Jaja..

Ja jag vet att jag sa att jag skulle skriva om påsken, men jag har inte tid. Kolla på Davids blogg istället om du är intresserad av vad jag  gjorde i påskas. xD

Annars var jag som sagt på arbetsintervju igår, det gick bra. Förutom att jag glömde berätta en massa saker och glömde fråga en massa saker. Annars har jag faktiskt börjat tycka att jag trivs på det jobb som jag håller på med nu. Så det är positivt iallafall.

Nu har jag alltså varit ihop med David i hela 9 månader, det känns inte som att det har gått så lång tid! Har börjat fundera lite smått på vad vi ska hitta på på vår ettårsdag i sommar, har hittat en hel del roliga tips HÄR på Egoinas blogg.

Jag hoppas iallafall att vi är på Gotland då, då kan man ju alltid åka till Klintsbro. För det var ju där vi var den kvällen vi blev tillsammans. =) Ajja.

Nu ska jag gå iväg till jobbet iallafall, ärums sä.

9 månader <3

9 månader idag älskling <3

Älskar dig mer idag än igår, men inte lika mycket som imorgon!


Fine!

Nädu, jag är inte så aktiv nu förtiden. Tappade lusten för ett tag sedan när min.. nej justja, jag får inte skriva vem, så vi kallar honom Person. Ja, Person talade om för mig att det finns "folk" som tycker att jag hänger ut Person, så jag släpper det här med att skriva som jag vill och återgår till vanligt bloggande. Tråkigt måste jag säga, jag tyckte det var himla roligt.

Kanske kommer nåt annorlunda inlägg i framtiden. Nu ska jag skriva om i Påskas.

Det sög ju.

Jag vill bara säga att jag har faktiskt världens bästa pojkvän, och hade jag inte haft det så hade jag inte vågat skriva att jag har en idiot till pojkvän.

Tog bort det inlägget för länge sen, ja, men det spelar ingen roll. Det handlade om att han beskyllde mig för att han rev ner min drake så att den gick sönder.

Han är iallafall himla söt och gullig, utan honom skulle jag inte kunna vara den jag är nu. Och jag är faktiskt ganska nöjd med den jag är. Shit vilken hicka jag har.

Ajja, har varit hemma hos Nina ikväll iallafall. Det var faktiskt himla skoj, speciellt eftersom jag inte sett Nina på evigheter! David var så snäll och skjutsade mig, eftersom han vet hur mycket Nina betyder för mig. Jag är så himla tacksam för att jag har en sån jävla underbar älskling som jag har!

Du och jag forever Bejjb <3

Ge fan i det då!

Om nån tycker att jag hänger ut någon i min blogg (Inte personen/erna som jag skriver om), så får väl de personerna ge fan i att läsa min blogg helt enkelt.

Jag tvingar inte nån att läsa, och att höra klagomål ifrån en tredje part är bara irriterande. Jag skriver om precis vad jag vill, och tar nån illa upp för att jag skriver om nån som nån känner så får han/hon tala om det för mig helt enkelt. Och sen sluta läsa min blogg. Suck.

Förresten kanske jag ska tala om att jag överdriver en hel del i mina inlägg nuförtiden, eftersom jag är så otroligt utråkad...

Borde jag sätta upp en varningstext som berättar att innehållet i bloggen kan vara stötande? Det är ju bara överkänsliga personer som tycker att det, så återigen; sluta läs!

Maj 19.00

Som jag skrev HÄR. Nu vet jag vad som händer i Maj klockan 19.00. Jorden kommer att svämmas över! Jag insåg det nyss när jag satt på balkongen och upptäckte en massa fiskmåsar. Här finns inget vatten, och måsarna äter väl fisk? Oh yes, så nu vet ni det folk. Jorden går under i Maj, nån gång klockan 19.00.Smyger in med en länk till en artikel på Expressen också. Det är en tjej som födde barn på 10 minuter, och varken hon eller pojkvännen visste ens att hon var gravid xD Läs mer HÄR

En hostvodka tack

I Älvdalen går man in genom en dörr, sen därinne har man två val: Gå åt höger eller vänster. Går man igenom dörren till höger kommer man till apoteket. Går man igenom dörren till vänster så kommer man till systembolaget.

Idag skulle min iq befriade fiskmås till lillasyster gå till apoteket och hämta hostmedicin, men hon var så inne i sina tankar (sin telefon med andra ord) så hon tänkte sig inte för, utan gick in på bolaget, tog en kölapp och satte sig.

Sandra insåg snart sitt misstag, skuttade upp ur stolen, slängde ifrån sig lappen och sprang illröd ut därifrån med de alkoholiserade kundernas gapskratt i ryggen.

Vet inte syrran att Whiskey fungerar alldeles utmärkt för förkylningar?Halebop

Jag brukar alltid fylla på min telefon via internet, men idag råkade jag ta ut alla mina (alla 200) pengar, dum som jag är. Tänkte nämligen fylla på med en femtilapp, det kan man tydligen inte på Sibylla. Jag gick in iallafall.

Jag: Har du halebop?
Kassakillen: Japp, hurså?
Jag: Va? Men har du halebop?
Kassakillen: Ja, vill du låna min telefon?
Jag: Nej, jag vill använda min!
Kassakillen: Jaså, jaha! Vill du ha mitt nummer?
Jag (frustrerad): Nej, asså, jag vill fylla på min telefon!
Kassakillen: Jahaa.. how much?
Jag: 50 om det går
Kassakillen: Nej det går inte
Jag: Nehej, då tar vi 100! *Vinkar farväl av mina pengar*
Kassakillen:
500? Okejokej!
Jag: NEEEJ!

Till slut fattade han att det var 100 jag menade. Och ja, han är inte svensk, han är ifrån Iran. Tror jag.

Besiktning och skattedeklaration

Jag och David satt nyss på Knuten och käkade. Jag var faktiskt fortfarande mätt efter morotarna och kavelgrisen, så jag orkade inte ens äta min tonfisksallad.. det sög ju!

Iallafall. Vi diskuterade deklarationen och hur många som fyller år i maj och hur mycket pengar det skulle gå åt denna månad. Sen diskuterade vi huruvida "Larry", bilen, skulle gå igenom besiktningen eller inte.

David: Jamen asså, det som deklarationen bryr sig om är ju alltså säkerheten, lamporna ska fungera, bälten bla bla
Jag: Hahahaha jaså?
David: Ja.. vadå?
Jag: Hahaha ja, bryr de sig verkligen om det?
David: Ja.. vadå.. Va?
Jag: Ja, bryr sig verkligen deklarationen om säkerheten på din bil?

Många tankar får inte plats i huvudet på en gång älskling.

Mögel?

Vet nån hur länge morotar håller sig fräscha? Inte för att jag är rädd för mögel, det skrapar jag bara av. Jag undrar bara om jag kommer att bli dålig nu när jag har ätit tre morotar till frukost, morötter som jag köpte för ca tre veckor sedan. Men morotar är ju egentligen inte en grönsak, det är ju rotfrukt. Eller? Det hörs ju på namnet: Morot. Morotar. Ajja. Sen åt jag en halv gurka som inköptes för en vecka sedan.

Kommer jag bli dålig nu?


Spännande!

Igår kväll när jag skulle sova så tittade jag på mitt sängbord som jag har haft i 5 år ungefär. På det ser jag att det står skrivet: "Maj 19.00". Nu är jag sjukt nyfiken! Vad händer i Maj klockan 19.00?? Vilken dag i Maj ska jag förvänta mig att nåt händer klockan 19.00? Ska jorden gå under? Blir det sommar då? Ska David göra slut? Vad händer???


Bloggtips

Jag vill tipsa om en blogg som är väldigt "rolig", vad han själv tror. Den kallas "viktiga kunskaper" och i den skriver han om Darth Vader, Carola, fula skor och frisyrer. Allting låter sarkastiskt och negativt. Jag följde faktiskt bloggen i början, men tröttnade på att han trackar ner på såna konstiga saker... läs själv och se vad du tycker: http://viktigakunskaper.blogg.se/

Grattis på födelsedagen Nina!

Grattis Nina på 20 årsdagen! =D Hoppas du får en kanondag!! <3


Haha

Jag skrev ju häromdagen om att jag förlorade en massa läsare bara för att jag skrev nåt personligt, negativt och tråkigt. Kom precis på att jag skriver egentligen alltid personliga, tråkiga saker, och när jag slutade med det för nån vecka sedan så förlorade jag också en massa läsare ^^

Det lär ju inte vara samma personer... de läsare jag hade förut måste ha varit extremt nyfikna på mitt liv endast.. men det är ju förståeligt, jag är så himla intressant. Det är alla arbetslösa människor utan liv.

Barn blir allt fetare

Det pratas väldigt mycket om att dagens barn blir fetare. Det gäller förresten inte bara barn. Sen klagar folk på familjer som ger sina stackars ovetande barn onyttig mat, och på så sätt bidrar till denna situation.

Det är en sak om man tar med barnen till Donken eller pizzerior eller andra ställen där det serveras flottig, onyttig mat. Men tydligen så klagar folk på att familjer hemma lagar onyttig mat till barnen också?

Men tänk på att familjer ofta inte har så mycket pengar, och som vi alla vet så är det som är nyttigt också väldigt dyrt. Så det blir helt enkelt så att barnen får äta euro shopper pizza och korv hemma, billiga popcorn och billig glass. För barn kan faktiskt inte överleva om de inte får sin sockerchock minst 5 dagar i veckan! Sådeså. ;)

"Död bebis försvunnen"

I aftonbladet idag kan man läsa om en baby som försvunnit, det upptäcktes alltså när han/hon/det skulle begravas. Alla är bestörta och undrar var kroppen egentligen tagit vägen.

Men det är väl inte så svårt att lista ut? Han har ju såklart blivit en Myling! Såna vill inte bli begravda.


Lociloci


Tänkte passa på att berätta att LociLoci är en bra tjänst där man kan kolla upp var pojk/flickvännen befinner sig (Eller vart syrran egentligen tog vägen när hon följde den där främlingen hem inatt och aldrig hörde av sig). ;)

Till sidan av här på min blogg kan ni se vart jag befinner mig just nu. Om nu någon skulle planera att mörda mig eller något sådant. ^^

Modererade bloggar

Störiga modererade bloggar... har de så för att de är rädda att få kritik, eller för att de är rädda för att andra ska se att dem har fått kritik?

Hursomhelst, jag återkommer oftast inte till modererade bloggar, jag tycker det känns irriterande när det kommer upp en ruta där det står att bloggaren måste godkänna kommentaren innan den syns... hur jobbigt är inte det? Det är nästan som folk som har gästlösenord på bilddagboken.

Har man inte bilddagboken för att man vill dela med sig av sina bilder? Om man ska ha lösenord så kan man väl lika gärna behålla bilderna på datorn. Dessutom, har man lösenord, så ska man inte snoka i andras bilder heller. För jag antar att de inte vill ha snokare själva.


Horton Sagaen..

Syrran har börjat spela in Våra bästa år på den danska kanalen, eftersom de ligger ett år före oss i Sverige. Jag hänger inte med så mycket längre egentligen, men jag vet att Marlena har fått minnesförlust och ska nu välja man; Roman, John eller Alex. Kate är också där och är kåt på John. Men jag hörde  hursomhelst Tove och syrran ropa:

Tove: Men hon kommer välja Alex, det är uppenbart!
Syrran: Ja men hon bestämmer sig aldrig vem hon ska ha, hon har velat i veckor!
T: Eller så väljer hon John ändå.
S: Eller Roman.
T: Äh, du ska se att hon väljer Kate.
Sen skrattade de rått åt hennes lustighet.

Huh? Kate är väl ändå den där kåta bruden som gör som alla andra, är ihop med alla? Äh, jag fattar inte. Sjuk jävla serie att sända i över 40 år....

Nä nu är jag faktiskt trött...

Många barn blire..

Ursäkta mitt bebisande, det här blir sista inlägget om fula barn, jag lovar. ;)

Tänkte göra ett sista försök att få barn med mig själv.. men icke. Det kommer inte att hända, tro mig. Inte bara för att det är omöjligt. Det stackars barnet skulle ha tagit livet av sig på stört!Och justja. Bara för att David älskar Angelina Jolie, så får han ett barn med henne. Han hatar däremot rödhåriga tjejer, så det blir ingen bra familj ;)Hahaha

Jag och Nina fick barn med en kändis (Nu är våra barn syskon!) Dom blev lika tycker jag, fast mitt blev lite fulare.. som vanligt.. hur ful är jag egentligen?? =O
Jensen Ackles

Nope.. jag ska inte ha barn med honom.. inte med mig själv eller David heller för den delen... jag ska fan bara ha barn med Nina! xD

Mig och jag:

Jag och Jensen Ackles:
Jag och David:


Jag och Nina:Haha

Oj då, jag förlorade visst en massa läsare genom att vara lite personlig och negativ. ^^ Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, det ska inte hända igen.

Grattis på namnsdagen Kakan

Kvinnonamnet Annika eller Annica kommer från lågtyska Anneke och Anneken, som är diminutiva former av Anna, det vill säga ungefär "lilla Anna".

Annika var ett modernt namn i Sverige på 1960- och 1970-talet men har sedan avtagit i popularitet. Den 31 december 2007 fanns det totalt 40 009 kvinnor folkbokförda i Sverige med namnet, varav 31 823 med det som tilltalsnamn/förstanamn. Det fanns 25 män med namnet, varav 4 med det som tilltalsnamn/förstanamn. År 2003 fick nn flickor namnet, varav 2 fick det som tilltalsnamn/förstanamn. Annika har placering 50 på de mest populära tjejnamnen i Sverige.

Namnsdag: 21 april

 

(Bild tagen på ut-och-in dagen, 22 maj 2007)


Älvdalen.. again..

Jag hade nåt roligt som jag ville skriva här som David sa häromdagen. Synd att jag inte kommer ihåg det. ^^

Iförrgår kom mamma, Sandra och Tove och släpade hem mig till Älvdalen. Hur mycket jag än bönade och bad dom att låta mig stanna hemma hos älskling, så fick jag inte det.

Så nu sitter jag här, känner mig stressad och allt möjligt, bara för att jag har en massa saker att göra hemma. Måste städa, måste vattna blommorna, måste tvätta. Till råga på allt så börjar utbildningen på måndag, och mamma tänker visst bryta sitt löfte om att köra hem mig på torsdag. Yay.

"Var hemma en vecka och slappa, ta det lugnt"
Yeah right! En fyraåring som springer runt och är galen och skriker, en 4 månadersbebis som ligger och skriker eller hamnar i famnen på en, en mamma som står och ropar att man ska komma och äta en massa saker och ett par syskon till som ropar att man ska se på tv. Ja, det är lugnt i Älvdalen. Allt jag vill är att få vara ifred på dagarna som jag är van vid.
 
Jag saknar David!
Dom har ingen rätt att slita mig ifrån honom när vi inte sovit ifrån varann på månader!

Avtändande erfarenheter

Topp tre lista, avtändande erfarenheter. ^^


1. En kille som jag träffade förr, en norsk, kunde inte svenska så bra i början. Han var kåt hela tiden så jag sa att han är en bock. Men tyvärr så trodde den stackars idioten att "Bock" betyder "kåt". Så när han kommer där smygandes på morgonen/dagen/kvällen/natten och försöker fast man inte har tid eller ork, så säger han: "Men jag är bock!"
Det resulterar i att jag asgarvar och är så avtänd som man kan.

2. En kille som jag dejtade ett tag, ville att jag skulle suga av honom. Jag var ganska ung och inte så inne på det där, så jag sa nej. Vad gjorde han då? Han drar fram Herr Penis och gör helikoptern i mitt ansikte samtidigt som han viskande ropar: "Suuug aaaav miiiig"!
Det är väl något avtändande...

3. En annan kille jag dejtade tyckte att han skulle lägga på ett "-is" på allt han sa. Tex.: "Vill du ha en mackis?" "Vill du ha en tomatis?" Så låg vi och kysstes i lugn och ro, kanske lite alkoholpåverkade. Då mumlar han: "Jag är kåtis." Och jag försöker att inte skratta. Så tar han min hand och säger: "Känn efter med handisen."
Vilket resulterade i att jag skrattade så jag höll på att dö, och rusade ut ur tältet. xD


Varför folk inte får läsa förrän det är klart

Hittade ännu ett inlägg på Egoinas blogg som beskriver samma "fobi" som jag har. Känns tryggt att veta att jag inte är den enda i världen som är sån!

Exakt det där har jag sagt till David och flera andra, att jag hatade att skriva saker i datorsalen i skolan eftersom läraren kommer och ska läsa över axeln. Hatar det! Jag slutar då genast att skriva och vänder mig om för att kolla så att hon inte läser. Sedan när hon gått så skriver jag igen, men jag kikar hela tiden över axeln för att se till så att ingen kollar på skärmen sålänge jag skriver.

När det sedan är färdigskrivet, ja då går det bra att läsa det. Det är ganska sjukt egentligen. xD

Jag säger faktiskt så till David: Kolla inte när jag skriver, man får inte se förrän det är klart!
Sjukt.

Please wait while we're making your baby... it shouldn't take more than 9 months.

Jag gick in på en sida för att se hur våra barn kommer att se ut. Det var inget lyckat resultat och vi måste tyvärr förbli barnlösa, älskling och jag! Se hur dina barn kommer att se ut HÄR.


Kukskalle

Mwahaha, jag har sån himla tråkig humor..

Gå in på hitta.se och googla på det här numret: 073-2560909
Jag tycker seriöst synd om stackaren med det namnet!

testaa

Följ min blogg med bloglovin

Yes, do that för jag är så himla intressant! ^^

Varm mellan benen?

David var hemma på lunch förut. Som vanligt står jag i hallen och pussar honom farväl, när han helt plötsligt sticker in sitt ben mellan mina ben.

David: Värm mig!
Jag: Va??
David: Värm mig med ditt kön!
Jag(Försöker peta bort honom): Hahaha, va?? Sluta, det låter äckligt!
David(Fortsätter att stoppa in sitt ben): Hahaha, värm mig med ditt kvinnliga kön!
Jag: Haha men sluta!
David: Värm mig med din fitta!
Jag: Nej usch, äckel! Inte det äckliga ordet!
David: Värm mig med din svulande svula! (eller vad han sa)
Jag: Vafan, det är inte ett ord!
David: Hahahaha
Jag: Sluta skratta åt dig själv. Det är inte roligt längre.
David: Hahahahaha joo det är det!
Jag: Nej, det är stört. Du är störd!
David: Hahahaha, jag skulle kunna ha sååå roligt med mig själv!


Poff

Jag tänkte göra min lunch för att sitta i solen på balkongen och äta (dricka) den. Så jag skakade shakern och öppnade den och POFF sa det, så hade jag pärongojs i ansiktet. Det är inte skönt för ögonen kan jag säga. Sen skulle jag öppna resten av den för att diska den, POFF sa det så flög locket ner på golvet, rullade en bit innan den med ett skutt hoppade ut från balkongen. Den ser jag nog aldrig mer.Inte ett moln på himlen idag! Jag har faktiskt varit duktig och varit på arbetsförmedlingen imorse. Satt där i 40 minuter utan att göra absolut nånting. Det var väl duktigt av mig!

Ge mat

Det pratas ju om att man ska skänka pengar till rädda barnen, men skulle dom inte bli lyckligare om dom fick mat? ^^
Imorgon bär det av till Älvdalen. Jag och David diskuterade igår att vi skulle skänka mamsen en peng till påskmaten, så idag tog jag upp det på msn igen:

LDA - Likk@n Den Allsmäktige säger (09:56):
 men du, vad sa vi då? ska vi sponsra mamma med nåt?
Bejj-Bejj säger (09:58):
 med mat eller vad menar du?
LDA - Likk@n Den Allsmäktige säger (09:59):
 va? ska vi ge mamma mat?

Haha ja, let's ge mamma mat! Då blir hon säkert glad! xD

HAHA!

Måste bara länka till det här inlägget på Egoinas blogg, det är så sjukt likt mig i köket så jag vet inte vad xD Speciellt det där sista. Det kan David intyga. ^^

Larvigt

Nu har jag slagit David i huvudet med en gurka. Den gick inte sönder och den sprutade inte vatten. Men den var hård, och det gjorde ont. ^^

Jag stod och glodde ut genom kikhålet i dörren i hopp om att få se min käre David komma uppför trappen så jag kunde fota honom genom hålet, men då ringde Nina så jag för göra det imorgon istället.

Samtalet började med ett sms: "Aaaah, öppnade en förpackning med sockerärtor och i det är det en LARV! =O fyfan"

Sedan ringde hon alltså:
Nina: Fattar du vad äckligt, en larv i sockerärtorna!
Jag: Haha ja, du åt larv! Jag hade tyckt synd om dig om jag inte hade varit så uttråkad.
Nina: Ja, jag åt säkert nå ägg!
Jag: Haha ja, och så kläcks dom i magen och så skiter du larver sen!
Nina: Ja, men det kanske är skönt?
Jag: Usch, vad äcklig du är! Haha
Nina: Vet du vad? Den är från Kenya! Jag läste på förpackningen att sockerärtorna kom från Kenya, så det är en NEGERMASK!


96% vatten

Igår så fick David för sig att han skulle kolla hur mycket vatten det egentligen var i en gurka. Detta efter att vi diskuterat vad jag har för mig var Egoinas inlägg om att en oliv har lika mycket näring som 3 km gurka.

David: Men då är det ju verkligen ingen mening alls med att äta gurka! Det är ju inte speciellt nyttigt.
Jag: Nej. Men det är en grön sak, och grönsaker är nyttiga.
David: Men det är ju bara vatten, då är det väl ingen grönsak?
Jag: Nej, men det är en GRÖN sak, och grönsaker är nyttiga!
David: Varför äter man gurka överhuvudtaget då?
Jag: För att dom smakar gott. (Det gör dom faktiskt!)

David kollar på internet och utbrister:

96% vatten! Det är ganska häftigt egentligen, det är så mycket vatten och ändå så är den så hård. Om man skulle slå någon i huvudet med en gurka så gör det ju ont. Alltså, jag har inte provat, men man känner ju att den är hård. Slår man någon i huvudet med en gurka så går den ju inte i bitar heller. Alltså, jag har faktiskt inte provat, men man kan ju tänka sig.

När David kommer hem så ska jag slå honom i huvudet med en gurka. Eller iallafall en halv.


Plantera popcorn

Förra fredagen så planterade jag popcorn. David älskar ju popcorn så mycket, så jag tänkte att om jag planterar några frön så kanske det ploppar upp några färdigpoppade popcorn. Besvikelsen var stor när jag två dagar senare upptäckte att det inte alls växte popcorn, det växte nånting grönt som jag nu måste komma ihåg att vattna.

Men man kan faktiskt se att dom blir längre för varje dag, ibland kan jag faktiskt kolla efter ett par timmar, och då har dom vuxit flera meter! Jag fick ju självklart lov att klippa av dom, så nu ser dom ut såhär:Ja, det är krokodilen Hubbe som sitter på tallriken

Jag känner en kompis...

Sitter och diskuterar viktnedgång med Nina på msn. ;)

LDA - Likk@n Den Allsmäktige säger (14:23):
 haha
 fan, jag fattar inte att jag körde med nutrilett förut, det smakar ju röv


Nina E säger (14:24):
 vad är det?

LDA - Likk@n Den Allsmäktige säger (14:24):
 men den där sörjan jag drack när jag bantade förra året
 testade naturdiet nu, det är mycket godare   fast om jag ska fuska med glass så är det kanske ingen bra verkan.. 


Nina E säger (14:25):

 aa justjaa
 heheh joodå
 jag vill oxå dricka sånt slask så det händer nå nångång


LDA - Likk@n Den Allsmäktige säger (14:27):
 haha
 så jävla fult med killar alltså, dom behöver bara tänka på att gå ner i vikt så gör dom det!


Nina E säger (14:28)
:
 eller hur!

LDA - Likk@n Den Allsmäktige säger (14:28):
 Min kompis pojkvän   råkade gå upp till ** medan min kompis  råkade gå upp till **, så då bestämde sig min kompis  och hennes pojkvän  att dom skulle köpa naturdiet (precis som jag, sjukt va?xD ), och innan dom ens hade börjat så hade min kompis kille  gått ner tre kg!

Nina E säger (14:29):
 hahahahahaha=D din tjejkompis där låter iaf jävligt snygg!!!=)

LDA - Likk@n Den Allsmäktige säger (14:30):
 haha, ja hon är jävligt het!

Nina E säger (14:30):
 =)
LDA - Likk@n Den Allsmäktige säger (14:30):
 och sugen på lakrits är hon också!

(Om nån inte fattade det, så körde jag med "min kompis" på skämt) ;)
Förresten är jag besviken. På kartongen på naturdietsaken med tex. ananassmak så är det en annansskiva med på glaskanten. Jag fick varken glaset eller ananasbiten.


Jag är ganska korkad
LDA - Likk@n Den Allsmäktige säger (15:16):
den där bebisen liknar mig på min bild!
 
Skrullan säger (15:18):
 tantebarnet mitt 

LDA - Likk@n Den Allsmäktige säger (15:18):
 tantebarn?? vad är det??

Skrullan säger (15:18):
 niese

LDA - Likk@n Den Allsmäktige säger (15:18):
 är det en gammal tant som har ploppat ut den där?
 hahahaha jahaaaa

Skrullan säger (15:19):
 skjønt du no ell.. jeg e tante t babyen 

LDA - Likk@n Den Allsmäktige säger (15:20):
 haha, jamen jag vänjer mig aldrig vid att norskar säger "tante" 

Skrullan säger (15:21):
   ka si dokker da?
LDA - Likk@n Den Allsmäktige säger (15:21):
 moster eller faster

(Här var jag verkligen korkad, jag menade ju självklart att tantebarn är syskonbarn)
Eller är det kusin? Nu har jag pratat runt mig själv, jag har faktiskt ingen aning. Det får man efter att ha varit ihop med en norsk i ett år för två år sedan, alla lärdomar försvinner!

Tusan!

Jag upptäckte just att Egoina har en fanclub på facebook, Egoinas Fanclub. Där står det ju klart och tydligt vad hon heter i både för och efternamn! Det sög ju, jag som har lagt ner så mycket tid på att ta reda på det.. xD

Men nu vet jag iallafall att jag hade hittat rätt namn, så jag tänker sitta här och vara stolt över mig ändå. Sådeså!

Egoina

Jag måste vara en blivande stalker. En sån där störd människa som är ett så stort fan att jag lägger ner alldeles för mycket tid på en människa som jag inte känner. Hamnade på Egoinas blogg för ett tag sedan, och för några dagar sedan bestämde jag mig för att ta reda på hennes riktiga namn. Vilket jag försökte ganska hårt med ett tag, googlade (hittade en intervju iallafall, dock utan namn), sökte på facebook och kollade även hennes mammas blogg (Där jag också har fastnat).

Igår bestämde jag mig för att läsa igenom hela Egoinas blogg (Som börjar i maj 2007 har jag för mig), just nu är jag på september 2007. Den enda ledtråden jag har är att namnet rimmar på Egoina, och också Vagina. Jag kunde inte alls komma på vad det kunde vara för namn! Förrän jag råkade få syn på vilken dag hon hade namnsdag, så jag kollade på kalender.se vad det var för namn den dagen. Det rimmade INTE på varesig Egoina eller vagina!  Men som den detektiv jag är så fick jag tag på det till slut ändå. Jag tänker inte skriva det här heller, finns ju folk som inte vill veta. Fast nu ångrar jag nästan att jag tog reda på det. Jag vet ju inte ens om jag har hittat rätt, men jag kan säga att andra bokstaven isåfall är E.

David klagar på mig också, han förstår inte varför jag sitter och lusläser en människas blogg. Speciellt när jag inte känner människan. Hahaha, men det är roligt. ^^

Så, är jag en stalker eller har jag bara inget liv?
Egoina kan känna sig hedrad, ett helt inlägg tillägnat endast henne!

Fan. Det är så dags att skaffa ett liv utanför datorn tror jag.

Naturdiet

Ja då kör vi igång, David och jag. I ett förhållande är det tydligen lag på att man ska gå upp i vikt, vi har tänkt bryta den lagen nu. Ja, vi har följt den hittills, men nu är det slut på det! Så nu börjar vi som så många andra med Naturdiet. David har päronsmak och jag har ananas. Spännande? Nope. Underbart gott? Nope! Det ser ut som kräk i två olika färger faktiskt.

David däremot verkar älska den nya dieten så mycket att han inte kan sluta prata om energiintag och kalorier. Han har även beställt fler bantningsgrejer på nån sida på internet. Japp, han älskar verkligen kräk med päronsmak.


Alla kan inte torka sig i arslet med tusenlappar

Nej, vi är väldigt ekonomiska min kära pojkvän och jag. Vi har köpt fint lambipapper i 2-pack, för sånt är ganska dyrt. Sen har vi euroshopper papper, som enligt David inte är så skönt att torka stjärten med. Mig gör det detsamma. Så jag har gjort en lapp som vi har satt ovanför lambipapperet:
 

Så lambipapperet är bara till för när David har gjort nr 2! När man kissar så får man använda euroshopper papperet helt enkelt. Alla har inte råd att torka sig med tusenlappar.


Dagen efter dagen efter

Är det bara jag som känner mig lite småseg dagen efter att man varit bakis? Det måste vara riktigt jobbigt att vara bakis eftersom jag får biverkningar dagen efter...

Men ingenting som inte Nuggets från Sibylla inte kan hjälpa! Min älskade pojkvän var så söt och köpte det till mig igår till lunch, sen köpte vi även bakislakrits och bakisfanta. Gårdagens middag bestod av popcorn. Nice.
Nu har jag förberett mig hela dagen på att städa, men jag hittar på ursäkter för att slippa hela tiden... Jag måste ju läsa en massa bloggar först, eller hur? Har satt igång diskmaskinen iallafall, den står just nu och tjuter och försöker imitera en trasig dammsugare.


Ja, det där är en pepparkaksburk. Den har stått där sen i julas. Men julen varar väl fram till påska?

Dags att köpa nya skor...

Vi kom på till slut var skorna kunde vara. Så igår åkte jag och David en bra bit in i skogen och började leta. Av nån underlig anledning så var dom stackarna nergrävda i snön! Så vi fick gräva upp dom och sedan fick dom följa med hem och torka på elementet.

Om jag på fyllan tycker att det är en utmärkt idé att gräva ner mina skor i skogen, så tror jag att mitt undermedvetna försöker tala om för mig att jag borde köpa nya skor. Hemfärden barfota var ingen höjdare heller precis, så jag tror att vi ska undvika såna här händelser i framtiden.


Försenat aprilskämt

Hahaha, jag inspirerades av Egoina att köra det här skämtet. Det är inte första april, men vem säger att man inte kan jävlas ändå? Stackars Nina.. xD

Jag:  Hej! Jag hittade den här mobilen utanför knuten igår, och detta är den senaste kontakten. Känner du någon med en borttappad mobil? /Erik

Nina: Det är Angelica Lundins. Likkan
Jag: Likkan? Är det ett namn? Jag känner inte någon sådan, vet du var jag kan lämna telefonen?
Nina: Hon kallas så. Försöker nå henne på msn nu så jag kan få hennes adress
Jag: Är hon snygg?
Nina: Vem är du förresten?
Jag: Erik. :) Jag jobbar på sykes. Är hon singel?
Nina: Hon bor med beije som jobbar på Sykes, så hon är upptagen
Jag: Tror du att jag kan få låna henne en natt i utbyte mot mobilen?

Hahaha! Samtidigt fick Nina damp på msn:

Nina E säger (16:42):
 likkan din klant har tappat mobilden!!
 mobilen
 fick sms från din mobil nu av någon erik som skrev han hittat mobilen utanför knuten o undra vems det var=)
(Jag svarar inte)
Nina E säger (16:44):
 nu måste du svara så jag kan få din adress så han kan komma o lämna tillbaka mobilen
(Jag svarar fortfarande inte)
Nina E säger (16:45):
 nu fråga han  om du var snygg=s
 han slösar pengar på din mobil så du måste svaraaaa
(Svarar inte, sitter och skrattar)
Nina E säger (16:47):
 likkaaaaaaaan=)
 
Nina E har precis skickat dig en vibb.
(Svarar fortfarande inte)
Nina E säger (16:48):
 han heter erik o jobbar på sykes
 så fråga han om du va singel så jag skrev du e med beije, att du är upptagen
Nina E säger (16:49):
 men eeeeew nu fråga han om han får låna dej en natt i utbyte mot telefonen=s
 är det du som driver med mej så måste du sluta med det nu

Haha, och snäll som jag är så erkände jag ;)
April april Nina, även om det var i senaste laget!


Tjoho!

Igår blev det ganska färgstarkt faktiskt. Idag vaknade jag upp utan snus på en öde ö, där jag försmäktar.

Nej, men jag vaknade för att upptäcka att jag var jacklös, mina skor är inte här och min telefon plus snus är puts väck!

Vi var hos Lena iallafall, jag, Lena, Allan, David och Per. Sen gick vi på knuten och drack, och sen fick vi visst för oss att åka bil. Jag tänker inte säga vem som körde. Körde in i en snödriva i skogen iallafall, och sen kom vi inte loss. Jag tyckte att nu går jag till Älvdalen, så jag spatserade ut i en snödriva där även jag fastnade. Jag misstänker att det är där mina skor håller hus...

Pers jacka var däremot här, så nu har han varit här och så bytte vi =)

Ajja. Nu sitter jag här med öppen balkongdörr och jag hör att grannarna spelar Guitar Hero World Tour. Haha, dom har nog också balkongen öppen. ;) Det är ju soligt och 13 grader varmt!

Halebop

Nu fick jag ett sms om att prövotiden för mitt prova-på-paket är slut. Och dom hoppas att jag har haft det roligt med mms och videosamtal. Vafan?! Har jag haft gratis utan att veta om det? Dom kunde väl ha meddelat mig att jag hade ett prova-på-paket?!

Visa leg på bolaget

Jag har tråkigt. Var nyss på bolaget. Det var en ny i kassan, som ville se leg.  Så jag grävde ur alla kort ut ur plånboken, men leget var inte där!

Så jag sa att jag får väl gå hem och hämta det då. "Ja" Sa hon i kassan. Pinsamt värre!

Så jag gick för att packa ner ölen i påsarna iallafall, dom kunde ju inte stå där på bandet och ta upp plats. Fick för mig att känna i byxfickan, och ja! Där låg det! Tur det..

Men det fula var att jag tänkte gå i mjukisbyxorna, men så ångrade jag mig i sista sekunden och tog byxorna som hängde på tork i hallen.. funderade till och med på om jag skulle ta dom andra byxorna som låg i tvrummet.
Ren tur att jag tog just dom byxorna som leget låg i!
Nu vet jag även att leget är vattentåligt, för byxorna tvättade jag igår!

Ska till Lena ikväll då, sen ska vi på knuten. Sen får vi väl se om det blir nå efterfest (i Sveg den här gången). Annars blir det väl hem och sova. Men det är nice att sova. ;)

Helgen

Jajjemän, nu är det dags att skriva om helgens bravader. =)

I fredags åkte jag och David till Östersund för att hälsa på hans mamma. Kom fram ganska sent, men Irené hade gjort middag iallafall när vi kom dit. =) Efter maten tog vi det bara lugnt, tittade på tv, tog ett par öl och surrade.


På lördagen råkade vi sova tills typ 1, men vi klev upp och åt frukost innan det blev duschning. Sen for jag och David på ÖB för att se om vi hittade något skoj. Vilket vi gjorde såklart. =D


På hemvägen åkte vi förbi en arkadhall som David berättade om. Sen fick han helt plötsligt för sig att vi skulle åka in dit och titta, så det gjorde vi också. Det var himla skoj! Spelade pang pang spel och bilspel och luft hockey (eller vad det heter), och flipper såklart. =D David tyckte att vi skulle dansa på dansmattan, men det tyckte jag verkade himla pinsamt. Tack älskling, det var en trevlig ny upplevelse! =)


Sen for vi hem igen och gjorde oss iordning. Sen for vi på nån kina restaurang där vi hade bokat plats till buffé. Man skulle ta rå mat och grönsaker och lägga på en tallrik innan man ställde den på ett bord i hörnet, där det stod en kille och stekte ihop allting. ^^ Sen fanns det ett bord med färdiglagade smårätter också, jag åt massor av kyckling! =D

Testade även bläckfisk, men det var ingen höjdare. Tror det var en tentakel eller nåt. Det var som att bita i en gummibit, och att det den luktade gammal smutstvätt gjorde ju inte saken bättre. xD Men desto bättre var kycklingen och köttet och riset och nudlarna. =D Sen var det nån efterätt, friterad banan med glass. Också rätt ok faktiskt.


David tryckte i sig tre tallrikar, han menade att eftersom man betalat för att kunna äta massor så ska han ha valuta för pengarna också. Stackarn ojade sig och var så mätt efteråt.

Efter maten träffade vi Mårten och Björn, och så gjorde vi dom sällskap. Åkte hem till Irené och hämtade våra öl, innan vi slog oss ner i bilen och drack, medan vi åkte omkring. Detta var under Earth Hour, så tyvärr så missade jag min plan om att tända ljus och dricka vin och ha picknick på golvet hemma med David. Eftersom vi åkte bil så missade jag även vår plan om att sitta i tornet och se när Östersund släcktes ner. Det var inte mycket som släcktes dock, gatlamporna gjorde det en stund. Dumt, Björn körde nästan över fotgängarna.

Sen for vi på Plaza, men där kom inte jag och Björn in, för det var 23 års åldersgräns. Pojkarna tvingade mig även att lämna jackan i bilen för att slippa garderobsavgiften, jag hade liksom bara klänning på mig, så det var ganska kallt! xD

Men som sagt, så kom vi inte in ändå. Så vi for på den där andra krogen där dom spelar endast bra musik. =D Där fick vi ha jackorna med in. =) Tog en öl där, sen drog vi vidare till nån annan krog. Där var ölen billig, så David köpte några stycken. Sen gick vi ut för att röka, och så passade vi på att dela på en öl som låg i bilen. ;) Sen gick vi in igen. Knäppte inte så mycket kort av nån konstig anledning dock...


Efter ett tag så for vi till News iallafall, där älskade David köpte en cider till mig, en drink som hette "Gotländsk Sommarnatt" som vi delade på och en öl till sig. =) Där träffade vi även Moa, som följde med oss i bilen sen. Åkte runt och drack ett tag, innan vi slutligen blev dumpade på hemmaplan. Gick in, drack upp dom sista ölen, och gick sen och la oss. =)

I söndags åt vi frukost, duschade, for på Max och sen for vi hem. =D Vi köpte gelébjörnar på ÖB som jag hade himla skoj med. xD Bytte ut deras huvuden och fötter så att dom blev andra färger.

Ajja. Det var väl allt jag hade att säga om helgen.
Men visst har jag väl en gentleman till karl? Himla söt och gullig är han också ;)

Gah.

Nej, jag kan verkligen inte somna.  Gick och la mig typ 20 över 10, men fortfarande vaken. David snarkar på han dock, dumskallen. Hur blåögd får man vara va? Nåja. Jag älskar honom ändå. Med eller utan träskalle.

Snart är det påsk! Det ska bli å så skoj! Jag och David ska till Älvdalen, där ska vi sedan dra oss till Navardalen där vi ska bo i en stuga och fiska på isen med tjocka släkten! Det blir nice.

Idag hände något annorlunda - JAG lagade middag! Helt själv! Haha. Förutom det så PROMENERADE jag och David till Ica, det tror jag aldrig vi har gjort förr. Testade att fylla två kycklingfileér med broccoli, morot, tomat, vitlök, majs och ost. Sedan in i en stekpåse med marinad och in i ugnen. Till det blev det nudlar med "steksky", majs, babymorötter och en sallad med örtagårdsdressing. Himla gott blev det faktiskt, om jag får säga det själv.

Imorgon (idag) är det torsdag, vilket betyder att det är dags att ge golven en omgång. Det är även dags att renbädda.

Ajja. Dags att försöka sova för tredje gången då. Innan David vaknar och tror att jag försöker mörda tangentbordet igen.


RSS 2.0
Matbloggstoppen