<3

Idag har jag och David varit ihop i 16 månader och förlovade i 4 månader. =D
Älskar dig bejjb!


HELG!

Nu är det en månad sen vi drack sist! Wohoo för oss! Varje helg efter halloween så har folk tjatat på oss att gå på fester och följa med ut osv.. men vi har inte gjort det! Nu är det en stor dag - VI SKA UT IKVÄLL! Likkan Den Allsmäktige ska förtära alkohol och vara social! Och vad händer? Jo, inte en jävel ska ut.....

Äcklig känsla

Finns det nån värre känsla än att ta ur disken ur diskmaskinen? Glasen och tallrikarna känns sträva och äckliga så jag ryser i hela jag!
Eller ja.. gnisslet mot ballonger och stoppa en blöt hand i en plastpåse är värre.

Grattis på namnsdagen Katta =)


Katarina, Catarina, Katharina eller Catharina (även Katrina, Karin och Kajsa) är ett kvinnonamn med namnsdag 25 november, vilken är den dag Sankta Katarina av Alexandria firas enligt den bysantiska liturgin. Ursprunget är grekiskt. Betydelsen är okänd, men har kopplats till ordet katharos, vilket betyder 'ren' eller 'kysk'.

Namnen var populära på 1960- och 70-talen, men har sedan avtagit i användning. Totalt sett är dock namnet fortfarande ett av de 25 vanligaste förnamnen. Den vanligaste stavningen är den med K och utan h, vilket också är den form som återfinns i almanackan. 31 december 2005 fanns det totalt 70 508 personer i Sverige med namnet Katarina/Catarina/Katharina/Catharina varav 28 456 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 444 flickor namnet, varav 29 fick det som tilltalsnamn.


Betatetare

For your Infomason, så är David en betatetare! (Han har dock ändrat det till betatestare nu, men det var kul så länge det varade!)
Han satt även och läste ett mail nyss och sa: "Är det där din mus?" Hur ska det tolkas tro? Vem skickar mail till min pojkvän med bilder på min mus? =/

Haha.. rekord!

Jag håller med Brutala Bloggen. Statistiken på blogg.se ÄR väldigt smickrande. Den får min lilla 15 att se makalös ut!
Åå jag minns den gamla goda tiden när jag hade tid att blogga.. då hade jag minst 75 unika besökare om dagen! Iof så är det ingenting jämfört med storbloggarnas, men ändå.. från 75 till 15 är väl ändå att ta i?! Otrogna jävlar.


Denna jävla vaccindiskussion ^^

Jag gör väl som de flesta och bloggar om detta "heta" ämne.
Så här är det. Man har två val, antingen så tar man sprutan eller så gör man det inte.

Hursomhelst så är det ens eget val och man ska absolut inte kallas självisk bara för att man inte tar den!

Iaf, två val: 1: Man tar sprutan och chansar på att inte få svinis, men man riskerar istället att bli dålig av sprutan. Men man kan såklart klara sig helt! Eller 2: Man tar INTE sprutan, och riskerar att bli dålig av svinis. Men man chansar också på att klara sig utan att bli smittad. Två helt lika stora risker tycker jag, så jag struntar i sprutan.


"Jag tar hellre sprutan och överlever än att inte ta den och riskera att dö."
Säger ni. Jag säger:
"Jag tar hellre chansen att jag klarar mig från att dö i svinis, än att ta sprutan och riskera att bli hjärndöd."

Faktum är att folk HAR dött i svinis. Men faktum är också att folk HAR fått hemska bieffekter från sprutan.
Sen finns det vissa som har tagit sprutan och inte haft några bieffekter alls. Sen finns det också vissa som haft svinis och INTE dött!

Alla ni som har tagit sprutan klagar på att vi som inte har det håller på och berättar riskerna för er och "skrämmer" er hela tiden. Men tänk på hur ni själva beter er! Ni som har tagit sprutan håller på och tjatar och gnäller på oss att vi också ska ta den. Det är ett fritt val!

Egoinas mamma har också bloggat om detta, och fått en väldigt skrattretande respons från de som tycker det är egoistiskt att inte ta sprutan.


Jag tror nästan att det är så som Egoinas mamma skrev, att de som tagit den vet att de inte kan ångra sig, och är rädda för att de tagit något främmande som inte kan bli ogjort. De som inte har tagit den kan fortfarande göra ett val. Men låt det bli deras val!

Tror också att denna influensa kommer att mutera, som alla influensor gör. Ska ni då ta en ny spruta? För ni kommer att vara helt oskyddade mot den nya influensan, eftersom er kropp aldrig fått chansen att skapa ett immunförsvar.


En månad

Jahaja.. nu är det en månad kvar till Jul. Och jag har typ inhandlat 5 julklappar av ca 25... fuck.

Jul 2007:


Jul 2008:

Ja, så ni kan ju gissa hur jag kommer att se ut i år? ;) Tydligen så har jag skaffat mig en jul-look xD
Tomteluva, flätor, den där röda klänningen och mina julkulor i öronen =D

Födelsedagar

Har ju egentligen inte bloggat nånting om mammas och Davids födelsedagskalas! ;) Så ska lägga upp lite bilder från de här högtiderna.. ;)

Mamma 40 år, 19/9:


Bild 1: Mamma i sin nya tröja! 2: Skumpa med en jordgubbe i! 3: Dukat bord, som dukades medan mamma rövades bort till ett spa! 4: samma ;) 5: lillasyster Tilda <3 6: Lillasyster alkiz och jag =) 7: Moster nina och lillebror Tim. 8: Tommy och lillebror Tim =) 9: Mamma öppnar paket! 10: Lillasyster amanda =) 11: drinkar ^^ MINA! 12: Jag äter en ros. 13: tipspromenaden som vi gjorde.. =)

En ganska lyckad kväll. Förutom att släkten typ tog över all planering och ockuperade både fredagen innan mamma fyllde år och själva födelsedagen utan att prata med oss om det först.. =/ Så vad vi än hade tänkt göra fick vi skita i. Sen hade dom ju planerat hela alltet, och vi hade att hjälpa till så deras plan blev lyckad. skoj skoj!

Vi planerade två saker dock, lappar vid middagen som en del fick och skulle bete sig som det stod på lappen. De fick inte heller berätta för nån om lappen eller vad det stod på den (vilket inte gick alls, folk kom och frågade efter lappar nämligen).

Och sen tipspromenaden gjorde vi också. Lapparna blev det nästan inget av, det var inte så många som hängde på. Tipspromenaden hade vi inte tid med innan middagen, och efteråt var det ingen som orkade, så vi fick ta ner alla lappar och läsa vid bordet istället... Dåligt av er! Vi kämpade stenhårt med våra planer, men dom var visst inte lika viktiga som släktens.. hmm.. Ajja, det blev en bra kväll tycker jag iallafall.

David 28 år, 8/10:
Vi firade ju honom dagen efter, eftersom han fyllde år på en torsdag =)


Rudolff, Ronnye, Allan, Sandra och Lena var närvarande. =) På natten så sjöng jag, Lena och Allan allsång, "ja må han leva" för David. Mycket vackert! Fast David minns det tyvärr inte.. xD

Giftigt dödlig "infomaSon"

David: Tänkt vad hemskt att vara i djungeln när det är kolsvart.. man ser inte vad det är för djur och äckel där!
Jag: Ja fy.. ormar..
David: Ja, och spindlar och andra giftigt dödliga djur...

Sen sa han nånting annat och skulle säga "information" på engelska.. det blev "infomason". Hahaha det lät så himla fult!

Veckans bild


Otrohet

Pratade lite med en vän idag, och så kom ämnet som alltid upp; otrohet. Ingen form av otrohet är accepterad. Inte sms, msn, mail, telefon, kyss, sex, flirt osv. Det är ju självklart! Men jag vet också att flirt och sms kan misstolkas av mottagaren så att han/hon tror att det är något som det egentligen inte är. Vet också att man kan definitivt inte prata med en kille på krogen och le samtidigt, han antar genast att han ska följa med en hem då...

Sen diskuterade vi otrohet och alkohol. En del säger att man inte kan skylla på alkoholen, man kan inte säga "ja men jag var för full..". Men vilket scenario är värst då?

1. Man ÄR verkligen för full, råkar hångla med någon eller har sex med någon annan. Dagen efter ångrar man sig som fan, man vet att det var ett misstag men inte när man var berusad..
2. Man går hem till någon och sätter på denna någon, i nyktert tillstånd. Eller hånglar upp någon på krogen, även om man är nykter.

Det är fortfarande inte ok, även om man var full. Men man vet faktiskt inte alla gånger vad man gör, dom gånger man har druckit för mycket. Är du nykter däremot, då gör du det medvetet och vet mycket väl vad du gör. Det tycker jag är oförlåtligt. Då gör man det bara för att såra.

Är det bara vi som tycker så här? Och nu märker jag att hur jag än skriver så ser det ut som att det är ok att strula runt på fyllan.. vilket det INTE är!

Last chance..

Ja nu är det sista gången! Hur många gånger ska man misslyckas egentligen? xD Last chance nu, sen GER JAG UPP!

Serri?

Vad är det för fel? Varför inte jag? =/

Kontrollfreak? Jag?

För ett tag sen så berättade jag för David att mitt stjärntecken inte stämmer på mig, det påstår nämligen att jag är ett kontrollfreak. I vanliga fall så städar jag alltid på lördagar (ny vana), men på torsdag är David ledig så därför ska han städa golven. Idag hade vi den här konversationen:


Jag: Kan du verkligen dammsuga?
David: Jaa, det är bara att dra den där saken över golvet!

Jag: Ja men man måste vara noggrann, suga på ställena flera gånger.. annars blir det inte rent. Jag kanske ska göra det ändå..

David: Är det kontrollfreaket jag hör?

Jag: NEJ! Skulle ett kontrollfreak sitta på toaletten och kissa med vidöppen dörr när hon pratar med dig?
David: Ja, för att ha kontroll över vad som händer utanför dörren. För att kolla så hennes pojkvän inte gör något dumt medan hon kissar! Som tex flytta på mattan en centimeter...

 

Pöh! Kontrollfreak in my ass...


Grattis på 45 års dagen Moster!! =D
Adam..

Har inte tänkt på det på ett tag nu, men verkligheten slår till när man minst anar det. Adam skickade nyss ett spam på msn.. "WhatifI sa (20:12):
heyyy   gratis iphone www.winwaga.com"


Vet inte varför, men jag kan inte förmå mig att ta bort dig från msn. Ta bort dig som vän på facebook. Jag kan inte radera ditt nummer från min telefon eller ens ta bort dig från internetbanken. Du står längst upp överallt!

159 dagar sedan du lämnade oss, 26 år gammal. 17 dagar innan din 28e födelsedag.


Vila i Frid <3

Team Ola vann!

Hahaha, syrran mer eller mindre tvingar mig att kolla på körslaget varje lördag, bara för att team stefan är med. Som vi alla vet så är jag från Älvdalen, så det kan nog ha med saken att göra. ^^ Lite kul att Elin är med dock. =)

Orkade inte kolla hela avsnittet så jag sa åt syrran att messa mig när röstningen var klar. Så jag knäppte på fyran i precis rätt tid för att höra att team ola vann! Jag riktigt hörde i mitt huvud hur min familj skrek "Neeej!" där hemma i soffan. Så jag messade Sandra och frågade om dom skrek nej där hemma nu?

Fick till svar: "Haha hörde du oss?"
Yes. Ända till Sveg. xD

Jahaa

Har bestämt att det är en vit månad nu. ;) Imorgon är det söndag igen.. suck. Helgerna går så fort nu för tiden. Ica på måndag igen.

Fan, hade längtat så hemskt efter helg så att jag äntligen skulle få sova, och vad gör jag? Kliver upp 9! På en lördag! Jag kliver upp 8 om dagarna i vanliga fall, men tydligen så behövde jag bara en timme extra sovmorgon. Mysko det där. Städade från 9.30 till 13.30.. Stoppade in en byrå i hallen och möblerade om i sovrummet lite. =)


veckans bild

Kom på att jag har missat 5 stycken veckans bild! (Tror jag) =O Så jag lägger upp fem bilder i det här inlägget... =)


Det här med pengar och vad dom används till..

Alla jobbar, alla behövs. Alla gör nånting. För det får dom pengar. Pengar som behövs när dom ska köpa mat. Det finns folk som gör mat, folk som fraktar mat och folk som säljer mat. För det får dom pengar så att dom kan köpa mat. Och kläder.

Det finns folk som gör kläderna, folk som fraktar kläderna och folk som säljer kläderna. För det får dom pengar. Så dom kan köpa mat och kläder. Och betala hyran.

Det finns folk som äger lägenheter och för att låna ut dom så får dom pengar så att dom kan köpa mat och kläder och betala sin egen hyra. Och köpa medicin när dom är sjuk.

Det finns folk som gör medicin, folk som fraktar medicin och folk som säljer medicin. För det får dom pengar så dom kan köpa mat, kläder, betala hyra och köpa medicin. Och vin.

Det finns folk som odlar druvorna, folk som gör vin, folk som fraktar vinet och folk som säljer vin. För det får dom pengar så att dom kan köpa mat, kläder, betala hyran, köpa medicin och vin. Och en bil.

Det finns folk som gör bilar, folk som fraktar bilar och folk som säljer bilar. För det får dom pengar så att dom kan köpa mat, kläder, betala hyran, köpa medicin, köpa vin och INTE köpa en ny bil, för det har ingen råd med! Men man kan ta ett banklån.

Det finns folk som lånar ut pengar. För det får dom pengar så att dom kan köpa mat, kläder, betala hyran, köpa medicin, vin och en bil.
Men bilen man redan har behöver lagas.

Det finns folk som lagar bilar. För det får dom pengar så att dom kan köpa mat, kläder, betala hyran, köpa vin, medicin, lagning av bilen och en till ny bil. Och bensin.

Det finns folk som gräver upp olja, folk som gör bensin, folk som fraktar bensin och folk som säljer bensin. För det får dom pengar så att dom kan köpa mat, kläder, betala hyran, köpa medicin, köpa vin, en bil och bensin.


And so it goes on! Forever! Foooreeever!


Halloween

Kom på att jag har inte bloggat nåt om halloween. Eller jo, det har jag ju, men det var ju inte så positivt. ^^

Tänkte låta bilderna säga det mesta, men här är i stora drag vad som hände:

Käkade mat hos Tove, sminkade oss och gjorde oss i ordning. Sen fick vi skjuts till gamla Västängsskolan där vi förfestade litegrann. Sen fick vi skjuts till en annan förfest på byn (den var ganska tråkig dock).

Sen gick vi ner till Cafét, där vi beställde öl och dansade. Jag och David var ganska upptagna av varann hela kvällen, det var hemskt mysigt ;D.  Till sist gick vi hem och sov. En väldigt rolig kväll tycker jag! Förutom att min väska och kamera försvann, men fick ju iaf tillbaka kameran. =)

(David är en het vampyr och jag är en halv varulv;D)

Jag kan säga en sak iallafall: Det var GALET! =D

Grattis på 1årsdagen Tim!

Idag fyller den lilla skrutten 1 år! Känns som om han föddes igår.. =D


Lördag

Jahapp, då var den efterlängtade helgen här. Idag var planen att sova till 12 minst (eftersom planen var att lägga mig halv 4 igår.). Men så blev det inte. Jag stupade i säng innan 23 och somnade väl runt 12. Klev upp vid 9. Pigg.

Men ikväll, då jävlar! Då ska jag vara uppe länge! Imorrn ska jag fanimig sova!

Idag är det städning som står på schemat, har precis kastat i mig lite tacorester som älskling och jag åt igår. Så nu ska jag he igång lite musik och dra på en tvättmaskin. Nice. Sen blir det storrengöring! Wihoo, underbara lördag!

Bara undrar..

Uppskattning är så jävla överskattat, eller hur?
Så jävla trött på allting!

Felsägning.. eller felhörning?

Jag sitter och läser lite på facebook, så lyssnar inte så noga på vad David säger. Han sa nåt för fem minuter sen, och nu sa jag "Va?" Han tyckte att jag var seg.

Jag: Sa du "Fy, så kallt det är härinne?"
David: Nej! Jag sa "Jag har ingen PDF läsare"

Hur kan det bli så fel?? Förut idag:
Jag: När du ska ta kaffe sen så ta den här kaffekoppen.
David: Vad är det med kylskåpet?


Hur man vet när man har skämt bort sin pojkvän för länge..

Vi skulle göra toast, och jag ville vara snäll..
Jag: David, ska jag bre smör på dina mackor?
David: Jaaaa! (Med världens självklara ton, som om jag ställde en dum fråga, KLART att jag ska bre hans mackor!)

Sen undrade han vad jag förresten sa. Han trodde tydligen att jag frågat OM han skulle ha smör på sina mackor. Yeah right ;)

Ominstallation pågår

Har nu lagt över allt jag äger på C:, till D:. Blir drygt det här. Men David blir så arg på mig för att jag vägrar orka installera om, så jag gör väl det nu då..
Hoppas bara att mina savefiles till mina spel fungerar. Jag blir INTE lycklig om jag måste göra om allt på mina spel!


Bakade studsmattor igår förresten. Dem blev riktigt bra. Imorgon ska jag göra negerbollar och kladdkaka tror jag.. Ja, jag har fått bakdille. Synd bara att David inte är nån bak-ätare. Haha! bakätare....


Faktiskt, det första jag gjorde när jag klev upp igår var att rengöra handfatet på toa, toalettstolen och skura golvet därinne.. sen var det ju bara att fortsätta med resten av golvena. Känns lite som att jag fortfarande är hemmafru fast jag "jobbar". Vana kanske. Fast David hjälper till nu också, även om det är ytterst motvilligt... ^^


Idag blir det örtkyckling och strips till middag. Till löning ska vi börja med LCHF, vi har varit alltför onyttiga. Sambokilona sitter inte så bra må jag säga. ^^ Tydligen många som kör med den nu, Egoinas mamma tex. (David stör sig fortfarande på att jag prompt ska läsa Egoina och Egoinas mammas bloggar varje dag, han förstår inte nöjet med att läsa folks bloggar som man inte känner...)


Men men. Over and Out!

Grattis pappsen på fars dag!


Ha-Ha!

Jag sa ju till David häromdagen att det kändes som att kameran kommer komma hem igen. Men jag vet också att om jag är övertygad om det så händer det inte.

Så därför har jag istället övertalat mig själv om att den är borta (lurat mig själv OCH ödet) och igår satt jag och kollade efter en ny som jag skulle köpa.

Det sjuka är väl att jag idag förde vidare ett kedjebrev, som jag aldrig gör, bara för att man skulle önska sig nåt sen.. så jag önskade så klart hem min kamera.

Idag skrev ägaren till Cafét till mig och sa att han hade en kamera, frågade hur den såg ut och hur många mp det var osv. Jag sa åt honom att kolla bilderna. And guess what? DET ÄR MIN KAMERA!!
Nu har syrran hämtat den, och den är hemma!! Jag är så himla lycklig!

Samtidigt så är jag lite orolig, jag borde aldrig ha fått den. Det är en hemsk sjukdom det här, att älska en SAK så här mycket..=/ Too bad att väskan inte var där, den var visst stulen...

Men jag är lycklig LYCKLIG!

=(

Fattar inte hur man kan bli så jävla nere för en jävla kamera.

Jobbigt är det, att gå runt med den här klumpen i magen, att hela tiden känna att man vill gråta! Bara för en jävla kamera? Men det är inte vilken kamera som helst. Det är MIN kamera. Som jag fick av David när jag fyllde år. Det var första gången jag fått nåt av nån pojkvän när jag har fyllt år. Och nu har jag den inte.


Fattar inte varför jag fäster mig vid mina ägodelar så jävligt?! Det är förmodligen för att jag fick den av nån jag älskar. Då älskar jag automatiskt saken lika mycket...

Hjärtat känns som en enorm, sprucken sten. Jag tror att jag skulle känna ungefär såhär om David dumpade mig. Jag skulle vara lika jävla ledsen...

Men kameran kan ersättas, det hade inte gått att ersätta honom.

Hata halloween!

Jag hatar halloween och kommer aldrig mer att fira! I lördags var vi först hos Tove, sen i Västängskolan och sen for vi på finnlars och sen på cafét. Hela kvällen var helt lyckad, vi hade klätt ut oss och det var roligt hela kvällen. David var preciiis som han var i början innan vi blev ihop (visste inte att jag saknat det, men tydligen!) och vi brände inte för mycket pengar.

Men så glömde jag väskan med mitt smink och min älskade kamera inne på cafét när jag skulle gå ut en sväng med David. Fem minuter senare rusade jag in för att hämta den, då var den borta! Senare på kvällen så var jag och Tove och syrran och letade överallt och frågade alla som jobbade där, men den fanns inte där helt enkelt.

Ända tills idag har jag trott att nån hittat den och att jag kommer få tillbaka väskhelvetet, men nu är det bara att inse; den är stulen. Nån lär ju ha varit jävligt snabb och tagit den medan vi var ute i fem minuter. Fyfan vilka människor det finns!

Jag älskar ju min kamera, den är min finaste/bästa ägodel! Fick den av David när jag fyllde år i maj...

Nu är den det enda jag tänker på när jag inte har nåt för mig, går runt med en klump i magen som kan liknas vid nervositet blandat med dåligt samvete och ångest. Kameran, var är du??! Väskan hade jag fått av syrran. Fan.

Fan för halloween!


RSS 2.0
Matbloggstoppen