Likkans Residens

Förlovad =)

Publicerad 2009-07-29 13:41:51 i Likkans tankar,

Ja det är vad jag är nu. =)

Igår på dagen så åkte vi till Arctura (eller vad det hette), ett jättehögt torn som vi gick upp i. Det var skitläskigt däruppe! Larry såg ut som en leksaksbil. xD


Efter det så for vi och käkade mjukglass, och sen gick vi lite längs vattnet typ. Mysigt. ;)
Haha, vi blev även stoppade av nån tjej som ville ta kort på oss, och så tävlade vi i "dagens kärlekspar". Vi vann dock inte... inte så konstigt, vi såg nog mer förvånade ut än kära! Precis som David blev förvånad över sin glass...?


Sen for vi hem och tog ett glas öl. Sen åkte vi taxi ner till mar.. äh, det hette nåt på ma. en restaurang iallafall, riktigt fin och mysig vid vattnet. =)

Jag beställde majskyckling med en massa bönor och linser, som var jättegod. David beställde Entrecote eller vad det heter, också ätligt.  Innan maten kom så fick vi ett varsitt vattenglas och en fördrink som David hade beställt åt oss, baileys =D

Sen fick vi en korg med bröd också, med nå kikärtsvitlöksröra. Det var gott minsann!
Sen kom maten även, den var jättegod. Till maten drack vi rött vin. Mitt i maten så ploppade David upp ringarna, jag blev å så överraskad (A) ;) Det var ju inte jag som valde dem eller så eller ;)
Våra vattenglas blev ständigt påfyllda, inte coolt med tanke på min tvångstanke om att dricka upp mitt glas hela tiden.. de försökte få oss att drunkna tror jag!

Efter maten så gick vi bort till nån krog som ligger vid vattnet, eller ja, öltält kanske mer liknande. David köpte en öl till sig, och en Ouze (?) till mig. Stod vid vattnet en stund, det var mysigt. Sen tog vi en taxi hem igen och satt i trädgården med lite öl och musik och pratade. Även det var mysigt.

Han kan vara romantisk ibland, om han vill. ;) Även om han hellre lägger blommor på min grav än att ge dem till mig när jag lever...

Ett år <3

Publicerad 2009-07-28 13:04:42 i Våra månadsdagar,

Idag är det min och Davids ettårsdag. Vi lär väl överträffa halvårsdagen, men det blir väl nästan automatiskt eftersom David inte behöver åka iväg och jobba ikväll.. ;) Det är iallafall en riktigt romantisk dag, sådeså! ;)

Love you bejjb <3

Edit: Yes we did, vi förlovade oss nämligen! :D På världens bästa dejt :P

Fransyska

Publicerad 2009-07-27 21:23:48 i Likkans tankar,

I lördags var Emelie och Reine här. Vi for på ica och handlade kött, sen grillade vi i köket och.. satt vid köksbordet! Igen! Andra gången på en enda vecka! Det är oftare än vad vi nånsin har använt köksbordet. Faktiskt, det är de enda två gångerna vi har använt köksbordet... xD

Efter det så spelade vi "lika par leka bäst" och guitar hero.

Hursomhelst... när vi var på ica och handlade så såg jag något förskräckligt. En köttbit som det stod fransyska på! Stackars fransyskan, hon kom säkert från Frankrike med fredliga avsikter och hamnade istället i köttkvarnen. Fransmännen var dock slut.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela