Likkans Residens

Yees...

Publicerad 2008-09-30 18:08:05 i Likkans tankar,

Idag fick jag mina peningar, men efter att ha betalat allting så har jag nu 200 kr kvar. xD Jävla soc, dom lär väl fatta att jag måste ha lånat en massa pengar för att överleva i två månader? Ajja, skitsamma, det är ju faktiskt inte deras problem, eller hur?

Idag sov jag på tok för länge, men det var såå nice. Kanske kan bli lite gladare nu? Kanske kanske. =) Fast det är ju en massa saker som påverkar allting, hur man mår osv.

Jag och Sandra har krattat löv idag, det var skoj. Haha... =P

Men crap! Serri då...

Publicerad 2008-09-30 13:48:31 i Likkans tankar,

Helvete, jag är på väg nånstans där jag inte vill vara och jag kan inte hejda mig! Hur blev det såhär? Allting är ju jättebra för en gångsskull (förutom att jag är 20 bast och bor hos morsan), och ändå känns det som att allting är skit... Jag verkar ha glömt hur man somnar, kan det vara en anledning? Sömnbrist? Kanske? Måste göra nåt åt det nu innan det går ut över alla andra. Lackade ur på syrran igår en gång redan helt utan anledning.

Nåja. På fredag ska jag till farbror doktorn igen. Det blir förhoppningsvis sista gången jag byter bandage, nu när det har börjat läka så bra. =) Jag ska lägga upp allaaaa mina bilder som jag har på min kära fot, i en sk. steg för steg visning.

Kom nu ihåg alla som tycker att jag är egocentrisk och skriver tråkiga saker, att jag faktiskt skriver för mig själv. För att jag ska ha nåt att titta på om 5 år, och för att mitt minne är tragiskt kort, och därför kan jag komma ihåg saker som jag inte trodde hade hänt. xD Ingen har tvingat Dig att läsa ändå.

Dessutom, tänk på vad roligt det bir sen om 50 år, ifall inte bloggen är nerlagd då, att man kan visa sina barn sin blogg. Hahaha fan vad kul... xD Shit vad min fot kliar!!! Jag dör snart!!

Nu är det nog dags att gå ut och kratta lite löv. =)

----

Min och Sandras prinsess-dag =P Vi provade våra fina balklänningar förra veckan;) Fast eftersom jag är så mycket bredare än syrran så var min alldeles för stor för henne.. =P Den var till och med för stor för mig ^^ Hennes däremot satt perfekt på oss båda två. I jul ska vi nog se att jag har gått upp 20 kg och inte ens kommer i den. xD


Aldrig tillräckligt?

Publicerad 2008-09-30 01:31:59 i Likkans tankar,

Varför kan människan aldrig vara nöjd med det hon har? Jag är glad över vad jag har idag, över vilka personer som finns i mitt liv. Men ändå.. jag funderar och funderar och har gjort det ett bra tag nu. Är det verkligen rätt? Är det rätt av mig att fortsätta? Det känns rätt, men ändå fel. Jag saknar nåt. Jag behöver nåt mer. Jag behöver nåt oväntat i den här otroligt tråkiga tillvaron som bokstavligen suger livet ur mig snart...

Jag önskar att man kunde se in i andra människors hjärnor ibland. Bara för att kunna bekräfta att det är sant, att allt inte är ljug. För att kunna lita på vad folk säger. Bara för att kunna ta reda på om folk har goda avsikter, eller bara helt enkelt är ute efter att jävlas. Substitut för någon annan eller helt enkelt en klöver dam i bakfickan i väntan på det stora ässet. Jag menar, hur ska man nånsin kunna vara säker? Hur ska man skydda sig själv mot lögner? Hur ska man kunna lita på någon till 100 procent när man vet att chansen finns alltid där, hur ärlig personen än verkar, så finns det en chans att det bara är lögner.

Vad har egentligen hänt med dagens samhälle?
Vart har allt det gamla tagit vägen? Elektroniken tar över våra liv, åren går allt fortare eftersom vi nu fyller vår lediga tid med att se på filmer, serier, sitta vid datorn, babbla i telefon. Vi hinner inte längre med tiden, allteftersom utvecklingen speedar så förkortas årstiderna och tiden rinner iväg, rinner bokstavligen ut i sanden.

Vart har romantiken tagit vägen?
Vad har hänt med folks spontanitet? Det verkar som att det nya modet är att vara förutsägbar och man ska göra samma saker varje dag. Samma rutiner. Jag tycker så himla synd om er, fantasilösa människor! Ingen verkar hellre veta vad "tala klarspråk" betyder. Konstiga omvägar för att få något sagt. Kursen i att läsa kroppspråk har visat sig vara nödvändigare än vad jag trodde.

--

Det här är inte ett klag-inlägg. Det är bara såna konstiga funderingar som har en tendens att hemsöka mig den här tiden på dygnet... men jag måste seriöst bestämma mig snart, jag måste göra nåt åt det här. Det är så tråkigt, men jag måste ju... hoppas bara att de berörda personerna kommer att kunna förstå mig.. och allra helst förlåta mig, men det kan jag inte kräva.

One False Move, You're All Alone

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela