara den. Möjligen ett par strumpor också. Den är stor och vid och utan ärmar och svart. Så nu vet ni det.

  Dag 9 - Min tro

  Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

  Jaha, då ska man alltså skriva om sin tro då. Jag har haft många troar (trosar?) genom åren!

  När vi var små så gick vi på kyrkans barntimme och lyssnade på en tant som pladdrade om gud och jesus och sånt, men där passade vi tydligen inte eftersom vi envisades med att tala om för de andra barnen att gud inte finns (till tantens stora förskräckelse). Så det gav vi upp.

  I högstadiet så fick jag upp ögonen för wicca och sysslade med det ett par år, men slutade med det efter att folk trodde jag var dum i huvudet, det blev så drygt att behöva förklara allting om och om igen. Speciellt till alla obildade som inte har en aning om vad wicca är och inte verkar kunna använda google innan man yttrar sig. Sen kände jag att jag inte hade tid att fira alla högtider heller så det ligger på is.

  Sen började jag tro på gud igen, eller ja. Jag gjorde väl inte det egentligen, men det var kul att jävlas med min kära oguddeliga släkt. Min farbror uppskattade tex inte när jag hade stora kors på mig och sa "Gud förlåt honom/henne, ty han/hon vet ej vad han/hon säger!" När någon svor tex så kunde jag korsa mig och yttra de orden. Jag lärde mig även fader vår på latin.
  Min nuvarande tro vet jag inte hur jag ska förklara. Jag tror på att alla människor skapar sitt eget öde. Jag tror på min religion helt enkelt, där jag är den allsmäktige!

  Nu ska vi på kryssning! Vi stalkade inte a...

  foto_0726 (MMS)

  Nu ska vi på kryssning! Vi stalkade inte alls camilla och jani xD


  Anders

  Sitter och slöläser lite bloggar och hamnade på Egoinas pojkvän Davids blogg och hittade ett inlägg som faktiskt störde mig litegrann. Nämligen DETTA. Jag kopierar in texten från inlägget här:
  "Jag har gått och tänkt nu sen studion och har tänkt på att Anders rättade mig och Egoina när vi sa Anders istället för Anderschhh som ni uppåtlandet säger. WHATS UP med det?! Är det för att ni vill heta så eller vill ni att folk ska bli tysta efter ni har sagt nästan hela ert namn "Ander-schh quiet please"? sorry ni Andersar om ni vill heta Andersch, men det är inte vad era föräldrar döpte er till. Det blev Anders med ett "S" och inte "SCHHH". och sen att resten av gänget (alla utom skåningarna) har blivit lurade av Anderscharna att dom verkligen heter Andersch. ja jag har inget mer att säga än att ni har blivit LURADE."

  Jag kom och tänka på att det är faktiskt många som inte KAN uttala folks namn, utan hittar på sin egen variant och påstår att de säger rätt. Ungefär som en fyraåring som ser på Lady Lovely Locks med Curly Crown osv, säger namnen i huvudet och det låter rätt. Säger det högt och det låter rätt. Men sen upptäcker syrran att man säger ju helt fel!
  Skåningar är alltså som fyraåringar med andra ord. Hehe.
  Här är min kommentar på ovanstående inlägg:
  "Men.. spela roll att det stavas på ett sätt och låter på ett annat? ^^ Det heter ju Anders (Andersch)! Sen att skåningarna inte kan uttala namnet är en annan sak..

  Det är ju förresten bara Andersarna som kan berätta vad de heter, det är annat folk som tar sig friheten att uttala deras namn som de vill som gör fel.

  Jag tex heter Angelique, det uttalas Anchelick, men jag har också hört Anjelick, och Anskelick (som kanske, fast på det viset som skåningar uttalar ordet) För det mesta säger jag att jag heter Angelica (uttalas Anjelika) för att slippa behöva säga "Nej, det uttalas så här", men se på fan. Min norske svärmor och min dåvarande pojkväns alla norska vänner kunde inte uttala det heller, utan det blev verkligen Angelika med det där G:et!

  Det är personen själv som bestämmer hur hans/hennes namn ska uttalas, inte den som ska uttala namnet! Sådeså!"

  Sitter just nu och tittar på rederiet också, Beatrice pratar om Carl och hans flickvän Jeanette. Det uttalas "Chanett" och det säger hon också flera gånger. Men Beatrice ska prompt uttala det som "Tjanett". Grymt irriterande när folk inte kan respektera vad man heter och hittar på egna versioner!
  Men.. spela roll att det stavas på ett sätt och låter på ett annat? ^^ Det heter ju Anders (Andersch)! Sen att skåningarna inte kan uttala namnet är en annan sak.. ;)
  Det är ju förresten bara Andersarna som kan berätta vad de heter, det är annat folk som tar sig friheten att uttala deras namn som de vill.
  Jag tex heter Angelique, det uttalas Anchelick, men jag har också hört Anjelick, och Anskelick (som kanske, fast på det viset som skåningar uttalar ordet) För det mesta säger jag att jag heter Angelica (uttalas Anjelika) för att slippa behöva säga \"Nej, det uttalas så här\", men se på fan. Min norske svärmor och min dåvarande pojkväns alla norska vänner kunde inte uttala det heller, utan det blev verkligen Angelika med det där G:et!
  Det är personen själv som bestämmer hur hans/hennes namn ska uttalas, inte den som ska uttala namnet! Sådeså =P

  Dåligt skämt xD

  Hahaha, min käre bror Andreas hade upp en bild på bilddagboken som såg ut så här:
  Och jag (utan att titta på tangentbordet) vågade inte trycka...
  Jag: David, vad händer om man trycker på F13?
  David: Eeeh... har du ens nån F13 knapp??
  Jag: *tittar ner* ööh.. Hahaha neeej! Hahahaha jahaa då fattar jag!

  Yaay david kom hem med lakritsglass till m...

  foto_0723 (MMS)

  Yaay david kom hem med lakritsglass till mig! Det är nog bra att han inte gillar lakrits. Mer till mig ;-)


  Chilinötter vs pistagenötter

  Jag funderade på en sak igårkväll när jag och David käkade chilinötter. Eller ja, jag käkade chilinötter och han käkade pistagenötter (som jag faktiskt, tills jag googlade nyss, trodde stavades pistachnötter!). Säljer de aldrig färdigskalade pistagenötter? Varför ska man sitta och tråckla med skalet för? Är det en del av upplevelsen? Själv är jag allergisk, så jag äter dem inte, men man undrar ju.
  Iof så råkade jag tugga på en igår. Jag tog upp tre (vad jag trodde var) chilinötter och stoppade i munnen. KRAS! Sa det! Endast två av dem var chilinötter. David sa att man ska inte äta pistagenötter med skal på. Det var ju bara att spotta ut, och inte ville han äta den heller. Konstigt va? En liten jävel tryckte fast sig själv i min tand också, den lossnade inte på en timme.
  Sen undrar jag en annan sak. Varför säljer de inte chilinötter utan skal? David påstår att skalade chilinötter är jordnötter, men det är det ju inte. Jordnötter smakar ju jordnötter. Chilinötter smakar chilinötter. Sådeså.
  För övrigt så skrev jag "chilinötter" åtta gånger i detta inlägg. Nio om man räknar med att jag skrev det nyss. Titta på ordet och häpna, även detta är ett väldigt fult ord; Chilinötter. Och nu tio gånger. Elva om man räknar med rubriken. You're welcome!  Dag 8 - Mitt första förhållande

  Dags för nästa del i 30 dagars temat då! Om det är någon som inte fattar vad jag sysslar med och har missat att det går runt ett 30 dagars tema, så kan man trycka på min kategori: 30 dagar.

  Jaha.. Mitt första förhållande. Vad räknar man som förhållande? Jag har haft några "längre" förhållanden. Med "längre" menar jag längre än fyra månader. Vi har ju dansken, finnen, norsken, skåningen, besserwissern, idioten och puckot. Jag var visserligen tillsammans med dem, men älskade väl aldrig någon av dem egentligen.

  Förutom norsken då. Han var mitt första "riktiga" förhållande, som varade i ca 10 månader. Min första sambo. Det gick väldigt fort med honom. Vi träffades via min kompis pojkvän på minigolfbanan i Sveg, sen hängde vi hemma hos honom alla fyra och tittade på film varje dag i en vecka. Efter den veckan så åkte jag med honom till Norge i några dagar, och när vi kom hem så åkte vi till min familj i Älvdalen. Efter det, alltså när det gått två veckor sen vi träffades första gången, så övertalade han mig att flytta in hos honom.

  Eftersom detta var mitt första riktiga förhållande så hade väl inte jag någon större aning om hur man ska bete sig i ett samboliv. Jag var ju faktiskt bara 17 år. Men jag gjorde mitt bästa, vilket man inte kan säga om honom alla gånger.

  En tjejs första riktiga pojkvän har på sitt ansvar att det blir en positiv upplevelse som lämnar fina minnen. Även om förhållandet i sig inte var dåligt, så var det inte super heller. Alla hjärtans dag bojkottade han t.ex. Även julafton och min födelsedag. Han vägrade följa mig på sjukhuset förrän jag sa att mitt ex skulle göra det och han köpte inte blommor åt mig en enda gång. Sen hade han en tjej till här i Sveg, plus ett "ex" som han hade daglig mailkontakt med och en annan flickvän i Norge. Iof, jag fick ett halsband och ett par örhängen en gång. Troligen för att döva sitt dåliga samvete. Men egentligen, vad kan man kräva av en 22 årig kille? De har ju hjärna som en sextonåring.

  Så ja, mitt första förhållande lämnade inte varma känslor gentemot män precis. Den dagen jag äntligen dumpade honom var mitt bästa beslut i hela mitt liv. Det är så tragiskt att vissa killar kan bete sig hursomhelst! Ska man utnyttja någon, så välj någon som kan glömma bort det sen. Man glömmer nämligen inte sitt första förhållande i första taget.

  Fortfarande så har jag svårt med tilliten, jag tål inte att höra vissa fraser och vissa platser kan jag inte vara på. Saker som skjuter mig tillbaka fem år i tiden och gör mig arg!

  Nu har jag förstås kommit över det hela och är faktiskt vän med detta ex. Om jag nånsin tänker tillbaka på vårt förhållande, så väljer jag att tänka och komma ihåg det som faktiskt var bra.

  Men jag önskar alla tjejer ett lyckat första förhållande, som lämnar varma känslor och fina minnen. Som slutar väl, utan otrohet, misshandel eller annat skit. Första förhållandet kan förstöra så mycket!
  Men man ska inte spendera livet med sin första kärlek, man ska inte gifta sig med sin första pojkvän. Man ska se det som en övning, en förberedelse för resten av livet. Man måste ju faktiskt variera sig! Även om du älskar din ungdomskärlek och är kvar i ditt första förhållande, så måste du ändå vidga dina vyer.

  Idag hade det varit min och exets 63 månaders dag förresten. Och nej, jag håller verkligen inte koll, men man kollar väl vilket datum man publicerar saker på, och jag råkar komma ihåg vilket datum det var ^^

  Och tro mig, detta är det enda ni nånsin kommer att läsa om detta ex.

  Pepsi - When they don't have coke

  I en amerikansk film, om någon frågar "Do you want some coke?" Hur vet man om det är cola eller kola de menar? Kokain eller coca? Hmm?

  Några tankar så här innan sängdags

  Alltså.. nu ska vi göra en trevlig checklista för alla fel det är på mig:
  • Stukad fot
  • Den stukade foten är nu avdomnad så törs inte gå så mycket eftersom den kanske bryts
  • Ont i halsen
  • Snurrig, yr
  • Väldigt många toabesök (ett finare namn för rännskita)
  • Illamående
  • Tampongerna är slut (inte ett fel på mig, men dock ett problem)
  Frågorna jag ställer mig är dessa:
  • Är jag på väg att bli jättesjuk?
  • Är jag döende?
  • Är min fot på väg att ramla av?
  • Skriker min kropp efter cigaretter nu när jag inte rökt på flera dagar igen?
  Det enda positiva just nu är att mensvärken är slut, eftersom mensen äntligen har gått över. Det är det enda glädjeämnet som jag får ha ifred från män! Ni pojkar kan aldrig vara glada för att mensen äntligen är slut!
  Så några glädjeämnen:
  • Mensen är slut för denna månad
  • Jag har slutat spy
  • Jag slipper gå ut i kylan och röka
  • Jag och älskling ska VAF:a snart (Vård Av Förhållande) (Nej, det är inget fel på vårt förhållande, men man kan stärka det ändå;D)

  RSS 2.0
  Matbloggstoppen