Måndag

Idag är en seg dag. Orkar fortfarande inte lägga in nå bilder sen helgen här. Men det är måndag, det är bakisdagen utan illamåendet. Det är då man bara segar. David är och köper däck till bilen, och jag sitter här. Snart ska vi bada iallafall, det blir nice.

Himla glad är jag av div. olika anledningar! Nu skulle jag bara ha haft ett jobb så hade allt varit perfekt.

11 månader

Idag firar jag och David 11 månader. Nu är det bara en månad kvar tills vår ettårsdag! <3

Love you hanniii

Gissa vad?

Kan nån mer se vad det är, eller är det bara jag och David som har sån knäpp fantasi? ;)


Grattis på födelsedagen Adam!

Du skulle ha fyllt 27 år den 18e juni, så ett sista grattis från mig iallafall. =)


Grattis på födelsedagen Tilda!

Glömde även att gratta lillasyster Tilda som fyllde 4 år den 17 juni. Så gör det nu med. =)


Grattis på namnsdagen David!

Jag kom ihåg det igår, men glömde bort det när han kom hem. Så vi grattar idag istället. ;)

David är ett mansnamn av bibliskt ursprung och betyder 'den älskade'. Namnen kan även stavas Dawid.

Namnet började stiga i popularitet på 1970-talet och var något av ett modenamn på 1980-talet. Numera ligger namnet ganska stabilt kring plats 25 på listan. Den 31 december 2005 fanns det totalt 47 552 personer i Sverige med namnet, varav 28 365 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 1 013 pojkar namnet, varav 614 fick det som tilltalsnamn.

Namnsdag: 25 juni

 


Suck

Vad har hänt egentligen? Vad är det du letar efter så otroligt desperat?
Men om man inte får hinta för att det ska komma spontant, hur ska det då komma spontant? Jag vet då ingen som tänker som mig, men jag har samma samma funderingar som du.

Hur går man vidare i ett förhållande?Jag vet inte vad jag ska svara dig. Det måste man väl göra nån gång? Enligt David så är det att skaffa en större lägenhet. Med det menar han nog att jag ska skaffa ett jobb. Som om jag inte har försökt? Vi borde flytta till Florida. När det gäller dig så vet jag inte vad ni ska göra faktiskt.

Maslows behovstrappa. Nej, Likkans behovstrappa. Eller Likkans plan med Mr. Höger:
  • Dejta
  • Bli ihop
  • Flytta ihop
  • Förlovning
  • Skaffa hus
  • Gifta sig
  • Skaffa barn
  • Skaffa hund
Jag har dock inte kommit längre än till steg 3. Men det finns nog en mening med det, och jag har väl inte bråttom med något egentligen. Jag har ju hela livet på mig att träffa Mr Right. Även om David kanske är det, iallafall för tillfället. Och nej, jag har inte tänkt byta ut honom under de närmsta 50 åren. 

Äsch, jag ska väl inte klaga på nåt. Jag säger som Lena;
Han är min bästa pojkvän jag nånsin har haft, för han älskar mig och vill vara med mig.
Det borde räcka så. Det gör det egentligen. Jag är glad för min loverboy!

Men David då. Han förtjänar mig inte. Han har väl inte gjort något ont för att bestraffas med att ha en tjej som beter sig som en bortskämd barnunge när hon är grinig? Har han? ^^

Gissa vad?

Kan nån gissa vad det här är?


Bada igen

Igår (för mig idag) så var vi och badade igen. Tänkte bara lägga upp lite jättesnygga bilder. Vi vet ju alla hur bra jag gör mig på kort, eller hur? *host*


David är ganska omöjlig han. Direkt han hör något surrande så hoppar han och springer iväg, skrikandes och viftande med armarna:
"Hjäälp! Likkan, är det nåt på min rygg? Kolla på mig! Ketti! Det är en ketti!" David och hans ketti... det var ingen riktig kettiloga älskling! =P

Fredag

Jag brukar i vanliga fall säga att det är ingen ny dag förrän jag har sovit. Men nu har jag försökt sova så otroligt länge och det har blivit så ljust ute så det kan lika gärna få vara fredag nu. Yaay, pigg imorgon kväll?? Ikväll menar jag. Japp, jag kommer vara ursnygg med mörka ringar under ögonen och sminket rinnandes för att jag måste gäspa hela tiden. Morgonrök here I come!


RIP

Vila i frid, käre Michael Jackson. Även om jag inte gillade dig, så gjorde min syster det.

Ex och deras evinnerliga lycka och liv UTAN mig?!

Jag blev inspirerad av Egoina till det här inlägget.

Hon skriver om viljan om att ex partnern ska vara lycklig, och vilken bluff det är. Jag håller fullständigt med, jag har bara känt skadeglädje och illvilja varenda gång något hänt mina ex så att de ringt och beklagat sig för mig. Då blir jag tusanimig lycklig!

Om det tar slut mellan mig och David så skulle jag minsann inte vilja att han är lycklig. Nej då ska han vara ledsen och sakna mig hela tiden! Fast om det var han som gjorde slut så är han nog glad att bli av med mig.. men jag tänker skaffa en lägenhet bredvid honom och varje dag visa honom hur lycklig jag är! Nej hu, vad säger jag.. vi ska väl inte göra slut. Nånsin.

Det som jag har lite svårt att föreställa mig är dock att mina ex, plus David, faktiskt har haft ett liv FÖRE mig. UTAN mig! Det är helt obegripligt. Hur kan de ha haft ett liv innan jag kom och gjorde deras liv rosa? Nä, det där är något av universums mysterier som man bara blir snurrig av att tänka på..


Nu kan jag dö lycklig...

jag låg och tänkte på döden häromnatten, och kom på att man behöver ju inte alls vara rädd för att dö. Iof, om man drunknar eller nåt annat plågsamt så kanske, men om man dör i sömnen är det en annan sak. 

Det som händer är ju att man somnar, sen dör man. Antingen så hamnar man i "Paradiset" där allt ska vara sån frid och fröjd, eller så kanske man blir ett spöke och kan åka runt osynlig och kolla på vad folk har för sig och skrämmas och sånt. Det vore kul!

Men om det bara är så att man dör och ingenting mer, så får man ju fortsätta sova för alltid. Jag älskar att sova, så det skulle inte göra mig något. Dessutom så slipper man alla falska människor, alla lögner och alla ekonomiproblem. Det hade varit nice.

Dessutom så får jag ju hur som helst träffa Adam igen.

Bada

Igår var vi och badade. Jag hade med mig båda mina kamerar faktiskt, jag har en kamera för varje tillfälle ;)


Fiska

När man är så konstig i huvudet som jag, och tydligen David, är, så är det lätt att man gör en massa fel.
Igår kväll så skulle vi fara och fiska och grilla korv. Det började med att jag nästan glömde fiskespöna, kom på det precis innan vi stängde ytterdörren, haha.


Vi köpte även mask på burk, det är för varmt för att gräva när de ligger så djupt ner. När vi kom ut från affären så säger David: "Så de där maskarna är alltså döda?" Klart man inte fiskar med döda maskar! "Men de ligger ju i en burk i kylen, utan luft och så är det kallt?" Suck. Söta söta Storstadsmänniska. Jag ska minsann göra lantis av dig!

Sen hittade vi först inte till stället vi hade tänkt oss till, och när vi väl gjorde det så hade någon snott slogboden (vindskyddet som David och troligen alla ni andra "normala" svenskar säger)! Så vi tänkte använda eldstaden som var kvar.

Men i den låg det ett par gamla strumpor och en ölburk, så där var jag inte så sugen på att lägga min mat! David å sin sida hoppade runt och tjoade och skrek för varenda insekt som kom i närheten. Precis som en karl ska. Men jag beskyddar dig älskling! ;)
(Kolla insektsminen!)

Vi hittade en till eldstad, någon annan hade nog tänkt samma sak om den förra eldstaden... Men då kom vi på att vi hade glömt både ved och tändvätska. Så det blev T-röd, kvistar och nån enstaka gren som låg där sen tidigare.


Så skulle vi grilla korv. Men då hade vi glömt kniv såklart, så vi kunde inte tälja pinnar. Vi hittade ett par pinnar som var spets-korv-vänliga dock. ^^


Sen blev korven klar och den skulle ätas. Men nej då, då hade vi glömt sked till räksalladen. Så det blev en bred pinne. Fast vi glömde ta bort löven och resten av pinnen.. ^^


Sen fiskade vi litegrann. Davids flöte ramlade av så det försvann. Davids spö vägrade att fungera som det skulle. Jävla mamma låna ut det sämsta spöet...

Ajja. Vi tog det hela med ett skratt iallafall, som vi vanligtvis gör med det mesta. Det var nice att göra nåt förutom att sitta inne faktiskt. =)


Fest

Det verkar som att grannarna har röda-bil-dags-fest. Synd att jag inte har en röd bil. ;)


Midsommar

Midsommarafton firades i Blyberg, i brist på andra planer. Det blev en liten repris på förra året, bara det att i år var jag inte sugen på att dricka och det regnade. De två sakerna hör nog ihop.

Vi tittade på kubben iallafall, David och jag. Sen for vi till Moster en sväng. Sen tittade vi på rumpan och när de reste stången. Då blev det lite sol iallafall!

Sen for vi till mumun och käkade, älskling bjöd på Midori ;). Sen for vi ner till bystugan. Vi hörde att det skulle vara nån irländsk folkmusik där. Skoj tänkte vi och for dit. Vi blev förvånade över att höra en gräslig sång som kom ifrån scenen och över att se ett gäng 70+ sitta och artigt lyssna. Lill stod på golvet och dansade för sig själv för att försöka få gamlingarna att skaka loss. Det fungerade inte och vi gick därifrån efter en stund.

Gick upp till moster igen, där det var lite folk. Sen gick vi vidare till mumun där vi satt med henne och Bernt en stund, innan vi gick och la oss. Så en relativt lugn midsommarafton blev det. Första gången jag inte var bakis på midsommardagen ;) Men om vi jämför med förra året så är det bra med tanke på att jag då blev sängliggande i flera dagar... =P


På lördagen for vi och åt mat, sen solade vi oss litegrann. Senare på kvällen for vi upp till Dysberg och spelade kubb med Emelie, Reine, Jessica, Anneli(?) och Lok. Det var skoj. =) Glömde kameran dock. =( Igår övade jag mig på att köra bil även ;)Älvdalen

Jag har som sagt varit i Älvdalen i en vecka. Måste säga att det har blivit mycket alkohol av nån konstig anledning.. och sen har det väl varit full rulle på allting hela tiden. =) Störigt att ha varit utan internet och pengar på telefon bara. Så nu kommer ett långt och tråkigt inlägg om vad jag har gjort för nåt. ^^

På torsdagen när jag kom dit så spelade jag och Sandra Harry Potter på xbox. Klarade ut det, äntligen. ;) Jag saknade David så mycket så jag tröståt kladdkaka, Negerboll (jag vet att man inte får säga så, men det heter ju så!), popcorn och chips. Iallafall om man ska tro på bilden. ;)


På fredagen var jag på Adams begravning. Den var jättefin! Jag blev lite förvånad över mig själv dock, jag brukar aldrig gråta på begravningar, även om det är någon närstående. Det kan vara för att jag gråter inte bland folk (inte nykter iallafall). Men den här gången slutade tårarna nästan aldrig rinna. Det kan ha att göra med att prästen stod och sa att han är borta och vi kommer aldrig att se honom igen. Jag hade suttit och väntat på att Adam skulle komma in och hålla mig i handen och trösta mig, men det hände aldrig. Jag kan fortfarande inte förstå att det är sant.. =/

När jag kom hem sen så satt Sandra och bälgade i sig vin, och tyckte att jag skulle göra henne sällskap.


Sen körde kära mor upp oss på Boggberget där vi skulle se Scotts spela. Vi tog med oss en flaska vin att svepa innan vi gick in. ;)


Knäppte tyvärr inga kort därinne dock, av nån mysko anledning... Jag dansade med syrran, sen dansade vi med nå killar som jag inte minns namnet på. Sen träffade vi ett par kollegor till mumun som bjöd oss på öl och cigg. Sen var det en kille som ville gifta sig med mig och försökte pussa mig hela tiden, trots att jag sa att jag har pojkvän. ^^ Sandra räddade mig därifrån tack och lov. Sen satt vi med nå killar och diskuterade, även dem bjöd oss på öl. Träffade också Emelie och Freddan och några till.

Sandra spatserade in i Scottsbussen och krävde att få låna en telefon. De å sin sida krävde att få veta om Sandra var kåt. Det var hon inte. Inte ens när vem det nu var satt i kalsonger. xD
Tog oss hem framåt 4-5 på morgonen tack vara Freddans kompis.

På lördagen åkte vi till Åsen, bilder på det kommer så fort jag har räknat ut hur man tömmer mobilen på bilder utan sladd.. så vi väntar med att berätta om det. Jag kan säga att det handlar om tupplurar, overaller och målarfärg...

På söndagskvällen satt jag, Sandra och Amanda och spelade poker och drack vin. Det slutade oavgjort för allihop. ^^


På måndagen åkte vi till Mora för att jag skulle till tandis, sandra till doktorn och Tilda på donken. Hon hade nån gratisgrej.
Köpte presenter till Tilda också eftersom hon fyllde 4 i onsdags. Det blev ett picknick set, vägkritor och vattenballonger.
Tilda fick sitta i skuffen i de nyinstallerade baksätena. Alla får inte plats i bilen nämligen. ^^


Sen for vi hem. Jag spelade sims.


Sen gick vi en promenad, jag, Sandra och Amanda. Vi plockade blommor till Morfars grav. Amanda lekte domino och sen offrades Sandra till Gud.


På tisdagen tog vi en promenad till. Vi gick till lekparken med barnen. =) Vi såg ut som en skolklass.. alla mammas barn utom Andreas. xD


På kvällen blev det mer vindrickande. Jag, Amanda, Sandra och Peter. Sen åkte vi med Emelie en stund på byn, innan vi hamnade hemma hos Martin där vi också blev ett tag. Sen skulle vi tanka, men Peters 20lappar fungerade inte, så vi bytte med killarna i bilen bredvid. =D


På onsdagen fyllde Tilda år. Så vi firade henne. Även om man kanske var lite bakis.. =)Hemma!

Ja det blev en lång vistelse i Älvdalen. Men nu är jag hemma igen! Mer kommer imorgon. God natt!

--

Update: Nån som kommer ihåg när jag skrev om min och Davids sjukdom? Han fick nyss ett nyhetsbrev från enkrona.se och nu sitter han och tittar. Undrar om det blir en brödrost till? Två är väl ändå för lite? Själv fick jag mail från D7, men avstod från att titta. Jag vet nämligen att jag kommer att köpa nåt då. ;)

Älvdalen

Japp, om en halvtimme så sätter jag mig på bussen och åker till Älvdalen. Där, kära vänner, kommer jag inte att ha något internet. Jag kommer att vara helt avskuren från omvärlden tills på måndag, möjligen onsdag, möjligen nästa söndag. 

<3

Jag tycker inte om att vara ensam, jag tänker för mycket. Det är så meningslöst, så orättvist att du togs ifrån oss!
Jag läste den andra artikeln först nu, att se ditt namn i tidningen fick allting att kännas verkligt. 

Jag har fram tills nu nästan trott att det är ett misstag, att du kommer att komma hem och skratta åt oss för att vi trodde att du var borta. Men du är ju borta!
Här är artikeln: http://www.dt.se/nyheter/mora/article434623.ece

Jag har drömt om dig flera gånger den senaste veckan. Det känns så fruktansvärt att vakna när jag vet att du aldrig kommer att göra det!


Saknar dig Adam. <3

I am still alone, turn into stone,
Where did you go, what did you find?
Where did all this come to an end?

Carry me, embrace me,
What all we now lose,
This is not true
Carry me

Do you see me, do you see me?
As I see you, so many tears in me have fallen
so many steps, I have been crawling

Bra egenskaper

När någon ber mig att beskriva mig själv och mina positiva egenskaper och vad jag är bra på, så blir jag alltid helt ställd. Sen funderar jag. Vad är jag bra på? Jag är bra på att påbörja projekt och sedan låta dem ligga. Men det tror jag de flesta klarar av. Jag kan spela sailor moon på keyboard, men det är inte heller något att skryta om.

De flesta har iallafall en grej som de kan säga att "det här är jag bra på", men jag kan faktiskt inte komma på någon sådan! Jag är inge vidare bra flickvän, jag är ingen speciell syster och jag är sannerligen ingen bra dotter eller kompis.

Men igår slog det mig. Jag har ett exeptionellt bra minne! Det är inte fotografiskt precis, men om jag ska komma ihåg något jag har läst så ser jag sidan framför mig och läser den igen. Men även det tror jag att många gör.

Det som är så extraordinärt med mitt minne är att jag kommer ihåg oviktiga saker, sånt som jag verkligen inte behöver komma ihåg. Som tex. folks andranamn, folk jag inte känners födelsedagar, rörmokares namn och folks namnsdagar. Mina adresser som jag har bott på och andras adresser som de har bott på. Jag kan fortfarande mammas superlånga inloggningsnummer när vi hade modem för 8 år sedan.

Är inte det något att skryta om så vet inte jag!

Feber?

Jag börjar tro att alla jag känner har nån konstig feber som smittar av sig på allt och alla runtomkring. Är de inte gravid så har de nyss fött barn, är de inte giftförlovar de sig.

Vad händer? Är världen på väg att gå under? Eller har alla helt plötsligt träffat Mr Right

Kärlek i smyg ;)


Ja är det inte fint med kärlek i smyg? ;)
Edit: (För ev. känsliga läsare vill jag berätta att jag faktiskt inte tar på nånting därinne)

Klant...

Vadå, jag är oskyldig till allt jag har gjort!

Vad är det för vitt på hans huvud?


Kan nån gissa vad han har på huvudet?

Fat and flat

Antingen så är man överviktig med stora boobs.

Eller så är man smal med små boobs.


Själv är jag superfett överviktig med små boobs.

Varför kan man inte få vara smal med stora boobs??

Livet är allt bra orättvist.

Nigel


Det här är vår nya vän Nigel. Han är en mördarsnigel och är inte väldresserad, vi sa åt honom att stanna där medan vi åt lite men när vi kom ut så var han borta...

Sveriges Nationaldag


Såna här muggar drack vi ur på nationaldagen btw. Visst firar vi Sverige bra??

Kärlek


Det här är äkta kärlek det! Mannen låser in sig och frun får inte komma in. Det är btw inte deras hus.

Het fot!


Jag skulle skoja lite med syrran som prompt skulle ha sin fot bredvid mitt huvud i bilen.. så jag satte eld på foten. Jag såg en gigantisk flamma som började sprida sig över foten! Så jag skyndade mig att blåsa ut elden.. xD


England


David tror att han är i England. Och om han tror det så är det så, så let's köra på fel sida av vägen! ;)

Malepurse


Nu för tiden så är det modernt med handväskor för män... har jag sagt det?

Örebro

Det har blivit dåligt med bloggande några dagar, men det kan bero på att jag har varit i Örebro och firat min låtsasmamma som fyllde 40. =)

Jag och David åkte till Älvdalen i torsdags för att sedan gå på Toves student på fredagen och sen efter det ta med Tove, Sandra och Andreas och åka till Örebro. Tack vare gpsen så var det inte alltför svårt att hitta dit. Men blondinernas ändtarmsgaser var svårare att stå ut med... 
Kom fram på fredagkvällen och tog det lugnt. Käkade lite smörgåstårta, hälsade på Sussis släkt och fixade i ordning friggeboden som vi skulle sova i. 

På lördagen var vi nere vid Hjälmaren för att bada. Det var mulet och det blåste och det var egentligen inte alls dags för årets första dopp i en sjö kan man lugnt säga! 

Efter det så fick alla typ nå ryck och började göra kullerbyttor och yoga-stuff.. xD

Sen lekte vi indaner; jag, David, Sandra, Kerstin, Amanda och Andreas. Ja, och så Kristoffer och William förstås. Men sen ville vi inte leka mer, vi ville åka till Örebro. Stan alltså, stugan är i Slyte. Då blev indianerna galna och sprang efter bilen! =O

I Örebro åkte vi runt en stund, men det regnade så hemskt så vi ville inte kliva ur bilen.. ^^ For på donken iallafall. 
Sen hade vi lite svårt att hitta hem igen, men vi fixade det ;)

När vi kom fram så var det bara att göra sig i ordning, då hade 40 årsfesten börjat. Vi åt mat, gick tipspromenad och drack. Lekte nån lek också när Sussi var utklädd.. xD Amanda läste upp gåtor som Sussi fick lov att svara på. Om hon svarade rätt så fick hon en sup av Andreas och David tutade i en tuta. Sen fick Sussi skälla på nån för att få en present. ;)
En av frågorna på tipspromenaden löd: "På hur många plaster har Susanne bott?" Haha det var skoj ;)

På söndagen var alla hyfsat bakis, så det blev lugnt. Vi åt en massa saker typ. xD Sen lekte vi lite med brorsorna innan det blev dags att åka hem.
Blondinerna i baksätet lekte "gissa fisen", hade spottkrig och tyckte det var skoj att leka "gissa vem?!" med david. ;)

Vi tog också en liten omväg utan att berätta det för blondinerna. Vi for till Värmland en sväng ;) Var in på coop och käkade på en pizzeria.


Sen for vi hem till Älvdalen. Sen var det bara för mig och David att plocka upp Larry och åka till Sveg, heta och vackra som vi var. =)Sandra älskar att åka bil!

Fast inte lika mycket som Reine. När han efter fredagskvällen skulle köra hem oss så tyckte han att det var en underbar idé att köra runt på byn några vändor innan vi som sagt for till Kåtilla för att titta på alla människor (som det då också som sagt inte finns). Sen for också till Östäng.


Vi sa hej då till Emelie och började köra.. sen ringde hon och sa att min telefon var kvar där, så vi vände. Emelie kände sig så hemskt ensam så hon skuttade in i bilen utan att stänga sin dörr och utan sina skor och följde med på vår roadtrip. ;)

Som sagt; kolla vad roligt Sandra tyckte att det var!


"Jag vet var din postlåda bor..."


Skogstroll

När jag och Sandra skulle leta efter Emelies hus i fredags så hade vi ingen aning om vart vi skulle gå och Emelies vägvisningar gjorde så att vi hamnade i skogen. Vi gissade först på att det här huset var där hon bodde:Men det var visst ett elhus av nåt slag. xD Sandra tyckte det var en bra idé att dra ut lite alkohol ur kroppen innan vi kom fram, sen stod hon och grät över det. Eller ja, hennes ögon gjorde det iallafall. xD

Das helg

Roade mig med att hänga hos Emelie från klockan 2 ungefär. På lördagsnatten/söndagsmorgon. Där var också Annso, Reine och Malin. Malin låg förstås och sov, men ändå. Hon var där iaf. Sen kom Erik lite senare också, Annso och Malin for hem.

Vi spelade guitar hero och lekte i lekparken när solen gått upp. Ja, det där har ni redan läst lite längre ner i denna blogg. Så behöver väl egentligen bara lägga upp lite bilder. Sen kan jag tala om för er att jag har blonderat mig, chockerande nog för vissa. Det blev även orange längst ner i håret, men det hade jag räknat med. Inte att fem förpackningar senare så är det fortfarande samma färg, men ändå. Det är smällar man får ta. xD Slänger med ett par bilder på den underbara tårtan som jag bakade till mamma också. ^^


Dom här bilderna vet jag inte varför jag la in. Men sandra ska på bal och Andreas på konfirmation. =)
--Sådär, det var väl en bra sammanfattning av lördagsnatten/söndagsmorgonen? ;)
Första ölen intogs klockan 2 på natten och sista groggen intogs halv 11 ungefär på söndagsmorgonen.. ^^

Fan...

Jag sover för lite nuförtiden.. vaknade innan 8 igår och kunde inte somna om.. =/ Har blivit dunderförkyld med täppt näsa och kliande hals. Hemsk huvudvärk, nysningar och hosta. Blä. Ingen mening att ligga vaken i sängen precis, tankarna bara vandrar sig tillbaka till dig. Varje dag, varje minut. En hastig tanke eller en lång grubblande fundering. Varför?

Vad jag än sysslar med så håller det bara sorgen borta för stunden. Direkt det blir lugnt igen så kommer tankarna. Tårarna må vara slut på utsidan, men på natten släpps de fria igen.  Uppsala. Där ligger du. Kall, utan puls, inga andetag. Jag brukade lyssna på din puls för att jämföra med Johans, kommer du ihåg det?

Jag drömde om dig inatt. Du var min sista tanke innan jag somnade, vaknade imorse och trodde att det var du som hade lagt dig i min säng av nån konstig anledning. Tittade mig omkring och undrade var jag var. Sen upptäckte jag att det var David som låg där, jag var hemma och blev väldigt lättad över det, innan jag kom på att du finns ju inte mer! Snälla Adam, ring mig och säg att det är ett missförstånd!


David håller mig sysselsatt så jag blir distraherad från tankarna. Men inte nu, nu är jag ensam. Hur länge ska man sörja? Hur länge gör det ont? Jag har inte ens fattat det klokt, det är så otroligt ofattbart! Hur kommer det att kännas när det sjunker in?

Fått bilderna från extrafilm.se nu. Så sitter och tittar igenom bilderna i mitt fotoalbum. Upptäckte bilder som jag hade glömt att jag hade, sommaren 2007. Adam, Annso och Johan - Bästa och roligaste sommaren i mitt liv! <3

Så ska man iväg och fira Sussi i helgen. Det känns fel att fira, det känns fel att vara glad. Men man kan inte stoppa hela sitt liv, då blir man tokig...

"Lev varje dag som om det vore den sista". Det var ditt motto, det sa du till mig förra veckan. Hoppas du lydde ditt eget råd. Du sa alltid att när du lämnar den här världen så ska det vara med stora rubriker, och det blev det också. Adam! När jag ringde dig för att sälja pensionsskitet med efterlevandeskyddet så sa du "Men jag ska inte dö än, jag ska inte dö innan jag är 75" Du ljög för mig!!!

Måste sätta mina tankar på annat spår nu, så ska lägga in bilderna i albumet. Sen ska jag väl lägga in lite bilder här från helgen I guess.

Mors dag

Igår var det mors dag. Jag började förbereda den dagen i lördags genom att smygåka till affären och köpa grejer + blommor. På kvällen åkte mamma och Tommy till Boggberg där Larz Kristerz hade gratis spelning för att tacka älvdalingarna för deras stöd i dansbandskampen. Blä på dem.

Iallafall. Jag var barnvakt. Alicia fick lägga Tilda och Andreas fick hjälpa mig lägga Tim. Sen bakade jag tårta mitt i natten som jag sedan gömde i Sandras hus.

Vid 1 kom mamma och Tommy hem, vi kan väl säga att dom gick och la sig direkt. Det låter bäst så. ^^
EDIT: David sa att det där kan misstolkas, jag menade att det låter bättre att dom gick och la sig direkt än ifall jag skriver att dom skulle dricka mer, Tommy that is ^^

Själv knäckte man en öl och promenerade iväg till Emelie där Annso, Malin och Reine också var. Så vi satt där och drack, och så kom Erik också. Han bjöd på sprit och så spelade vi guitar hero, som vi alla vet att jag suger på. ^^

Sen for annso och malin hem. Vi gick ut i lekparken i solen och lekte lite, och när klockan började bli 8 på morgonen så traskade vi hem till mig där jag gick in med tårta och blommor till mamma på sängen. =) "Grattis på mors dag, jag är full och ska ta mig en jävel till" ungefär.

Sen gick vi ner på byn och köpte cigg och sen hem till Emelie och drack lite mer. Sen kom Tommy och hämtade mig, jag åt smörgåstårta och duschade. Sen somnade jag på soffan när vi kollade på film. Sen  var det inte så mycket mer.

Jo Adam förstås. Men igår kunde jag verkligen inte fatta att det var sant. Nu har jag slut på tårar och vet inte riktigt vad jag ska tro längre...

R.I.P Adam Kolping

Det känns så overkligt. Hur kan det ha fått hända? Det är sånt som händer andra, men aldrig en själv eller någon man känner. Det går inte en minut utan att jag tänker på det, ständigt återgår tankarna till honom. Vetskapen om att när jag satt i lekparken med Reine, Erik och Emelie, så gick samtidigt hans lägenhet upp i rök medan han sov. Den tanken stör mig! Jag tänker på allt vi har gjort, på allt vi har gått igenom. Alla småtjafs som inte betyder något längre. På sista gången vi pratade, hur jag grälade på honom för en liten skitsak.

Varför? Du skulle ju hälsa på mig i Sveg! Vi skulle ju samla gänget och gå och bowla! Nu är gänget splittrat för alltid. Jag, Johan, Ann-Sofie och Adam. "Var vill du ha stocken Greta?"

Johan ringde mig imorse. Vi förstår det inte någon av oss. Jag tänker på allt det roliga vi har gjort, för att som Johan sa, försöka tänka ljust och positivt. När vi var i stugan och fiskade och drack öl. När vi åkte till Särna bara för att vi hade tråkigt och sen till Idre. Vi bowlade, badade, fiskade och spelade kort. Men när jag tänker på det så tänker jag också på att vi kommer aldrig att göra det igen. Du kommer aldrig mer att fiska, bowla, bada eller spela kort.


Jag har inte fattat det än, det har inte gått in i mitt huvud. Jag önskar bara att du ska ringa och säga att det inte var du, du lever och mår bra. 26 år för helvete! Du var ju menad att bli mycket äldre än så!Om 18 dagar skulle du fylla 27. Knappt torr bakom öronen än, och så händer det här. Det sista jag sa till dig var att du är en barnslig mytoman med minnesförlust och schizofreni. Det kommer jag att lida av för resten av mitt liv. Du är borta, jag får aldrig någon chans att ta tillbaka mina ord!

Jag har nog inte fattat det än. Senast förra veckan så pratade han om att gifta sig och skaffa barn. Det får en att tänka till lite, man har inte så obegränsat med tid som man kanske tror. Man kan kanske inte vänta med allt, man vet ju aldrig när det är försent! =/

31 maj kommer hädanefter att vara Adams Day, yes in deed.

Adam Kolping
*820618
+090531

Vila i frid min älskade vän
förhoppningsvis ses vi snart igen


RSS 2.0
Matbloggstoppen