Gissa vad pensionär jag gör?

foto_0227 (MMS)

Gissa vad pensionär jag gör?


På väg till mora. Måste stanna typ hela ti...

foto_0218 (MMS)

På väg till mora. Måste stanna typ hela tiden för att ratten skakar och har sig. Nu står vi i tandsjöborg ^^


Sandra å Sandra

Ska strax fara till Älvdalen, ska bara packa klart först ^^

Här får ni se en gaaaammal film som jag gjorde när jag hade tråkigt en gång.

UPDATE: Layout visste jag inte ens vad det var för nåt, Musik är INTE Mej Relv, det är "Pain - Same old song", effekter är Moviemaker och Text.. ja det kan väl vara jag då ^^I Moviemaker faktiskt. Använde min dåvarande dator som kamera, eftersom den hade inbyggd webkamera och jag inte hade nån annan kamera. Filmade i min och syrrans gemensamma trea som vi hade då. =) Som sagt, inte ett av mina bättre verk, men jag blir väldigt nostalgisk av den!

Det roligaste jag sett idag!

Speciellt med tanke på att "idag" bara varat i 3 timmar xD Skulle ha knäppt kort!

Jag satt här och spelade The Settlers i lugn och ro, när jag plötsligt hör en snarkning. Jag tittar bort mot David där han sitter och (iaf vad jag trodde) spelar poker.

Han sitter med armarna i kors och huvudet rullar fram och tillbaka. Japp, han satt och sov! Hahaha! Men stackarn är väl jättetrött efter att ha jobbat 10 dagar i sträck.

Det roliga är att jag för några timmar sen sa: "Jag bara väntar på att du ska klappa ihop, så trött som du borde vara!" Det gjorde han också minsann!

Vad är då värt att blogga om??

För ett bra tag sen så utspelade sig denna konversation mellan mig och David:

Jag: Tänker du aldrig blogga?
David: Jo, men jag har ju inget att blogga om.
Jag: Men blogga om det då. Att du inte har nåt att blogga om.
David: Men det är ju inte intressant. Jag ska blogga när det händer nåt.
Jag: Men det händer ju aldrig nåt, man får hitta på egna saker att blogga om!

Men han gav sig inte. Nyss hände detta:

Jag: Nu har det iallafall hänt nåt, så nu har du nåt att blogga om!
David: Men det är inte akut, jag behöver inte göra det nu.

Om inte en stor jävla brand är en "intressant händelse" att blogga om, vad kräver människan då?? Vad är värt att blogga om om inte detta?? (Och ja, jag är medveten om mina två "om" på raken) (Jag är också medveten om att han inte behöver blogga om han inte vill, men att "det inte händer nåt" är inte en godtagbar ursäkt längre^^)

Branden i Sveg

Här har vi lite bilder från branden som vi nyss var och tittade på:

Mina mobilbilder blev ju inte så bra dock, kameran är ju på service tråkigt nog. Det är väl typiskt, när jag faktiskt har något värt att knäppa på....


Davids bilder:


Och sist men inte minst, ÖP´s bilder: (HÄR är artikeln)


Vi kom faktiskt rätt nära, även fast jag var ganska motvillig. Iallafall tills brandmännen skickade iväg oss och satte upp ett band. Det är sant att katastrofer drar folk, även mitt i natten! Det var värsta folksamlingen där!

Tänk att det är samma ishall som jag vägrade åka skridskor i när jag gick i gymnasiet!
Too bad for the hockeylag dock. Nu går deras ställe upp i rök!

--

Och om det är nån som undrar, så tror jag inte att det var någon därinne. Ingen har skadats och badhuset klarade sig tack och lov! Ett par spräckta rutor bara....

Det brinner i sveg! Hej då ishall!

foto_0210 (MMS)

Det brinner i sveg! Hej då ishall!


Vill ha massor!!

Kom på ännu en sak att lägga till på "Vill ha" listan, nu när jag snart fyller år och allt ;)

Undervattenskamera!
Saknar min som fan, så jävla tragiskt att displayen är sönder...
Så lägger till den på "Vill ha" listan, som hittas HÄR! (Öppnas i ett nytt fönster)

För övrigt kan ni som är intresserade kika i hela min kategori "Vill ha", har några inlägg där nu ^^

Pensionera sig

Det är så ologiskt hela pensionssystemet. Man ska jobba hela sitt liv tills man får, vadå, några hundratusen eller en halv miljon eller så på pensionskontot? Har ingen ordentlig koll på vad normen är.

Sen så ska man helst jobba så länge som möjligt, men man får faktiskt pensionera sig vid 62, även om man då får mindre pengar i månaden. 65 är väl det normalaste.


65 är redan gammalt som det är, varför ska man jobba hela sitt liv? Jag tycker att man borde få bestämma själv när man vill pensionera sig, och även själv bestämma hur man vill dela upp pengarna. Kanske inte 8000 varje månad, man kanske vill ha 20000 någon månad? Kan man inte få känna sig rik nån gång när man väl har slavat hela sitt liv?


Oddsen är ju ändå att det blir en massa tusen kvar på pensionskontot när man dör, och har man inget efterlevandeskydd så går ju de pengarna tillbaka till staten!


Nej, helst vill dem att man ska jobba tills man varken kan prata eller gå längre. Ännu mindre ha något minne kvar. Jag tycker att man ska få leva lite, känna att det var värt att jobba bort hela livet. Ta en lång semester.


När man väl ligger på hem så har man väl ingen användning av pengarna ändå, eller?

Trotsåldern som aldrig försvinner

Jag har funderat på en sak. Varför vill människor alltid ha det som de inte kan få?

Tex. När jag vet att jag måste kliva upp senast klockan 8, ja då är jag ovanligt trött och snoozar till halv 9 eller nåt ändå. Men när jag är ledig och har planerat att sova till halv 11, ja då vaknar jag pigg klockan 8!

Samma som när jag slutade röka på nyår (Ja jag har börjat fuska igen). Det fick lov att finnas cigaretter i lägenheten, annars var jag så sjukt sugen hela tiden! Så jag såg till att det fanns typ 2st. Då blev jag genast inte lika sugen. Eftersom jag visste att jag kunde om jag ville.

21 månader!

Ooooooch idag är det 21 månader sen vi blev tillsammans! =)
Sluta säga åt mig att man inte kan fira varje månad, för det gör jag som jag vill med! Sådeså.
Love you Bejjb!

Vet hut! Det är ganska irriterande när f...

Vet hut! Det är ganska irriterande när folk bara står och väntar efter att de packat upp sina varor. De väntar tills jag berättat summan, då först rotar de efter plånboken och börjar leta pengar! De vet väl innan att det kommer kosta pengar, eller?


Ägg

Skulle koka ägg igår kväll, så David satte igång kokningen och sa att "ungefär 10 över 9 är de klara".
Sen började vi titta på Supernatural. Sen såg vi klart hela avsnittet, varpå David utbrister:

"Faan vi har glömt bort äggen!!" Klockan var då 21.50. Hahahaha!

Snacka om alien ägg efter den kokningen!

Intranätet

Jag måste tyvärr tala om att mitt intranät har avlidit, så jag har lite svårt att blogga. Sitter på Herrns dator för tillfället.

Idag fick jag iallafall lön, en väldigt positiv överraskning var det! Men tyvärr så fyller ju halva släkten år i maj, och det gör även Davids mamma, så det blir inte så mycket pengar över till lilla mig att spendera.. Fast ändå mer än vanligt =)

Nej, nu snart kommer gubben hem, då ska vi dra iväg på dollar och bränna lönen. Sen blir det systembolaget, för inte kan man väl vara nykter på självaste lönedagen? Och två helger på raken? Näe!

Superprinsen del 5

Yaay, nu har nästa del av Superprinsen kommit ut! =D Haha "Men hur beter han sig, Carl Gustaf? Jag tror han dödade Zlatan!" och "Använd vår nummerupplysning annars dödar jag den här kattungen, 118800!!!!" Var fan bäst xD
(Del 1, 2, 3, och 4 hittar du i kategorin "Superprinsen"!)

Nice miniserie på ca 5 min per avsnitt ^^

Jag är kär...

... I älsklingspruppen! <3
Ok, jag har inget vettigt att skriva egentligen. Jag försöker antagligen bara dra ut på tiden samtidigt som jag hoppas att lägenheten ska städa sig själv innan våra bästa år börjar.
Det verkar inte hända dock, så jag kanske kan få lov att göra smutsjobbet själv! Haha. Smutsjobbet...

Wild and crazy!

Japp, idag var vi galna, jag och Herr bejjb. Förutom att vi äntligen tittade på den väldigt omtalade filmen Avatar, så....
*trumvirvel*

STRUNTADE VI I ATT TÄNDA FÖNSTERLAMPORNA PÅ HELA KVÄLLEN!!


Den du! Jag lovar att ingen annan i hela Sverige har varit så galen och spontan idag. Mohahaha!

Jag hatar mig själv...

... För att jag sa "puss hej" till en kund när han sa Hej då...

Hej då!

Sitter och läser Alex Schulmans blogg. Det där med att säga hej då innan man tagit på sig skorna fick mig att tänka på när jag sitter i kassan.

Man kanske är trevlig och småpratar lite med kunden som skrattar och pratar. Sen säger kunden "Tack så mycket" och jag säger "Tack tack". Sen säger kunden "Hej då!" och jag säger "Hej då!" Efter att kunden sagt hej då, så börjar hon plocka upp sin växel ur växelmaskinen och går sedan och packar sina varor.

Man kan liksom inte titta dit, inte säga nåt eller nånting. Eftersom vi har sagt hej då.

Det känns väldigt obehagligt med den där tryckande stämningen som kommer då.

Hade lite problem med dörrarna. Jag blev i...

foto_0184 (MMS)

Hade lite problem med dörrarna. Jag blev inlåst mellan ytterdörren och innerdörren ^^ till slut blev jag utsläppt och kunde släppa in folk, 10 över 8 ^^


God morgon!

Usch vad trött jag är idag! Men jag får nog skylla mig själv, slutade inte spela förrän halv 1 igår ungefär, och sen råkade jag läsa tills kvart över 1. Sen tar det ju minst en timme för mig att somna, så det blev inte så mycket sömn inatt. ^^  Om en timme bör jag vara på jobbet, så mycket är klart iallafall.

Kanske därför jag kom upp ur sängen överhuvudtaget?

Vi hade personalmöte bakom min kassa igår....

foto_0178 (MMS)

Vi hade personalmöte bakom min kassa igår. Haha det Är ju knappt så en person får plats där bak, må ju ha sett kul ut från andra sidan med 3 ^^


Det här Är björns tolkning. Jag sa "gör nå...

foto_0177 (MMS)

Det här Är björns tolkning. Jag sa "gör nå kul" kul va? ^^


Promenera

Varför jag inte gillar att ta en promenad längre:
  1. Mina skor är också mina jobbarskor. Så när jag kommer hem efter en promenad så är mina strumpor inte längre rena och fräscha. De luktar sura skor.
  2. Man tar alltid på sig fel kläder. Solsken - ingen jacka. Då fryser man när det kommer en vindpust. Mulet - jacka. Man fryser fortfarande när det kommer en vindpust, men svettas och blir plufsig och röd efter att ha gått en stund. Jag gillar inte att svettas och vara kall samtidigt.
  3. Man fryser.
  4. Man svettas.
  5. Det finns absolut ingenting att titta på när man tar en promenad här!
Btw så samlade jag vuxenpoäng igår kväll, jag deklarerade. Höhö, den ni!

Fundering om fundering om fundering

Varning för tråkigt inlägg!

Har funderat på varför jag bloggar om så många saker vissa dagar, och andra dagar nästan inte bloggar alls. Kom också precis på att jag kanske inte behöver göra en hög med korta inlägg istället för att göra ett medellångt inlägg med några punkter. Korkade jag!
Hur som helst.

Jag har märkt att för att jag ska vilja blogga så ska det vara något som har hänt eller något som jag gjort. Eller så ska det vara något jag funderar på.

Funderingarna brukar poppa fram på natten. Sen skriver jag ner dem. Det här är en sådan fundering, detta inlägg. Ett inlägg om en fundering om funderingar.

I måndags kväll så var jag så fruktansvärt trött så det blev inga funderingar. Alltså så blev det inte så många inlägg i tisdags!

Smart där. I know!

Ful men stolt!

Om jag säger att jag är ful men medveten om det, och faktiskt är det. Ful alltså. Varför är det då så många som kommer och säger att "Nej nej, du är inte ful! Säg inte sådär om dig själv!" Fastän de vet att det man säger om sig själv är sant?

Är det inte bättre att vara ful och stolt än ful och förvirrad? Eller ful och osäker?

Egoina vs bloggberoende

Herregud. Kollade igenom min blogg och upptäckte att jag har nästan bloggat om Egoina varje dag! Det är ganska konstigt egentligen, för hon skriver ju inget viktigt och hon har inte ett händelsefyllt eller speciellt spännande liv. Men på något sätt så är det ändå underhållande! Eller så är det för att jag är beroende av hennes blogg.

Ett nytt sorts bloggberoende? Inte beroende av att blogga, men beroende av att läsa en viss blogg?

Jag kanske är dubbelt bloggberoende!

Superprinsen del 1, 2 och 3

Yaay, jag hittade de andra delarna! Om ni inte fattar vad jag pratar om och har missat Superprinsen, så scrolla ner till föregående inlägg.

Del 1:
Del 2:


Del 3:

Superprinsen del 4

Hahaha, jag älskar den här lilla serien som går på Aftonbladet! Superprinsen, den handlar alltså om kungafamiljen. En tecknad parodi skulle jag vilja säga. Det är alltså Daniel som är Superprinsen efter vad jag har förstått. Jag har bara sett del 3 och 4, ska se om jag hittar 1 och 2 sen också.

.
Superprinsen del 4:


Idag var det en fortsättning på del 3, när prinsessan Madeleine bestämde sig för att göra en blogg. Men den gick inte lika bra som Foki, Kenza, Kissie och Blondinbella. Så Daniel spionerade på fjortisbloggarna för att ta reda på varför deras bloggar var så poppis. Då hade dem kidnappat Björn Ranelid, och han satt i en kloak och skrev deras bloggar.

Idag var också en av mina favoritbloggar med, Charlie Schulman. Illustrationen var ganska lik, men hans dotter Charlie var väl ingen höjdare.
Jag, jag, jag

Jag tänkte på en sak igår.. När det gäller riktigt äckliga saker, som att skura bort gammal luktande mat i sopskåpet och tömma en gammal, överfull och stinkande soppåse eller ta bort en massa äcklig mat från slasken i köket?

Sånt gör jag ju här hemma, för om inte jag gör det så gör ingen det. Så det är bara att bita ihop.
David gör inte det, eller så väntar han in i det längsta tills jag bönfaller honom att göra det. För han vet att om han inte gör det så kommer jag att göra det. Det har irriterat mig som fan ibland.

Men så kom jag på att när jag är hemma hos mamma så gör jag likadant som han. Jag byter inte den äckliga soppåsen trots att den nästan svämmar över, för jag vet att om jag inte gör det så finns det alltid någon annan som kommer att göra det.

Alltså så har jag blivit mamma och David har blivit mig. Inte coolt.

Systrar ^^

Haha. Dessa två är systrar. Det var nog därför det såg så roligt ut. ^^


Jag har inte bloggat eftersom jag hatar min dator, och för att jag är så glad att den är tillbaka igen!

Lång rubrik? Yes.

Sovdags in deed. Gud vad svårt det var att skriva på det här tangentbordet. Drygt att trycka på fel knappar hela tiden. Tyckte det var nyss jag sa samma sak om lilla datorn, men nu saknar jag den faktiskt! Har gruvat mig för att blogga hela dagen bara för att det är så obehagligt att skriva.

Sen är det också så att jag inte har skrivit just därför att min dator är tillbaka och David har introducerat mig för ett nytt spel. Som jag spelade från 12 idag till 17.20. Sen käkade vi, kollade på tre serieavsnitt och sen spelade jag igen. Från 21.00 tills nu.

Sen tänkte jag också kopiera ett inlägg som jag läste på Egoinas blogg idag:


Några tankar denna onsdag

...Är "underliv" en benämning på det kvinnliga könsorganet endast, eller är det unisex?

...Folk som handlar med tygpåsar på ICA, vad slänger de sina sopor i? Och om de köper plastpåsar till sopslängningen, vad är då vitsen?

...Osäker på om jag tagit upp detta tidigare. Men heter han Mose, eller Moses? Bibelsnubben alltså. Jag blir alltid förvirrad angående det.

...Vad beror ryckningarna man får när man är på väg att somna/har somnat på? Är det gud som jävlas? Någon funktion har de ju dock inte.


Och såhär tyckte jag om dessa funderingar:

1: Underliv har såna som lever  i underjorden.

2: Folk som handlar med tygpåsar slänger sina sopor direkt ut genom fönstret istället för i en påse under diskbänken.

3: Han hette Mose när han levde, men efter att han ramlade ner från en pyramid och fick ett block över sig (blev mos) så bytte han namn till Moses.

4. Ryckningarna beror på något som heter "atavism", och är precis som någon redan skrivit en överlevnadsinstinkt från när våra förfäder sov i träd. Män rycker i regel mer än kvinnor, eftersom de inte utvecklats lika långt som vi än, utan fortfarande lever i tron att de sover i träd.

100% sant, allt detta är rent fakta! Så nu när du vet så behöver du aldrig undra mer!

2010-04-14 @ 20:29:51
URL: http://likkantheallmighty.blogg.se/


Han somnar så lätt

Inatt var jag så trött att jag faktiskt inte låg vaken tills imorse! Yaay me! *Applause*

Däremot låg jag iallafall vaken så pass länge att jag kunde notera att David somnar ungefär 2 minuter efter att vi slutat prata med varandra. Sedan tar det 20 minuter efter det innan han börjar snarka som en (gullig)gris. Körde ju plåster som faktiskt reducerade snarket, men dem är slut nu... Hade dock lite problem med att vakna imorse, gick inte upp förrän 9. Stygga, stygga jag...

Hursomhelst. Inatt innan jag somnat så låg David och sparkade och ryckte med handen. Jag tror att han drömde att han jagade en kanin! För visst är det män som drömmer sånt?

Men nu vet jag, jag får helt enkelt hålla David vaken ett tag, och sen när han väl somnat så har jag 20 minuter på mig att somna om jag vill ha någon sömn.


Har du tagit prästens sko?

Eller prästens fru, som David sjöng förra veckan. ^^
Fast nu sjöng han: "Vem har tagit Likkans sko, det har ingen för hon glömde dem och gick därifrån."

Jag antar att han anspelade på mina små incidenter på krogen/fest när jag har traskat hem utan mina skor... Fast det har jag inte gjort sen vintern 08 nu, sådeså! xD

Superbloggar

Det här är en sida jag inte visste om, superbloggar.se!

Det första jag tänkte när jag såg reklamen om denna på felsms.com, var att jag tänker inte följa de där "superbloggarna" när det bara är de där bloggarna som jag starkt ogillar. Typ Kissie och Blondinbella, ifall bilden syns dåligt.

Men så såg jag! Egoina fanns med där på ett hörn! Moahahaha, Egoina är på väg att ta över bloggvärlden! Sparka ut de där andra nissarna väl!


Hundratusen kondomer

Haha! Det här hade jag glömt!

Hittade en reklam för DEN HÄR sidan i somras, tyckte det var skitroligt att det stod folk utspridda i Stockholm och delade ut numrerade kondomer som folk sedan skrev hur de använde dem. Så snacka om min lycka den där dagen när jag och syrran åkte till Gotland i augusti, och upptäckte att det stod personer på centralen i Stockholm och delade ut just dessa numrerade kondomer!

Jag blev så himla glad, det kändes som att träffa kändisar ungefär. Haha. Kommer ihåg att jag slet tag i syrrans arm och drog henne mot personerna och ropade:

"Kolla Sandra! Kolla! Det är de där kondomerna jag pratade om!"
Sen fick vi en varsin. Sandra tog också en till Amanda, eftersom hon samlar på kondomer. Men det var ju så roligt hela grejen, just det att jag läst på den där sidan och suttit hemma och grämt mig över att jag inte bor i Stockholm. Vet inte varför jag ville ha en sån, men det kändes coolt iallafall.

Anledningen till att jag kom att tänka på detta nu var för att jag rotade i min datorväska och hittade fodralet till min numrerade kondom. Ärligt talat så har jag ingen aning om var själva kondomen är...


Barn som tilltugg

Jag och David diskuterade att man ska ju under skoltiden praktisera med det något man är intresserad av att syssla med i framtiden, eller bara något som är roligt och man tycker är intressant. Så jag funderade lite av vad jag praktiserat med, det jag kommer ihåg.

Femman i mellanstadiet:
Praktiserade som mattant i Kusmarks skola.
Sjuan i högstadiet: Praktiserade på en pizzeria.
IV: Praktiserade på en matbutik i Mora och som lågstadielärare i Älvdalen.
Tvåan i gymnasiet: Praktiserade i en matbutik.
Af: Praktiserade i en matbutik.

Visserligen så arbetar jag nu i en matbutik, men vad sa dessa praktikplatser om mina intressen?

Jo. Jag är intresserad av mat och barn. Vad betyder det? Vill jag äta barn??Den här filuren är skitläskig btw. Scary film!

Pinsamt av dig att ha en tjock tjej

Vi har nyss varit på en romantisk dejt, älskling och jag. Vi har pantat romantiska burkar tillsammans! Det blev ju ett gäng, eftersom vi sparat på oss lite. Så jag fick sitta i baksätet med fyra kassar i varje hand och akta mig så det inte kom spill på mig, medan min biltjuv till karl körde "försiktigt".

Väl framme på Ica så parkerade David bredvid en bil, med kanske lite över en meters mellanrum.

Jag: Men.. jag kan nog inte komma ut här. (Eftersom jag hade 8 kassar i famnen som helst inte fick välta)
David: Va? Nähä.. *försöker backa men det kommer bilar*
Jag: Haha. Jag har för stor stjärt för att komma ut ur bilen.
David: Men vi gör såhär istället. *Kör fram till en annan parkering med två tomma rutor på varje sida* kommer du ut nu??
Jag: Haha, ja. Du fick lov att byta till en större parkering för att din tjocka flickvän inte kunde komma ut. Pinsamt för dig.


Fryser

Undrar varför det är kallt. Vet inte hur många gånger jag har vänt mig för att kolla ifall balkongdörren är öppen. Jag vet ju redan att den inte är det, så varför fortsätta jag kolla?

Yaaay!

Min dator är hemma! Hoppas de har lagat den, annars blir jag väldigt ledsen. Vad svårt det är att ha ett liv när man inte har någon dator egentligen...

Kanske, kanske inte...

Sådär, nu är det mesta klart. Eller ja, det mesta var väl klart vid 11. Tar en välförtjänt paus nu, det är jobbigt att kliva upp klockan 8 när man är ledig! Speciellt när man sovit max 2 timmar under natten, och de två timmarna var inte sammanhängande...

Nu snart kommer David hem, han skulle iväg och köpa thaimat först. Så det blir årets första thai take away! Undrar om man ska ta och äta på balkongen för första gången i år också kanske? Ja, kanske...

Underbara tisdag!

Jag har idag bestämt mig för att det ska bli en städardag! Så eventuell bloggning får komma ikväll.

Har hittills bara städat i ca 20 minuter (ja, jag latade mig på facebook först) men nu känner jag att jag måste berätta om mina framgångar!

På väg in till köket så klistrade min ena strumpa fast sig i en osynlig fläck på golvet, och detta resulterade självklart i ett icke så smickrande fall.

Detta fall resulterade i en bruten nagel och ett påskris i huvudet samt en mosad chokladkanin som använts som prydnad i brist på bättre påskgrejer. (I know, ska ta bort skiten nu!)

Detta resulterade såklart i att jag blev förbannad. Dock så gick jag inte lös på någon av mina värdesaker denna gång. Nej, jag gick lös på soporna i köket (som för övrigt är Davids i stort sett enda uppgift på städfronten).

Men vad ser jag?! Jo, min käre älskling har fått för sig att han kan trycka ner dubbelt så mycket sopor än vad som får plats i en icakasse! Så efter att ha tömt säckjäveln så att den går att stänga, så har jag nu fått två extra soppåsar att slänga. Yes, I love this day already!

Detta betyder ju bara en sak. Om du inte vill upptäckta att din sambo slarvar, så skura upp fläcken i hallen innan det är för sent!


-----
Update:
Enligt David så är det inte bara han som har slängt sopor och den har tydligen varit överfull sen det var folk här och grisade i helgen... och ingen har orkat tömma den. What do I care, det är fortfarande hans syssla... ^^

Tänkta bara säga hej så ni inte tror att jag har avlidit... ^^

Idag är jag lite smått borta i huvudet. Kommer behöva den här dagen till att återhämta mig sen helgens bravader. Måste leta reda på min jobblapp, men jag befarar att den misstagits för skräp och blivit kastad. Det vore inte bra, då har jag ingen aning om hur jag ska jobba nämligen.

Jag letar efter min penna och undrar var den har gömt sig. Min favoritpenna. Ingen skulle väl ändå få för sig att stjäla en penna?

Jag hoppas att min dator kommer tillbaka idag. Ja, idag är en jobbig dag. Men jag vaknar nog till liv imorgon igen!

En bärande vägg

Hahaha, Sandra (syrran)berättade igår om en konversation hon hade med sin vän. I det här huset är det tre våningar, eller ja, två våningar och en källare. Sandra bor i källaren, Andreas(brorsan) längst upp och resten av familjen på mellanvåningen, mammas rum är ovanför Sandras rum.
Sandra och hennes vän satt nere i källaren:

Sandra:
Vi ska renovera det här huset, vi ska slå ut den där väggen så det blir ett större rum här. *pekar*
Vän: Jaså... Så ni slår ut väggen och så är det en bärande vägg, och så kommer mor och far ner.

Hahahaha, det lät så himla fult. Man måste kanske höra det för att uppskatta det roliga i det. xD

Rosa prickar

Hahaha, jag brukar mobba syrran för hennes "vänner", "ostmärken" eller med andra ord "finnar/prickar" som hon får i ansiktet ibland. Nyss så tittade Tilda(4 år) på syrran och sa:

"Varför har du rosa prickar i ansiktet??"

Hahahahaha!

-
Update: Jag ser att inlägget konstigt nog postades idag, det skrevs alltså igår kväll.. ^^

Det här är min favoritstund hemma. Förutom...

foto_0162 (MMS)

Det här är min favoritstund hemma. Förutom när tim sover alltså. Nu har han klängt i flera timmar, för att sedan ligga lugn med snutte och tutte framför tvn :-)


Alicia ska äta

Alicia, 10 år, ska äta lunch.

Alicia: Får jag äta lunch snart?
Jag: Jaa.. vad är klockan då?
Alicia: Snart 12.
Jag: Ja, gå då. Eller vänta, kan du fixa det själv?
Alicia: Ja, det är ju bara att stoppa in maten i mikron.
Amanda: Jamen du måste lägga över maten på en tallrik först.
Alicia: Ja jag vet, jag vet var tallrikarna är. *Går in i köket*

BRAK!!! (Tallrik splittras inne i köket)

Amanda: Oj då, nu får du visst äta nåt annat...
Jag: Hon kunde visst inte själv...

Lureri

"Konsumentkontakt 0200-77 02 22 Kostnadsfritt samtal"

Jag satt på balkongen och betraktade alla våra tomma cigarettpaket som vi samlat på sen förra året för att pryda vårt balkongfönster. Pryda det som ingen annan har gjort! Då fick jag syn på det ovanstående meddelandet som var dolt inuti ett paket Pall Mall, före detta Corner.


Det slog mig att jag hade en fråga att ställa dem, och när jag såg "kostnadsfritt samtal" så bestämde jag mig för att det var dags att ställa denna fråga. Så jag ringde upp:

Signaaaaal.
Signaaaaaaaal.
Signaaaaaaaaal.

Tant:
Ja det här är Tant Tantsson blablabla.
Jag: Ja hej, jag sitter här med två olika paket Pall Mall i mina händer.
Tant: Ja?
Jag: I det ena, lite äldre paketet, så är det 20 cigaretter enligt förpackningen, och det får kosta max 40 kr.
Tant: Ja det stämmer.
Jag: I det andra, lite nyare paketet, så är det 19 cigaretter och det får kosta max 39 kr.
Tant: *irriterad* Ja det stämmer också.
Jag: Alltså kostar varje cigarett två kronor i det äldre paketet, och ändå sänkte ni bara priset en krona när ni tog bort en cigarett. Stämmer det också?
Tant: Eeh.. ja.. alltså... det är ju inte VI som har gjort det...
Jag: Egentligen borde det nya priset vara 38 kronor, eftersom cigaretterna innan kostade 2 kr per cigarett. Nu kostar ju varje cigarett 2,0526315789473684210526315789474 kr. Det är MER än 2 kronor. Alltså luras ni, cigaretterna har inte blivit billigare även om paketet i sig är det!

Hehe.

...

I really wish you weren't such a cityboy...

Jajaja...

Ja, jag skaa blogga! Ska lägga in bilderna på datorn först. Ska städa först. Tusan, vaknade typ kvart i 8 idag. Av den fördömda solen! Men också för att näsan är täppt igen och det surrar i huvudet. Jag vet vad det betyder. Det börjar verkligen bli dags för pollenmedicin. Det var dags för längesen, men nu är det snart panik! Sitter och nyser och ögonen känns som sprängfärdiga dammar. Jag bara väntar på att de ska börja klia.

nej huvva. Hörs sen. Men god morgon för all del!

Justja. Drömde jättemysko inatt. Jag hade en portabel stuga som var ungefär lika stor som syrrans källare, så jag kopplade in stugan hemma hos mamma och köpte påsktrissar för 395 kr... sen gick jag runt till alla mina pengagömmor för att betala dem, eftersom min familj slängde ut mig kvart över 12 om jag inte hade betalat ^^ Haha.

Bloggpaus

Hm. Blev visst inge bloggande idag. Men imorgon så. Hehe.

Ska städa lite bara, och möjligen gå en sväng till AF och sen ska jag blogga. Yes, sen ska jag blogga...

Glad Påsk!

Hela denna vecka har i stort sett gått åt till att planera tills igår. Planera mat, möblering och placering. Igår kom nämligen min familj och hälsade på och åt påskmiddag här i vår lägenhet! Alltså, i vår lilla tvåa fick vi klämma in mig, David, mamma, Tommy, moster samt mina fyra systrar och två av mina bröder. Men det gick! We made it!

Ska skriva mer om det imorgon tänkte jag, idag är en lugn dag och vi ska nu se en fem timmars lång film. Stephen Kings "The Stand", och smälla i oss godis. Yes!

Lägger upp bilderna imorgon också.
So long!

Mamma sa att den skulle bli torr bara för ...

foto_0141 (MMS)

Mamma sa att den skulle bli torr bara för att jag kokade den färdigkokta skinkan först, som jag gjorde efter ett tips från Helga, en på jobbet. Jag måste säga att jag Är nöjd! Den blev jätte bra och saftig! In your face mamma!


Första gången jag griljerar skinka. Ever. ...

foto_0140 (MMS)

Första gången jag griljerar skinka. Ever. ingen aningar om hur man gör, men man får väl prova! Misstänker att det inte blir någon skinka dock ^^


Ligister

Justja, jag glömde ju berätta! Imorse när jag gick till jobbet och traskade förbi min gamla skola som vanligt, så var brandkåren där! Tydligen hade nån ligist försökt elda ner skolan.. xD Troligtvis samma som hållit på och vandalisera där nu ett tag, enligt David..

Sömnlös igen...

Note to self: Försök inte spela guitar hero på mobilen medan naglarna håller på och växer ut. It is doomed to fail.

Sitter på jobbet och har rast. Dvs tråkigt...

foto_0138 (MMS)

Sitter på jobbet och har rast. Dvs tråkigt :-p


Slut med LCHF?

Läste en artikel igår, HÄR. Den handlar om LCHF-dieten som jag följde för ett tag sedan, och känner många andra som följt och följer den. Enligt artikeln ska man passa sig eftersom folk har fått hjärtinfarkter pga denna diet.

Klart att kolesterolet höjs när man äter så mycket fett, men jag tror inte att man löper större risk att få hjärtinfarkt pga dieten än vad det risken är att man får en sådan utan. Ingen kan ju säga säkert att "Han hade aldrig fått den här infarkten om det inte vore för LCHF!" Är man relativt ung och frisk så borde det inte vara någon fara. Däremot, om man redan har högt kolesterol så tycker jag kanske att man kan tänka sig lite för innan man stoppar i sig grädde i mängder...

Annars tror jag att det är lugnt.
Hur tänker alla andra? Tänker de sluta med LCHF pga hjärtdoktorernas uttalanden?

Slut med LCHF?

Läste en artikel igår, HÄR. Den handlar om LCHF-dieten som jag följde för ett tag sedan, och känner många andra som följt och följer den. Enligt artikeln ska man passa sig eftersom folk har fått hjärtinfarkter pga denna diet.

Klart att kolesterolet höjs när man äter så mycket fett, men jag tror inte att man löper större risk att få hjärtinfarkt pga dieten än vad det risken är att man får en sådan utan. Ingen kan ju säga säkert att "Han hade aldrig fått den här infarkten om det inte vore för LCHF!" Är man relativt ung och frisk så borde det inte vara någon fara. Däremot, om man redan har högt kolesterol så tycker jag kanske att man kan tänka sig lite för innan man stoppar i sig grädde i mängder...

Annars tror jag att det är lugnt.
Hur tänker alla andra? Tänker de sluta med LCHF pga hjärtdoktorernas uttalanden?

RSS 2.0
Matbloggstoppen