Oj då..

Oj vilket misstag. Jag har visst glömt att blogga. Oj, jahaa! Hade jag ingen lust längre? Men varför sa jag inte det på en gång då? När kan det tänkas att jag kommer tillbaka då? Jaså, till veckan? Tror jag verkligen det? Nehej nej, men vi kanske får se då? Ja men vad bra.

Det här "gulliga" smset fick jag nyss av d...

Det här "gulliga" smset fick jag nyss av david: Bajs bajs, du är mitt bajs och skit. Kladdigt och mysigt


HAHAHA!

Hahahaha, jag måste visa det här.. som flera andra dagar så sitter jag och spånar på Familjeliv. Varför? Därför att det finns såna otroligt underhållande trådar!!! Jag spärrar upp ögonen och vill inte tro att det är sant det jag läser ibland.. Kolla här bara, fy vilken konstig kärring!
Såhär står det om texten är för liten att läsa:
"Min älskade lille som har en hemsk sambo. Jag tror inte att de är lyckliga tillsammans. Han vill inte komma hem till oss och äta så ofta som han gjorde förut. Det är hon som styr och ställer hemma hos dem. De kommer hit och äter ibland, men inte så ofta som jag och min man hade velat.

Dessutom har han gått upp i vikt sedan de träffades, hon bara skrattar och säger att det är ett bevis på att hon lagar god mat. 

Hon sminkar sig som ett luder, och har ingen hyffs. Hon säger emot oss om hon inte tycker detsamma. Min son brukar bara sitta tyst när vi diskuterar, han skäms förstås över henne.

Jag och min man kan inte för våra liv förstå vad han ser hos henne. Ser han inte hur falsk hon är? Han måtte vara blind. 

De flyttade nyligen och jag sa snällt att vi kunde hjälpa till, men tror ni att det passade? Jag blev väldigt ledsen när hon sa att det skulle nog gå bra men att de skulle höra av sig om de behövde hjälp. Varför fick vi inte hjälpa till? Jag kanske kommer med ett och ett annat smakråd ibland, men det är absolut inte för att vara elak. Det är för att hon inte har någon smak.

Tidigare köpte jag kläder åt min son, nu går de tillsammans och köper sådant som hon tycker är snyggt. Han har ingen stil längre. 

Kanske det här är ett ställe på internet som många yngre håller till på, men jag hoppas ändå att det finns någon som läser som förstår mina problem, eller kanske har liknande problem?"
HAHAHAHA!

Davids värsta mardröm blir sann

David: *Sniffar sig på armen* Åååh... åh nej...
Jag: ??
David: Jag luktar falukorv på armen... Nu har det gått för långt!
Jag: Haha jaha..?
David: *Förtvivlad* Jag håller på att förvandlas till en falukorv!!!
Jag: HAHAHAHA!

Aveny glasen

Haha justja. Ett inlägg här nedanför där det står "Och Aveny glasen". Känner att jag vill förklara det litegrann.. ^^

Vi var ju i Älvdalen i helgen, och när vi kommit hem från parken så satt vi på baksidan av huset och skulle dricka upp våran vinflaska. Så David gick in och hämtade det, och jag smsade till honom "Och vinglasen!" Men det blev alltså Aveny glasen. Och jag smsade alltså bloggen istället för David.

Pinsamt. ^^

Grattis på födelsedagen pappa!

Grattis pappa på 44 årsdagen! =)

Munsår

Blä. Äckelmunsår igen. I brist på annat att göra så har jag googlat runt lite och kommit fram till följande:
Mer än 90% av Sveriges befolkning har viruset i kroppen, många fick det redan som barn.

Över 20% av dessa får återkommande munsår varje år, de andra kanske varannat eller var tredje år.

Resten av dessa smittade personer är troligtvis immuna och får aldrig några utbrott alls.

Typ som David tex. Jag har haft flera utbrott under vårt förhållande, och han har inte haft nåt alls, trots att han ganska garanterat är smittad. Orättvist! Jag vill också vara immun!

Hursomhelst. Kör på compeed munsårsplåster nu. Dem är väl bra, jovisst. Om man är ute efter att dölja skiten. Hädanefter ska jag ha Anti hemma, det botar fortfarande och hinner man smörja direkt vid stickningarna så slår utbrottet aldrig ut. Sen kan man ju plåster hemma också, ifall man måste på affären eller nåt mitt i ett utbrott.

Och aveny glasen

Och aveny glasen


Blä.

foto_0470 (MMS)

Blä.


Två getingar dränkte sig i mitt glas, och ...

Två getingar dränkte sig i mitt glas, och nu smakar cidern konstigt. En konstig bismak. hahahaha


Annoying Orange

Mamma skickade ett klipp till mig, och nu kan jag inte sluta kolla ^^ Haha, fan vilken dryg apelsin xD


=(

Häromnatten hade jag svårt att sova, mistern snarkade som vanligt och jag var inte speciellt trött.

Började tänka på Motor & Musik festivalen i Älvdalen som är nu till helgen. Tradition att åka dit. Men har jag råd? Har vi råd?

Sen kom jag att tänka på att det var där jag träffade Adam sist, för två år sedan. En våg av nertryckt sorg vällde över mig och påminde mig om det hemska. Då kom jag på att det var även på Motor & Musik som jag träffade Adam för första gången, och det fick mig att känna mig ännu mer sorgsen. Jag kommer ju aldrig att träffa honom där igen. Eller nån annanstans.

David vaknade, troligen av mitt snyftande. Strök mig sömnigt på armen och frågade om jag var ledsen. Som vanligt säger jag nej och vänder mig om, varpå han somnar om. Men vad ska man säga? Kan ju inte hålla honom vaken när han ska jobba. Kan inte formulera tankarna till ord iallafall, så slöseri med tid att ens försöka.

Även om jag inte gillar att ligga vaken och tänka på Adam, så är jag tacksam mot mig själv för att han inte glöms bort så lätt.

Så nej. Råd eller inte, jag missar inte M&M. Adam hade åkt dit om han hade levt. Det känns som den enda kopplingen jag har kvar till honom. Fan också.


Vila i frid min vän.
31/5-2008

En stor upptäckt!

Satt och diskuterade med mistern på balkongen idag. Vet inte hur vi kommer in på såna konstigheter som denna, men men.. here goes:

Jag kom på var ordet "mulatt" kommer ifrån. Lovar att inte ens wiki vet om det! (Borde kanske kolla innan jag lovar? Nä, det får nån annan göra)

När en häst och en åsna får barn, så blir det en mula.

När en mörk person och en ljus person avlar en bebis så blir det en mulatt.

Mulatt är alltså en mänsklig mula. Smart! I know!

Justja. Kom på hur vi kom in på ämnet. David tittade ut på gården och undrade om skator och kråkor kan få barn... ^^

Andreas slutar nian!

Andreas slutade 9:an den 15/6 i år, men istället för att lägga upp en massa bilder så blire en film... haha. Ajja. Sen efter denna så är det dags att byta bort moviemaker till nåt riktigt... ;)


Det där med att öppna dörren...

Läste ett inlägg av EM nyss, och känner mig ganska lättad över att jag inte är ensam. Jag brukar nämligen inte öppna dörren när det ringer på den, om jag inte i förväg vet att någon ska komma. Så David måste alltid tala om för mig om det förväntas paket eller något sånt, så att jag kan öppna.

Men även när jag vet att någon ska komma, så direkt det ringer på dörren så fryser jag till. Stänger av ljudet på tvn och smyyyyger fram till dörren och kikar snabbt ut (genom titthålet som jag är medveten om att jag har, till skillnad från Egoina, haha). Är det någon jag inte känner igen så duckar jag och hoppas att personen går.

Missade nästan ett paket till David som innehöll hans dator en gång pga detta, trots att jag visste i förväg att det skulle komma. Jag smög och kikade och upptäckte en tant på huk som satt och skrev på en lapp. Hon var övertygad om att ingen var hemma. Jag öppnade förstås och tog emot datorn, precis innan hon tänkte gå. Hehe.

Jag har även sagt till mina kompisar att de måste säga till mig i förväg om de tänker komma hem till mig, och om de ändå inte gör det utan ringer på ändå så har jag sagt att de får vänta en stund så jag kan smyga dit och kika. Haha.

Lena ringde på min dörr mitt i natten en gång. Jag frös fast och var helt stilla. Men fick för mig att det kunde vara hon ändå, så smsade och frågade om det var hon. Hon hade såklart inga pengar på telen, men började krafsa på dörren och ropade "Jaa det är jag!"


Om jag inte hade öppnat dörren så hade David inte kunnat vara så här lycklig över sin MAC. xD

Jaao

Jag upplever inte idag
förrän det blivit igår.
Jag lever i det förflutna
så länge jag får.

Jag ser inte framtiden
förrän den är förbi.
Jag lever i en bubbla
med gårdagen inuti.

Märker inte åren
som rinner bort från mig.
En gammal verklighet
som inte kommer ikapp dig.

Kan man skapa en framtid
med någon som ej kan se?
Att det förgångna är
det enda som får mig att le

G-land

Har inte bloggat så mycket nu under gotlandssemestern, förutom några mobilbloggningar då.. =) Ska uppdatera litegrann imorgon tänkte jag, men det var så mycket skitväder så det blir inte så mycket att skriva.

Kan ju vara snäll och visa hur myggorna ser ut på Gotland. De kan nämligen variera rätt mycket. ^^


Den minsta är en vad jag kallar normalmygga... det är däremot INTE den andra! Vill verkligen inte bli biten av en sån jävel.

Blä. Bilkö i mora. Radion pratar konstig i...

Blä. Bilkö i mora. Radion pratar konstig ironisk lesbisk skit. Nu spelar de den där hemska låten på det där vidriga språket. DANSKA!


Helvete. Glömde biljoxet i rättvik. Bilkö.

foto_0469 (MMS)

Helvete. Glömde biljoxet i rättvik. Bilkö.


Nu åker båten! Yaay vi kom med ^^

foto_0467 (MMS)

Nu åker båten! Yaay vi kom med ^^


Och nu ska vi sitta här tills 7. Eller 12....

foto_0466 (MMS)

Och nu ska vi sitta här tills 7. Eller 12. eller ännu senare. haha. Note to self: boka alltid tur och retur.


Sms från min bror: Asså är INGEN som ä...

Sms från min bror: Asså är INGEN som är vaken :o!!? Fy fan vad arg jag blir, (sitter i en bil och äter fil, har åkt mer än en mil och ska nu ta min sil xD) när ingen messar mig 4 på morgonen :@!! Haha, jag älskar att smsa :)<3 Det tillfredställer mina begär :-* ;), Hihi puss puss era små pussgurkor och vindruvor :-*! Hihi (a'<33


Nu Är david jättelycklig och prisar allt h...

foto_0464 (MMS)

Nu Är david jättelycklig och prisar allt härinne xD jävla visby max att vara öppet mitt i natten xD


När man åker med pojkar så hamnar man på m...

foto_0462 (MMS)

När man åker med pojkar så hamnar man på max tydligen. Mitt i natten så ska det ätas hamburgare. ^^


Vi Är ensamma på färjan igen ^^ haha. N...

Vi Är ensamma på färjan igen ^^ haha. Nu ska vi till visby och hoppas på att få en biljett till någon av båtarna som kommer att gå under dagen. Med början 7 imorgon bitti. Haha mobbat


RSS 2.0
Matbloggstoppen