Likkans Residens

Låt inte glöden falna!

Publicerad 2009-12-20 21:03:50 i Likkans tankar,

Jag tycker att Brutala Bloggen har en poäng idag! Jag började tänka litegrann faktiskt.

Så nu tycker jag att alla som lever i ett parförhållande ska ställa sig frågan: "Vad gör jag för att förbättra förhållandet? Vad gör jag för att han/hon ska vara glad? Vad bidrar jag med för att hålla förhållandet vid liv? Och gör jag något som försämrar förhållandet?" Ställ er dom frågorna och diskutera sedan (om ni vill) med varandra! Eller så kanske nån kommer på att "Aj då, jag kanske skulle kunna göra det här bättre.." Hur som helst, det var en trevlig (eller kanske inte) rannsakning av en själv.Och btw.. om nån undrar varför jag inte lägger upp nå bilder nuförtiden så är det för att datorn är på service som sagt. Och tydligen fungerar inte usb grejen på den här datorn..

Tomtegröt

Publicerad 2009-12-20 18:36:33 i Likkans tankar,

Varför tar folk för givet att man ska ha kanel och socker på risgrynsgröten? Jag äter risgrynsgröt kanske tre gånger per år, och det är runt jul. Då ska den ätas på vad jag tycker är godast sätt; Med sirap på! Så nu ska jag äta det!

Fartfylld fredag?

Publicerad 2009-12-19 14:11:14 i Likkans tankar,

Angående förra inlägget...

David borstade tänderna två gånger efter frukosten, sen skulle vi fara och handla. Då började han borsta tänderna igen och så sa han: "Men vänta nu.. har jag inte borstat tänderna redan? Man kan väl inte borsta tänderna hela dagen!" Och jag tyckte det lät så roligt ^^


Sen skulle vi kolla film på voddler, och då är det ju alltid reklam i 5 minuter innan filmen börjar. Siba, Hemtex osv. Alltid samma reklamsnuttar. Så vi kollade på reklamen, sen skulle filmen börja men då skickades vi tillbaka till menyn! Så vi försökte igen, och då fick vi lov att se reklamen igen. Men samma sak hände! Så vi valde en annan film och kollade reklamen IGEN. Sen när den filmen började så tyckte vi att den sög efter 2 minuter så vi stängde av och valde en annan och fick alltså se reklamen ännu en gång. Men sen kollade vi faktiskt på film ;)


Alltså; David borstade tänderna hela dagen och sen spenderade vi hela kvällen med att titta på reklam. ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela