Likkans Residens

Hmm

Publicerad 2009-01-31 05:33:07 i Likkans tankar,

Men hur är det meningen att man ska klara av att sluta röka, pulverdiet OCH spara ut naglarna samtidigt? Är det verkligen möjligt? Nå, är det? Speciellt med tanke på min brist på viljestyrka? Hmm...

Ja, jag måste säga att jag har svårt att leva i nuet. Jag tänker hela tiden på hur det var förr. Hur det var när jag var med.. hur ska jag uttrycka mig? Ex? Kanske. Hur det har varit för andra. Hela tiden, varje dag nuförtiden, så ser jag tillbaka på vad jag gjorde för exakt ett år sen, två år sen...

Och ja, jag blir väldigt sentimental av många saker. Nutrilett får mig att tänka på Västäng när jag gick i åttan. Denver the last dinasour får mig att tänka tillbaka på när jag bodde med pappa i Blyberg.
Då börjar jag även tänka på när jag gick i sexan på Gotland.
En ond cirkel som jag tydligen inte kan ta mig ur. Det sög ju röv.. =P

Jag är en man.

Publicerad 2009-01-30 19:23:37 i Likkans tankar,

Jag har hört att man ska konfrontera sina problem och försöka lösa dom. Men om jag har nåt problem med någon så låtsas jag hellre att problemet inte finns och låtsas som ingenting. Därför är jag en man.
Skål på er  folket.

Älvdalen - Treriket

Publicerad 2009-01-30 14:50:26 i Grejs,

Idag har jag sökt jobb på Ica igen. Dom anställer inte folk, men man kan väl skicka intresseanmälan ändå.

Sen har jag kollat på Älvdalens hemsida och lärt mig nåt nytt! Jag har ju alltid vetat att Älvdalens kommun kallas "treriket", men nu fick jag lära mig att Älvdalen är Älvriket, Särna är Skogsriket och Idre är Fjällriket.
Jag ville bara tala om det.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela