Likkans Residens

Jul jul strålande jul...

Publicerad 2008-11-30 21:03:51 i Likkans tankar,

..Or not.. xD

Idag har vi varit väldigt duktiga, gulleprupp och jag. ;)
Först var vi på dollar och köpte en massa julsaker så att vi kunde julpynta lite, sen så var vi så duktiga och städade så det blev fint. Det såg ju faktiskt ut som ett bombnedslag med alla burkar, kläder och annat jox som låg överallt. =) Men nu är det fint och juligt. =)

Sen har vi lagat korvstroganoff också, testade den där som går på reklamen; "Glöm inte smaken, den sitter i locket." Haha, det var skoj. Nu har vi suttit och druckit glögg och spelat bingolotto, som ett riktigt gammalt gift par. Haha. Vi vann ingenting dårå, men vad kan man vänta sig? Jag spelar typ en gång om året. =) Nästa gång får bli uppesittarkvällen dagen före julafton. =)

Gruvar mig inför julafton, det är ju så svårt att hitta julklappar till vissa. Men det får gå som det går. Det gör det ju alltid. ;)

---

Ähh fekk...

Publicerad 2008-11-28 17:37:32 i Våra månadsdagar,

Idag är man väldigt seg. Vet inte varför, vi drack ju inte igår precis.

I onsdags var jag med Camilla och David och så spelade vi guitar hero. =) Schkojj schkojj. Just nu är jag hos Lena, vi ska tydligen till nån Daniel sen och dricka. Schkojj. Fast jag är inge sugen på att gå ut egentligen...

Annars så går det väl ganska bra med det mesta, känner mig allmänt pank förstås. Men den känslan är jag van vid nu så. Höhö.

Dags att shoppa julklappar också, men så som jag håller på så lär jag ju inte ha råd med nåt.. men det fixar sig nog. =)
Lite smått nere känner jag mig också, men det har väl sina anledningar. Måste få tänka över saker och ting ett tag. Fan vad korkad jag är...

Ont i hela kroppen har jag, vet inte vad det är för fel på mig.. xD
Idag är det min och älsklings 4 månadersdag! =) <3
---

Kakan har fått en beby! =) Angeliqo är född!

Grattis på namnsdagen Camilla =)

Publicerad 2008-11-25 21:47:08 i Namnsdagar/Födelsedagar,

Ja grattis på namnsdagen Tomato! =P


Katarina, Catarina, Katharina eller Catharina är ett kvinnonamn med namnsdag 25 november, vilken är den dag Sankta Katarina av Alexandria firas enligt den bysantiska liturgin. Ursprunget är grekiskt. Betydelsen är okänd, men har kopplats till ordet katharos, vilket betyder 'ren' eller 'kysk'.

Namnen var populära på 1960- och 70-talen, men har sedan avtagit i användning. Totalt sett är dock namnet fortfarande ett av de 25 vanligaste förnamnen. Den vanligaste stavningen är den med K och utan h, vilket också är den form som återfinns i almanackan. 31 december 2005 fanns det totalt 70 508 personer i Sverige med namnet Katarina/Catarina/Katharina/Catharina varav 28 456 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 444 flickor namnet, varav 29 fick det som tilltalsnamn.

 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela