Höhö

Tänkte väl inte skriva nåt egentligen eftersom bilderna ska läggas in på min dator och det här är inte min dator. Idag var det menat att jag skulle spela sims i lugn och ro, men fick fara på sýrre ändå så... syrre är systembolaget för er som inte fattade det ;)

Så tog ett par jävlar, och sen kom syrran hem och var full (fast hon ska på bal imorgon/idag/lördag), för hon hade hängt hos tove och sen hos ola.. hahaha pucko. ^^ Så vi tänkte att vi går ner på cafet en sväng, och kikar in hos emelie på vägen dit. detta var runt 23.00 då.  mamma kom in och upptäckte att sandra stod och packade i en systempåse och sa: "vart ska du då tror du?" och sandra sa: "Ingenstans..." med oskylig blick. "och likkan ska inte följa med mig heller" fortsatte hon och smet ut. hahaha det var skoj..

Så vi gick hem till emelie och satt där och drack litegrann och sen kom Reine och så babblade vi på i en massa timmar och sen åkte vi bil med reine (shotgun meee, yaaay) runt runt på byn och tittade på alla människor som inte fanns!

Sen for vi till Kåtilla (Ja, det heter så) och tittade på folk där som inte heller fanns och sen for vi till Östäng och rökte. Jag spottade på armborstet bara för att ha gjort det. Reine blev inte så imponerad, han hade nämligen installerat elkablar i den. hahaha men det var skoj. Sen ville jag lägga en klutt på åkern, men emelie ville hellre lägga en prutt påå bilen eller vad hon sa. hahaha

så nu har jag spelat the sims 3 i en halvtimme och hållerp åatt frysa ihjäl, så ska nog sova lite så man orkar vara barnvakt imorrn. Och möjligen gå på cafét. ;)

LÄGGER IN BILDER TILL DETTA INLÄGG IMORGON NÄR JAG VAKNAR. Oj caps... ajja, gonatt people.


Fiskpinnen och mördarmamma

I tisdags, när vi fiskade, så fick mamma upp en jättegädda! Hon trodde att hon fastnat i en gren, så hon ropade: "Fan, nu sitter jag verkligen fast. Jävla gren!" Men då började grenen sprattla! "Vafan! Det är ju en fisk!"

Så mamma drog upp den äckliga gäddan. Sen hade vi glömt fiskelådan hemma, så vi hade ingen kniv. Men mördarmamma klarar allt! Hon tog upp en sten och slog ihjäl eländet med. Jag tror hon glömde fiskelådan med flit för att få mörda fisken utan kniv.

Sen tog hon en fiskpinne, som hon kallade det, för att lyfta upp gäddan med. Bra mamma!


Se så lycklig hon är!Här ser vi fiskpinnen (och Sandra)


Skitunge..

Vi var och fiskade i tisdags, i Väsa. Sandra bestämde att det var ett bra ställe att skita på, så hon traskade iväg och gjorde en rejäl hög, för att sedan torka sig med en minimal bit papper som mamma hade i bilen.


24 maj

Jag och Sandra låg och solade, lite halvbakis sådär. Inte ett moln på himlen! Förrän 10 minuter senare. Då var det inte en himmelbit kvar på himlen! Så vi molnade oss istället.


Too bad for you - incest?

I lördags när Andreas fyllde år, så satt vi utanför Sandras hus och drack litegrann. Han satt med ryggen mot oss såklart, och undrade om vi inte skulle gå snart, det var roligare när vi inte var där tydligen. Han skulle väl impa på dom sju tjejerna han hade tagit hem.

Så råkade jag höra hur Andreas tydligt förklarar processen hur ett barn blir till för en av tjejerna som sitter och asgarvar. Så jag säger till Andreas: "Hörru, du kommer aldrig att ha sex om du ska hålla på sådär!" Och han kväker ur sig: "Too bad for you!" Varpå jag börjar asgarva och Andreas kommer på vad han egentligen sa, och spottade ut ölen han hade i munnen och asgarvade. Nej tack Andreas, jag lider inte av ifall du aldrig har sex! xD


Roliga namn

På jobbet fick man höra en hel del roliga namn. Man gjorde även bort sig en hel del. Haha, tänkte skriva upp några roliga namn här:

Blagoice. Då tänker jag på "gojs", som är ett annat ord för "jox". ^^
Selcuk. Sälkuk. Det säger väl allt??
Mussie. Han bodde på Snorrevägen. Haha!
Kremlin Rexson. Gremlin! hahaha!
Ismeta. Vem vill heta smet?
Batman. Ja, faktiskt!
Ljupco. En djup ko?

Sen kom jag en gång till en man vars namn jag inte kunde uttala. Så jag frågade enkelt; vem är det jag pratar med? Svaret jag fick var ungefär: Hmba shabum mm nachk ble nej. Sen blev jag klickad.


En annan gång kom jag till en utlänning, så jag frågade om han brukade titta nåt i sitt orangea kuvert.
Han: Va ja? Ja det har jag.
Jag: Okej, så du har tittat i ditt orangea kuvert?
H: Vadå?
Jag: Ditt orangea kuvert.
H: Vilket kuvert?
Jag: Det orangea! Har du fått nåt sånt?!
H: Jajajaja, ja jag har det från biblioteket, jag har lånat till 4 juni, tack tack!

Jahapp. Jag är inte från bibblan, och jag vet inte han vad pratade om. xD

När vi ringer så kommer det upp ett efternamn, så en dag så läste jag efternamnet som var Pil:
Jag: Ja hej, är det hemma hos Bil.. jag menar Pil?
Ungen: Nej.
Jag: Så det finns ingen... Båge Pil där?
Ungen: Nej.
Jag: Ursäkta, då har jag nog ringt fel.

I telefon listan sen stod det "Pil Båge". Jag tror inte nån heter så! Ungefär som "Bak Fram" som jag ringde senare en dag. Ingen heter så!

Sen kommer vi till det här med dålig fantasi när det gäller vägnamn.
Flugsnapparevägen, Briljantgatan, Temperaturgatan. Vad är det för tråkiga namn?!Andrew

Mister Andrew, min bror, klippte sig för ett tag sedan. Nu ska jag visa hur han såg ut före och efter. ^^


Före                                                                   Efter

Island?

Jag och Lena och David satt i soffan hemma, och David visade oss nån ny sökmotor där man kan skriva frågor och få upp fakta. Så David skrev: "Give me info about Gotland", och så kom det upp; "Gotland (island)"Och David sa först: Island? Nej det här måste vara fel.. nej det är ju rätt!
Sen tittade vi litegrann och så säger han:
-Men.. hör Gotland till Island??

hahaha, utan en tanke på att det står på engelska, island = Ö. hahahaha

10 månader <3

Idag är det 10 månader som vi blev tillsammans älskling. Jag älskar dig minsann fortfarande! Jag är riktigt stolt över mig själv ;)


Grattis Andreas på födelsedagen!

Glömde ju att gratta min käre bror i lördags den 23e Maj. =) Så gör det nu istället. Grattis på mopp o snopp myndighetsdagen!


Grattis jag!

Glömde ju totalt bort att gratulera mig själv i lördags..
Så grattis jag på 21 årsdagen!


Soon, my love, sooooon...

Jag har beställt en ny dator. =D Hoppas den hinner komma denna vecka, det blir som en present till mig själv. ;) Den gamla laptopen ska jag sälja till Lena. Inte för att det är nå fel på den, men den är ju ingen superdator längre, om man ska titta på hur datorerna ser ut nu för tiden.

Hade det inte varit för The Sims 3 så hade jag säkert inte köpt nån ny dator alls.. xD

Pratade med en som hette Mussai igår eller nåt. Som bodde på Snorrevägen.

Sen ringde jag en som hette Ming Su eller nåt. En gubbe svarade och jag frågade efter Ming Su; "Är hon hemma?" Nej då, då var det gubben som hette så. Pinsamt!

Sen fattade han inte så mycket av vad jag sa heller, så hans dotter tog över. Hon sa att han inte var intresserad, och jag mitt nöt säger förvirrat: "Okej, men då får jag ha en trevlig dag, tack hej!" Jag. JAG får ha en trevlig dag! Gaaah!

Ajja. Hade det inte varit för mitt underbara klottrande så hade jag blivit galen. ^^


Hjälp!

Jag verkar ha blivit avskuren från omvärlden!

Först kan jag inte skriva till nån på msn, och sen när jag ska lämna en kommentar i nån blogg så går det inte! Tack och lov att jag fyllde på telefonen igår, annars skulle jag känna mig så ensam så ensam...

Börjar klockan 12 idag, så fick gå upp ett par timmar tidigare än vanligt.. Ont i halsen har jag även, så får väl se hur det går idag..

Kylskåpsmagneter

Nina ville så heeemskt gärna se mina nya, fina kylskåpsmagneter. Så jag lägger väl upp bilder på dem då! ;)Annars har jag idag sett på våra bästa år (Ja, det är fortfarande samma dag som för två veckor sen, ändå så åldras de fortare än oss!) Och sen har jag skrubbat rent diskhon i köket och inne i sopskåpet, där var det äckligt kan jag lova.... Sen hade jag igång en diskmaskin och diskade det som inte fick plats för hand.

Nu har jag duschat och så väntar jag på att älskling ska komma hem på lunch så att jag får kramas lite innan han går och då ska jag dammsuga och skura tänkte jag. Sen ska jag gå till jobbet. Yaaay!

Så himla irriterad blev jag i fredags på jobbet, jag hade sålt en, och så hade jag bara inspelningen kvar. Tror ni inte datorjäveln lägger av då?? Han i andra ändan lär ju undra vad fan jag höll på med...

Haha

Apropå det som står längst ner i det HÄR inlägget, alltså om Davids sjukdom. Jag glömde berätta att han även köpte en wokpanna. Som vi redan har. Så nu har vi två brödrostar och två wokpannor. Nån som vill ha?

Men jag ska i ärlighetens namn erkänna att även jag har min sjukdom, den heter D7.se. Häromdagen köpte jag ett askfat, några kylskåpsmagneter och ett par brillor. Fick fem kondomer på köpet även. Men eftersom jag är kysk oskuld tills mitt bröllop så lär inte dem komma till användning. ;)

Nej, nu blir det guitar hero här tror jag. Vi har grillat på balkongen idag, älskling och jag. Imorrn ska vi grilla kyckling. =) Niiice, det var evigheter sen vi åt kyckling nu och min kropp skriker av kycklingbrist! Jävla glas!

För de som inte vet det så är jag beroende av tre saker, det är: Kyckling, lakrits och ost. Yaay! Sa faktiskt till David idag att jag ska fylla en kycklingfilé med lakritsfiskar och ost nån dag här.. nåt säger mig att han inte vill smaka.. xD

Roliga namn

Jag hade 2 lustiga samtal idag.

Det ena var till herr "Brunke", och det andra var till herr Shahab.

Ursäkta min dåliga humor... Men som vi alla vet så är "brunka" när man bajsar och runkar samtidigt... Så jag fick verkligen anstränga mig för att inte skratta där...

Sen var det då Shahab (Alltså SHA-HAB uttalas det). Och jag mitt nöt kväker ur mig: "Hej, jag söker Shahababab?" (Vilket låter som Sha-ha-babb-babb) Och sen fick jag hålla mig för skratt resten av samtalet, och även in i nästa samtal. Sen var jag fanimig tvungen att springa ut och ta lite luft medan jag asgarvade, jag skrattade så jag nästan storknade!

Ja så kan det gå...

Det hände en liten olycka på jobbet idag...
Annars är allt frid och fröjd! xD
XOXOJag har alltså inte kissat på mig, jag hällde av misstag ut vattenflaskan över mig... Stackars Sandra fick springa och hämta papper åt mig... XD strax efter det var jag nära att gå ut utan skor.. så ja, ganska vimsig idag ^^

Hallå!

Larschan tycker att jag ska ta upp det här angående otroheten med David istället för att lägga ut det offentligt.

Så nu kom jag på att jag glömde berätta det viktigaste i det förra inlägget.. xD

"Är han otrogen?" Kanske hade varit min första tanke, om nu inte David hade ringt mig fem minuter efter att han "åkte iväg till jobbet".

Han ringde och var helt förstörd för att bilen hade gått sönder när han åkte hemifrån, och han var stressad så han fick lov att gå till jobbet.

Så nej, han är inte otrogen mot mig, men jag tyckte det såg roligt ut. ^^

Otrogen?

Igår innan jag gick till jobbet så var älsklingsgubben hemma på lunch. Sen skulle han ta bilen till jobbet. Puss hej sa vi, och så åkte han.

En timme senare skulle då jag gå till jobbet, och vad får jag se?Det där är Davids bil a.k.a Larry! Som står vid ett hus. Som inte är hans jobb!

Är min Bejjb otrogen mot mig? =O

Valborg mm.

Ja, jag har blivit så dålig på att uppdatera. Men vi ska ta snabb repris från veckan här. Inte hela veckan, förstås, har bara jobbat i veckan ändå så där finns det inget skoj att hämta. Förutom han som jag pratade med som inte ville köpa det jag sålde, utan hellre ville att jag skulle ge honom en trisslott. Så jag sa att han kunde få en tia om han var snäll. ^^

Förra fredagen var vi hemma hos Nina och grattade henne på hennes födelsedag. Det var skoj, även om jag var himla trött och inte orkade hänga kvar där så länge. =)Förra lördagen hade vi "Fest på Likkans balkooong, lalala". Jag, David, Lena, Larschan, Erika och hennes jättefulla kille.

David satte mig även i bur. | Sen släppte han ut mig så att jag kunde sitta på parkeringen och sola medan han bytte däck.--

På Valborg var vi först hos Lena och grillade. Sedan gick vi och tittade på raketer och majbrasan, och sedan till Mysen. Efter det gick vi vidare hem till Petra, och sen hem till nån jag inte minns namnet på.


Trevlig hemkomst halv 6 på morgonen iallafall. xD Inte David dock, han och Lena gick hem tidigare på kvällen. =)


Jahopp

I söndags for jag till Älvdalen, eftersom jag skulle till tandläkaren igår.

Jag, Sandra och Andreas hade slumber party i Sandras rum. xD

Igår följde Sandra med mig till tandläkaren, och sen följde jag med henne till skolan medan jag väntade på bussen till Sveg. Sandra jobbade väldigt hårt på lektionen.


Sen när jag kom fram till Sveg så var det bara att traska till jobbet, fick lov att ta ledigt ett par timmar pga den jädra bussen som går så mysko tider.

Efter jobbet kom David och hämtade mig, han var väldigt stressad eftersom han hade lämnat mat i ugnen. Sööta älskling hade gjort tacogratäng som var jättegod. =D Så vi for hem och åt, sen myste vi bara och tittade på serier. Det var mysigt. =)

Justja, visst har jag berättat om Davids sjukdom? Han har en konstig besatthet av en sida som heter enkrona.se, där man alltså lägger bud på saker.

Bland andra onödiga saker David har köpt, så finns tex en radiostyrd bil. En BMW faktiskt. Sen köpte han en brödrost en gång, helt onödigt med tanke på att vi redan har en. xD Sötnos kan nämligen inte motstå billiga saker. ;)
Han har även köpt hårborstar och smink och ett armband till mig där. =)

Igår tyckte han att han behövde en klotgrill eftersom den var så billig, så han bjöd på den. Sen bjöd han även på en grillborste, för det behöver man till en grill.

Slutresultatet blev att han inte köpte grillen, men grillborsten fick han iallafall.

Så vad gör man med en radiostyrd bil, en grillborste och två brödrostar? Säg det. Men kom inte och säg att min älskling inte är impulsiv, för det är han sannerligen! ;)


RSS 2.0
Matbloggstoppen