Likkans Residens

Höhö

Publicerad 2009-05-30 04:55:10 i Likkans tankar,

Tänkte väl inte skriva nåt egentligen eftersom bilderna ska läggas in på min dator och det här är inte min dator. Idag var det menat att jag skulle spela sims i lugn och ro, men fick fara på sýrre ändå så... syrre är systembolaget för er som inte fattade det ;)

Så tog ett par jävlar, och sen kom syrran hem och var full (fast hon ska på bal imorgon/idag/lördag), för hon hade hängt hos tove och sen hos ola.. hahaha pucko. ^^ Så vi tänkte att vi går ner på cafet en sväng, och kikar in hos emelie på vägen dit. detta var runt 23.00 då.  mamma kom in och upptäckte att sandra stod och packade i en systempåse och sa: "vart ska du då tror du?" och sandra sa: "Ingenstans..." med oskylig blick. "och likkan ska inte följa med mig heller" fortsatte hon och smet ut. hahaha det var skoj..

Så vi gick hem till emelie och satt där och drack litegrann och sen kom Reine och så babblade vi på i en massa timmar och sen åkte vi bil med reine (shotgun meee, yaaay) runt runt på byn och tittade på alla människor som inte fanns!

Sen for vi till Kåtilla (Ja, det heter så) och tittade på folk där som inte heller fanns och sen for vi till Östäng och rökte. Jag spottade på armborstet bara för att ha gjort det. Reine blev inte så imponerad, han hade nämligen installerat elkablar i den. hahaha men det var skoj. Sen ville jag lägga en klutt på åkern, men emelie ville hellre lägga en prutt påå bilen eller vad hon sa. hahaha

så nu har jag spelat the sims 3 i en halvtimme och hållerp åatt frysa ihjäl, så ska nog sova lite så man orkar vara barnvakt imorrn. Och möjligen gå på cafét. ;)

LÄGGER IN BILDER TILL DETTA INLÄGG IMORGON NÄR JAG VAKNAR. Oj caps... ajja, gonatt people.

Fiskpinnen och mördarmamma

Publicerad 2009-05-28 16:26:30 i Likkans tankar,

I tisdags, när vi fiskade, så fick mamma upp en jättegädda! Hon trodde att hon fastnat i en gren, så hon ropade: "Fan, nu sitter jag verkligen fast. Jävla gren!" Men då började grenen sprattla! "Vafan! Det är ju en fisk!"

Så mamma drog upp den äckliga gäddan. Sen hade vi glömt fiskelådan hemma, så vi hade ingen kniv. Men mördarmamma klarar allt! Hon tog upp en sten och slog ihjäl eländet med. Jag tror hon glömde fiskelådan med flit för att få mörda fisken utan kniv.

Sen tog hon en fiskpinne, som hon kallade det, för att lyfta upp gäddan med. Bra mamma!


Se så lycklig hon är!Här ser vi fiskpinnen (och Sandra)

Skitunge..

Publicerad 2009-05-28 16:21:44 i Likkans tankar,

Vi var och fiskade i tisdags, i Väsa. Sandra bestämde att det var ett bra ställe att skita på, så hon traskade iväg och gjorde en rejäl hög, för att sedan torka sig med en minimal bit papper som mamma hade i bilen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela