Likkans Residens

Jaja..

Publicerad 2009-04-29 13:39:15 i Likkans tankar,

Ja jag vet att jag sa att jag skulle skriva om påsken, men jag har inte tid. Kolla på Davids blogg istället om du är intresserad av vad jag  gjorde i påskas. xD

Annars var jag som sagt på arbetsintervju igår, det gick bra. Förutom att jag glömde berätta en massa saker och glömde fråga en massa saker. Annars har jag faktiskt börjat tycka att jag trivs på det jobb som jag håller på med nu. Så det är positivt iallafall.

Nu har jag alltså varit ihop med David i hela 9 månader, det känns inte som att det har gått så lång tid! Har börjat fundera lite smått på vad vi ska hitta på på vår ettårsdag i sommar, har hittat en hel del roliga tips HÄR på Egoinas blogg.

Jag hoppas iallafall att vi är på Gotland då, då kan man ju alltid åka till Klintsbro. För det var ju där vi var den kvällen vi blev tillsammans. =) Ajja.

Nu ska jag gå iväg till jobbet iallafall, ärums sä.

Fine!

Publicerad 2009-04-28 11:43:14 i Likkans tankar,

Nädu, jag är inte så aktiv nu förtiden. Tappade lusten för ett tag sedan när min.. nej justja, jag får inte skriva vem, så vi kallar honom Person. Ja, Person talade om för mig att det finns "folk" som tycker att jag hänger ut Person, så jag släpper det här med att skriva som jag vill och återgår till vanligt bloggande. Tråkigt måste jag säga, jag tyckte det var himla roligt.

Kanske kommer nåt annorlunda inlägg i framtiden. Nu ska jag skriva om i Påskas.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela