Likkans Residens

Oj då..

Publicerad 2010-08-22 18:35:39 i Likkans tankar,

Oj vilket misstag. Jag har visst glömt att blogga. Oj, jahaa! Hade jag ingen lust längre? Men varför sa jag inte det på en gång då? När kan det tänkas att jag kommer tillbaka då? Jaså, till veckan? Tror jag verkligen det? Nehej nej, men vi kanske får se då? Ja men vad bra.

HAHAHA!

Publicerad 2010-08-19 22:18:42 i Grejs,

Hahahaha, jag måste visa det här.. som flera andra dagar så sitter jag och spånar på Familjeliv. Varför? Därför att det finns såna otroligt underhållande trådar!!! Jag spärrar upp ögonen och vill inte tro att det är sant det jag läser ibland.. Kolla här bara, fy vilken konstig kärring!
Såhär står det om texten är för liten att läsa:
"Min älskade lille som har en hemsk sambo. Jag tror inte att de är lyckliga tillsammans. Han vill inte komma hem till oss och äta så ofta som han gjorde förut. Det är hon som styr och ställer hemma hos dem. De kommer hit och äter ibland, men inte så ofta som jag och min man hade velat.

Dessutom har han gått upp i vikt sedan de träffades, hon bara skrattar och säger att det är ett bevis på att hon lagar god mat. 

Hon sminkar sig som ett luder, och har ingen hyffs. Hon säger emot oss om hon inte tycker detsamma. Min son brukar bara sitta tyst när vi diskuterar, han skäms förstås över henne.

Jag och min man kan inte för våra liv förstå vad han ser hos henne. Ser han inte hur falsk hon är? Han måtte vara blind. 

De flyttade nyligen och jag sa snällt att vi kunde hjälpa till, men tror ni att det passade? Jag blev väldigt ledsen när hon sa att det skulle nog gå bra men att de skulle höra av sig om de behövde hjälp. Varför fick vi inte hjälpa till? Jag kanske kommer med ett och ett annat smakråd ibland, men det är absolut inte för att vara elak. Det är för att hon inte har någon smak.

Tidigare köpte jag kläder åt min son, nu går de tillsammans och köper sådant som hon tycker är snyggt. Han har ingen stil längre. 

Kanske det här är ett ställe på internet som många yngre håller till på, men jag hoppas ändå att det finns någon som läser som förstår mina problem, eller kanske har liknande problem?"
HAHAHAHA!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela